back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 22:13

ASA E. SI MIE IMI PLAC BARBATII

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 23:29

De la: homemarcel, la data 2008-12-17 22:13:00ASA E. SI MIE IMI PLAC BARBATII

... bai, cacaciosilor ... de astea va tine-ti ? ... furati date de identitate ? ... usurel, ca s-ar putea sa luati foc ... e o chestie care s-ar putea sa va coste ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:33

... si pentru ca e deschis topicul, poate ar dori doamnele si domnisoarele sa ne destanuie din secretele lor ... deci ... DE CE VA PLAC BARBATII ? ... poate unii vor invata sa se adapteze mai bine la cerintele femeilor ... ar fi de preferat sa nu exagerati si sa considerati realitatea ... bafta ...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 00:29

De la: homemarcel, la data 2008-12-18 01:33:22... si pentru ca e deschis topicul, poate ar dori doamnele si domnisoarele sa ne destanuie din secretele lor ... deci ... DE CE VA PLAC BARBATII ? ... poate unii vor invata sa se adapteze mai bine la cerintele femeilor ... ar fi de preferat sa nu exagerati si sa considerati realitatea ... bafta ...

papusica, dar de ce te intereseaza de ce le plac? noua de ce ne plac femeile? specia isi spune cuvantul: ca sa lasam urmasi.

las' ca nu asa invata barbatii cum sa se plieze pe femei ca nu e nevoie. te anunt ca in pofida a ce spun femeile, puterea e tot la barbat, sau si-ar dori vreo femeie un barbat slab?

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 08:31

@leo - s-ar putea ! pentru o femeie puternica,un barbat la fel ca ea ,ar putea da nastere la scintei ; cam tot asa cum se lovesc doua bucati de cremene ! nu stiu cum se face,dar dumnezeu le potriveste pe toate si fiecare-si gaseste complementariul !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 08:34

@homemarcel - cineva plinge foarte tare dupa tine,pe toate topicurile,caci te place asa cum esti tu,considerind ca asa trebuie sa fie un barbat ....si iata cum ai un raspuns la intrebarea ta !

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 12:58

pentru ca sunt frumoshiiiiiiiii, pentru ca sunt puternici ,pentru ca nu putem sa traim fara ei .nu putem sa concepem viatza fara barbati .

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 23:22

De la: gabigabi, la data 2008-12-22 08:34:49@homemarcel - cineva plinge foarte tare dupa tine,pe toate topicurile,caci te place asa cum esti tu,considerind ca asa trebuie sa fie un barbat ....si iata cum ai un raspuns la intrebarea ta !

... ? ... raspunde te rog la intrebarea din cometariul trei ... prima este o facatura a unor jigodii ... a doua doar o observatie ... asta este,i e bine ca sa ignoram idiotii si actiunile lor ... nu iti fie frica sa spui ce cauti sa vezi la un barbat ... sper ca unii sa inteleaga esenta ... atit ... un pic mai bine pentru toti ... cheers ...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 23:51

De la: homemarcel0, la data 2008-12-22 23:22:37
De la: gabigabi, la data 2008-12-22 08:34:49@homemarcel - cineva plinge foarte tare dupa tine,pe toate topicurile,caci te place asa cum esti tu,considerind ca asa trebuie sa fie un barbat ....si iata cum ai un raspuns la intrebarea ta !

... ? ... raspunde te rog la intrebarea din cometariul trei ... prima este o facatura a unor jigodii ... a doua doar o observatie ... asta este,i e bine ca sa ignoram idiotii si actiunile lor ... nu iti fie frica sa spui ce cauti sa vezi la un barbat ... sper ca unii sa inteleaga esenta ... atit ... un pic mai bine pentru toti ... cheers ...

apoi mai homealone, o femeie nu iti poate spune ce le place femeilor la un barbat ci doar ce ii place ei la un barbat. asta nu o sa te ajute la nimic. inca nu ai nimerit una care sa iti insire toate calitatile existente pe forum.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 11:15

@homemarcel - cred ca @lasciva-dar nu sunt foarte sigura de asta- e cea care tot deplinge faptul ca te-ai retras si numai condimentezi discutiile cu sarea si piperul din dotarea ta....deci,asta ar fi un punct : un barbat trebuie sa aibe sare si piper ....nu prea mult totusi,ca sa nu-ti ia gura foc ....ha,ha !
poate si delicatete in momentele de tandrete ; ceva hotarire cind este de luat o decizie si nu bijbiiala de tip :faci cum crezi tu,draga !.... imi este greu sa-nsir necesarul,dar sotul meu si cu mine am fost colegi de serviciu si de scoala postilcieala ,am muncit si invatat impreuna,am mai si chiulit impreuna si, pe om - in concluzie- il cunosti atunci cind muncesti cot la cot cu el..... ah si sa nu uit : un CRACIUN FERICIT va doresc tuturor !

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:52

ce intrebare!

de ce imi plac mie barbatii?

poi e evident!...ce ar trebui sa-mi placa? femeile(sau cadravrele ,copiii,statuile din parcuri,animalele....etc)?

sunt femeie si ma simt atrasa de barbati...

m-as putea indragosti iremediabil de un barbat foarte destept....

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 15:47

De ce ne plac barbatii?

www.youtube.com/watch?v=mh3fKoUsLlU

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
kali13

233 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 18:12

Draga mea Ioanna,
Inseamna ca nu o sa te indragostesti niciodata...mi se pare anormal sa te "indragostesti" de un biped de gen masculin care are creierul in chiloti

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 18:56

De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-27 13:52:01ce intrebare!
de ce imi plac mie barbatii?
poi e evident!...ce ar trebui sa-mi placa? femeile(sau cadravrele ,copiii,statuile din parcuri,animalele....etc)?
sunt femeie si ma simt atrasa de barbati...
m-as putea indragosti iremediabil de un barbat foarte destept....

Barbat f destept?
Eu as cauta unul cu o inima mare! (Sa incap eu toata si sa ramana loc si pentru restul lumii...)

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 20:41

le plac barbatii femeilor ca le scutesc sa se masturbeze singure

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 20:57

ai dreptate ,irina...sufletul conteaza cel mai mult...insa dak e destept e imposibil sa nu fie si un om bun....
pe de alta parte inteligenta e foarte sexi la un barbat...cand vad barbati destepti vorbind despre diverse subiecte...
nu e adevarat ,kali ceea ce spui tu....exista foarte multi barbati care gandesc foarte bine ....unii sunt si logati pe 9 am(urmareste comentariile unora si o sa-ti dai seama...m-as simti aiurea dak ar trebui sa postez aici numele celor pe care mi-ar placea sa-i cunosc mai bine)...

ps:cel mai destept om din lume e barbatul meu...si inteligenta aia mare a lui l-a determinat sa stea cu mine.....

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 21:06

cred ca tocmai ai redefinit inteligenta.
(si eu cred la fel, dar multi oameni rai care se cred destepti ar putea fi ofensati sa afle ca sunt prosti Ca din pacate inteligenta este asimilata reusitei profesionale, statutului social, "culturii" etc. Cred ca traim in medii sociale f diferite. Ca eu cunosc destui oameni "inteligenti" goi pe dinauntru. Cum ai spune tu.. oameni tristi).

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 22:18

Si ca sa nu fiu complet
Nu pot baga toti barbatii intr-o oala ca sa spun ce-mi place in general. As putea spune ca-mi plac cei onesti, sufletisti, inteligenti, cu simtul umorului (esential)...dar sunt doar cuvinte.
De ce imi place al meu: NU AM NICI O IDEE!!! Nici nu stiu cand a inceput sa-mi placa, nu stiu de ce! Nici macar nu avem multe in comun (in afara de copii). Imi place si gata!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 22:57

Dear, ce sa spun? Pentru sex? Pentru ca ma descurc singura cu restul - paza si protectie, salariu, cumparaturi, casa, reparatii (aici aduc un meserias), dar pt. sex si facut copii..... da, neaparat trebuie un barbat. E drept, ca sunt f. selectiva, nu am facut asta cu oricine niciodata, m-am uitat sa aiba si el niste calitati intelectuale acolo, un pic de tandrete, de impresie ca e tare si se descurca relativ in orice situatie, dar sustinere si protectie reala.... poate o data sau de doua ori in viata. Probabil e confortul psihic creat de iluzia protectiei, pe care ti-o da prezenta lui. Si iluzia asta lucreaza bine in creierul unei femei, poti deveni mai frumoasa, mai increzatoare, mai calma, mai increzuta fiindca ai un mascul care te asteapta acasa, mai mandra de trofeul pe care l-ai castigat (doar are calitatile pe care le admiri, il arati lumii....). OK, dragi barbati nu va simtiti ofensati, poate am exagerat, poate am ridiculizat un pic....

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 23:24

Betty, nu cred ca jignesti pe nimeni. Ai vorbit chiar prea frumos.
Vezi bine si ce cred barbatii ca se vrea de la ei - SCONCSUL

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 23:30

De la: marinescuirina, la data 2008-12-28 23:24:51Betty, nu cred ca jignesti pe nimeni. Ai vorbit chiar prea frumos.
Vezi bine si ce cred barbatii ca se vrea de la ei - SCONCSUL

... sconsul e doar un animal care pute ... nu reprezinta NIMIC si pe NIMENI ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 00:34

Hmmm..... se simte pana aici....

leo_

448 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 02:17

femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 02:35

De la: leo_, la data 2008-12-29 02:17:51femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata.

dak astea sunt cele 8 tipuri de personalitate placute de femei inseamna k eu sunt o femeie atipik...

simt k inebunesc de placere cand vad barbati intelingenti discutand despre diverse lucruri...ce baiat rau? ce aventurier?...lasati-ma in pace cu prostii vostri...

uitandu-ma la un barbat nici makr nu pot spune dak e frumos sau nu...ma uit si nu-mi inspira nimik...iar dak mai si vad k se comporta aiurea(cu fite de macho si alte aiureli )...nici o sansa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....barbatii prosti imi creeaza sila....

in schimb...dak aud un barbat super destept vorbind ii gasesc eu si alte calitati.....ma cucereste......

spuneai de einstein k nu a fost placut de femei...si ce dak?...asta nu inseamna k eu voi fii vreodata cu un barbat pe care il consider prost....NICIODATA!...pana la urma...sunt libera sa ma ofer cui vreau,nu?

si referitor la sufletul lui....daaaaaaaaaaa sa fie o persoana cu suflet mare(ganditi-va si voi logic....ce ati prefera...un barbat cu multi bani,dar foarte zgarcit sau unul cu mai putini,dar care sa fie in stare sa va dea orice ia-ti cere???)

vreau un om bun kr sa ma iubeasca si sa ma protejeze de orice rau...un om pe care sa ma pot baza in orice situatie....vreau sa-l stiu nebun dupa mine!!!!!

in rest...in raporturile cu ceilalti...generos,amabil,simpatic....si multe altele!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 02:44

De la: leo_, la data 2008-12-29 02:17:51femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata. [/quote

Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 03:09

De la: leo_, la data 2008-12-29 02:17:51femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata.

corect!

Am gasit Un articol scris de Mihaela Udrea. E tot o clasificare si seamana cu ce spui tu, doar ca e din perspectiva unei femei:

Articolul:
"Ti-ai creionat in minte profilul barbatului perfect, insa drumul in cautarea lui nu este foarte lin. In general, dupa prima intalnire, impresia pe care ti-o lasa un barbat sarmant este cat se poate de buna. Ai putea jura ca el este barbatul pe care il cauti de o viata, insa pe parcurs lucurile se dovedesc a nu fi chiar asa. Comportamental, se schimba radical si nimic nu pare sa semene cu ceea ce era la inceput.

Decizia de a avea sau nu o relatie cu un astfel de barbat iti apartine in totalitate. Inainte a lua hotari ceva care ulterior ar putea sa iti faca mult rau, ar fi bine sa ii analizezi amanuntit comportamentul celui cu care vrei sa ai o relatie. Desi ai investit suflet, dragoste si poate chiar bani, sa nu te surprinda daca brusc partenerul tau decide sa te paraseasca. Cum iti poti da seama de cum este de fapt barbatul de langa tine? Nimic mai simplu. Iata cateva tipuri de barbati pe care ar trebui sa ii eviti daca nu vrei sa ai probleme in dragoste.

Primul pe lista este baiatul mamei.

Imposibil sa nu il recunosti, pentru ca este genul de barbat care nu iese din cuvantul mamei sale. Desi are 30 de ani, inca mai locuieste cu mama si nici nu are de gand sa se mute prea curand. Preferatele lui sunt cinele in familie si planurile de viitor, pe care evident i le tot face mama. Desi are multe calitati, are un singur mare defect - este mult prea atasat de mama lui.

Urmatorul pe lista este cuceritorul.

Dragut, simpatic, bine imbracat si cu mult, mult succes la femei. Problema acestui tip de barbat este ca ii plac toate femeile si nu se poate decide asupra uneia. Relatia cu astfel de barbat se va reduce doar la cateva mesaje si cel mult 4-5 telefoane pentru ca timpul nu ii permite sa se imparta intre atatea cuceriri.

Burlacul convins este un alt tip de barbat care iti va da bataie de cap in cazul in care vrei sa ai o relatie cu el.

Manierat, elegant si foarte destept, acest tip de barbat are un succes nebun la femei. Secretul pe care insa nicio femeie nu il va afla vreodata este ca nu isi doreste sa se casatoreasca niciodata. Ii place sa fie cucerit si se plictiseste foarte repede intr-o relatie. Este tot timpul in cautare de ceva nou si dispare fara sa ofere vreo explicatie in momentul in care simte ca lucrurile evolueaza. Pentru el, ideea de casnicie nu exista si refuza sa vorbeasca despre asa ceva. Sigura explicatie oferita este ca nu a gasit femeia potrivita.

La polul opus de afla barbatul pro casnicie.

Unul dintre putinele tipuri de barbat din aceasta lista, daca nu chiar singurul, pentru care notiunea de casnicie este pe primul loc. Ideal pentru el este ca lucrurile intr-o relatie sa se intample cat mai repede, astfel incat sa se ajunga in fata ofiterului starii civile. Nu este nici pe departe adeptul unei casnicii de lunga durata, pentru ca si el este genul de barbat care se plictiseste. Pentru el, casnicia este precum un obiect de lux, care peste cativa ani trebuie sa il schimbi pentru ca nu mai este la moda.

Urmatorul pe lista este tipul de barbat sarac, dar cu succes la femei.

Profilul acestui tip de barbat nu seamana nici pe departe cu cele descrise pana acum. Acest tip de barbat nu pune pret absolut deloc pe aspectul vestimentar si nici pe cariera. Este genul foarte sigur pe el si stie ca, indiferent de cum este imbracat si cat de cati bani are in buzunar, sarmul pe care il detine ii va asigura garantat drumul in patul femeilor. Ii place sa iasa in oras, dar nu ii place cand vine nota de plata. Va juca intotdeauna rolul vesnicului indragostit, mai ales cand vine vorba de bani.

Urmatorul in lista barbatilor "asa nu" este metrosexualul.

Desi a trecut de mult de prima tinerete, acest barbat se crede vesnic tanar. Este la curent cu tot ce inseamna moda si isi traieste viata din plin. Frecventeaza cat poate de des cluburile de noapte, ii plac femeile frumoase si masinile elegante. Poate fi foarte des vazut in saloanele de cosmetica, deoarece aspectul fizic este primordial pentru el.

Un alt tip de barbat este cel obsedat de munca.

Singurul lucru care conteaza pentru acest tip de barbat este cariera. Indiferent de cat de bine ii merge, intotdeauna o sa vrea mai mult. Profilul sau este destul de asemanator cu cel al burlacului convins. Intr-o relatie, va pune intotdeauna cariera pe primul loc si nu va renunta niciodata la laptop, nici macar in vacanta."

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 03:10

De la: marinescuirina, la data 2008-12-29 02:44:56
De la: leo_, la data 2008-12-29 02:17:51femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata. [/quote

Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

... nu te-a luat degeaba ... ... de unde stii ca nu e gelos ?

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 06:13

Asta este dar mi-a placut si o reproduc aici pentru Marcel (ca e topicul lui):

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana.
Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pana la urma, taranul hotari ca magarul si-asa era batran, iar ca fantana, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanei. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepura sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei.
Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa cateva lopeti bune de pamant, magarul se potoli si tacu. Taranul privi in adancul fantanei si ramase uluit de ce vazu.
Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi frematand…

Viata va arunca poate si peste tine cu pamant si cu tot felul de greutati…

Secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamant si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas in sus. Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte.

Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:
1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism.
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.
5) Iubeste mai mult si… scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema.

(preluata de pe www.chiazna.ro)

Social_life

20 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 16:50

Pai..oare de ce?
Poate pentru cxa ei au barba..care s`a dovedit ca este placuta de multe femei..;))
Pt ca ne simtim protejate de ei...
pt ca ei ne fac sa suferim, dar ei ne fac si fericite cum nimeni altcineva nu ne`ar putea face..
pt ca datorita lor avem minunatiile acelea de fiinte numite copii..
Pt ca ne fac sa ne simtim spefciale, chiar dak nu suntem intotdeauna...
Pt ca asha e normal..sa ne placa barbatii...sunt opusul nostru..si unei femei intotdeauna ii va placea duritatea si masculinitatea de care dau dovada barbatii..[in general vorbesc]
Pt ca, convietuind cu ei trecem mai ushor peste probleme..de aceea...
Barbatii sunt ceea ce o femeie are nevoie, fara doar si poate!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 17:42

De la: marinescuirina, la data 2008-12-29 06:13:21Asta este dar mi-a placut si o reproduc aici pentru Marcel (ca e topicul lui):

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana.
Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pana la urma, taranul hotari ca magarul si-asa era batran, iar ca fantana, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanei. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepura sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei.
Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa cateva lopeti bune de pamant, magarul se potoli si tacu. Taranul privi in adancul fantanei si ramase uluit de ce vazu.
Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi frematand…

Viata va arunca poate si peste tine cu pamant si cu tot felul de greutati…

Secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamant si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas in sus. Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte.

Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:
1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism.
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.
5) Iubeste mai mult si… scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema.

(preluata de pe www.chiazna.ro)

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: