back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 19:03

O discutie intre doua superbe doamne si un domn, pe un topic vecin mi-a inspirat o tema noua de discutie:
Care sunt calitatile si atu-urile unui barbat adevarat in ochii nostri?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 19:07

Mie imi plac barbatii duri in aparenta, dar copilarosi, cu simtul umorului foarte dezvoltat, pasionali, cu ceva nebunie chiar, corecti dar care sa stie sa te minta frumos, alaturi de care sa ma simt iubita, ocrotita, respectata, alintata.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 20:09

De la: selen, la data 2008-12-10 19:03:08O discutie intre doua superbe doamne si un domn, pe un topic vecin mi-a inspirat o tema noua de discutie:
Care sunt calitatile si atu-urile unui barbat adevarat in ochii nostri?

Eu cred ca femeile sunt atrase de urmatoarele aspecte:
- Aspect exterior - inclusiv inaltimea, burta, chelia, cum se imbraca, cat de mult se preocupa de imaginea sa, parfumul lui, pantofii...
- Personalitatea: simtul umorului, creativitatea, romantismul, inteligenta, spiritualitatea, preocuparile, pasiunile... etc.
- Puterea pe care o detine in societate - influenta, conducere, a oferi siguranta, faima.
- Conteaza enorm valoarea umana si materiala, bagajul genetic si cei 7 ani de acasa, felul in care si-a castigat avutia, ce poseda, cadourile pe care le face, cum le face, cum le alege?
- Exclusivismul = cercurile in care se invarte, daca e greu de abordat, greu de prins. Ne incita ceea ce este greu de obtinut daca suntem si noi niste luptatoare.

Hmmm... sa aiba clasa deci, sa fie un gentleman in societate, un bun gospodar acasa si un amant desavarsit in pat cam asa ca Richard Gere in Pretty Woman... cam asta numesc eu barbat adevarat

Sa arate bine si sa aiba un aspect ingrijit este primul lucru care se vede. Daca asta nu se vede, restul nu ma mai intereseaza. Sa aiba un serviciu, ca sa nu fie necesar sa il intretin eu. Asta imi da certitudinea ca este un om responsabil si capabil sa intretina o familie. Sa fie inteligent si sa aiba cultura generala; este garantia ca pot iesi cu el in lume fara sa ma fac de ras. Sa aiba incredere in el, sa nu fie usor influientabil (ma refer la mama lui, in special) si sa aiba cuvint in fata celorlalti, sa stie sa se faca ascultat si respectat. Fara asta nu-l accept in viata mea.

In plus, mai vreau sa fie romantic, tandru, sensibil uneori. Sa fie bun in pat si inventiv si sa-i pese si de tine acolo, nu doar de el Sa aiba de oferit conditii decente femeii, ca doar nu facem dragoste in boscheti sau in masina. Sa prezinte interes fata de mine ca persoana si fata de preocuparile mele, nu numai cind este vorba de sex. Sa ma asculte cind am nevoie si daca-i cer un sfat sa mi-l dea sau macar sa-mi dea o sugestie pentru a-mi rezolva problema.

Am un amic si mi-a spus de ce crede el ca are succes la femei. Are o reteta cool!

Intodeauna are incredere in el, transmite siguranta si incredere femeilor, este calm si amuzant, nu-si arata usor sentimentele, stie ce vrea de la viata si de la o femeie. Cand nu iese cum vrea el, nu dispera si nu se lamenteaza, trece mai departe si se incurajeaza in gand: " Fii barbat! Are balta peste!"

Tipul spune ca este intotdeauna putin misterios cand vrea sa cucereasca o femeie. Nu vorbeste despre femeile din trecutul sau, evita sa le compare si foarte rar se intampla sa spuna unei femei "imi pare rau". Mai bine-i arata asta prin gesturi sau cadouri. Este un tip super - ras, frezat, aranjat, parfumat, bine imbracat, pare scos din cutie tot timpul! In fine, orice s-ar intampla, se joaca cu femeile, are farmec, le tachineaza, dar nu cere ostentativ si nu scrie niciodata scrisori disperate. Rezultatul este ca femeile roiesc in jurul lui

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 20:28

Responsabilitate, onestitate (fata de EL in primul rand, un om care se minte singur NU poate fi cinstit cu ceilalti), personalitate puternica, gandire clara si un dram de afectiune!

.. the rest are details.

(Valabil si pt femei, dar cu MUUULTA AFECTIUNE si un dram de vanitate!)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 20:52

mona, scumpa mea, chiar exista asa un barbat cum l-ai descris tu? unde?
mi-a placut prezentrea,chiar stii ce vrei. Bravo tie!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 20:59

Irina, cred ca eu sunt nitel mai superficiala sau poate ca m-am obisnuit sa fiu mintita incat acum percep asta ca pe o normalitate. Nu ma deranjeaza, chiar daca sunt constienta de minciuni. Cand ma mai prind si cer socoteala, raspunsul este simplu ,, te menajez,,
Macar dac-o face, s-o faca cu stil, cu clasa, sa ma minta frumos.

Imi plac barbatii destepti, realisti si cu voci senzuale. Am eu asa o fixatie pe vocile sexi. Sotul meu are o voce superba, ma inebuneste, chiar si cand tipa la mine.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:16

De la: selen, la data 2008-12-10 20:59:00Irina, cred ca eu sunt nitel mai superficiala sau poate ca m-am obisnuit sa fiu mintita incat acum percep asta ca pe o normalitate. Nu ma deranjeaza, chiar daca sunt constienta de minciuni. Cand ma mai prind si cer socoteala, raspunsul este simplu ,, te menajez,,
Macar dac-o face, s-o faca cu stil, cu clasa, sa ma minta frumos.

Imi plac barbatii destepti, realisti si cu voci senzuale. Am eu asa o fixatie pe vocile sexi. Sotul meu are o voce superba, ma inebuneste, chiar si cand tipa la mine.

Pai si al meu "ma menajeaza". Ma supara f mult.
VREAU ADEVARUL INDIFERENT DE CONSECINTE.
Eu eram o mincinoasa patologica in copilarie ,imi scoteam parintii din minti. Dar mi-am propus ca pe EL sa nu-l mint niciodata. (Iti dai seama cum este cand ma intreaba de ce am ars mancarea si ii spun ca am stat pe net ca era sale la nu's ce magazin, dar uite ce lucruri dragute am cumparat, dar nu aveam nevoie de ele.. , glumesc. Normal ca este usor sa minti... Dar simplul exercitiu de a spune adevarul te schimba in timp!! Devii mult mai sincer si cu tine, nu stiu daca ma fac inteleasa. Mult mai rau este cand ii spun adevarul despre el... treaba fff delicata: trebuie ales momentul, ghidata discutia etc.)

Dar apropo de superficialitate, are cineva o idee de cadou extraordinar pentru sot??? Ceva...breathtaking??
Nu sa-i opreasca respiratia in mod real (ca asta e usor, spui: ce-ai zice de un nou copil?)
Si care sa poata fi despachetat in prezenta copiilor . (Ca lenjeria aia pentru care i-am ars mancarea oricum nu a vazut-o si nu cred ca este interesat. Glumesc si acum, desi spun adevarul )

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:53

cu riscul de-a parea nebuna in ochii altora, am o idee. am gasit pe net ceva, care sincer mie nu mi-a placut ca idee, o astfel de inventie nu-mi place.

FSpy- DETECTIVUL TAU GSM

Sotul/sotia te inseala? Partenerul este duplicitar? Veri sa stii ca fac copii tai? Vrei sa auzi ce se vorbeste in propria casa? Vrei sa le interceptezi convorbirile si sms-urile secrete? Vrei sa stii ce planuiesc angajatii tai? FSpy, DETECTIVUL TAU GSM te ajuta sa afli toate acestea.Doriti sa cunoasteti ce face sotia, sotul, copilul, partenerul sau asociatul in lipsa dv.? Doriti a lecturati sms-urile chiar daca acestea au fost anterior sterse? Doriti sa cunoasteti cine si cui a telefonat? Doriti sa ascultati ceea ce se vorbeste in jurul telefonului? Doriti sa cunoasteti pozitia exacta a terminalului, cu o precizie de +/- 10 m? www.gsm-interceptor.myforum.ro/tel. 0751323334A sosit momentul sa afli adevarul!

Tu ai zis ca vrei adevarul indiferent de consecinte.
scuze, asta-i pt tine
cadoul il faci dupa ce analizezi rezultatele, daca mai merita.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 22:04

un cadou pt el si pt tine in acelasi timp - cauta un fotograf profesionist si fa-ti niste poze sexi, inrameaza-le si trateaza-l pe urma cu indiferenta, sa vezi cum ii cade. mai fa si niste poze normale cu tine si copii si pune-i-le in portofel, pe birou, pe telefon, in agenda, pe laptopul lui,pe cana din care-si bea cafeaua, pe un calendar cu noul an(pe asta eventual sa si-l puna la servici, sa-l vada cine-si baga nasul intre voi) imprima si vreo 2-3 tricouri si da-i-le sa le poarte. Nu mai stiu. cand imi vin si alte idei iti zic.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 22:37

De la: selen, la data 2008-12-10 20:52:58mona, scumpa mea, chiar exista asa un barbat cum l-ai descris tu? unde?
mi-a placut prezentrea,chiar stii ce vrei. Bravo tie!

Nu exista, m-am convins! Desi am facut eforturi sa-l gasesc. Vorbeam si eu... despre Fat Frumos, despre barbatul ideal asa cum il vad eu.

Am mai scris eu pe aici ca sunt foarte exigenta. Am intalnit cativa barbati adevarati care se apropiau de standardele mele, dar n-am reusit sa-i pastrez. Cred ca este mult mai mare cererea decat oferta si ei nu se pot hotari cu ce Ileana Cosanzeana sa ramana. Fat Frumos pe cal alb ...daca nu l-am gasit pana acum, desi sustin ca ma pricep la cautat, probabil ca nu exista!

Vad ca-mi confirimi si tu.

Poate ca din vreo 2-3 barbati mixati ar iesi unul ca la carte, dar nu suntem musulmani sa avem fiecare cate patru (ca-n bancul ala... si cei 4 sa nu se cunoasca intre ei)

Daca ma gandesc bine, e ca la diamante, micile imperfectiuni ii fac mai valorosi pe barbatii nostri, interesanti si unici... demni de luat in seama.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 22:38

De la: selen, la data 2008-12-10 22:04:33un cadou pt el si pt tine in acelasi timp - cauta un fotograf profesionist si fa-ti niste poze sexi, inrameaza-le si trateaza-l pe urma cu indiferenta, sa vezi cum ii cade. mai fa si niste poze normale cu tine si copii si pune-i-le in portofel, pe birou, pe telefon, in agenda, pe laptopul lui,pe cana din care-si bea cafeaua, pe un calendar cu noul an(pe asta eventual sa si-l puna la servici, sa-l vada cine-si baga nasul intre voi) imprima si vreo 2-3 tricouri si da-i-le sa le poarte. Nu mai stiu. cand imi vin si alte idei iti zic.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 22:44

De la: selen, la data 2008-12-10 22:04:33un cadou pt el si pt tine in acelasi timp - cauta un fotograf profesionist si fa-ti niste poze sexi, inrameaza-le si trateaza-l pe urma cu indiferenta, sa vezi cum ii cade. mai fa si niste poze normale cu tine si copii si pune-i-le in portofel, pe birou, pe telefon, in agenda, pe laptopul lui,pe cana din care-si bea cafeaua, pe un calendar cu noul an(pe asta eventual sa si-l puna la servici, sa-l vada cine-si baga nasul intre voi) imprima si vreo 2-3 tricouri si da-i-le sa le poarte. Nu mai stiu. cand imi vin si alte idei iti zic.

Da, Selen, sunt idei bune!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:06

ptiu drace,am numai calitati daca astea le vor femeile,dar am mult mai multe in plus ,asa ca-mi pare rau ca m-am insurat

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:31

Eu zic urmatoarele:

Un barbat adevarat trebuie:
- sa fie inteligent,
- sa fie puternic in special d.p.d.v. spiritual, curajos, hotarat
- sa fie sensibil, delicat cu femeia lui UNICA, romantic
- sa fie capabil de iubire
- sa aibe un suflet frumos, bun, deosebit
- sa fie responsabil, un om cu viitor
- sa aibe simtul umorului
- sa fie respectuos
- sa fie un tata bun si responsabil

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 01:42

Dagaio, daca le are pe toate astea dar nu stie sa gatesca nu am ce sa fac cu el. Eu urasc sa stau in bucatarie. Sufar cand intru acolo. Sotul meu s-a invatat. (e suplu)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 02:11

Irina, ca sa te placa si sa te iubeasca el, in primul rand tu trebuie sa faci asta. Fa iubita mea ca mine. Ti-am zis ca te inteleg, am trecut prin ce treci tu. Acum m-am trezit. Am dat de-o parte toate hainele lalaiete, si pantofii anosti. Stau cocotata toata ziua pe toace (fac piciorul frumos), port haine care-mi pun in evidenta calitatile, (nitel mai mulate si cu fuste mai scurtute), merg f des la coafor, fac mult sport, mananc controlat. Sunt vesnic machiata, aranjata si parfumata. Ascult toata ziua muzica(ridica moralul), am trecut pe planul doi gatitul, aspiratul obsesiv, grijile casei in general. Calc rufele si camasile lui numai la santaj.
Acum nunumai ca ma vede, dar turbeaza cand realizeaza ca ma vad si altii. Nu se supara cand nu gaseste mancare, ma scoate fericit la restaurant. Daca eu nu-mi bat capul cu unele chestii ce tin de casa, a inceput usor-usor sa le preia el. Pana si cu copilul a inceput sa stea mai mult, si cel mai important, vine mai devreme de la servici si-mi sufla permanent in ceafa toata ziua.(reversul medaliei )
Nu de la el sa ceri schimbarea. Tu esti cea care trebuie sa se schimbe. Eu nu am facut-o pt el. Am facut-o pt mine, pt sufletul meu. Trebuie sa reinveti sa te iubesti, daca-i cazul sa fii putin egoista. Vei avea de castigat.
Barbatii iubesc cu ochii, iubesc sa atinga pielea fina a unei femei, s-o miroasa,sa stie ca femeia lor e speciala si le aprtine doar lor, ei traiesc prin simturi. Foloseste-te de asta si transforma-o in avantaj. fa-l putin gelos, trateaza-l cu indiferenta. El e prea sigur de tine si de sentimentele tale, asa ca sta linistit. Ia atata-i si rastoarna-i nitel siguranta. fa-l sa cada nitel pe ganduri si sa-si puna ceva semne de intrebare. Fa-i asa un dus rece, revigorant. Fa la randul tau asa cate o scena mica de gelozie( ca le place- toti viseaza la lupte de femei in noroi). Zapaceste-l cu vb de dragoste(usor vulgare), dupa care ignora-l total ca si cand nu s-a intamplat nimic.
Dusuri, asta-i solutia, cand rece, cand cald , sa nu stie ce-l loveste. E o arta, un intreg joc, doi pasi in fata, unul in spate. Sper sa nu oripilez prea multa lume cu asta. Eu una le-am aplicat si chiar au functionat.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 02:55

Ma bucur pentru tine.
Asta cu aspectul... nu am probleme, cred ca nu am aratat mai bine vreodata (ca inainte de copil eram prea slaba!). Dar, da m-am gandit ca ar trebui sa port iar tocuri (cam greu cand sunt cu caruciorul).
Ce este ciudat ca in urma cu ..multi ani, nu ma machiam, nu aveam haine frumoase si parfumuri eram... absolut comuna. Si totusi el m-a placut.
The beauty is in the eye of the beholder.

Dar cred ca ar trebui sa fac toate astea pt mine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 02:56

... asta da subiect ... HAHAHAHAHA ... mai, selena, esti mortala, zau ... si nu din cauza pozei ... stii si ce sa faci si ca sa cauti ... BRAVO ... HAHAHAHHA ... super ... mai transmite si altora ca mor baietii astia de disperare cu atitea ''emancipare'' ... eu promit sa mai ''educ'' citiva dintre baietei ... incepind cu ai mei ... HAHAHHAHA ... datii inainte ... poate citeste, printre rinduri, si turmele de papa lapte ... HAHAHAHAHAHa ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 03:02

... eeeeeeee ...asta nu imi mai place ... de ce trebuie sa va faceti frumoase pentru voi ? ... de ce nu pentru el ? ... va e greu sa o recunoasteti sau deja nu mai merita ... atentie ... e usor sa treceti in extrema cealalta ... o femeie trecuta de a doua tinerete imi spunea ... stii de ce femeile se aranjeaza ? ... ca sa aiba admiratia celorlalti nu a sotului ... a sotului vine cind ceilalti admira sotia in mod sincer ... sint confuz ... voi ziceti altceva acum ... imi rasturnati o lege ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 09:07

Super inteligenta idee !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 09:17

Barbatul ideal nu exista asa cum nu exista nici femeia ideala !

Fat - Frumos este plictisitor !

Pentru mine un barbat este atragator daca are simtul umorului .... asta arata ca este inteligent. Un barbat este atragator daca este puternic fara a face caz de asta .... nu este nevoie sa-si arate mereu muschii.

Si apoi am senzatia ca mai toti barbatii la un moment dat apeleaza la cate o minciuna ...... daca o face cu talent ...... i se mai iarta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 09:22

Si pentru o femeie barbatul pe care il iubeste nu are defecte ......
Ceva de genul: "al meu este perfect asa cum e" !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:40

De la: cla03, la data 2008-12-11 09:22:21Si pentru o femeie barbatul pe care il iubeste nu are defecte ......
Ceva de genul: "al meu este perfect asa cum e" !

stii cum se spune, atunci cand iubesti cu adevarat un barbat, defectele lui le vezi ca fiind calitati.

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:21

no comment... as fii inutil aici. prefer sa citesc. sunt aici...continuati :)

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 03:40

Razvan,

esti de acord cu tot ce s-a scris?

Ar fi interesant sa ne spui cu ce calitati proprii esti sigur ca cuceresti femeile.
Care iti sunt calitatile pe care te bazezi atunci?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 09:56

mmmda !...momentan ,no comment !...

Tema-i cool !...

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 18:07

De la: selen, la data 2008-12-11 02:11:39Irina, ca sa te placa si sa te iubeasca el, in primul rand tu trebuie sa faci asta. Fa iubita mea ca mine. Ti-am zis ca te inteleg, am trecut prin ce treci tu. Acum m-am trezit.

Mi-au placut mult sfaturile tale.
Evident ca nu port haine largi si restul.. Dar asta cu gelozia nu functioneaza!! Sau nu ma pricep eu. Dar cand avea al meu bebelus 2 luni si eu ma straduiam sa obtin atentia sotului... tin minte ca mergeam prin magazine pt barbati sa cumpere el nu's ce si pe cand cautam printre cravate si camasi, oamenii mi se adresau cu "hot mamma" (nu eram in tara). Si eu incercam sa stau pe langa el, dar ca si cum nu as fi fost cu el ... ca sa-i ajunga si lui la urechi .. Dar nimic!!! Nu aude, nu vede.. si evident ca eu eram mama aia hot, ca nu mai era alta cu copiii dupa ea!
Deci... caut alte abordari.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 20:55

Mai Irina, tu incepi sa ma enervezi , zau asa. Ceva nu e in regula aici. Ori tie iti place prea mult sa te plangi, ori al tau are o problema de alta natura. Am remarcat ca stai pana tarziu pe net si scrii. Pai asta faci tu noaptea. Ce D-zeu! E casa ta, viata ta, pai asa-ti petreci tu noptile? Il lasi sa doarma (singur)? Asta e cea mai mare greseala. Esti femeie in toata firea, chiar nu-ti cunosti barbatul? Profita de orice slabiciune a lui daca-l vrei doar pt tine. Are o fantezie de natura sexuala? Fa-o! Altfel se duce la alta. Esti femeia lui, el e barbatul tau, orice-ti cere, da-i. Nu te retine. Strange din dinti si rabda. Nu e nici o rusine. Cum altfel vrei sa reinvii relatia? Poate descoperi ca-ti place si tie. Cele mai multe probleme in cuplu pleaca de la pat, si mai ales se rezolva in pat. Ia initiativa! Fii inventiva! Documenteaza-te ca de aia ai net. Surprinde-l si daca nici asa nu merge, atunci inseamna ca e vorba de cu totul altceva intre voi. Eu stiu un lucru: totul tine de femeie. Poti sa-l faci sa se simta ca un zeu sau ca ultimul om. Tu alegi!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 20:59

Nu te supara pe mine. Incearca sa nu te sochezi de stilul meu foarte direct. Asa sunt eu. Imi placi, suntem de-o varsta, te inteleg si incerc sa te ajut cu ce sfaturi pot. Daca iti pare ca am fost deplasata ori te-am ranit cu ceva, iarta-ma! Nu asta este intentia mea.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 21:18

De la: selen, la data 2008-12-12 20:55:03Mai Irina, tu incepi sa ma enervezi , zau asa. Ceva nu e in regula aici. Ori tie iti place prea mult sa te plangi, ori al tau are o problema de alta natura. Am remarcat ca stai pana tarziu pe net si scrii. Pai asta faci tu noaptea. Ce D-zeu! E casa ta, viata ta, pai asa-ti petreci tu noptile. Esti femeie in toata firea, chiar nu-ti cunosti barbatul? Profita de orice slabiciune a lui daca-l vrei doar pt tine. Are o fantezie de natura sexuala? Fa-o! Altfel se duce la alta. Esti femeia lui, el e barbatul tau, orice-ti cere, da-i. Nu te retine. Strange din dinti si rabda. Nu e nici o rusine. Cum altfel vrei sa reinvii relatia? Poate descoperi ca-ti place si tie. Cele mai multe probleme in cuplu pleaca de la pat, si mai ales se rezolva in pat. Fii inventiva! Documenteaza-te ca de aia ai net. Surprinde-l si daca nici asa nu merge, atunci inseamna ca e vorba de cu totul altceva intre voi. Eu stiu un lucru: totul tine de femeie. Poti sa-l faci sa se simta ca un zeu sau ca ultimul om. Tu alegi!

(Stai linistita nu ma simt ofensata)
Pariez ca nu ai vazut nici comentarii la orele diminetii, sunt pe alt fus orar
Dar noptea imi place sa citesc , adevarat.
Sunt si lucruri care functioneaza, dar nu le pun aici
(Si normal ca ma plang, ca tu scoti sfaturi dragutze din buzunar!!! Imi place. Alea cu obiectele personalizate sunt super, le pun in practica, daca stiam din vreme... ar fi fost cadouri super pentru familie! nu cu poze sexi, evident. Dar cana lui trebuie sa fie cu o poza sexi!).

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Mergi la: