Info
x
Iohannis
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 09:35
De la: gabigabi2, la data 2015-01-21 09:07:16@ Silviule, esti p'aproape si mi-ai zis ceva ! m-ai injurat de nu ti-a aparut postarea ? Exact ! Citesti in mine ca-ntr-o carete inchisa ... |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 09:58
De la: gabigabi2, la data 2015-01-21 09:21:25ma-ntrebai daca-i mai bine ? Pai se putea cu Ponta cel turbat care se credea pe cai foarte mari ? Base se putea intelege cu Ponta cand a venit la putere crezand ca poporul o sa-i suporte toate cretinismele ? Crezi ca pactul de coabitare a aparut din cauza lui Basescu ? Crezi ca i-a facut placere sa-l numeasca pe idiot premier desi spuses de mai multe ori ca n-o va face ? Acum cand e cu coada intre picioare, desi n-ar fi trebui sa mai fie deloc dupa ce a pierdut alegerile de prost ce-a fost, crezi ca e alt Ponta ? Crezi ca a inteles ceva ? La PSD nu se asteptau sa piarda alegerile si din acest motiv Ponta a ramas in picioare. Pentru ca baronii nu aveau planul B. Ajutorul pentru el a venit de la KWI care alt stil decat avea Basescu. Nu iese la 18:30 sa zica ceva despre ce s-a intamplat peste zi ... Dar, au inceput sa se dezmeticeasca baronii gen Mazare. De ce ? Pai dupa ce Marean si Geaoana s-au trezit vorbind ca prostii-n targ crezand ca le-a venit ceasul pentru marire si au fost ejaculati la viteza de grupul Ponta pentru ca ei nu i-au debarcat imediat dupa 16 nov .... Ponta si Dragnea au inceput sa vorbeasca despre amanarea la calendrele grecesti a congresului ... si ... despre criterii morale, intocmai ca Monicuta Macovei... Ce zice Ponta Cel Intelept ... si cu Dragnea Cel Smecher ? Ce doreste "poporul " ... normal. Poporul vrea ca aia ca dosare penale sa fie dati afara din partide ! De catre partide, evident ... Cine are dosare penale in PSD ? Baronii ... primarii, presedintii de CJ ... Mai bine ne-a intreba cine n-are ? Asa ca ce si-a zis Ponta, ia sa scap eu intai de aia care m-ar putea contesta dupa care tin congresul si, dupa ce le mai arat odata cine e seful o sa devin etern si "poporul" o sa ma vrea ca pe Ceausescu, pana la moarte ! Pana la moartea poporului .... evident. Numai ca lepra de Mazare plin ochi de dosare penale, d-alea grele .... grele rau ... (la retrocedari Mazare a furat ca-n codru si el si prietenul lui Nicusor, la parandaraturi, la tot ce-a miscat acolo ...) s-a prins, (nitel cam tarziu, dar s-a prins) si a reactionat. Asa incat se va accelera procesul de limpezire a apelor in PSD ... Vom vedea. De partea cealalta, la fel ca la PSD care nu se astepta sa piarda alegerile, PNL-ul asta nou nu se astepta sa castige KWI presedintia ... Nici Buldogul nici Gorghiu, nici dracu' ... Asa incat nici aia n-au avut planul A ca sa zic asa, adica ... bine, bine castigam presedintia ... si duap aia ce facem ? Ciuciu ! Asa sa fie ? Ori Iohannis sa fie mai destept decat cred cei ca mine si sa se multumeasca sa astepte ca PSD-ul sa-si spele rufele, sa-si ascuta cutitele, sa le foloseasca in interior, sa se subrezeasca singru singurel ... timp in care, nedumeritii din PNL (hai sa nu-i mai spunem noul PNL ca e plicticos si tampit termenul, fiindca nici un partid nu e nou cu aceleasi lepre inauntrul sau) se dezmeticesc si incep sa-si dea seama ce ar trebui sa faca ... Pentru binele poporului, evident ... Pe dracu ... Daca nu se vor face autostrazi, la preturi rezonabile, cu fonduri europene, nici un partid nu va deveni credibil. Si nu va crea locuri de munca ... nu va crea bunastare ... Daca o va face, va conduce tara cel putin 20 de ani. Sa vedem. In rest, despre tine, ramane cum am stabilit ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:20
Imi ramasese ceva despre chestia cu francul elvetian si cu cei aflati in situatia dificila din prezent.
Ce vreti, editia demo sau mai pe larg. Hai cu demo ca mai am si alta treaba ... E ca cu Caritasul lui Stoica de la Cluj, bre, ... ca cu Caritasul ... Pe vremea cand un franc de-asta costa 1,7 sau 2 lei ... care credeti ca erau dobanzile la lei si euro ? Pai, la leu pe undeva pe la 15-17% cu DAE intre 24 si 30% si la euro cam 12-14% cu DAE pana-n 20% ... as zice ca nici nu prea auzise lumea de DAE asta ... Ehei, dragii mosului, au aparut smecherii din banci cu produsul cu impusca francul. Dobanda la franc ? 2,7%, nenica. Cum dracu sa-ti mai pui intrebari ... ? Cum sa mai stai pe ganduri ? Sa te intrebi de ce in partea aia e jale, iadul ca sa zic asa, iar aci, la franc, raiul pe pamant ? nici pomeneala ... Ada, soro, baga creditul acilea, repejor, ca vreau casa, masina, draci, laci ... ia da-mi pentru toate astea ca eu sunt baiat de baiat iar fraierii astia de se imprumta-n lei ca fraierul asta de scrie acilea chiar acum, e prosti ! E, asa si-a luat lumea case, masini si tot ce le-a dorit pancreasul. Excursii, figuri ... trai neneaca. Dupa cativa ani, ce sa vezi, a sarit de la doi lei la aproape trei si dobanda, hop si ea in sus. S-au mai rarit ca si-au dat seama, unii dintre ei ca treaba cu elvetienii oameni seriosi nu prea sta cum li s-a spus. Si l-au convetit, cu injuraturi, ca si acum, in lei. Dar nu toti. Aia smecheri rau care si-au zis, taci ca e o vrie si-si revine nasulia, au ramas impasibili. Pana acum cateva zile cand s-au trezit chiar cu mortul in casa. Si acum, cohorta de populisti se trezesc vorbind si incercand sa disipe problemele unor idioti asupra tuturor celor care iau credite, asupra celor chibzuiti care si-au luat credite si si le-au si platiti pentru ca s-au imprumutat cu rate fixe si in moneda in care erau platiti. PArca vad ca tot eu sa platesc tampeniile facute de lacomii din banci si de clientii lacomi, intocmai ca in cazul Bancorex: la fiecare litru de carburant mi se ia un eurocent pentru ce-a "imprumutat" musiu Abraham, avocatuuu, stiti voi al cui (doar de asta imi aduc aminte acum....) Voi ce ziceti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 595 mesaje Membru din: 7/01/2015 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:42
Pai, din cate imi amintesc, A3 sustinea sus si tare ca Iohannis nu are copii, este: BASIST, vanzator de copii si , nertodox, incompatibil, are 6 case, este mut etc.
Acum, Iohannis este PONTIST !? E nashpa, @1454, sa treci cu arme, bagaje si sentimentalisme, in tabara unui lider politic oarecare si sa renunti la ratiune , scepticism si critica obiectiva, de frica sa nu sa ajungi in situatia de a da apa la moara adversarilor politici pe care ii consideri, nu-i asa, veritabili dusmai, in originala democratie romaneasca, iar cei care n-au mancat salamul tranzitiei eventual nu manaca E-urile din supermarketurile romanesti, sa-si vada de treaba si sa nu ne dea lectii noua astrora de neam cocosat cu axe si impozite sau ne-am capatat scolioza trudind cu sarg si veselie la imensa prostie romaneasca pe care ne-a ferit-o in dar politicienii nosti, 'ti-ai dreak de...! Are merite, realizari sau o realizare forte importanta, insa a comis erori impardonabile, a repurtat esecuri rasunatoare, norocul sau a fost in tabara celor care si-au pastrat sangele rece si ratiunea treaza , critica si rece.Altfel, nu mai era presedinte daca era lasat la cheremul celor 322 de farisei. Doresti, @1454, sa-l criticam pe Iohannis? PCIENTA mon cher, acumulam: gafe, eorori, stangacii, incoerente, inadvertente etc./ promblme majore de interes general , atat in ceea e priveste exercitarea mandatului la nivel de uz intern cat si extern. cateva exemple, totusi: intern: -staff consilieri -ordonanta plagidottor -comarnic --brasov=8,000,000,000.oo de euristici, JAF ! Alooo, DNA! -criza CHF extern -declaratii puerile comunicare oficiala sau mesaje pe facebook? rasu-plansu'! www.presidency.ro/?_RID=lazi&exp5=presa comparati si concluzionati https://ro-ro.facebook.com/klausiohannis Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 15:02
De la: 9am_1454, la data 2015-01-21 09:58:35De la: gabigabi2, la data 2015-01-21 09:21:25ma-ntrebai daca-i mai bine ? poi, ce faci , bre ? imi confirmi ce spun si-ti inchei , totusi, pledoaria batind apropontzul cu fraza aia care a facut bataturi de cit ai folosit-o DEGEABA , devreme ce ajungi la vorbele mele ? esti simpatic, zau asa ! P.S haide , nu te mai preface ca nu stii, ca nu l-ai auzit pe don base' spunind ca L-A PACALIT pe Ponta ca sa-i semneze hirtia aia de coabitare, pe care o arata pe la toti, la Bruxelles , ca sa -si justifice , intr-un fel , de ce si cum mai sta la Cotroceni ?! o asemenea hirtie NU are nicio valoare atunci cind Impostorul ii face loc ALESULUI de catre electorat, ori basele era deja destituit si-ntr-o pozitie de fals si uz de fals ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 15:14
De la: 9am_1454, la data 2015-01-21 14:20:37Imi ramasese ceva despre chestia cu francul elvetian si cu cei aflati in situatia dificila din prezent. dragaaaa, io am zis de acum vreo 2 zile ca-mi pare chiar distractiv sa-i vad pe astia de Dreapta cum ii Cere Statului sa Intervina pe piata libera , de capital si sa -o controleze ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 17:00
De la: gabigabi2, la data 2015-01-21 09:04:33De la: 9am_4421, la data 2015-01-20 18:05:26 ro.wikipedia.org/wiki/Autoritatea_pentru_Valorificarea_Activelor... Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) este o agenție a Guvernului României, înființatã în decembrie 1998 care se ocupã de privatizarea unor companii de stat. Numitã inițial AVAB - Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Bancare, agenția a fost redenumitã în AVAS în mai 2004. Tot atunci AVAS se reorganizeazã prin comasarea prin absorbție cu APAPS - Autoritatea pentru Privatizare și Administrarea Participațiilor Statului (fostã FPS - Fondul Proprietãții de Stat înainte de 2001), instituție care a fost desființatã cu aceastã ocazie. Începând cu data de 1 ianuarie 2007 AVAS se reorganizeazã prin comasarea prin absorbție cu O.P.S.P.I. - Oficiul Participațiilor Statului și Privatizãrii în Industrie. La sfârșitul anului 2008, OPSPI și-a reluat activitatea ca instituție în subordinea Ministerului Economiei ro.wikipedia.org/wiki/Oficiul_Participa%C8%9Biilor_Statului_%C8%... Controverse[modificare | modificare sursã] În noiembrie 2006, Dorinel Mucea, șeful Oficiului Participațiilor Statului și Privatizare în Industrie a fost acuzat de trãdare[2]. Anchetatorii au stabilit cã Dorinel Mucea, Radu Donciu și Robert Neagoe, angajați ai Ministerului Economiei și Comertului, au avut acces, prin natura funcțiilor deținute, la date cu caracter secret sau de importanțã deosebitã pentru siguranța naționalã[2]. Informațiile se refereau la planurile de privatizare a unor societãți strategice din domeniul petrolului, distribuției de gaze și electricitate sau din industria de armament[2]. Cei trei aveau acces la informații referitoare la punctajele acordate participanților la licitații și ofertele depuse de diferite societãți[2]. De asemenea, luau parte și la inițierea unor acte normative prin care se stabilea o anumitã strategie de privatizare sau modul în care se distribuie anumite cote din acțiunile unei societãți salariaților[2]. Toate aceste date erau transmise cetãțenilor strãini, prin intermediul cetãțeanului bulgar Stamen Stancev, care le plasa, la rândul sau, cãtre "asociații" Flore Mircea Cãlin, Michal Susak, Vadim Benyatov Don, care lucrau în cadrul societãții bancare și de consultanțã Credit Suisse First Boston www.mediafax.ro/social/dosarul-privatizarilor-strategice-codrut-... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 19/05/2013 Oras: Iasi |
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 17:12
H4....:Peiorativii se regasesc in HRONICI pe vremea in care Blackkt cu Motz era un BASIST CONVINS(principial/principii) si nu se dadea "innapoi de la nici-o insulta cind e vorba de a-i anihila pe cei ce nu va iubesc idolul".
Vezi tu Galino, nu este bine sa stii prea multe sau mai multe decat acest Blackkt cu Motz ca ti-o iei in freza de nu te vezi ! Eu nu ma intrec cu absolut nimeni cand scriu o parere! Nu intru in polemica ci continui o idee daca o aporeciez sau incerc sa combat cu argumente pe care cred ca le detin fata de ceilalti. Azi am avut un accident casnic si nu stau pe Forum dar am intrat sa-mi exprim bucuria ca presedintele a castigat definitiv lupta cu ANI. Daca acest "ANI" ar fi fost putin mai inteligent nu i-ar fi facut sicane unui candidat la presedintie mai ales ca Iohannis avea deja o hotarare judecatoreasca in favoarea sa. De ce ma bucur? Pentru ca avem un presedinte 'curat' legal! Ca ar fi fost cam peste mana sa se prezinte in afara tarii cu aceasta tinichea cum e de ex. Ponta cu plagiatul.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 17:22
De la: gabigabi2, la data 2015-01-20 17:24:16corect si nu am nimic impotriva lui Iohannis decit temerea ca prim mina lui de presedinte se va realiza mai repede si mai usor impartirea Romaniei in landuri si integrarea ei in ceea ce-si doresc demult nemtii : un Imperiu cu o singura conducere , o lege, o moneda ! Iubire! Nu te teme ca asa si eu pot sa ma tem de presedintele Frantei ca ar incerca sa reia lupta de la Waterloo ca sa-l razbune pe Napoleon! O sa ne trebuiasca ceva timp sa ne obisnuim cu felul lui de a conduce tara si perspectivele in comuniune cu guvernul. Inca nu putem spune ce planuri are! Deocamdata isi testeaza colaboratorii. M-as bucura daca ceea ce ar intreprinde nu am sari sa spunem ca se comporta ca Basescu, Iliescu sau si mai rau precum Constantinescu.
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 18:58
De la: g_alin_a, la data 2015-01-21 17:22:51De la: gabigabi2, la data 2015-01-20 17:24:16corect si nu am nimic impotriva lui Iohannis decit temerea ca prim mina lui de presedinte se va realiza mai repede si mai usor impartirea Romaniei in landuri si integrarea ei in ceea ce-si doresc demult nemtii : un Imperiu cu o singura conducere , o lege, o moneda ! nici n-am spus asa ceva , dar ma mir ca mi l-ai bagat pe Napoleon ca argument cind, atit Franta - prin chiar Napoleon - cit si Germania prin toata istoria ei , au TINJIT dupa creearea unui IMPERIU ! chiar n-ai auzit vorbindu-se prin strainatate despre cel de'al IV lea Reich pe care madam Merkel spera sa-l infaptuiasca prin Comunitatea unita a statelor europeane, cu o conducere centrala, o lege si o moneda ? chiar n-ai auzit nimic despre asta ?
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2015, ora 10:27
De la: g_alin_a, la data 2015-01-21 17:12:36H4....:Peiorativii se regasesc in HRONICI pe vremea in care Blackkt cu Motz era un BASIST CONVINS(principial/principii) si nu se dadea "innapoi de la nici-o insulta cind e vorba de a-i anihila pe cei ce nu va iubesc idolul". Eu nu ma bucur pentru Iohannis, nici nu-mi pare rau. Nu era treaba mea si l-am votat asa cum era cu suspiciunea de incompatibil deasupra capului. Problema mea este daca la ANI mai lucreaza de azi ala care a tinut mortis sa faca circul asta la CCR dupa ce Curtea de Apel de la Alba Iulia i-a spus ca se inseala. N-am chef sa mai platesc un astfel de procuror sau ce dracu o fi asta de la ANI care a instrumentat un caz pe care l-a pierdut. Chiar daca, legal, are voie s-o faca. Nu mai vreau sa accept ca niste functionari platiti de mine (si nu numai de mine) sa aprecieze gresit o situatie in care se afla un alt functionar si sa ma determine sa gandesc negativ la adresa unui om nevinovat cum s-a dovedit a fi actualul sef al statului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2015, ora 10:41
De la: H44ko0n, la data 2015-01-21 14:42:23Pai, din cate imi amintesc, A3 sustinea sus si tare ca Iohannis nu are copii, este: BASIST, vanzator de copii si , nertodox, incompatibil, are 6 case, este mut etc. Imi cer scuze, poate nu m-am exprimat cum trebuia ... Nu la adresa lui KWI am obiectiuni ci a celor care il tratau intr-un fel pe Basescu si in alt fel pe Iohannis. Pentru aceeasi fapta. Ca-sa-i la ei, la Antena 3, un cantar pentru unul si altul pentru alta persoana. De ce ? Din ura ! Dintr-o ura stupida ! Ieri, dupa achitarea lui Iohannis, intrebat de ziaristi ce are de spus despre faptul ca in campanie a spus despre contracandidatul sau ca este incompatibil si acum s-a dovedit ca nu este asa ... in stilul sau de smecheras prost, senin, a spus ca in campania electorala a spus multe lucruri pe care le regreta si ca are in invatat din succese si din infrangeri. Nu zau ? Ce alte lucruri a mai spus in campania electorala si pe care eu, alegatorul, n-ar fi trebuit sa le iau in seama ? Isi pune aceasta intrebare vreunul din dobitocii care l-au votat pe acest derbedeu ? Cata vreme trebuie sa-l mai suportam pe pacaliciul asta ca premier ? Acum cateva zile se arata indignat ca lumea e nemultumita ca el vrea sa renunte la titlul de doctor, ca vezi-doamne lumea nu e multumita niciodata, nici ca e doctor nici ca nu e. Cretinul asta renunta la titlu de doctor dar nu recunoaste plagiatul ! Cine dracu sa-l ia de oltean prost, a mai existat in lumea asta sa renunte la un titlu care presupune multa munca, pe motiv de nimic, sau pentru ca asa il sfatuieste cineva. Ganditi-va ca sunteti dintr-o tara zdravana la cap si iti pui [problema daca sa stai la vorbe cu un asemenea tembel ... ? Si noi ? Ne uitam la el si la trupa lui de borfasi ... Cascam gura cum se screm sa rezolve ceva de nerezolvat cum e chestia asta nasoala pentru cei cu credite in franci elvetieni. Asta desi Vasilescu de la BNR a tot spus ca nu e bine sa ai credite in alta moneda decat in cea in care esti platit. Si Isarescu ! Si Ponta rade e degajat, bucuros ca lumea din cauza altor ciomege date de banca centrala elvetiana, cum e cazul de fata, ma abate atentia de la mutra lui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2015, ora 10:41
De la: 9am_1454, la data 2015-01-22 10:27:23De la: g_alin_a, la data 2015-01-21 17:12:36H4....:Peiorativii se regasesc in HRONICI pe vremea in care Blackkt cu Motz era un BASIST CONVINS(principial/principii) si nu se dadea "innapoi de la nici-o insulta cind e vorba de a-i anihila pe cei ce nu va iubesc idolul". Nu trebuie perceputa asa problema. Si eu l-am votat in turul doi deoarece nu aveam variante......dar incompatibil este chiar daca acum este ,,curatat,, cu un detergent de calitate. Partea nasoala este ca Romania nu are politicieni curati indiferent in ce partid am cauta si incercam sa ne facem treaba cu cei pe care ii avem. Poate ca actualul presedinte intelege acest cadou facut cu marinimie si se spovedeste! PS. Nu-l confundati pe Blackul autentic cu Black_Vasile actual!
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2015, ora 11:14
De la: gabigabi2, la data 2015-01-21 18:58:11De la: g_alin_a, la data 2015-01-21 17:22:51De la: gabigabi2, la data 2015-01-20 17:24:16corect si nu am nimic impotriva lui Iohannis decit temerea ca prim mina lui de presedinte se va realiza mai repede si mai usor impartirea Romaniei in landuri si integrarea ei in ceea ce-si doresc demult nemtii : un Imperiu cu o singura conducere , o lege, o moneda ! Ca sa combat (asa cum vad eu lucrurile acum), ce ai scris despre faptul 'ca prin mana lui'... am apelat la istoria Frantei! Una e sa se discute in fel si chip despre dorinte si alta este starea reala. Iar daca se va incerca ceva, Iohannis e doar un pion pe o tabla de sah cat Europa! Deocamdata inca nu s-a definitivat UE, moneda unica, Spatiul Schengen... pentru a visa la alte planuri utopice. Intre timp in Europa si in afara ei au loc framantari ideologice, religioase, atentate, razboaie pentru care conducatorii acestor natiuni trebuie sa gandeasca, sa colaboreze, sa previna.
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2015, ora 14:36
De la: 9am_1454, la data 2015-01-22 10:41:25De la: H44ko0n, la data 2015-01-21 14:42:23Pai, din cate imi amintesc, A3 sustinea sus si tare ca Iohannis nu are copii, este: BASIST, vanzator de copii si , nertodox, incompatibil, are 6 case, este mut etc. total partinitoare si nedreapta aceasta postare a ta ....ca de obicei, de altfel si nu contenesc sa ma mir in " timpenia " mea , cum de nu intelegi ca si altii pot fi la fel de partinitori si nedrepti in aprecierile lor, dar privind in directia opusa privirii tale ! ca atare , cu ce esti tu mai breaz decit un admirator pesedist- pontist ?
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2015, ora 14:44
P.S
am uitat sa-ti readuc aminte ca " stilul de smecheras prost " e preluat de la don basel, ca el ne-a zis ca-n campania electorala se spun multe si nu trebuie sa le consideram a fi promisiuni ! te dai revoltat de timpenia si ura mea si nu stii cind a spus asa ceva ? iti spui imediat, neicusorule : acel raspuns a fost dat unor ziaristi care-l intrebau cum ramine cu promisiunea din lozinca sa propagandistica : " SA TRAITI BINE ! " Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2015, ora 15:09
De la: g_alin_a, la data 2015-01-22 11:14:58De la: gabigabi2, la data 2015-01-21 18:58:11De la: g_alin_a, la data 2015-01-21 17:22:51De la: gabigabi2, la data 2015-01-20 17:24:16corect si nu am nimic impotriva lui Iohannis decit temerea ca prim mina lui de presedinte se va realiza mai repede si mai usor impartirea Romaniei in landuri si integrarea ei in ceea ce-si doresc demult nemtii : un Imperiu cu o singura conducere , o lege, o moneda ! Galina , exemplul tau cu Napoleon si cu Franta care ar avea ceva de cerut nu era potrivit, intrucit Romania nu are nimic de revendicat si in niciun caz de la vestici ! eu am spus ca Franta , Anglia , Belgia, Olanda, sunt tari care au creeat la timpul lor imperii mai mari sau mai mici si , Germania a vrut si ea o Europa la picioarele ei ....n-a putut-o avea atunci cind a declansat cele doua razboaie mondiale , o va avea acum ! dar cum spui ca nu e o moneda unica deja ? nu ti-e calculat totul la valoarea monedei UE - in euro , adica ? nu vom adera si noi cit de curind la ea si leul va ramine o amintire ? da, asa este : si Anglia si alte state s-au prins , in sfirsit, de pohta ce-o pohteste madam Merkel si sunt mari framintari in sinul uniunii si eu asta am spus : ca am o TEMERE ca prin mina lui Iohannis, un neant de' al domniei sale , se va face integrarea in uniunea statelor europene fara nici-o cricnire ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2015, ora 11:15
Dupa parerea mea presedintele ales va fi un ,,Iliescu,, al anilor 2015-2020,
Timpul imi va da dreptate! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2015, ora 13:56
zau , asa crezi ?
tot e bine ca nu va fi un al doilea Basescu, seful famigliei de mafioti , ca daca te uiti ce se-ntimpla acum in tara, se Vede Clar Amploarea Coruptiei la nivelul cel mai inalt al Statului din acesti 10 ani si cu precadere in ultimi 5 ani ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2015, ora 19:16
INTR-O SOCIETATE .RO - CONRUPTA, CONFUZA,PERVERSA SI PENALA,IN CE FEL DE PRESEDINTE AR PUTEA AVEA INCREDERE OCCIDENTUL?!.
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2015, ora 09:43
De la: Fl_Orion999, la data 2014-12-02 16:52:16diferenta intre constitutia americana si cea rusa stiti care este...??? Se spunea ca la americani esti liber si dupa aia .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2015, ora 16:46
De la: 9am_1454, la data 2015-01-25 09:43:46De la: Fl_Orion999, la data 2014-12-02 16:52:16diferenta intre constitutia americana si cea rusa stiti care este...??? poiii, nu asa si zise ca si dupa aia ?
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 28/01/2015 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 18:01
De la: gabigabi2, la data 2015-01-23 13:56:00zau , asa crezi ? eheheeei...daca ti-ar fi iesit Pontacu' , poate n-ai mai fi avut ocazia sa vezi atat de clar "Amploarea Coruptiei la nivelul cel mai inalt al Statului " din acesti 25 de ani ! Cine hulea pe'aici DNA'UL si cerea desfiintarea ? mai , mai , mai ...da' cum ti se pare faptul ca se da o lege ca cine a incasat bani nemeritati din doctorat sa fie "pedepsit" doar cu retragerea titlului de doctor ? Foarte constitutional , este ? Nici nu ma mir .. Daca ar fi castigat alegerile , toaisa academiciana , savanta de renume mondial -doctor in chimie , ar fi ramas in umbra palida a prestigiosului actual premier .Nu-i chiar de colea sa ai master la Catania . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 07:37
Am aflat, pe surse, ca-ntr-o zi Iohannis s-ar fi dus la pescuit.
Dupa cateva ore de stat cu undita pe mal, in sfarsit a prins un pestisor. Unul mic, lesinat, transparent ... L-a scos din carlig, l-a privit drept in ochi si, cu vocea lui serioasa si grava i-a spus: - Du-te de-aici, si maine sa vii cu parintii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 07:42
Aseara, presedintele a tinut un discurs.
M-as fi apucat sa-l dezbat pe-aici dar ... intensitatea discursului, continutul de idei, modul in care a fost rostit au facut sa adorm ... Asa incat o lasam pe alta data. Am retinut ca i-a urechiat pe ziaristi pentru ca au intarziat cinci minute. Eu, carcotas, cred ca derbedeii din presa nu au intaziat ... au vrut sa-l verifice pe neamt ... Neamtul a iesti bine ! In rest, somn usor ! Iohannis vegheaza pentru noi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 08:29
De la: 9am_4812, la data 2015-01-28 18:01:41De la: gabigabi2, la data 2015-01-23 13:56:00zau , asa crezi ? ai vorbit ca sa nu taci, madam si acuzind aiurea, te descalifici ! daca tot ai chef de vorba, ar fi fost bine sa-ti aduci aminte ca am spus de nu stiu cite ori Cit De Usor s-ar fi Aflat Cine si Cit a Furat , luind fiecare minister in parte si analizata activitatea ministrilor ce-au trecut pe acolo si sa Raspunda ptr. ceea ce au facut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 08:32
De la: 9am_1454, la data 2015-01-29 07:37:59Am aflat, pe surse, ca-ntr-o zi Iohannis s-ar fi dus la pescuit. sigur nu era pestisorul de aur si a ratat ocazia sa-i ceara ajutorul in mandatul asta de presedinte care Nu are cu cine lucra , caci sunt aceleasi persoane erodate si cu bube-n cap ?
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 28/01/2015 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 17:04
De la: gabigabi2, la data 2015-01-29 08:29:01De la: 9am_4812, la data 2015-01-28 18:01:41De la: gabigabi2, la data 2015-01-23 13:56:00zau , asa crezi ? Sure ! De strangerea de probe in justitie ai auzit ? Urmeaza multzi , de la toaaaati partidili
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 17:14
De la: 9am_4812, la data 2015-01-29 17:04:56De la: gabigabi2, la data 2015-01-29 08:29:01De la: 9am_4812, la data 2015-01-28 18:01:41De la: gabigabi2, la data 2015-01-23 13:56:00zau , asa crezi ? foarte bine si nu pot decit sa repet ce-am spus si cu alte ocazii : Nu ne ajung puscariile ptr. citi sunt si, cred ca-i cazul sa-i puna la plata ptr. Cazarea in institutia Statului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2015, ora 08:12
Vazand coruptia generalizata in toate partidele, dupa lupte cu cei de alta parere decat a mea, dupa patima pusa in slujba unor idei in care am crezut si care s-au dovedit toate niste iluzii, am hotarat sa nu ma mai duc sa votez niciodata. Pentru ca nu cred ca, pe durata vietii care mi-a mai ramas, viata politica va scapa de mentalitatea de hoti a celor care ajung sa guverneze.
Asa incat nici scandal n-o sa mai fac paruindu-ma cu unul sau cu altul. Ceea ce va fi bine pentru mine in primul rand. In rest, sper ca Udrea sa primeasca 456 de ani de puscarie si Videanu cam tot atata. Si mai sper sa li se ia si toti banutii. Sa poposeasca la puscarie si sa fie deposedati de toate bunurile toti cei care ne-au mai tinut in loc inca 25 de ani dupa imbecilul de Ceausescu. Asa a trecut toata viata mea. Si a voastra. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

esti simpatic, zau asa !
Doar in Romania se poate intampla ca primarul si/sau presedintele sa se ocupe de privatizari
ahhhh, ce revansa isi iau ei dupa cele 2 razboaie mondiale pierdute tocmai ptr. ca Europa refuza o uniformizare si, iata cum , cu momele si sosele , acum vrea cu totdinadinsul sa se desnationalizeze si sa-si uite radacinile, intr-o Globalizare fara chip......
INTR-O SOCIETATE .RO - CONRUPTA, CONFUZA,PERVERSA SI PENALA,IN CE FEL DE PRESEDINTE AR PUTEA AVEA INCREDERE OCCIDENTUL?!.