back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iohannis

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 08:56

De la: gabigabi2, la data 2015-01-12 18:42:49ne POTI prezenta o Parere Personala, a ta, coerenta - cap - coada- a subiectelor luate de mine in discutie , dar fara a traversa cimpul cu balarii si cacareze ? POTI ?
MACAR UNA, domnu' copy-paste si cititor de diverse site.uri de informare !?

nu stiu exact ce " analiza " comparativa ai facut si-ti spun fara rezerve ca MINTI, dar iti dau acum, inca o data raspunsul la intrebarea : ca care e diferenta intre ignorant si prost, considerata de tine a fi cheia de bolta a inteligentiei tale ! :

@hakone , tu esti exemplificarea perfecta ca poti sa ai ceva scoala ; ca poti cunoaste niste lucruri ptr. ca ai o memorie ....deci , NU esti un Ignorant , dar poti sa fi in acelasi timp inapt cognitiv- adica PROST - caci mintea ta e depasita si functioneaza secvential si NU poate asambla informatiile avute , intr-o imagine de ansamblu !
pricepu-tu-m- ai ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:04

aha ....cu 4 cifre si prima e 3.... acum inteleg de ce merge atit de prost, Totul , in tara asta : ca ne conduc toti prostii, incultii si ticalosii ....ce li se cere in lipsa competentei ? Linguseala , slugarnicie si un devotament total fata de conducatorul iubit carea impus 10 ani un sistem Mafiot functional prin oameni ca tine si tu esti exemplificarea perfecta a acestui lucru !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:09

De la: gabigabi2, la data 2015-01-14 09:04:15aha ....cu 4 cifre si prima e 3.... acum inteleg de ce merge atit de prost, Totul , in tara asta : ca ne conduc toti prostii, incultii si ticalosii ....ce li se cere in lipsa competentei ? Linguseala , slugarnicie si un devotament total fata de conducatorul iubit carea impus 10 ani un sistem Mafiot functional prin oameni ca tine si tu esti exemplificarea perfecta a acestui lucru !

Prostuto.....nu sunt bugetara si nici angajata pe post de sluga in privat.
Sa zicem ca avem o afacere de familie si castigam sufficient fata de medie,
Intelegi acum ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:09

De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 20:28:39
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-13 20:22:11
De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 19:34:17 Pentru Silvica......Cunosc acest sintom al inbatranirii.......
Un individ,,,,,mare om.....mare caracter......un participant activ al Pietii Universitatii....membru PNTinca din anii 90, regalist, anti PSD(fsn,pdsr) convins.
Venea in casa la noi si discuta cu tata aprins despre prostia semenilor din generatia lui....mama ce-i mai injura......pana in 2013 cand a iesit la pensie.....iar acum stupoare...individual este mare sustinator PSD.
Se pare ca odata cu apropierea varstei de pensionare creierul uman se dilueaza iar neuronii se ineaca si usor dar sigur indivizii devin maimute.
Daca le dai banana te iubesc ...daca nu dau fuguta si urmaresc Antena3(Animal Planet versiunea romaneasca)

Jartea penala, este de porc sa iti dai cu parerea despre prostia altora, atata timp cat tu esti o hahalera analfabeta, care nu ai fost in stare sa inveti nici limba materna... daca prestezi munca necalificata nu poti sa emiti pretentii si la salariu mare.

Ti-am mai spus si iti repet, nu este nimeni vinovat pentru faptul ca tu traiesti prost. Nu iti iau pensionarii painea de la gura. Dar la cate prostii scrii si la cum stalcesti biata limba romana, ce pretentii ai? Daca la scoala cel mai mult ti-a placut pauza, acum taci si sapa!
Societatea are nevoie si de tampiti ca tine. Daca

Cam cat de diluati sunt neuronii tai, "inbatranitule"?

Te asigur bugetarule ca salariul meu are patru cifre iar prima este trei........asa ca poti sa o sugi cu tupeu mai departe.
Spor la supt!

Contine patru cifre, prima e trei si restul eugenii...Si asta e salariu mare?
Din cauza asta prestezi si la "canadian", ca sa iti maresti veniturile?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:14

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-14 09:09:58
De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 20:28:39
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-13 20:22:11
De la: 9am_4158, la data 2015-01-13 19:34:17 Pentru Silvica......Cunosc acest sintom al inbatranirii.......
Un individ,,,,,mare om.....mare caracter......un participant activ al Pietii Universitatii....membru PNTinca din anii 90, regalist, anti PSD(fsn,pdsr) convins.
Venea in casa la noi si discuta cu tata aprins despre prostia semenilor din generatia lui....mama ce-i mai injura......pana in 2013 cand a iesit la pensie.....iar acum stupoare...individual este mare sustinator PSD.
Se pare ca odata cu apropierea varstei de pensionare creierul uman se dilueaza iar neuronii se ineaca si usor dar sigur indivizii devin maimute.
Daca le dai banana te iubesc ...daca nu dau fuguta si urmaresc Antena3(Animal Planet versiunea romaneasca)

Jartea penala, este de porc sa iti dai cu parerea despre prostia altora, atata timp cat tu esti o hahalera analfabeta, care nu ai fost in stare sa inveti nici limba materna... daca prestezi munca necalificata nu poti sa emiti pretentii si la salariu mare.

Ti-am mai spus si iti repet, nu este nimeni vinovat pentru faptul ca tu traiesti prost. Nu iti iau pensionarii painea de la gura. Dar la cate prostii scrii si la cum stalcesti biata limba romana, ce pretentii ai? Daca la scoala cel mai mult ti-a placut pauza, acum taci si sapa!
Societatea are nevoie si de tampiti ca tine. Daca

Cam cat de diluati sunt neuronii tai, "inbatranitule"?

Te asigur bugetarule ca salariul meu are patru cifre iar prima este trei........asa ca poti sa o sugi cu tupeu mai departe.
Spor la supt!

Contine patru cifre, prima e trei si restul eugenii...Si asta e salariu mare?
Din cauza asta prestezi si la "canadian", ca sa iti maresti veniturile?

Da idiotule......muncesc si castig sufficient pentru nevoile zilnice.
In legatura cu relatia mea ce sa-ti mai spun.... ??
Decat un coate goale autohton .... mai bine un Canadian.......
PS. Spor la supt milogule!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:14

De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:09:36
De la: gabigabi2, la data 2015-01-14 09:04:15aha ....cu 4 cifre si prima e 3.... acum inteleg de ce merge atit de prost, Totul , in tara asta : ca ne conduc toti prostii, incultii si ticalosii ....ce li se cere in lipsa competentei ? Linguseala , slugarnicie si un devotament total fata de conducatorul iubit carea impus 10 ani un sistem Mafiot functional prin oameni ca tine si tu esti exemplificarea perfecta a acestui lucru !

Intelegi acum ?

Suficient?!! Daca tu castigi suficient, de ce ti se pare ca pensionarii primesc prea multi bani in detrimentul tau? Ma lasi? Plimba ursul cu dumele astea!

Afacere de familie...Vindeti seminte si tu din cauza asta esti analfabeta, pentru ca in loc sa inveti, faceai cornete din paginile manualelor scolare!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:17

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-14 09:14:36

Intelegi acum ?

Suficient?!! Daca tu castigi suficient, de ce ti se pare ca pensionarii primesc prea multi bani in detrimentul tau? Ma lasi? Plimba ursul cu dumele astea!

Afacere de familie...Vindeti seminte si tu din cauza asta esti analfabeta, pentru ca in loc sa inveti, faceai cornete din paginile manualelor scolare!

Seminte vinde MA-TA in gara din Galati!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:17

Intelegi acum ?

neeee, vinde tigari la negru !

da' ti-aduci aminte de gluma cu Bula, cind ii spunea tac' su sa mai puna si el mina p'o carte si sa faca niste cornete ? cam asa si cu familia asta care a " supt" - ca sa-i folosesc termenul- de la Stat , facind " afaceri " cu el ?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:21

De la: gabigabi2, la data 2015-01-14 09:17:45

Intelegi acum ?

Printre altele!
Te oftici?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:23

Intelegi acum ?

da' ti-aduci aminte de gluma cu Bula, cind ii spunea tac' su sa mai puna si el mina p'o carte si sa faca niste cornete ? cam asa si cu familia asta care a " supt" - ca sa-i folosesc termenul- de la Stat , facind " afaceri " cu el ?

Voi nu ati supt de la stat toata viata?
Noi nu avem voie?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:25

Si in plus isi vinde si "farmecele" unor diversi "canadieni".... O fi tot afacere de familie.

O familie de capitalisti, nu gluma. Tac'su e procuror, pentru ca "procura" flori noaptea de prin parcuri si cimitire, iar coana ma'sa e distribuitoare la coltul strazii.

"Ea" este prestatoare de servicii la "canadienii" de prin Parcul Operei.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:27

De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:23:24

Intelegi acum ?

Voi nu ati supt de la stat toata viata?
Noi nu avem voie?

Ba da...si daca nu iti ajunge, poti sa sugi si de la canisele cu maidanezi. Oferta cu Nero a ramas valabila.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:28

deci, Pirando, asta e !
si cit de diversificata e afacerea voastra ? peturi, sticle si borcane, fier vechi, cabluri ?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:28

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-14 09:25:35Si in plus isi vinde si "farmecele" unor diversi "canadieni".... O fi tot afacere de familie.

O familie de capitalisti, nu gluma. Tac'su e procuror, pentru ca "procura" flori noaptea de prin parcuri si cimitire, iar coana ma'sa e distribuitoare la coltul strazii.

"Ea" este prestatoare de servicii la "canadienii" de prin Parcul Operei.

Vasile...asta este ocupatia familiei tale......
Ma-ta prestatoare de servicii prin parcari iar Mefisto(concubinul) ,,peste,, cu policalificare!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:32

buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta linistit si creaza planuri cum sa-si diversifice afacerea si sa investeasca mai departe , nu bate piua-n zeama chioara a unui forum sa jigneasca ceilalti participanti decat numa daca n-are toate tiglele pe casa ... esti de rasu' curcilor bleago...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:35

De la: gabigabi2, la data 2015-01-14 09:28:02deci, Pirando, asta e !
si cit de diversificata e afacerea voastra ? peturi, sticle si borcane, fier vechi, cabluri ?

Daca ai nevoie de o proteza dentara deoacece cea veche este tocita de la prea mult supt.......apeleaza cu incredere .....avem reduceri pentru babete........

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:36

isi largeste cimpul de activitate, cautind noi clienti ! vezi ca n-ai inteles ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:37

De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:35:39

Daca ai nevoie de o proteza dentara deoacece cea veche este tocita de la prea mult supt.......apeleaza cu incredere .....avem reduceri pentru babete........

proteza-i inca proaspata ma gindeam la niste tigari, de s-ar putea !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:37

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:32:11buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta linistit si creaza planuri cum sa-si diversifice afacerea si sa investeasca mai departe , nu bate piua-n zeama chioara a unui forum sa jigneasca ceilalti participanti decat numa daca n-are toate tiglele pe casa ... esti de rasu' curcilor bleago...

Asa militianule.....baga-te in sema !
Fraiere.....afacerile merg slab.....birurile pentru intretinerea milogilor sunt mari.....asa ca ma priveste bunul mers al societatii.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:41

De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:37:33
De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:32:11buey herma...asta ne-ntarcata si nevorbita...pai in romanica cine are 3mii de lei pe luna nu mai bate campii aiurea ca-i sarantoc din cauza pensionarilor...e un venit destul de bunicel pt. tarisoara noastra ...mai ales daca-i o ,,afacere de famelie '' sta linistit si creaza planuri cum sa-si diversifice afacerea si sa investeasca mai departe , nu bate piua-n zeama chioara a unui forum sa jigneasca ceilalti participanti decat numa daca n-are toate tiglele pe casa ... esti de rasu' curcilor bleago...

da' dupa ce-ti dadusi seama ca-s de la militie....???
io credeam ca voi astia ,,diasporenii'' de doi lei si-un muc nu apreciati decat militienii stiintifico-fantasytici...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:44

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:41:57

io credeam ca voi astia ,,diasporenii'' de doi lei si-un muc nu apreciati decat militienii stiintifico-fantasytici...

Pai mi-am dat seama dupa urma lasata de cascheta!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:46

De la: gabigabi2, la data 2015-01-14 09:37:31
De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:35:39

proteza-i inca proaspata ma gindeam la niste tigari, de s-ar putea !

Folosesti si apa de gura?
Degeaba......tot iti pute!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 10:26

Fraiere.....afacerile merg slab.....birurile pentru intretinerea milogilor sunt mari.....asa ca ma priveste bunul mers al societatii.

buey ,,desteapto''...ai completat dupa o juma' de ora chestia cu ,,afacerile'' care merg slab si ,,sema'' tot n-ai modificat-o...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 10:31

De la: 9am_4158, la data 2015-01-14 09:44:06
De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-14 09:41:57

Pai mi-am dat seama dupa urma lasata de cascheta!

pai sti tu ce-i aia cascheta mai herma....???
vezi ca nu se baga-n gura asa cum va-nvata-n satra pe voi....sa bagati in gura orice mortaciune...vie sau moarta doar sa va tina de foame...

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 11:50

Asist efectiv la un veritabil desant al mahalagiilor bucuresteni pe forumul 9am, bravo ma, licheleor spurcate, limbajul tiganizat pe care il folositi pe forum va defineste axiomatic!

Mai nou, ioute-te dle., "ceferticatul revolutionar HEROE" a fost militian, baaaaaaaa' !
Pe forumul revolutionarilor de mucava se autopretindea AVOCAT, a si reprezentat la bara interesele unei firme, ce stiti voi, sunteti mici copy/paste pe langa o asemenea SOMITATE !

Sectoristii lui ceausescu te-au invatat sa fii cershau ciorditor tablagiule, ai calcat pe bec si postdecembristi din politie te-au epurat, sau te-ai impuscat singur in vreo ureche cu arma din dotare si te-au pensionat anticipat pe caz de infirmitate neuroauditiva , prostie si nesimtire, patologica !?

Nu te duce tigva sa-ti verifici afirmatiile abjecte pe care le adresezi, gunoiule infect, n-ai argumentele la tine si nici nu te duce devla sa efectuezi vreo analiza comparativa insa te nushfalau bine pe tine ca ai timp sa stai cu dex-ul sub nas si vanezi expresii eronate si/sau greseli gramaticale, inerente uneori, de pe o tastatura virtuala sau, stii tu, "scrisul in graba de la birou."

Tu, gunoiule infect, ti-ai recitit textele pe care le-ai postat, ti-ai verificat greselile gramaticale pe care le-ai comis, dar forma caligrafica in care scrie babaciunea mahalagoaica ai verificat-o, este corecta dpdv caligrafic,ortografic si ortoepic?

Incearca, si nu te mai kka pe tine, ba' gunoiule, ai imputit forumul cu manele si tiganismele tale!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 12:02

Ca sa vezi ce-a iesit ...
Eu, in nemernicia mea, ca un caine turbat, mi-am permis sa-i iau apararea lui Gabi, desi, mai degraba, sunt obisnuit s-o injur. Nu de dragul ei, ci de dragul constiintei mele.
Si eu credeam, si am si scris in sensul asta, ca pensionarii sunt asa cum ii descrie luptatorul asta cu mosii si babele ... ca sunt niste nenorociti, ca au distrus tara, ca nu l-au luat de urchi pe Ceausescu, ca l-au suportat, ca ar fi trebuit sa faca si sa dreaga si cate si mai cate... Asa este, recunosc ... mai ca-mi vine sa cred ca merit sa ma injure cate unul pe-aci dupa cat i-am injurat eu pe altii cu credinta ca fac un lucru foarte bun ... Dar asta e mai putin important, esti injurat si fara sa faci sau sa spui nimic.
Chestiunea este ca mai am vre-o zece ani pana la pensie (pe care s-ar putea sa n-o mai apuc sau sa se modifice din nou limita de pensionare si sa patesc precum cainii haski cu carnatul din batul soludar cu oistea saniei ) si, pe masura ce ma apropii de pensie, citind cum sunt injurati acum pensionarii ca Gabi, nu pot sa nu ma intreb cum voi fi eu injurat dupa ce voi fi devenit pensionar dupa 45 de ani de contributie la toate cele ... O sa fie in regula ? Parca nu ... Pai astia de acum de ce sa fie injurati ?
Hai sa analizam ... l-au votat 85% pe Iliescu in 90 ... Asa si ? Sunt vinovati ? Daca da, de ce ? Pai nu mai e liber dreptul al vot ? Daca votam cum ne spun aia din Canada sau de la Londra suntem destepti ? Dar daca votam, tot cu Iohannis, fara coada suntem prosti ? Dar daca votam cu Ponta, eram prosti ?
Pai atunci de ce sa mai votam ? Ce sens mai au alegerile daca unii trebuie sa voteze dupa cum le spun altii ?
Pensionatii sunt niste prosti care vor raul copiilor si nepotilor lor ? Pai de ce nu-si convinge fiecare harnicut d-asta din campul muncii, fiu sau nepot, pe mamaita si pe tataita sa voteze ca el ? De destept ? Credeti ca injurand-o pe Gabi se va schimba ? Sa se va imbunatatii sistemul de pensii ?
Credeti ca voi sunteti mai presus decat Gabi ?
Nu sunteti la fel de incapatanati in sustinerea ideilor voastre nemaipomenite ca si ea ?

Eu cred ca atunci cand ne repezim sa-i injuram pe cei dinaintea noastra ar fi bine sa ne gandim ce am facut si noi la randul nostru in timpul nostru ca sa ne fie mai bine ? Si sa ridicam piatra daca ne simtim fara pacat ...
Pana la urma de ce au emigrat multi romani ? Ca sa se duca in Canada si, de acolo sa faca si sa dreaga ca sa schimbe Romania ? NU frate, s-au dus acolo tocmai pentru ca au abandonat lupta pentru schimbarea tarii. De fapt nici un abandon n-a fost, tara i-a abandonat pe ei neoferindu-le un loc de munca rezonabil, s-au dus dupa hrana ... asta e adevarul, s-au dau dupa un trai mai bun, nu ca sa schimbe tara.
Doar ca acum li se pare, unora dintre ei, ca au ajuns niste domni profesori de democratie.
Cum pledeaza ei pentru democratie ?
Tipand la Gabi ca e baba proasta si parazita ! Frumoasa democratie ...
Na, c-ati trait s-o vedeti si pe-asta, s-ajung avocatul lui Gabi-Cotoroanta ...

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 12:11

N-ai sa aflii,@1454, indifferent care va fi problema sau indifferent de tema/subiectul privitor la Iohannis, pe care le vei prezenta sau supune unei dezbateri, acesti teroristi mahalagii tiganizati iti vor zadarnici orice demers.
Pentru ei, adevarul si realitatea , logica si ratiunea, expuse public, sunt veritabile jigniri, insulte sau injurii, iar in momentul in care raman fara contraagumente sau un fond lexical civilizat sau de minim bun simt, nu stiu altceva decat sa declanseze atacuri la persoana, persiflari infecte, etichetari abjecte, insnuari aiuritoare cu toate armele din dotarea pe care le-o pune la dispozitie tiganizata mahala bucuresteana in care isi petrec veacul intr-un obscurantism mocirlos miasmat de haznaua 3.
Ei nu cunosc, nu stiu, nu ai vazut, nu se informeaza/documenteaza corect etc. insa ofera lectii si nu accepta lectii in ceea ce rivste statul de drept, democratie si liberate , decat de la fostii activist pcr care n-au plecat din tara.
Au ramas sa-i indobitoceasca propagandistic pentru a-I putea jefui mai bine, in rest, @1454, pas!

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 14:03

De la: H44ko0n, la data 2015-01-11 12:54:53

Iliescu a conlucarat strans cu serviciile romanesti "consevandu-le" si promovandu-le interesele , de la cele idelogice, financiare si pana la cele comerciale/ de afaceri, pe Constantinescu l-au invins , iar in ceea ce il priveste pe Basescu, n-au reusit sa-l invinga , insa au reusit sa-l tradeze pe ici pe colo, ramane de vazut cum va iesi Iohannis din kingile aparatcilor dupa primele 6 luni de gratie , cat si pe final de mandat presidential, Nu-I va fi usor !

Dar, Victoria NulAND, VIZIITEAZA bucurestiul !

Comunicat de presã
(14 ianuarie 2015)

Ref.: Întâlnirea Preºedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene ºi eurasiatice, doamna Victoria Nuland
În aceasta dimineaþã, Preºedintele României, domnul Klaus Iohannis, ºi asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene ºi eurasiatice, doamna Victoria Nuland, au avut o întrevedere la Palatul Cotroceni. În centrul discuþiilor s-a aflat dorința României de a întãri Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborãrii nu doar în domeniul militar ci și economic. Preºedintele a salutat interesul companiilor americane în acest sector ºi a încurajat creºterea prezenþei lor pe piaþa româneascã. În acest sens, a subliniat nevoia de stabilitate legislativã, predictibilitate ºi transparențã în mediul de afaceri.

Cei doi interlocutori au evidenþiat progresele substanþiale obþinute de România în domeniul reformei justiþiei ºi combaterii corupþiei.

De asemenea, s-a fãcut o trecere în revistã a situaþiei politice din regiune. Preºedintele a reafirmat angajamentele ferme ale României ca stat membru NATO, exprimând hotãrârea de a se aloca resursele necesare pentru un rãspuns adecvat la evoluþiile de securitate preocupante din regiunea noastrã ºi din Europa.
Departamentul de Comunicare Publicã
14 Ianuarie 2015

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 14:14

D-L IOHANIS ARE PROBLEMA ,CA SA-SI CLARIFICE : STATUTUL PRESEDENTIAL IN RAPORT CU CEL PENAL,CA SA-SI CLARIFICE RELIGIEA NATIONALA ORTODOXA LOAIALA POPULATIEI MAJORITARE,SI FAPTUL CA EL A FOST ALES DE DIASPORA SARACITA DE GUVERNELE PRECEDENTE SI ACUM MANIPULATA IN SARACIE !.EL ESTE UN PRESEDINTE CU VICIURI SI PROCEDURI JURIDICE ,INTR-O TARA BALCANICA PREDESTINATA CORUPTIEI,SI DE ACEIA ROMANIEA NICI NU CORESPUNDE CRITERIILOR SPATIULUI SELECT SCHENGEN!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 14:37

De la: 9am_1454, la data 2015-01-14 12:02:33Ca sa vezi ce-a iesit ...
Eu, in nemernicia mea, ca un caine turbat, mi-am permis sa-i iau apararea lui Gabi, desi, mai degraba, sunt obisnuit s-o injur. Nu de dragul ei, ci de dragul constiintei mele.
Si eu credeam, si am si scris in sensul asta, ca pensionarii sunt asa cum ii descrie luptatorul asta cu mosii si babele ... ca sunt niste nenorociti, ca au distrus tara, ca nu l-au luat de urchi pe Ceausescu, ca l-au suportat, ca ar fi trebuit sa faca si sa dreaga si cate si mai cate... Asa este, recunosc ... mai ca-mi vine sa cred ca merit sa ma injure cate unul pe-aci dupa cat i-am injurat eu pe altii cu credinta ca fac un lucru foarte bun ... Dar asta e mai putin important, esti injurat si fara sa faci sau sa spui nimic.
Chestiunea este ca mai am vre-o zece ani pana la pensie (pe care s-ar putea sa n-o mai apuc sau sa se modifice din nou limita de pensionare si sa patesc precum cainii haski cu carnatul din batul soludar cu oistea saniei ) si, pe masura ce ma apropii de pensie, citind cum sunt injurati acum pensionarii ca Gabi, nu pot sa nu ma intreb cum voi fi eu injurat dupa ce voi fi devenit pensionar dupa 45 de ani de contributie la toate cele ... O sa fie in regula ? Parca nu ... Pai astia de acum de ce sa fie injurati ?
Hai sa analizam ... l-au votat 85% pe Iliescu in 90 ... Asa si ? Sunt vinovati ? Daca da, de ce ? Pai nu mai e liber dreptul al vot ? Daca votam cum ne spun aia din Canada sau de la Londra suntem destepti ? Dar daca votam, tot cu Iohannis, fara coada suntem prosti ? Dar daca votam cu Ponta, eram prosti ?
Pai atunci de ce sa mai votam ? Ce sens mai au alegerile daca unii trebuie sa voteze dupa cum le spun altii ?
Pensionatii sunt niste prosti care vor raul copiilor si nepotilor lor ? Pai de ce nu-si convinge fiecare harnicut d-asta din campul muncii, fiu sau nepot, pe mamaita si pe tataita sa voteze ca el ? De destept ? Credeti ca injurand-o pe Gabi se va schimba ? Sa se va imbunatatii sistemul de pensii ?
Credeti ca voi sunteti mai presus decat Gabi ?
Nu sunteti la fel de incapatanati in sustinerea ideilor voastre nemaipomenite ca si ea ?

Eu cred ca atunci cand ne repezim sa-i injuram pe cei dinaintea noastra ar fi bine sa ne gandim ce am facut si noi la randul nostru in timpul nostru ca sa ne fie mai bine ? Si sa ridicam piatra daca ne simtim fara pacat ...
Pana la urma de ce au emigrat multi romani ? Ca sa se duca in Canada si, de acolo sa faca si sa dreaga ca sa schimbe Romania ? NU frate, s-au dus acolo tocmai pentru ca au abandonat lupta pentru schimbarea tarii. De fapt nici un abandon n-a fost, tara i-a abandonat pe ei neoferindu-le un loc de munca rezonabil, s-au dus dupa hrana ... asta e adevarul, s-au dau dupa un trai mai bun, nu ca sa schimbe tara.
Doar ca acum li se pare, unora dintre ei, ca au ajuns niste domni profesori de democratie.
Cum pledeaza ei pentru democratie ?
Tipand la Gabi ca e baba proasta si parazita ! Frumoasa democratie ...
Na, c-ati trait s-o vedeti si pe-asta, s-ajung avocatul lui Gabi-Cotoroanta ...

exact, cavalere !
adolescenta fiind, mama mea, care era o inteleapta, mi-a spus o mica povestioara cu tilc si pe care o s-o spun si eu acum !
caci, iata , au trecut 50 ani de atunci, dar m-a marcat si in acest moment al discutiei imi pare potrivit de transmis mai departe dupa cum urmeaza :
povestea spune ca intr-o familie traiau bunicii , parintii si copiii , toti la un loc si , parintii stateau cu clanta tot timpul pe bunici, certindu-i ptr. orice si umilindu-l pe bunic intr-o zi ptr. ca, dind greseala, i-a scapat castronul jos si s-a spart ! apoi, mai spre seara , tatal il intreaba pe pustiul familiei ce mestereste din lemnul ala pe care-l scobea cu briceagul si raspunsul a fost simplu : iti fac un castron din lemn ptr. cind vei fi batrin !

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Iohannis
Mergi la: