gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 16:16
haide, mars, Cretinule !
nu-s facaturi - sunt pe bune, doar Momentul ales de DNA sa actioneze e o FACATURA politica !
in rest , Astept ca sa fie CITATI la DNA si Cocos, Udrea, Basescu....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 19:23
De la: gabigabi2, la data 2015-01-11 16:16:19haide, mars, Cretinule !
nu-s facaturi - sunt pe bune, doar Momentul ales de DNA sa actioneze e o FACATURA politica !
Aaaaaaa......momentul.....inteleg dar nu pricep
Prosto.....daca cei la care faci referire sunt vinovati de ceva atunci sa platesca cu ani grei de puscarie......ok!
Totusi nu crezi ca am mare dreptate privitor la generatiile comunistoide?
Nu crezi ca sunteti prea batuti in cap?
Cum naibi vine asta?
Dupa zeci de ani de supunere oarba.....atunci cand tineretul a reusit sa va scoata din sclavie si au rupt lanturile pe care le aveati incolacite dupa gaturi.......voi retardatii comunistoizi le-ati reparat si le-ati pus romanilor la picioare si maini.
Asta considerati voi ca este normalitate ?
Mai baga o clisma ca m-ai suparat!
Raporteaza abuz de limbaj
|
Baatarsaikhan
318 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 21:57
De la: H44ko0n, la data 2015-01-11 12:54:53De la: g_alin_a, la data 2015-01-10 20:35:52
Cat priveste pe d-l Iohannis, cred ca multi il vor respecta in timp pentru ca tot ce s-a spus in campania electorala mai ales privind legatura absconsa cu Basescu a fost o nesimtita defaimare! Si pentru ce? Ca sa ajunga cel mai abject politician, presedinte. M-am referit la Ponta desi in primul tur de scrutin erau si altii daca nu abjecti macar tradatori, bolnavi...
Il putem respecta ca om sau ca sef al statului intr-o perioada de timp relative scurta, de gratie,gallno !
insa ca politician, trebuie sa-si castige respectful si sa demonstreze ca este un politician respectabil, momentan este un veritabil conciliant care incearca sa-si cesioneze sau sa concesioneze cateva din promisiunile electorale inconjurandu-se de personae dubioase ale unei multimi politice pnl-isto-pdl-iste care nu-I fac cinste sau, mai bine spus, ii stirbesc inegritatea morala pe care a afisa-o in campania electorala.
In fine, timpul va clarifica situatia presedintelui, iar atitudinea si discursul politic pe temele majore ii vor clarifica pozitia si statutul etic dupa cele 6 luni de acomodare in functia de sef al statului, mai vedem
Daca Iliescu a conlucarat strans cu serviciile romanesti "consevandu-le" si promovandu-le interesele , de la cele idelogice, financiare si pana la cele comerciale/ de afaceri, pe Constantinescu l-au invins , iar in ceea ce il priveste pe Basescu, n-au reusit sa-l invinga , insa au reusit sa-l tradeze pe ici pe colo, ramane de vazut cum va iesi Iohannis din kingile aparatcilor dupa primele 6 luni de gratie , cat si pe final de mandat presidential, Nu-I va fi usor !
Dar, Victoria NulAND, VIZIITEAZA bucurestiul !
Securistii au fost mai cuminti pe vremea lui Basescu deoarece multi s-au curatat pe cale naturala in ultimii 25 de ani! Si se vor mai curata o parte pe vremea lui Iohannissss.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 08:50
De la: 9am_4158, la data 2015-01-11 19:23:22De la: gabigabi2, la data 2015-01-11 16:16:19haide, mars, Cretinule !
Prosto.....daca cei la care faci referire sunt vinovati de ceva atunci sa platesca cu ani grei de puscarie......ok!
Cum naibi vine asta?
Dupa zeci de ani de supunere oarba.....atunci cand tineretul a reusit sa va scoata din sclavie si au rupt lanturile pe care le aveati incolacite dupa gaturi.......voi retardatii comunistoizi le-ati reparat si le-ati pus romanilor la picioare si maini.
CRETINULE , " tineretul " care m-a eliberat de lanturile blablabla, am Fost EU , Sotul meu, Sora mea, Prietenii si Colegii mei, toti oameni in jur de 40 ani atunci , iar azi suntem batrini si vii tu, un mucea si un neica- nimeni si sa arunci cu pietre fara sa ai habar ce vorbesti !
esti un biet cretin din nastere , cu mintea incetosata, ce Refuza sa gindeasca !
Du-te la doctor, ca esti bolnav de Ura ; du-te si la un preot si elibereaza-te de dracii pe care-i ai in inima si minte ! hai, fuguta !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 08:55
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-11 21:57:19De la: H44ko0n, la data 2015-01-11 12:54:53De la: g_alin_a, la data 2015-01-10 20:35:52
Cat priveste pe d-l Iohannis, cred ca multi il vor respecta in timp pentru ca tot ce s-a spus in campania electorala mai ales privind legatura absconsa cu Basescu a fost o nesimtita defaimare! Si pentru ce? Ca sa ajunga cel mai abject politician, presedinte. M-am referit la Ponta desi in primul tur de scrutin erau si altii daca nu abjecti macar tradatori, bolnavi...
Il putem respecta ca om sau ca sef al statului intr-o perioada de timp relative scurta, de gratie,gallno !
insa ca politician, trebuie sa-si castige respectful si sa demonstreze ca este un politician respectabil, momentan este un veritabil conciliant care incearca sa-si cesioneze sau sa concesioneze cateva din promisiunile electorale inconjurandu-se de personae dubioase ale unei multimi politice pnl-isto-pdl-iste care nu-I fac cinste sau, mai bine spus, ii stirbesc inegritatea morala pe care a afisa-o in campania electorala.
In fine, timpul va clarifica situatia presedintelui, iar atitudinea si discursul politic pe temele majore ii vor clarifica pozitia si statutul etic dupa cele 6 luni de acomodare in functia de sef al statului, mai vedem
Daca Iliescu a conlucarat strans cu serviciile romanesti "consevandu-le" si promovandu-le interesele , de la cele idelogice, financiare si pana la cele comerciale/ de afaceri, pe Constantinescu l-au invins , iar in ceea ce il priveste pe Basescu, n-au reusit sa-l invinga , insa au reusit sa-l tradeze pe ici pe colo, ramane de vazut cum va iesi Iohannis din kingile aparatcilor dupa primele 6 luni de gratie , cat si pe final de mandat presidential, Nu-I va fi usor !
Dar, Victoria NulAND, VIZIITEAZA bucurestiul !
Securistii au fost mai cuminti pe vremea lui Basescu deoarece multi s-au curatat pe cale naturala in ultimii 25 de ani! Si se vor mai curata o parte pe vremea lui Iohannissss.
zauuuu, asa crezi ? esti in eroare : nu s-au curatat....NE - AU curatat, caci cei care detineau puterea Informatiilor , a Relatiilor si a Banilor , Au FOST EI si tot ei s-au " privatizat " primii, devenind patroni pe averea Statului ....printre ei si onor fost presedinte , care-i un exemplu de ce-a fost si a devenit securistul bun si orientat , brusc, spre democratia vestica !
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 12:09
De la: gabigabi2, la data 2015-01-12 08:50:50De la: 9am_4158, la data 2015-01-11 19:23:22De la: gabigabi2, la data 2015-01-11 16:16:19haide, mars, Cretinule !
Cum naibi vine asta?
CRETINULE , " tineretul " care m-a eliberat de lanturile blablabla, am Fost EU , Sotul meu, Sora mea, Prietenii si Colegii mei, toti oameni in jur de 40 ani atunci , iar azi suntem batrini si vii tu, un mucea si un neica- nimeni si sa arunci cu pietre fara sa ai habar ce vorbesti !
esti un biet cretin din nastere , cu mintea incetosata, ce Refuza sa gindeasca !
Du-te la doctor, ca esti bolnav de Ura ; du-te si la un preot si elibereaza-te de dracii pe care-i ai in inima si minte ! hai, fuguta !
Aci cam ai dreptate ...
La revolutie aveam 31 de ani si ceva.
Sa vina un pulafrici mai mic de 25 ani (adica nascut la revolutie), sa-mi tina discursuri despre libertate cand el habar nu are despre absenta ei ... sa-mi dea lectii de prin Canada sau de prin alte tari occidentale care n-au patit un Ceausescu la viata lor ... nu prea e de inghitit.
Nu eu am facut revolutia, nu eu am furat-o si nici n-am gestionat eu tara dupa revolutie. Nu port raspunderea nici macar pentru cum si pe cine am votat. Pentru ca nici eu si nici Gabi nu cred ca am votat pe cineva sa ne jefuiasca ... ! Cu siguranta !
Ca noi, fraierii, am votat cu buna credinta pe cine am crezut ca ne va reprezenta mai bine interesele sau intereseul comun, ca fiecare a crezut altfel binele, l-a perceput venind din alta directie, unii de la Iliescu, altii de la Ratiu, altii de la Campeanu ... nu vad de ce am fi vinovati. Nici Iliescu, nici oamenii lui nu ne-au spus ca vor fura totul si-si vor insusi cat mai mult din avutia nationala ...
Generatia noastra nu-si putea schimba mentalitatea brusc ...
Nici generatia de tineri nu gandeste unitar ...
Asa ca ... las-o un pic mai usor.
Inteleg ca-ti faci veacul prin Canada.
Nu inteleg de ce te agiti atat. O duci excelent acolo ?
Vrei sa ne dai teme pentru acasa ?
Ti se pare ca noi nu vrem ca ce vrei tu ?
Ba vrem, dar noua ne e infinit mai greu decat doar sa dam din gura sfaturi fara nici o actiune precum ne dau toti cei de pe-afara. Noi platim toate taxele si impozitele catre statul roman, nu voi. Voi numai TVA-ul. Noi cei din tara sustinem statul roman, nu voi. Voi va umpleti buzunarele, din munca voastra, si platiti impozite si taxe statelor in care munciti si pentru munca voastra primiti mai mult de cateva ori mai multi bani decat primeste un roman in tara lui. De aici aroganta asta a unora dintre voi. Vi se pare ca sunteti in postura sa ne dati sfaturi si sa ne tratati de sus, sa ne dati teme, sa ne trageti de urechi. Multi dintre voi sunteti analfabeti, oameni cu o pregatire profesionala precara ... singurul vostru meriti fiind acela ca ati facut pe dracu-n patru si ati reusit sa va gasiti de munca intr-o tara c are plateste munca de cateva ori mai bine decat in tara noastra. Voi nu ati contribuit cu absolut nimic la democratia din tara care v-a adoptat, la bunastarea din tara aia, de cele mai multe ori nici nu pricepeti ce se intampla in tara in care munciti, nu cunoasteti limba, reglementarile de acolo ... stiti mai mult de frica si de ce va spun sa nu faceti acolo ca sa n-o luati pe cocoasa de la ceilalti romani cu care intrati in contact ...
Si pentru ca nici prieteni romani sau localinici nu prea aveti tocmai din cauza atitudinii voastre sau a lor, va petreceti timpul dand lectii pe forumuri unuia si altuia ca niste adevarati profesori de democratie si in general bateti campii despre ce bine va este pe unde orbecaiti.
Daca va e asa bine, daca castigati atat de mult acolo, ce treaba mai aveti cu o tampita ca Gabi ?
Nu va inteleg ...
Gabi are dreptate aici.
Ca e idobitocita de Antena 3 si ca nu pricepe alte chestii, e adevarat dar e alta chestie, ea are dreptul sa-si spuna parerea la fel ca voi sfatosii, intelectualii de prin occident deveniti experti doar pentru ca nu mai sunteti in tara.
Sunt curios, desi n-o sa mai traiesc sa si vad asta, cum o sa le explicati voi astia tinerii, copiilor vostri, de ce nu ati facut nimic pentru tara pe vremea lui Iohannis ? De ce nu e tara cum le-o placea lor ? Si cum va veti simti cand va vor numi bosorogi nenorociti, comunisti cretinizati, iohannisti imputiti sau ce-o mai urma.
Revenind la Iohannis.
Mi se pare ca nu prea le are, cam bate campii ...
Una e sa critici pe cel care este si cu totul asta e sa fi tu ala pe care-l criticai !
Cat credeti ca mai dureaza pana cand Klaus isi va da seama ca e presedinte ?
Un an, doi, sau patru ?
Se pupa-n bot cu Ponta sub motivatia colaborarii normale institutionale, nu reactioneaza nici el nici PNL la OUG pentru un om, pentru Ponta, decoreaza (fara nici un motiv de graba) pe unul care e educat de legionari ... se inconjoara cu un consilier despre care multi ii spun ca e jalnic (si e !) ... totul intr-o luna.
Cam prost debut pentru Iohannis.
Si pentru noul PNL.
Si mai si spun ca stiu ei ce a votat romanul pe 16 nov ...
Stiu pe dracu.
Petrolul se ieftineste la jumatate, benzina cu mai putin de jumatate din jumatate ...
RCA-ul creste pana la cer desi Ponta ne spune ca "taxele si impozitele nu vor creste in 2015" !
Mai ales la tineri.
Pentru ca sa-i salveze .... Ponta, exact !
|
Fosta membra 9am.ro
595 mesaje
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 14:45
De la: 9am_1454, la data 2015-01-12 12:09:18
Daca va e asa bine, daca castigati atat de mult acolo, ce treaba mai aveti cu o tampita ca Gabi ?
Nu va inteleg ...
Gabi are dreptate aici.
Ca e idobitocita de Antena 3 si ca nu pricepe alte chestii, e adevarat dar e alta chestie, ea are dreptul sa-si spuna parerea la fel ca voi sfatosii, intelectualii de prin occident deveniti experti doar pentru ca nu mai sunteti in tara.
Sunt curios, desi n-o sa mai traiesc sa si vad asta, cum o sa le explicati voi astia tinerii, copiilor vostri, de ce nu ati facut nimic pentru tara pe vremea lui Iohannis ? De ce nu e tara cum le-o placea lor ? Si cum va veti simti cand va vor numi bosorogi nenorociti, comunisti cretinizati, iohannisti imputiti sau ce-o mai urma.
!
Hai ca mi-ai 'spart' monitoul cu aceasta concluzie prosteasca, @1454 !
Babaciunea raspandaca mahalagioaica a reusit, -evident patrial-, sa te manipuleaze cu ineptiile propagandistice pe care le vehiculeaza.
Pai bine dle. @1454, daca ai ajunguns la concluzia, evident corecta si in spirit si litera constitutiei ro. si democratiei de "rit" occidental, ca "opiniile"oligofrenei congenitale sunt valabile si intr-adevar are dreptate, atunci, te invit sa-mi indici printr-o exemlificare,(citat: OPINII PERSNALE) din care ar rezulta "dreptatea" pe care i-o oferi tu, dintr-o bunavointa exprmata zelos.
Subliniez, un citat in care oligofrna isi exprima o oponie personala, nu din cele vehiculate pe site-ul A3 si raspandite de babaciune pe acest forum.
Clar, @1454? Astept minununea postata de babeta inclusa in exemplificarea pe care ai sa mi-o prezinti si nu-mi va ramane decat a exclama: chapeau bas!
Daca!?
Probabil, inca le mai pasa intr-o oarecare masura si perioada de timp , pentru cat timp si in ce masura, nu se poate sti !  deranjez/DERANJAM !?
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 17:16
cognitivule, esti un pafarist perfect, caci NIMIC din ce scriu nu citeaza A3 !
sunt parerile mele personale , chiar daca ma uit si la A3 si la Realitatea si Romania Tv si la Digi24 , ca le iau la rind....ba, ca sa iau pulsul si sa aud in ce fel sunt comentate ACELEASI Stiri, dar privite cu alti ochi si interpretate altfel , ma mai uit si la B1Tv.si, te anunt : R. Turcescu si-a gasit o piine de mincat la Nasu' !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
595 mesaje
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 18:15
Intr-atat te-au imbecilizat aia de la A3 cu balariile lor incat ai ajuns sa crezi si sa fii ferm convinsa ca sunt propriile flori, semanate, udate , culese si comercializate in regie proprie.
Te-nseli si incerci sa pari ceea ce nu ai fost niciodata, babaciune mahalagioaica!
Din nefericire, evident pentru tine, iaca s-a-ntamplat sa-ti verific si analizez comparativ, intr-un interval de timp limitat insa relevant, atat subiectele politice sau sociale pe care le abordezi si postezi, cat si ideea sau conceptul pe care citi construiesti esafodajul exptimarii unei opinii oarecare, RASPANDACO, in proportie de peste 99% sunt balariile A3 (eventual, culese de prin site-uri aservite VARANULUI puscarias) translate aici pe 9 am si exprimate /vehiculate/ popularizate, intr-o cheie submediocra a unui limbaj de lem propagandistic de cea mai joasa speta si cu o abjecta nesimtire !
Incearca la pacalesti si sa fii shmekera cu altcineva, probabil ai sa reusesti sa-ti realizezi scopul si intr-un final sa-ti insusesti foloasele, in tara lui : ce-o da dumnezeu si doamne fereste, sau lasa ca merge si-asa, ca si-asa multi vad, putin cunosc si dintre cei ce mai cunosc cateceva, foarte putin se pricep sa-si aplice mediocrele cunostintele.
In tara lui Copy/Paste unde Sisteml de Invatamant elibereaza: certificate de capacitate pentru elevi, diplome de bacalaureat , licente, masterate si doctorate, pe banda rulanta contra: spaga, pile, cunostinte si relatii, cu certitudine vei gasi pe cineva trecut prin scoli paranormale pe care sa-l poti PACALI, pe @1454 esti cat p'aci sa-i bulversezi neuronul si sa-i vinzi balariile culese de la A3 pe post de trandafiri produsi in regie proprie, babaciune mincinoasa si nesimtita !
A te informa si documenta correct pentru a-ti exprima o opinie pertinenta si in deplina cunostinta de cauza, ar fi o corvoada prea sofisticata si obositoare pentru o stulta mahalagioaica !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 18:42
ne POTI prezenta o Parere Personala, a ta, coerenta - cap - coada- a subiectelor luate de mine in discutie , dar fara a traversa cimpul cu balarii si cacareze ? POTI ?
MACAR UNA, domnu' copy-paste si cititor de diverse site.uri de informare !?
nu stiu exact ce " analiza " comparativa ai facut si-ti spun fara rezerve ca MINTI, dar iti dau acum, inca o data raspunsul la intrebarea aia considerata de tine a fi o cheie de bolta :
hakone , tu esti exemplificarea perfecta ca poti sa ai ceva scoala ; ca poti cunoaste niste lucruri ptr. ca ai o memorie ....deci , NU esti un Ignorant , dar poti sa fi in acelasi timp inapt cognitiv, caci mintea ta e depasita si functioneaza secvential si NU poate asambla informatiile avute , intr-o imagine de ansamblu !
pricepu-tu-m- ai ?
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 20:25
 Ce ma distreaza mascariciul asta capiat, care isi contrazice la fiecare postare principiile sforaite cu solemnitate!
Ii sta in gat si ar inchide A3, pe care o considera sursa raului deoarece arata mizeria iubitului lui basesciu....dar pe de alta parte se declara aparatorul libertatii presei, Charlie....
Putinatatea ideilor personale o compenseaza cu valurile de mizerie revarsate asupra unei femei, Gabi, doar pentru ca ea pentru ca nu il place pe idolul lui! Norocul nostru ca in Romania nu prea sunt arme.
Hahalera!!!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 08:32
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-12 20:25:33 Ce ma distreaza mascariciul asta capiat, care isi contrazice la fiecare postare principiile sforaite cu solemnitate!
Ii sta in gat si ar inchide A3, pe care o considera sursa raului deoarece arata mizeria iubitului lui basesciu....dar pe de alta parte se declara aparatorul libertatii presei, Charlie....
Putinatatea ideilor personale o compenseaza cu valurile de mizerie revarsate asupra unei femei, Gabi, doar pentru ca ea pentru ca nu il place pe idolul lui! Norocul nostru ca in Romania nu prea sunt arme.
Hahalera!!!
Buna dimineata !
ca nu-l iubesc pe base' cred ca m-ar mai ierta, dar ca l-am citit si-i spun de la obraz cine-i el, asta nu mi-o iarta !
ce faci ? imi pare ca nu prea mai ai timp de intrat pe forum ! nu mai vrei sau ai plecat deja afara si esti ocupat ?
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 09:40
De la: H44ko0n, la data 2015-01-12 18:15:08Intr-atat te-au imbecilizat aia de la A3 cu balariile lor incat ai ajuns sa crezi si sa fii ferm convinsa ca sunt propriile flori, semanate, udate , culese si comercializate in regie proprie.
Te-nseli si incerci sa pari ceea ce nu ai fost niciodata, babaciune mahalagioaica!
Din nefericire, evident pentru tine, iaca s-a-ntamplat sa-ti verific si analizez comparativ, intr-un interval de timp limitat insa relevant, atat subiectele politice sau sociale pe care le abordezi si postezi, cat si ideea sau conceptul pe care citi construiesti esafodajul exptimarii unei opinii oarecare, RASPANDACO, in proportie de peste 99% sunt balariile A3 (eventual, culese de prin site-uri aservite VARANULUI puscarias) translate aici pe 9 am si exprimate /vehiculate/ popularizate, intr-o cheie submediocra a unui limbaj de lem propagandistic de cea mai joasa speta si cu o abjecta nesimtire !
Incearca la pacalesti si sa fii shmekera cu altcineva, probabil ai sa reusesti sa-ti realizezi scopul si intr-un final sa-ti insusesti foloasele, in tara lui : ce-o da dumnezeu si doamne fereste, sau lasa ca merge si-asa, ca si-asa multi vad, putin cunosc si dintre cei ce mai cunosc cateceva, foarte putin se pricep sa-si aplice mediocrele cunostintele.
In tara lui Copy/Paste unde Sisteml de Invatamant elibereaza: certificate de capacitate pentru elevi, diplome de bacalaureat , licente, masterate si doctorate, pe banda rulanta contra: spaga, pile, cunostinte si relatii, cu certitudine vei gasi pe cineva trecut prin scoli paranormale pe care sa-l poti PACALI, pe @1454 esti cat p'aci sa-i bulversezi neuronul si sa-i vinzi balariile culese de la A3 pe post de trandafiri produsi in regie proprie, babaciune mincinoasa si nesimtita !
A te informa si documenta correct pentru a-ti exprima o opinie pertinenta si in deplina cunostinta de cauza, ar fi o corvoada prea sofisticata si obositoare pentru o stulta mahalagioaica !
Ori nu m-am exprimat eu pe inteles, ori tu te conduci pe "cine nu e cu noi e impotriva noastra!"
Hakoane, am fost de acord cu Gabi asupra ideii ca nu Gabi e responsabila de istoria unei tari.
Oricat de tampita mi s-ar parea, oricat de imbecilizata de A3 sau de orice altceva, nu putem fi de acord ca Gabi e de vina ca Iliescu a guvernat 2,5 mandate si ca oamenii lui au dat startul la furat pe ruptelea !
Nu-mi place cum gandeste Gabi si Black, mi se par, ca si voua, doi idioti patentati (suna bine, dupa capul meu) dar a spune ca ei sunt responsabili pentru ce se intampla in tara e mult. Tineti minte ca din punctul lor de vedere, se pare, ca noi cei care nu gandim ca ei, suntem de vina pentru ca o ducem greu ...
In fond cine detine adevarul ? Eu, tu ... tataita din Canada ? Oracolul din Danemarca ? Din Spania, din Italia ...
Majoritatea celor care lucreaza prin strainatate sunt semianalfabeti. Se vede pe ei ca nu fac decat munci necalificate pe acol pentru care sunt mult mai bine platiti decat in Romania. Evident sunt si exceptii dar cei mai multi asa sunt ... Ei bine ei au inceput sa fie obraznici pe forumuri: dau lectii.
Cui ?
Cui pot si ei.
Noua astora din tara, ca in fata celor cu care lucreaza pe-acolo NU sufla ! Nici macar nu au capacitatea sa comunice cu ei chiar daca aia ar sta de vorba cu ei pe vre-o tema.
Ne vorbesc despre democratie si despre ce ar trebui sa facem noi aici in tara. S-o gaseasca ei functionala, ca afara, cand s-o intoarce pe post de grofi, pentru a-si face o afacere personala cu forta de munca ieftina si cu slugi platite romaneste. Nu inventez nimic ... deja sunt cazuri.
Cum se face ca cei care se intorc cu niste bani din occident, isi deschid afaceri si folosesc forta de munca roamneasca, isi platesc salariatii cu salarii romanesti si nu ca in Spania sau Italia ?
Despre ce sa vorbim cu tembeli de genul asta ? Despre ce democratie ? Ce lectii sa primim noi de la alde astia ?
Eu nu spun ca nu procedeaza corect ca oameni de afaceri. Foarte corect ! Asta fac toti care vion in tara noastra si in alte tari proaste care-si platesc forta de munca cu salarii astfel incat salariatul sa NU POATA supravietui. Daca tine ...
I-am luat apararea lui Gabi din cauza a ceea ce a spus Ioan Giury Pascu la Divertis intr-un moment memorabil:
- Eu am vrut sa fac numai bine pentru tara mea ! Daca nu s-a putut poate ca e si vina ei ....
La fel e cu noi toti.
Gabi e pensionara.
Eu ma apropii de pensie, mai am cativa ani de munca.
Toata viata mea am lucrat pe diverse functii in meseria mea, mi-am platiti taxele si impozitele, am contribuit la tot ce mi s-a cerut prin lege, toate experimentele facute de politicienii pe care i-a ales populatia acestei tati s-au facut pe spinarea mea si a intregii populatii. Eu, si altii ca mine, din ce in ce mai putini, am achitat toate notele de plata pentru tot ce s-a construit si s-a furat in tara asta ! M-am bucurat de dreptul de a alege si mi l-am exercitat de fiecare data acest drept dupa cum am crezut de cuviinta. La vot au venit si cei care nu plateau nimic la buget, la rubrica venituri ...
A iesit ce se stie: Nimeni nu e multumit. (In afara de clasa politica care a furat de a zvantat, evident, dar si aia se declara nemultumiti).
O sa ies la pensie peste cativa ani pentru ca asa este mersul lumii.
Probabil c-o sa votez cu aceia care vor reusi sa ma convinga mai bine ca vor face ceva pentru mine din postura de pensionar.
N-o sa-mi placa sa ma injura vre-un cretin pe motiv ca sunt pensionar si ma duce el in carca.
Acum cand duc eu in carca pe altii, cum e ?
Acum e ok, nu ?
O sa am pensie pentru ce am platit o viata statului, nu pentru ca imi plateste pensia vreun bou din Canada.
E clar, cretinilor cu ifose ?
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 09:45
De la: gabigabi2, la data 2015-01-12 08:50:50De la: 9am_4158, la data 2015-01-11 19:23:22De la: gabigabi2, la data 2015-01-11 16:16:19haide, mars, Cretinule !
Cum naibi vine asta?
Nu cred o iota din ce spui deoarece im 89 cetatenii reponsabili au iesit in strada pentru a da jos comunismul......ori tu inca votezi cu PSD care este continuatorul metehnelor dictatorilale transformat intr-o grpare de crima organizata.
Inteleg sa gresiti la vot in 90,,,,,,92,,,,,2000 dar se pare ca o faceti premeditat neantelegand ca vremea marilor realizari socialiste este apusa iar noi astia tineri am preluat de la voi ,,inteleptii,, un stat falimentat cu bunastiinta si din pacate nici acum nu ne lasati sa-l gestionam asa cum trebuie.
Nu este posibil ca dupa 25 de ani partidul stat PCR acum cosmetizat in PSD sa fie cel mai mare partid si asta datorita VOUA,
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 10:00
De la: 9am_1454, la data 2015-01-13 09:40:46De la: H44ko0n, la data 2015-01-12 18:15:08Intr-atat te-au imbecilizat aia de la A3 cu balariile lor incat ai ajuns sa crezi si sa fii ferm convinsa ca sunt propriile flori, semanate, udate , culese si comercializate in regie proprie.
Ori nu m-am exprimat eu pe inteles, ori tu te conduci pe "cine nu e cu noi e impotriva noastra!"
Hakoane, am fost de acord cu Gabi asupra ideii ca nu Gabi e responsabila de istoria unei tari.
Oricat de tampita mi s-ar parea, oricat de imbecilizata de A3 sau de orice altceva, nu putem fi de acord ca Gabi e de vina ca Iliescu a guvernat 2,5 mandate si ca oamenii lui au dat startul la furat pe ruptelea !
Nu-mi place cum gandeste Gabi si Black, mi se par, ca si voua, doi idioti patentati (suna bine, dupa capul meu) dar a spune ca ei sunt responsabili pentru ce se intampla in tara e mult. Tineti minte ca din punctul lor de vedere, se pare, ca noi cei care nu gandim ca ei, suntem de vina pentru ca o ducem greu ...
In fond cine detine adevarul ? Eu, tu ... tataita din Canada ? Oracolul din Danemarca ? Din Spania, din Italia ...
Majoritatea celor care lucreaza prin strainatate sunt semianalfabeti. Se vede pe ei ca nu fac decat munci necalificate pe acol pentru care sunt mult mai bine platiti decat in Romania. Evident sunt si exceptii dar cei mai multi asa sunt ... Ei bine ei au inceput sa fie obraznici pe forumuri: dau lectii.
Cui ?
Cui pot si ei.
Noua astora din tara, ca in fata celor cu care lucreaza pe-acolo NU sufla ! Nici macar nu au capacitatea sa comunice cu ei chiar daca aia ar sta de vorba cu ei pe vre-o tema.
Ne vorbesc despre democratie si despre ce ar trebui sa facem noi aici in tara. S-o gaseasca ei functionala, ca afara, cand s-o intoarce pe post de grofi, pentru a-si face o afacere personala cu forta de munca ieftina si cu slugi platite romaneste. Nu inventez nimic ... deja sunt cazuri.
Cum se face ca cei care se intorc cu niste bani din occident, isi deschid afaceri si folosesc forta de munca roamneasca, isi platesc salariatii cu salarii romanesti si nu ca in Spania sau Italia ?
Despre ce sa vorbim cu tembeli de genul asta ? Despre ce democratie ? Ce lectii sa primim noi de la alde astia ?
Eu nu spun ca nu procedeaza corect ca oameni de afaceri. Foarte corect ! Asta fac toti care vion in tara noastra si in alte tari proaste care-si platesc forta de munca cu salarii astfel incat salariatul sa NU POATA supravietui. Daca tine ...
I-am luat apararea lui Gabi din cauza a ceea ce a spus Ioan Giury Pascu la Divertis intr-un moment memorabil:
- Eu am vrut sa fac numai bine pentru tara mea ! Daca nu s-a putut poate ca e si vina ei ....
La fel e cu noi toti.
Gabi e pensionara.
Toata viata mea am lucrat pe diverse functii in meseria mea, mi-am platiti taxele si impozitele, am contribuit la tot ce mi s-a cerut prin lege, toate experimentele facute de politicienii pe care i-a ales populatia acestei tati s-au facut pe spinarea mea si a intregii populatii. Eu, si altii ca mine, din ce in ce mai putini, am achitat toate notele de plata pentru tot ce s-a construit si s-a furat in tara asta ! M-am bucurat de dreptul de a alege si mi l-am exercitat de fiecare data acest drept dupa cum am crezut de cuviinta. La vot au venit si cei care nu plateau nimic la buget, la rubrica venituri ...
A iesit ce se stie: Nimeni nu e multumit. (In afara de clasa politica care a furat de a zvantat, evident, dar si aia se declara nemultumiti).
Probabil c-o sa votez cu aceia care vor reusi sa ma convinga mai bine ca vor face ceva pentru mine din postura de pensionar.
N-o sa-mi placa sa ma injura vre-un cretin pe motiv ca sunt pensionar si ma duce el in carca.
Acum e ok, nu ?
O sa am pensie pentru ce am platit o viata statului, nu pentru ca imi plateste pensia vreun bou din Canada.
Nu BOULE!
Sistemul de pensii este cladit pe SOLIDARITATEA intre generatii .
Intelegi ce este Solidaritatea?
Adica inseamna RECIPROCITATE....adica daca tineretul munceste pentru a putea fi platite pensile celor care nu mai pot munci.....atunci si beneficiarii acestor DREPTURI trebuie sa ajute societatea .
Cum?
Simplu........prin vot...
Da Silviule.......printr-un vot indreptat spre dezvoltare,,,,nu unul cu dedicatie catre cei care NU DORESC DEMOCRATIZAREA tarii si au demonstrat ca sunt doar O GRUPARE DE CRIMA ORGANIZATA(PSD)
Acesta este paradoxul.......faptul ca cei care beneficiaza de dreptul legitim la o pensie......sunt cei care faulteaza dezvoltarea tarii printr-un vot indreptat inpotriva celor care aduc plus valoare..
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 10:24
Inca ceva Silvica.
Te credeam ceva mai rasarit decat idiotii din generatia matale dar se pare ca m-am inselat.
In primul rand sunt platitoare de impozite deoarece locuiesc si muncesc in tara iar daca voi pleca nu insemna ca nu mai sunt roman...
Plus de asta parintii mei muncesc deci si ei sunt platitori de impozite ...asa ca am tot dreptul sa spun ce gandesc si cu siguranta NU GRESESC.
Mai faci o greseala atunci cand faci diferenta intre cetatenii romani care muncesc afara si cei ramasi.
Ei bine ..te asigur ca cei de afara contribuie mai mult la bugetul Romaniei decat voi deoarece euroii trimisi sunt toti impozitati(tva)cu 24%.
Am dreptate ca doar euroii sunt cheltuiti de catre familiile ramase in tara iar tvaul merge la buget si mai departe la plata pensiilor.
Nu uita ca cei care muncesc afara au plecat tot datorita VOTULUI iresponsabil al generatiilor comunistoide.
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 13:58
De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 10:24:13Inca ceva Silvica.
Te credeam ceva mai rasarit decat idiotii din generatia matale dar se pare ca m-am inselat.
In primul rand sunt platitoare de impozite deoarece locuiesc si muncesc in tara iar daca voi pleca nu insemna ca nu mai sunt roman...
Plus de asta parintii mei muncesc deci si ei sunt platitori de impozite ...asa ca am tot dreptul sa spun ce gandesc si cu siguranta NU GRESESC.
Mai faci o greseala atunci cand faci diferenta intre cetatenii romani care muncesc afara si cei ramasi.
Ei bine ..te asigur ca cei de afara contribuie mai mult la bugetul Romaniei decat voi deoarece euroii trimisi sunt toti impozitati(tva)cu 24%.
Am dreptate ca doar euroii sunt cheltuiti de catre familiile ramase in tara iar tvaul merge la buget si mai departe la plata pensiilor.
Nu uita ca cei care muncesc afara au plecat tot datorita VOTULUI iresponsabil al generatiilor comunistoide.
Ai dreptate, si eu m-am inselat in privinta ta.
Pentru creierasul tau ala plin de el, diferenta dintre mine si un roman care munceste in afara tarii este ca pana la TVA eu mai platesc taxe si impozite de cca 45% din brutul castigat. Dupa aia, cum cumpar ceva mi se mai iau 24% TVA.
Din afara tarii vin 4-5 miliarde de euro, in tara se produc cateva zeci de miliarde de euro.
Asa ca mai lasa-ma cu eroii plecati pe afara ca sa se capatuiasca sau macar sa aiba o paine pur si simplu. Nu ma inchin in fata nimanui plecat din tara dar nici nu-l condamn. Nu vad de ce.
La fel, nu sunt de acord cu ideea ca daca zic ceva aia de afara, gata trebuie sa cadem toti cei din tara pe spate. Pentru ca n-au plecat afara toti desteptii si in tara au ramas aia prosti !
Chestia cu solidaritatea intre generatii, pe treaba cu pensiile. Se poate spune si asa, dar pensia este ceva ce rezulta in urma contributiei tale nu a bunavointei generatiilor care urmeaza dupa tine !.
Ceea ce susti dumneata care te pupi in fund singur de destept ce ti se pare ca esti, e comunism curat, adica exact lucrul de care-i acuzi pe altii.
La noi solidaritatea este complet gresit inteleasa.
La noi se crede ca a fi solidar inseamna a da din banii tai, din contributiile tale si celor care nu au contribuit la pusculita in care ai pus tu banii munciti de tine. Pentru ca asta le-a convenit atat politicienilor ticalosi si populisti dar si multimii de puturosi are si-au dat seama repede ca e bine sa-i voteze pe cei care iau din banii celor care contribuie si le dau si lor sub diverse motive ...
Asa s-a ajuns sa fie incurajata lenea. De catre toate partidele. Mai ales de catre, culmea, pretenii mei de la PDL cand, in urma cu cativa ani, au infiintat, mai bine zis Boc a transformat pensiile fostilor cooperatori (care nu au contribuit niciodat cu nici un leu la bugetul pensiilor) in venitul minim garantat de 350 lei / luna. Deasemenea, tot prietenul meu Boc, de manuta cu pretenul meu Basescu, pe care i-am sustinut pe aici si pe la vot, au facut ei ce au facut si au adus si militarii cu pensiile lor imense, recalculate in sus, la bugetul de stat al pensiilor la care nici ei nu contribuisera cu nici un leu. Tot ei au marit varsta de pensionare de la 60 la 65 de ani. Asa, ca o discriminare. Intre unul ca mine si cei dupa mine si cei nascuti cu 5-6 ani mai inaintea mea. Adica unii vor munci cu 5 ani mai mult decat altii, c-asa vrea un politician ... Boc sau cum l-o chema.
Am mai desfiintat si grupele de munca.
Adica ala care iesea la pensie la 60 de ani putea iesi si mai devreme daca avea grupa de munca iar ala care a avut ghinionul sa fie mai tanar decat un dobitoc ca Boc o sa iasa si mai tarziu decat cei 5 ani cu care i s-a marit limita de varsta pentru pensionare.
Tu, crezandu-te foarte destept, ca multi altii, imi vorbesti despre solidaritatea intre generatii. Zau, adica unii boieri iar celalti, la munca, la contributii ! Asta da solidaritate ... Cine e comunist amice ? Tu sau eu ?
Nu sunt usa de biserica, dar chestia cu boule nu prea mi se pare ceva de mare grozavie din partea unuia care zice ca e tanar si ca e mai ceva decat bosorogii aia batrani, ca e un pic mai soft. Tatalui tau, parintilor tai te adresezi asa ?
Sau ei sunt ceva nepretuit ?
Ceilalti batrani, numai ei, sunt niste comunisti nenorociti care au dus tara de rapa, numai bunicii si parintii tai sunt nemaipomeniti si ei singuri ar fi schimbat tara in bine dar nu i-au lasat ceilalti nenorociti de varsta lor pentru ca au votat altfel decat ei ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 15:06
De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 10:00:58De la: 9am_1454, la data 2015-01-13 09:40:46De la: H44ko0n, la data 2015-01-12 18:15:08Intr-atat te-au imbecilizat aia de la A3 cu balariile lor incat ai ajuns sa crezi si sa fii ferm convinsa ca sunt propriile flori, semanate, udate , culese si comercializate in regie proprie.
Cui ?
Cui pot si ei.
La fel e cu noi toti.
Gabi e pensionara.
Acum e ok, nu ?
Nu BOULE!
Sistemul de pensii este cladit pe SOLIDARITATEA intre generatii .
Intelegi ce este Solidaritatea?
Adica inseamna RECIPROCITATE....adica daca tineretul munceste pentru a putea fi platite pensile celor care nu mai pot munci.....atunci si beneficiarii acestor DREPTURI trebuie sa ajute societatea .
Cum?
Simplu........prin vot...
Da Silviule.......printr-un vot indreptat spre dezvoltare,,,,nu unul cu dedicatie catre cei care NU DORESC DEMOCRATIZAREA tarii si au demonstrat ca sunt doar O GRUPARE DE CRIMA ORGANIZATA(PSD)
Acesta este paradoxul.......faptul ca cei care beneficiaza de dreptul legitim la o pensie......sunt cei care faulteaza dezvoltarea tarii printr-un vot indreptat inpotriva celor care aduc plus valoare..
mars d'aici , cretino, ca nu stii nimic si mai ai si rahat in creier si tupeu cit cuprinde !
HABAR N-ai despre ce vorbesti : cind tu erai un rahat cu ochi si eu munceam, " reciprocitatea' de care spui functiona si catre tine ca sa ai cresa, asistenta medicala, scoala si carti !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 15:20
De la: 9am_1454, la data 2015-01-13 13:58:00De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 10:24:13Inca ceva Silvica.
Pentru creierasul tau ala plin de el, diferenta dintre mine si un roman care munceste in afara tarii este ca pana la TVA eu mai platesc taxe si impozite de cca 45% din brutul castigat. Dupa aia, cum cumpar ceva mi se mai iau 24% TVA.
Din afara tarii vin 4-5 miliarde de euro, in tara se produc cateva zeci de miliarde de euro.
Asa ca mai lasa-ma cu eroii plecati pe afara ca sa se capatuiasca sau macar sa aiba o paine pur si simplu. Nu ma inchin in fata nimanui plecat din tara dar nici nu-l condamn. Nu vad de ce.
La fel, nu sunt de acord cu ideea ca daca zic ceva aia de afara, gata trebuie sa cadem toti cei din tara pe spate. Pentru ca n-au plecat afara toti desteptii si in tara au ramas aia prosti !
Chestia cu solidaritatea intre generatii, pe treaba cu pensiile. Se poate spune si asa, dar pensia este ceva ce rezulta in urma contributiei tale nu a bunavointei generatiilor care urmeaza dupa tine !.
Ceea ce susti dumneata care te pupi in fund singur de destept ce ti se pare ca esti, e comunism curat, adica exact lucrul de care-i acuzi pe altii.
La noi se crede ca a fi solidar inseamna a da din banii tai, din contributiile tale si celor care nu au contribuit la pusculita in care ai pus tu banii munciti de tine. Pentru ca asta le-a convenit atat politicienilor ticalosi si populisti dar si multimii de puturosi are si-au dat seama repede ca e bine sa-i voteze pe cei care iau din banii celor care contribuie si le dau si lor sub diverse motive ...
Asa s-a ajuns sa fie incurajata lenea. De catre toate partidele. Mai ales de catre, culmea, pretenii mei de la PDL cand, in urma cu cativa ani, au infiintat, mai bine zis Boc a transformat pensiile fostilor cooperatori (care nu au contribuit niciodat cu nici un leu la bugetul pensiilor) in venitul minim garantat de 350 lei / luna. Deasemenea, tot prietenul meu Boc, de manuta cu pretenul meu Basescu, pe care i-am sustinut pe aici si pe la vot, au facut ei ce au facut si au adus si militarii cu pensiile lor imense, recalculate in sus, la bugetul de stat al pensiilor la care nici ei nu contribuisera cu nici un leu. Tot ei au marit varsta de pensionare de la 60 la 65 de ani. Asa, ca o discriminare. Intre unul ca mine si cei dupa mine si cei nascuti cu 5-6 ani mai inaintea mea. Adica unii vor munci cu 5 ani mai mult decat altii, c-asa vrea un politician ... Boc sau cum l-o chema.
Adica ala care iesea la pensie la 60 de ani putea iesi si mai devreme daca avea grupa de munca iar ala care a avut ghinionul sa fie mai tanar decat un dobitoc ca Boc o sa iasa si mai tarziu decat cei 5 ani cu care i s-a marit limita de varsta pentru pensionare.
Tu, crezandu-te foarte destept, ca multi altii, imi vorbesti despre solidaritatea intre generatii. Zau, adica unii boieri iar celalti, la munca, la contributii ! Asta da solidaritate ... Cine e comunist amice ? Tu sau eu ?
Nu sunt usa de biserica, dar chestia cu boule nu prea mi se pare ceva de mare grozavie din partea unuia care zice ca e tanar si ca e mai ceva decat bosorogii aia batrani, ca e un pic mai soft. Tatalui tau, parintilor tai te adresezi asa ?
Ceilalti batrani, numai ei, sunt niste comunisti nenorociti care au dus tara de rapa, numai bunicii si parintii tai sunt nemaipomeniti si ei singuri ar fi schimbat tara in bine dar nu i-au lasat ceilalti nenorociti de varsta lor pentru ca au votat altfel decat ei ?
na, ca ti-ai pus-o-n circa pe isterica asta mustind de Ura si care propovaduieste pe aici, daca s-ar putea EUTANASIEREA batrinilor !  e o cretina !
|
Fosta membra 9am.ro
595 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 17:31
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-12 20:25:33 Ce ma distreaza mascariciul asta capiat, care isi contrazice la fiecare postare principiile sforaite cu solemnitate!
Hahalera!!!
NUMAI UN OLIGOFREN CONGENITAL si un gunoi biped ca tine, pot fi inapti cognitiv sa faca distinctie intre doi termeni , cum ar fi : ignorant si prost, sau intre cele doua concepte : libera exprimare si libera informare mediatica pe care ti-o ofera cadrul legal intr-un stat europan occidental : liber, de drept si democrat veritabil !
GUNOIULE, marsh si mai studiaza/informeaza-te, ba' retardatatule, tu ai impresia ca stai de vorba cu gadea de la A3?
Stii care este diferenta intre A3 si CNN, dar asemanarile dintre : Times New Roman si Charlie Hebno
Acum, daca ti-a reuit demesul comparative, incearca sa compari incrucisat cele doua diferente si similitudinile rezultate, intre : CNN si Times New Roman si intre: A 3 si Charlie Hebdo, numai daca te poate duce acea deva vacuumata, in rest , nu-i obligatoriu pentru un habarnist lipsit de discernamant, SIKTIR gunoiule !
|
Fosta membra 9am.ro
595 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 17:48
De la: 9am_1454, la data 2015-01-13 09:40:46De la: H44ko0n, la data 2015-01-12 18:15:08Intr-atat te-au imbecilizat aia de la A3 cu balariile lor incat ai ajuns sa crezi si sa fii ferm convinsa ca sunt propriile flori, semanate, udate , culese si comercializate in regie proprie.
Serios !?
Conducatorii unui neam/reprezentanti politici sau administratorii neamului respective, reprezinta exponetii acelei medii ponderale a i mentalitatii dobandite de o majoritate mai mult sau mai putin educata si instruita, care isi deleaga atributiile si interesele unor reprezentanti votandu-i in cadrul unor scrutine electorale, dle., de aceea se spune: va reprezinta si administreaza exact cei pe care ii meritati, inteles, dle.@1454?
In aceasta situatie si conform sintagmei de mai sus, ESTE RESPONSABILA si poate fi chiar COMPLICE la devalizarea si talharirea unei intregi economii de pe intreg teritriu administrat de o clasa politico-administrative, corupta , incompetenta si ticaloasa.
Cum e turcul si pistolul, mai suna o alta sintagma , nu ?
Nu cumva ai inceput sa le faci o acerba concurenta pentru a-I deposeda de TITLUL pe care l-au obtinut si pe care tu insuti le-ai inmanat celor doi oligofreni mahalagii raspandaci ,"cu muuult peste limita legala"?
Mai gandeste-te, aceasta maioneza de cuvinte in care ai amestecat jumatati de adevar cu minciuni colosale ( informatii eronate) te descalifica si te exclude din multimea rationalilor dotati cu un real simt al realitatii, pragmatici, competenti si competitivi , dle.@ 1454, in fine, ai sanse sa-ti revii, numai sa vrei, ca putirinta neuro ar mai fi !
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 18:25
De la: 9am_1454, la data 2015-01-13 13:58:00De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 10:24:13Inca ceva Silvica.
Silvca draga..incep sa-ti raspund dar de la coada postarii deoarece ai un lapsus.
,,N-o sa-mi placa sa ma injura vre-un cretin pe motiv ca sunt pensionar si ma duce el in carca.
Acum e ok, nu ?
O sa am pensie pentru ce am platit o viata statului, nu pentru ca imi plateste pensia vreun bou din Canada,,
Ei bine si tu in stilul characteristic idiotilor te contrazici.
Ia mai citeste paragrafele.......nu cumva acum duci tu in carca pe altii?
Asa se intelege din postarea ta.
Plus de asta tu esti cel care ai facut referire la boii din Canada.
Silvicuta realitatea este una si aceeasi...........sistemul de pensii din Romania functioneaza DOAR prin SOLIDARITATEA dintre generatii(cel de stat).
Ai tu ideie ? Avem noi in tara vreun fond de investitii ori vreo institutie care sa-ti plaseze banii depusi la fondul de pensii?
Nici poveste fraiere....SOLIDARITATEA INTRE GENERATII este cea care rezolva momentan plata pensiilor.
Eu in schimb depun banuti si la un fond de pensii privat pe langa contributia la cel obligatoriu de stat.....asa ca poate eu cand voi ajunge la varsta pensionarii voi putea sa ma bat cu caramida in piept ca o parte din banii primiti sunt agoniseala mea din tinerete.
PS. Daca nu vrei sa fi injurat la randul tau nu injura in necunostiinta de cauza!
|
Fosta membra 9am.ro
595 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 18:36
Aveti, pilonul doi de pensii, private si cu dedicatie, deoarece nu este un pilon facultativ, se jumuleste/sifoneaza de creitari ,culmea, pe care putini romanasi o stiu, acest pilon de pensi II, nu garanteaza nimanui achitarea pensiilor din sumele pe care le-a incasat de la diferiti contribuabili activi professional si nici vreun cadru legal, prin intermediul caruia cel pagubit/furat sa-i poata actiona in instanta in vederea recuperarii sumei depuse I P.II, nu exista1
in cazul in care dorsti sa-ti recuperezi suma depusa, atuncI cand pilonul doi de pensii este FALIT, JUNK, CE FACI /!
Culmea culmilor, administratia pilon II isi investeste sumele accumulate pe bursel din Asia, de ce nu investeste pe BVB, PENTRU A CREEA SAU MENTINE LOCURI DE MUNCA IN RO.,este o cu totul alta poveste.
Asa ca, multi s-au imbatat cu apa rece, (acea majoritate) dar si cand se vor trezi din betie, atunci sa vezi : of si jale !
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 18:43
De la: H44ko0n, la data 2015-01-13 18:36:35Aveti, pilonul doi de pensii (private si cu dedicatie, deoarece nu este un ilon facultative, se jumuleste de creitari ) culmea, pe care putini romanasi o stiu, acest pilon de pensi II, nu garanteaza nimanui achitarea pensiilor din sumele pe care le-a incasat de la diferiti contribuabili si nici vreun cadru legal prin care sa-i poti actiona in instant in cazul in care dorsti sa-ti recuperezi suma depusa, atunc cand pilonul doi de pensii este FALIT, JUNK!
Culmea culmilor, administratia pilon II isi investeste sumele accumulate pe bursel din Asia, de ce nu investeste pe BVB este o cu totul alta poveste.
Asa ca, multi s-au imbatat cu apa rece, (acea majoritate) dar si cand se vor trezi din betie, atunci sa vezi : of si jale !
Nu prietene...eu nu fac referire la pilonul2.
Cred ca si acolo cotizez dar nu-mi fac prea multe iluzii cu el.
|
Fosta membra 9am.ro
595 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 19:16
De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 18:43:13De la: H44ko0n, la data 2015-01-13 18:36:35Aveti, pilonul doi de pensii (private si cu dedicatie, deoarece nu este un ilon facultative, se jumuleste de creitari ) culmea, pe care putini romanasi o stiu, acest pilon de pensi II, nu garanteaza nimanui achitarea pensiilor din sumele pe care le-a incasat de la diferiti contribuabili si nici vreun cadru legal prin care sa-i poti actiona in instant in cazul in care dorsti sa-ti recuperezi suma depusa, atunc cand pilonul doi de pensii este FALIT, JUNK!
Culmea culmilor, administratia pilon II isi investeste sumele accumulate pe bursel din Asia, de ce nu investeste pe BVB este o cu totul alta poveste.
nu, nu faci si te afli intr-o grava eroare, de aceea am completat ceea ce ai incercat sa-i prezinti dlui.@1454.
sistemul de pensii romanesc este o schema fnanciara ponzi, (SOLIDARITATE sociala , retine, dle@1454) cat mai multi contribuabili si cat mai putini beneficiari, totul fundamentat pe cun concept de pe vremea lui otto von bismarck, insa, avand in vedere ca speranta de viata a persoane, atat la barbati cat si la femei, in medie s-a dublat intre timp, si procentul cotizatiilor s-a majorat.
si totusi, in Ro. sistemul de pensii al statului roman este intr-un deficit patologic, cca 3,5-4 Mld de Euro/ an, defcit pe care fiecare guvern este oligat sa-l acopere, nu din contributiile salariatilor, tva, accize etc. este obligat sa cntracteze imprumuturi financiare in piata de capital.
informati-va pe site-ul INS, nu pe cel de la A3 sau B1tv:
-rata imigrare / an
-indice deografic anual negativ
-deficit locuri de munca in ec. romaneasca, peste 4.5 Mil. locuri de munca
-rata mortalitatii infantile, cea mai mare din Europa
- nr. noi nascuti vii la 1000 de locuitori, cel mai mic nr. nascuti vii la 100 de locuitori din Europa
etc.
puteti anticipa/estimativ: in ce an sistemul de pensii din ro va fi Junk/in incapacitate de plata a pensiilor ? peste : 5, 10, maxim 15 ani? voi, cat preconizati ca veti exista pentru a beneficia de pe urma cotizatiilor pe care le-ati virat in contul sistemului de pensii al statului roman ?
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 19:32
De la: H44ko0n, la data 2015-01-13 19:16:50De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 18:43:13De la: H44ko0n, la data 2015-01-13 18:36:35Aveti, pilonul doi de pensii (private si cu dedicatie, deoarece nu este un ilon facultative, se jumuleste de creitari ) culmea, pe care putini romanasi o stiu, acest pilon de pensi II, nu garanteaza nimanui achitarea pensiilor din sumele pe care le-a incasat de la diferiti contribuabili si nici vreun cadru legal prin care sa-i poti actiona in instant in cazul in care dorsti sa-ti recuperezi suma depusa, atunc cand pilonul doi de pensii este FALIT, JUNK!
nu, nu faci si te afli intr-o grava eroare, de aceea am completat ceea ce ai incercat sa-i prezinti dlui.@1454.
sistemul de pensii romanesc este o schema fnanciara ponzi, (SOLIDARITATE sociala , retine, dle@1454) cat mai multi contribuabili si cat mai putini beneficiari, totul fundamentat pe cun concept de pe vremea lui otto von bismarck, insa, avand in vedere ca speranta de viata a persoane, atat la barbati cat si la femei, in medie s-a dublat intre timp, si procentul cotizatiilor s-a majorat.
si totusi, in Ro. sistemul de pensii al statului roman este intr-un deficit patologic, cca 3,5-4 Mld de Euro/ an, defcit pe care fiecare guvern este oligat sa-l acopere, nu din contributiile salariatilor, tva, accize etc. este obligat sa cntracteze imprumuturi financiare in piata de capital.
acum, informati-va pe site-ul INS:
-rata imigrare / an
-indice deografic anual negativ
-deficit locuri de munca in ec. romaneasca, peste 4.5 Mil. locuri de munca
-rata mortalitatii infantile, cea mai mare din Europa
- nr. noi nascuti vii la 1000 de locuitori, cel mai mic nr. nascuti vii la 100 de locuitori din Europa
etc.
puteti anticipa/estimativ: in ce an sistemul de pensii din ro va fi Junk/in incapacitate de plata a pensiilor ? peste : 5, 10, maxim 15 ani? voi, cat preconizati ca veti exista pentru a beneficia de pe urma cotizatiilor pe care le-ati virat in contul sistemului de pensii al statului roman ?
Cu siguranta ca se fac si imprumuturi pentru acoperirea gaurii....correct...dar Silvica are alt crez asa cum au toti pensionarii.
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 19:34
Pentru Silvica......Cunosc acest sintom al inbatranirii.......
Un individ,,,,,mare om.....mare caracter......un participant activ al Pietii Universitatii....membru PNTinca din anii 90, regalist, anti PSD(fsn,pdsr) convins.
Venea in casa la noi si discuta cu tata aprins despre prostia semenilor din generatia lui....mama ce-i mai injura......pana in 2013 cand a iesit la pensie.....iar acum stupoare...individual este mare sustinator PSD.
Se pare ca odata cu apropierea varstei de pensionare creierul uman se dilueaza iar neuronii se ineaca si usor dar sigur indivizii devin maimute.
Daca le dai banana te iubesc ...daca nu dau fuguta si urmaresc Antena3(Animal Planet versiunea romaneasca)
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 20:15
 Kakanele, media ponderala, mah? 'ti-ar studiile ale  !
Uite asa ne dovedesti ca doar gura e de tine...
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 20:22
De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 19:34:17 Pentru Silvica......Cunosc acest sintom al inbatranirii.......
Un individ,,,,,mare om.....mare caracter......un participant activ al Pietii Universitatii....membru PNTinca din anii 90, regalist, anti PSD(fsn,pdsr) convins.
Venea in casa la noi si discuta cu tata aprins despre prostia semenilor din generatia lui....mama ce-i mai injura......pana in 2013 cand a iesit la pensie.....iar acum stupoare...individual este mare sustinator PSD.
Se pare ca odata cu apropierea varstei de pensionare creierul uman se dilueaza iar neuronii se ineaca si usor dar sigur indivizii devin maimute.
Daca le dai banana te iubesc ...daca nu dau fuguta si urmaresc Antena3(Animal Planet versiunea romaneasca)
Jartea penala, este de porc sa iti dai cu parerea despre prostia altora, atata timp cat tu esti o hahalera analfabeta, care nu ai fost in stare sa inveti nici limba materna... daca prestezi munca necalificata nu poti sa emiti pretentii si la salariu mare.
Ti-am mai spus si iti repet, nu este nimeni vinovat pentru faptul ca tu traiesti prost. Nu iti iau pensionarii painea de la gura. Dar la cate prostii scrii si la cum stalcesti biata limba romana, ce pretentii ai? Daca la scoala cel mai mult ti-a placut pauza, acum taci si sapa!
Societatea are nevoie si de tampiti ca tine. Daca
Cam cat de diluati sunt neuronii tai, "inbatranitule"?
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 20:28
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-13 20:22:11De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 19:34:17 Pentru Silvica......Cunosc acest sintom al inbatranirii.......
Jartea penala, este de porc sa iti dai cu parerea despre prostia altora, atata timp cat tu esti o hahalera analfabeta, care nu ai fost in stare sa inveti nici limba materna... daca prestezi munca necalificata nu poti sa emiti pretentii si la salariu mare.
Ti-am mai spus si iti repet, nu este nimeni vinovat pentru faptul ca tu traiesti prost. Nu iti iau pensionarii painea de la gura. Dar la cate prostii scrii si la cum stalcesti biata limba romana, ce pretentii ai? Daca la scoala cel mai mult ti-a placut pauza, acum taci si sapa!
Societatea are nevoie si de tampiti ca tine. Daca
Cam cat de diluati sunt neuronii tai, "inbatranitule"?
Te asigur bugetarule ca salariul meu are patru cifre iar prima este trei........asa ca poti sa o sugi cu tupeu mai departe.
Spor la supt!
|
|
|