back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iohannis

Pagini: << 9 10 11 12 13 Sari la pagina:

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2015, ora 20:24

Analiza presedintelui Johannis, despre problemele tarii dupa 100 de zile, seamana leit cu o intimplare reala dintr-o familie de sasi .
Vine sasoaica la Hans si ii spune : Hans ,sa stii ca slujnica noastra a ramas gravida .
Raspuns ; asta-i treaba ei !
Pai da Hans ,dar lumea zice ca tu esti taticul
Raspuns : asta-i treaba mea !
Pai daca e asa eu nu mai stau cu tine !
Raspuns : asta-i treaba ta !!
Morala : toata lumea sa-si vada de treaba lui si tara merge bine !!!
Sa fiti sanatosi!

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2015, ora 08:44

De la: EGAL__, la data 2015-04-18 20:24:22Analiza presedintelui Johannis, despre problemele tarii dupa 100 de zile, seamana leit cu o intimplare reala dintr-o familie de sasi .
Vine sasoaica la Hans si ii spune : Hans ,sa stii ca slujnica noastra a ramas gravida .
Raspuns ; asta-i treaba ei !
Pai da Hans ,dar lumea zice ca tu esti taticul
Raspuns : asta-i treaba mea !
Pai daca e asa eu nu mai stau cu tine !
Raspuns : asta-i treaba ta !!
Morala : toata lumea sa-si vada de treaba lui si tara merge bine !!!
Sa fiti sanatosi!

las' ca si analiza celor 10 ani de domnie basesciana cam tot la aceeasi poveste ne-a condus , doar ca morala ar fi alta : e treaba noastra cum vom reusi sa ne revenim ....daca ne vom mai reveni vreodata !

Raporteaza abuz de limbaj
EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2015, ora 17:24

Ati remarcat si voi ca imediat ce iese un politician din puscarie, declara ca va milita pentru imbunatatirea conditiilor de detentie?!!
Daca ar fi iesit dintr-o scoala, poate azi am fi avut si un sistem de educatie adevarat.

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2015, ora 17:40

De la: EGAL__, la data 2015-05-24 17:24:27Ati remarcat si voi ca imediat ce iese un politician din puscarie, declara ca va milita pentru imbunatatirea conditiilor de detentie?!!
Daca ar fi iesit dintr-o scoala, poate azi am fi avut si un sistem de educatie adevarat.

excelenta remarca ta ; excelent punctat !

Pagini: << 9 10 11 12 13 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Iohannis
Mergi la: