Info
x
Iohannis
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 15:04
da, da, Hakoane, despre americani si intentiile lor, numai lucruri bune !
ca a inceput sa-mi fie si teama ptr. Iohannis si pentru noi, romanii , caci presiunile SUA asupra Romaniei sunt mari si amenintatoare si ia uite ce zicea directorul agentiei de analiza politica Stratfor, dl. George Friedman , un evreu nascut in Budapesta , mare politolog , un fel de Pithya americana, cu adresa la noi : " Ori lasati pe americani sa extraga gazele de sist ptr. a fi livrate Europei dependente de gazul rusesc , ori va vom izola ca pe vremea lui Ceausescu si va lasam prada razboiului " ....dar si in cazul Rosiei Montana e aceeasi avertizare : ori- ori ! curat-murdar si corect politic ! |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 17:57
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-13 20:15:50
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 595 mesaje Membru din: 7/01/2015 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 18:06
Eeee?
Ce-ti spuneam? Ai ajuns sa copiezi textele de pe SASCCIV.com (site de factura: religioasa, conspirationisto-paranormal, diverse ocultisme si ineptii de facture mistica) sa le raspandesti si-n acelasi timp sa fii convinsa ca frazele iti apartin. Edificatare confirmare a afirmatiilor pe care le-am postat anterior, iar demonstratia ca am dreptate si nu te-am acuzat gratuit si nejustificat poate fi confirmata de exemplificarea pe care ti-o distribui gratuit, citez: "evreul GEORGE FRIEDMAN catre ROMANIA - Saccsiv saccsiv.wordpress.com/.../pe-fata-evreul-george-friedman-catre-romania-or... 23 oct. 2014 - ... americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc, ori va vom izola ca pe vremea lui Ceausescu si ..." gunoiule, exista si o medie pondeala, poate vrei sa-ti cantaresc prostia pe care ai acumulat-o in devla de-a lungul existentei tale. gunoiule , SIKTIR ! Pentru viitor, iti sgerez sa fii cu mult mai vigilent deoarece ai ratat raspunsul, gunoiule. citez: "Nu te duce tigva sa-ti verifici afirmatiile abjecte pe care le adresezi, gunoiule infect, n-ai argumentele la tine si nici nu te duce devla sa efectuezi vreo analiza comparativa insa te nushfalau bine pe tine ca ai timp sa stai cu dex-ul sub nas si vanezi expresii eronate si/sau greseli gramaticale, inerente uneori, de pe o tastatura virtuala sau, stii tu, "scrisul in graba de la birou." Tu, gunoiule infect, ti-ai recitit textele pe care le-ai postat, ti-ai verificat greselile gramaticale pe care le-ai comis, dar forma caligrafica in care scrie babaciunea mahalagoaica ai verificat-o, este corecta dpdv caligrafic,ortografic si ortoepic? Incearca, si nu te mai kka pe tine, ba' gunoiule, ai imputit forumul cu manele si tiganismele tale! " Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 20:18
De la: H44ko0n, la data 2015-01-14 18:06:25Eeee? Rahatitule, eu chiar nu vanez greselile...dar in cazul tau si al trepanatului care se da fetita canadianului, chiar nu pot sa inchid ochii. Cand ii faci pe altii nulitati habarniste si tu te dai omul de stiinta al forumului, nu pot sa nu iti trag o zmetie peste botul ala maroniu, atunci cand bagi o duma de genul asta, cu media ponderala. Asa ceva nu scrie unul care a facut o scoala superioara, ci unul care canta dupa ureche, un lautar in ale stiintelor exacte, unul cu educatia facuta pe Discovery Channel si cu toata inteligenta pe Google Search. Tot la fel, cum sa ii trec cu vederea agramatismele aluia care scrie miau ca pisica, dar critica prostia celor care nu voteaza cu cine vrea el? Pai hahalerelor...si capre raioase si cu coada pe sus, nu merge! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:01
Hakoaneeee, n-am copiat nici-un text , am CITAT cu ghilimelele de rigoare o fraza din articolul postat de Revista AGERO din Stuttgard !
|
_geta_ 271 mesaje Membru din: 12/04/2012 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:02
Tot citind ce s-a scris am uitat ca sunt pe topicul Iui hannis, asa de tare m-au dus in eroare conversatiile, dar am avut noroc cu 'Pe=Stg-Dr'. L-am gasit pe Iohannis dar nu general ci simplu, mereu atent sa nu greseasca un cuvant cu mai multe sinonime ca sar pe el jupuitorii de personalitati si ne lasa fara presedinte! Eu l-am votat si il respect din mai multe motive dar primul e ca nu mi-am inchipuit ca putem sa avem un presedinte atat de serios, de pragmatic si mai ales inalt, ca si asta conteaza in fotografiile de grup ca nu se va inalta pe tocuri ca premierul... cum il chema pe ala care statea in umbra primpremieruluipresedinte base, iaca nu mai gasec literele sa-i scriu numele dar il cunoasteti din pozele lui ileana udrea cea necuvantatoare de cand fatarnicul (din poze!) a parasit-o ca popa mortu-ncimitir. Eu de fapt il cautam pe 9AM pe Crin dar abia acum mi-am adus aminte ca nu am cum sa-l mai gasesc ca dupa ce i-au cazut 'inocentele si castele' petale, iar lujerul s-a oblojit cu un strat de zapada, sa vad la anul daca il mai nimeresc, poate i-o da muguri! Spun si eu ca stiu zicala cu speranta care nu se lasa moarta nici de-al dracu' daca nu mor toti inaintea ei! L-am iubit pe Crin ca pe un frate povatuitor si nu era emisiune unde sa nu casc gura si ciuli urchile dar pana intr-o zi cand a renuntat la candidatura! I-am scris vreo doua in mai multe randuri pe facebook ca toate plangacioasele m-au sters de prietena si a disparut si pagina unde il mai ardeam cu vorbele. Cum adica? Te prefaci ca vrei sa devii candidat la presedintie dar aranjezi cu Blaga uniunea si apoi pleci din USL tragand pe toti fomistii dupa tine! Si cand inca noi mai sperama renunti ostentativ la functia de presedinte de senat apoi fixezi 20% la parlamentarele PE cand sondajele nu-ti dadeau mai mult de 14%, tot ca sa ai motiv sa fugi de candidatura pana ti-ai luat inima in dinti si ai renuntat la toate functiile dar n-ai uitat sa uneltesti ca Iohannis sa para ca groparul tau! Cica el ti-a facut vant si nu ca erai lenes ca intr-o sesiune ai venit doar de trei ori la senat; ca ai expermentat functia de presedinte 30 de zile si cand s-a terminat interimatul ti-ai luat concediu fara plata dar cu indemnizatie din senat si nu te-a mai vazut nimeni doua luni de zile! Dar macar i-ai facut in ciuda lui Nicolaeasca si ai trecut parlamentarii la PPE fara sa-i consulti sau macar sa-i informezi pentru ca scopul abscons era sa-ti vezi consoarta viceperesedinte de comisie.. Au, ca multe i-am mai scris dar acum ca nu mai e nici o petala, parca imi vine sa plang. Inca nu, ca trebuie sa ma ridic sa-mi caut o batista! Ce bine ca am gasit un motiv sa plang...
Raporteaza abuz de limbaj
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:12
De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 10:26:33De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:37:33De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:32:11buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta Militianule,,,,tu nu ai observant ca aplicatia adauga ori poceste anumite cuvinte si nu stau mereu sa corectez,,,,,asa ca din nou dai dovada ca esti idiot! Raporteaza abuz de limbaj |
|
_geta_ 271 mesaje Membru din: 12/04/2012 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:16
Dragi colegi, textul scris de mine despre Iohannis a aparut intai pe alt topic, (Ce trebuie sa faca un popor....) pentru ca nu mi-am dat seama ca tot topaind paginile din pricina reclamelor in miscare am gresit. Azi am vrut sa mai scriu ceva si vazand ca lipseste ceea ce am scris aseara l-am cautat si l-am adus la locul lui numai ca acum e pe doua topicuri. Ma scuzati!
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:19
ahhhh, ai pus degetul pe'o rana inca deschisa si, recunosc : m-a socat ce-a facut Crin si am plins de suparare , dar si de revolta pentru tot ce i-a facut PNL.ului
dar, doar eu si citiva besmetici ce ne-am suparat , liberalii au fost de acord cu tot si ieri, parca, donsoara Gorghiu zicea ca don Basescu Nu VREA sa se-nscrie-n PNL revopsit ! CEEEEEE ? adica el nu vrea, dar liberalii l-ar primi ? ptiuuuu, da'ce kurvulita-i politica asta, frate si cica sa mai ai incredere in omul politic pfffff
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:23
De la: _geta_, la data 2015-01-15 09:16:35Dragi colegi, textul scris de mine despre Iohannis a aparut intai pe alt topic, (Ce trebuie sa faca un popor....) pentru ca nu mi-am dat seama ca tot topaind paginile din pricina reclamelor in miscare am gresit. Azi am vrut sa mai scriu ceva si vazand ca lipseste ceea ce am scris aseara l-am cautat si l-am adus la locul lui numai ca acum e pe doua topicuri. Ma scuzati! lasa, nu-ti mai face probleme d'astea , ca se scrie politica pina si pe topicul " Cine e Dumnezeu " ma duc , totusi pe topicul " Basescu", sa spun s'acolo vreo 2 vorbulite si daca vrei, vino dupa mine !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:51
De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 09:12:09De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 10:26:33De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:37:33De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:32:11buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta de parc-ar mai avea ce poci in cazu' tau....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:12
De la: 9am_1454, la data 2015-01-14 12:02:33Ca sa vezi ce-a iesit ... Silvica ....de ce esti ipocrit? De ce crezi ca nu am dreptul sa ma intreb cum am ajuns in acesta prapastie economica dar mai ales morala si cine poarta acesta vina? Cine sunt faptasii tragediei pe care o traim cu totii? Am voie? Daca am...atunci inseamna ca pot incerca sa aflu si rspunsuri asa cum este normal. Se stie ca Romania anilor 80 era Coreea de Nord a Europei....o tara in care traiul devenise o lupta de zi cu zi.......fara speranta si cu o nomenclatura criminala ......o tara in care poporul scrasnea din dinti dar din cauza lasitatii emblematice dictatura prospera. OK....atunci sa zicem ca nu se putea face nimic concret....ca populatia indobitocita avea motive intemeiate sa taca si sa inghita aberatiile guvernului totalitar.Asa a fost sa fie dar in 89 tarile democratice au hotarat sa ne elibereze si sa ne dea o sansa reala de a trai mai bine intr-un stat democrat,,. Faptul ca romanii in majoritatea lor au votat tot cu PCRul si dupa 89 nu-ti spune nimic? Nu cumva aceasta este o culpa de vinovatie a celor care acum sunt pensionari? Nu ei sunt cei care au ajutat nomenclatura comunista sa se redreseze si sa acapareze toata economia Romaniei? Nu tot ei inca ii mai sustin prin vot? Mai omule ....sunt convinsa ca avem nevoie de un partid de stanga dar nu acest PSD care este continuatorul practicilor comuniste...... Cum vrei sa reactionam cand vedem ca batranii nostrii inca voteaza cu nemernicii PSD? Asta este un partid de stanga? Nici poveste mai Silvica......PSD este partid care are in statut doar CRIMA ORGANIZATA....atat...acesta este crezul acestort nemernici care au scapat nepedepsiti pentru toate nedreptatile facute. Ce masuri de stanga au luat acesti mafioti? Pai niciuna...deoarece un partid de stanga in esenta lui face ,,haiducie,,...adica ia de la bogati si da la saraci......dar PSD niciodata nu a procedat asa. Acest partid anti-national niciodata nu a atins patura celor bogati prin masuri de stanga deoarece au pus biruri tot in spatele napastuitilor......... Birurile pe care acest PSD le pune sunt luate tot de la cei care lupta sa supravietuiasca...poate un pic peste media saraciei lucii,,,,,niciodata nu ating patura inbogatitilor,adica a nomenclaturii comuniste si de aici trebuie trasa urmatoarea concluzie..... Acest PSD este doar protectorul stabilor Ceausisti organizat intr-un mod mafiot ,,,nu este un partid de stanga care lupta pentru o viata mai buna si pentru stoparea saracirii poporului roman. Atunci de ce pensionarii in majoritatea lor voteaza PSD? Nu cumva dintr-o complicitate odioasa? Nu cumva culpabilitatea se manifesta si in randul lor? Uite,,,acum sunt sincera.....deoarece tot forumul crede ca urasc pensionarii dar nu-I asa .... Le doresc din suflet tuturor sanatate si o viata lunga......suficiet de lunga pentru a inteleage cat rau au facut in anii scursi din 89 pana in prezent. Meditati .....meditati si iar meditatii! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:17
De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 09:51:21De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 09:12:09De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 10:26:33De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:37:33De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:32:11buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta Bine istetule! Vezi ca apasarea caschetei ti-a afectat si creierul!
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:18
De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:17:15De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 09:51:21De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 09:12:09De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 10:26:33De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:37:33De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:32:11buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta mai bine sa porti cascheta decat basca de tractorist....precum mosierii basisti....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:33
hermafroditule, ce minte putintica ai, doaaamne !
ieri ii povesteai lui @ Silviu cum un prieten de familie, pe masura ce imbatrineste, incepe sa traga spre Stinga si te mirai cu toti Unul neuron din dotare, neintelegind fenomenul ! vrei sa ti-l explic eu aducindu-ti aminte cum isi schimba omul optica in functie de unde se afla , la volanul masinii cu care trece victorios prin toate baltile sau e un pieton udat de sus pina jos de nesimtitul care l-a stropit trecind cu masina in viteza cea mai mare ? in dec' 89 Romania s-a conformat Planului si a Schimbat Conducatorul, dar nu trebuia radicalizata schimbarea, ei revenindu-i sarcina sa implementeze o perestroika .....asta a fost sarcina lui Iliescu si asta a incercat sa faca , reactivindu-i pe fostii "comunisti de treaba", ce i se opusesra lui Ceausescu ! alegerile din mai ' 90 au fost aranjate asa cum se cuvine ....si cele din ' 92 la fel ! dar, a cazut si Gorbaciov si uite asa, ne vazuram de capul nostru si am facut ce stim cel mai bine : sa furam ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:33
De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:18:58De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:17:15De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 09:51:21De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 09:12:09De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 10:26:33De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:37:33De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:32:11buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta Toata lumea stie ca in perioada comunista militiei se faceau doar prostii si puturosii. Ia zi matale ...ce ai facut in noaptea de 21 spre 22 decembrie89? Ai luat FB la trageri?
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:40
De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:33:22De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:18:58De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:17:15De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 09:51:21De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 09:12:09De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 10:26:33De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:37:33De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:32:11buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta mai bine-i militian sa fii ...decat o pastramagioaica ce nu stie baga ata-n ac ....
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:44
De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:33:03hermafroditule, ce minte putintica ai, doaaamne ! Iar ,,inteligentul,, popor roman a inteles ca trebie sa voteze cu Iliescu deoarece democratia nu era in grafic..... Acum inteleg ....... ..parintii mei au inteles gresit si din acest motiv au fost marginalizati la locurile de munca si au fost numiti cu scaraba proletara GOLANI.Inteleg inteligento..........nu voi ati inviat comunismul....Dzeu este de vine....asa avrut el ..... Ce bine ar fi daca as auzi din guritele voastre scarboase care erau foarte vocale in urma cu 25 de ani......acum in ceasul de pe urma....pareri de rau. Dar asa cum sefii vostrii nu au recunoscut genocidul facut....nici voi slugile prea plecate nu ati recunoaste in ruptul capului ca sunteti idioti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 11:10
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-14 20:18:53De la: H44ko0n, la data 2015-01-14 18:06:25Eeee?
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 11:10
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-14 20:18:53De la: H44ko0n, la data 2015-01-14 18:06:25Eeee? Ba' gunoiule, din erorile sau omisiunile unor oameni de stiinta au rezultat diferite materiale pe care le folosesti astazi , cum ar fi :teflonul, kevlarul, sucativa etc. pana si greselile/erorile comise de oamenii de stiinta sunt erori utile umanitatii, dar ce te faci cu ineptiile pe care le debitezi tu si minciunile biblice in care cezi , enoriasule ? Am observvat ca te roade ura fata de o persoana/persoane cu studii superioare si incerci sa fii de acord , numai de-al draku sau de tamp ce esti, cu tampeniile pe care le debiteaza un habarnul care s-a pretins a fi cercetaor, dar nu-i bai, sa stii ca d'aia am mor de ciuda acum, pentru fapt ca tu crezi ceea ce crezi, tine-o tot asa ! Deci recunosti ca nu te duce tigva sa efectuezi o analiza comparativa pentru a-ti verifica acele afirmatii infantile si supozitii inepte pe care mi le-ai adesat, insa m-ai convins ca din acea devla vacuumata nici nu poti scoate mai mult si de calitate, excepatnd avalansa de copy/paste pe care ai declansat-o pe diferite topice, atacurile la persoana, jignirile, tiganismele si manelele, pe care le-ai postat, altceva, sanatos sa fii si-n rest, continua sa te aflii in treaba conf. libertatii de exprimare garantata de acest forum, dar sa nu te miri , indignezi sau oftici, in momentul in care ma determini sa iti raspund similar, gunoiule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 11:33
De la: H44ko0n, la data 2015-01-15 11:10:09De la: Black_Friday_, la data 2015-01-14 20:18:53De la: H44ko0n, la data 2015-01-14 18:06:25Eeee?
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 14:16
Da' ... despre Iohannis ?
Nimic, nimic ... Parca despre el era vorba ... V -ati incaierat ca dementii pe topicul cu Basescu, asta si-a luat jucariile si s-a dus la odihna deocamdata ... nu mai zice, nu mai face ... l-am lasat in plata indemnizatiei lui ... Insetat de cultura la cap, m-am mutat pe urmatorul presedinte, pe actualul presedinte sa citesc, sa aflu, sa dezbat cu oameni capabili, adevarati profesionisti ... alea, alea ... si cand colo ? Paruiala, injuraturi, care mai de care ... Ce dracu, domnilor di doamnelor, am ramas singurul om de treaba din tara asta ? L-am votat pe neamt. Hai sa-l tavalim, sa stimulam sa-si faca treaba ! Stie cineva care e treaba lui Iohannis ? Ia sa vedem ... multi vorbesc despre ce a vrut sa insemne votul romanilor din 16 noiembrie, fiecare dupa cum il duce capul ... Voi ce credeti ca au vrut romanii cand au votat in 16 nov ? Adica s-o luam cu inceputul ... Or fi votat pentru coabitarea dintre presedintele ales Iohannis si premierul Ponta, Institutionala cum i se spune ? Sau ar fi votat si o coada de matura presedinte numai sa nu iasa Ponta ? Eu cam asta cred. Voi. PS: Si mai lasati-va dracului de injurat unul la altul, nu v-ati plictisit ? Pana la urma nu ne da nimeni nici un premiu pentru injurat, nu face nici o branza cu atitudine asta care poate fi revigoranta, deconectanta, amuzanta ... cum vreti, dar pana la un punct .... cand devine al dracului de plictisitoare ... Inspaimantator de plictisitoare. Iti vine sa crezi ca oamenii astia de se injura la infinit nu pot mai mult, nu sunt in stare de altceva ... Pai, daca noi nu suntem in stare de altceva, de ce le cerem conducatorilor nostri sa fie mai cu mot decat noi ? Ia sa va vad, putem sa ne schimbam mai intai pe noi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 14:40
De la: 9am_1454, la data 2015-01-15 14:16:34Da' ... despre Iohannis ? te pupicesc ptr. ca multa dreptate ai spunind despre acest injurat devenit la unii a doua natura !
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 14:47
nu stiu de ce l-au votat oamenii pe Johannis !poate ca a fost pe post de paratraznet impotriva tuturor oamenilor politici si prin el s-a scurs nemultumirea lor ca mi-e greu sa inteleg cum e sa fi un liberal scirbit de Bas' si PDL si sa-l votezi pe Iohannis , avindu-l in stinga lui pe Blaga - seful PDL.ului ! si la fel de greu imi e sa inteleg cum e sa fi un pedelist scirbit de PNL si sa-l votezi pe Iohannis , avind-o-n dreaptea lui pe donsoara Gorghiu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 14:54
si, iar mi-e greu sa inteleg unde au disparut cei 7,4 mil. de romani ce-au votat suspendarea lui Base ', cu doar 2 ani s'un pic, in urma !?
P.S vrei ceva si despre Iohannis, personal ? ma intriga stirea cum ca sotia lui nu-l urmeaza la Bucuresti, raminind in Sibiu si predind la liceul la care e profesoara pina la incheierea anului ! de ce asa ceva ? sunt despartiti, in fapt , cumva si noi n-am stiutara , ca-i cam nasoala chestia ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 15:05
De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:44:07De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:33:03hermafroditule, ce minte putintica ai, doaaamne ! ce sa-ti spun ca sa intelegi ca ALEGERILE au fost ARANJATE si-n 90 si 92 si puteam noi sa votam pe oricine, iesea cine trebuia ? prost intelese au fost si de catre parintii tai acele evenimente si nici dupa 25 ani nu li s-a limpezit privirea si d'aia ti-e asa de greu de inteles asta desi, si-n 2009 s-au masluit alegerile ca sa se realeaga dragul tau ....si chiar si acum , in 2014 !? nu poti patrunde cu gindul in misterele astea, e greu nu-i asa ? iti mai spun o data, desi nu trebuie sa ma justific fata de nimeni : am fost in strada si la televiziune in dec. 89 si in pta Universitatii in ' 90 ! ....esti vechi pe forumul asta si ar trebui sa Stii asta, ca nu o data ne-am povestit acum citiva ani, aici pe forum, experientele si spaimele acelor zile si Ingrid si Mihail si Black si eu si Florin ! ....si, in final : mai scuteste-ma ca m-ai plictisit de moarte ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 15:28
si am spus clar, cu subiect si predicat, pe topicul lui " Basescu " si se poate gasi ce-am spus ca, dupa parerea mea , Revolutia facuta-n adevar de cei ce-au iesit atunci in strada strigind " JOS COMUNISMUL" , s-a-ncheiat, de fapt si in fapt, in pta Universitatii odata cu venirea minerilor chemati de Iliescu si astfel, s-a definitivat Furtul si deturnarea Revolutiei si s-a pus capac peste ceea ce doream noi sa Devina Romania !
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:05
De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 15:05:53De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:44:07De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:33:03hermafroditule, ce minte putintica ai, doaaamne ! n-ai cu cine...iti racesti gura degeaba....astia e niste tarani...da' nu de-aia de-ai lu' dinu sararu...nuuuu...dac-ar fi asa inca ar fi bine....
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:09
De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 15:05:53De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:44:07De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:33:03hermafroditule, ce minte putintica ai, doaaamne ! alegerile parlamentare, locale si prezidentiale , indiferent de anul in care au avut loc au fost masluite de cei care-au avut painea si cutitul in acele clipe sau de catre cei care-au ,,vomitat'' mai cu temei la greii momentului...indiferent cine-au fost acestia....americani, rusi, nemti sau alte popoare cu mot in dos ca-n frunte le statea altceva de prin dosuri cu iz scarbos....
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 10:23
De la: gabigabi2, la data 2015-01-14 15:04:43da, da, Hakoane, despre americani si intentiile lor, numai lucruri bune ! ȚȚȚȚȚȚȚȚȚȚ........Iarasi o dai in bara mamare si ne bagi apocalipsa in casa cu aberatiile unui site tampit. Pai tu nu sti ca politica guvernamentala a Ungariei acum este in favoarea Russiei,? Lasa bre .....mai bine sa vina americanii decat firmele rusesti agreate de PSD .....carora Plagiatorul Sef le face gratuitati in valoare de 400milioane de euroi. Pai vor ,,prietenii,, nostrii de la rasarit sa lasa ciolanul numit Romania fara a baga scenarii de acest gen? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Kakanele, media ponderala, mah? 'ti-ar studiile ale
!
dar, doar eu si citiva besmetici ce ne-am suparat , liberalii au fost de acord cu tot si ieri, parca, donsoara Gorghiu zicea ca don Basescu Nu VREA sa se-nscrie-n PNL revopsit ! CEEEEEE ? adica el nu vrea, dar liberalii l-ar primi ?
pfffff
nu stiu de ce l-au votat oamenii pe Johannis !