back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

minutemaid

88 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 23:22

O vorba spune asa: " Prima impresie ti-o faci..., a doua conteaza!!!!

Dupa cum posteaza si se exprima cei de pe acest forum putem trage unele concluzii...despre personalitatea si temperamentul fiecaruia.

Cum suntem liberi de a ne exprima parerile... incep eu prima (asum, bineinteles, consecintele).

mytcor: e cool , are simtul umorului, inteligent
Razvan: cool si el, sensibil, inteligent
vasix: romantic, melancolic, pasnic, maturitate emotionala
dagaio: plina de viata, romantica
monasimona: sigura pe ea, curajoasa
mariaoprea:inteligenta, netoleranta,
marinescuirina: naiva, copilaroasa , supusa
azazel: inteligent, sarcastic, maturitate emotionala
atoputernicul: nervos, netolerant, depresiv, inteligent
cla03: inteligenta, toleranta, deschisa (as bea cu placere o berica cu ea :)

)
gabisigiorgio:simpla, indoctrinata, cuminte
homemarcel: inca nu am o parere
obliografic:cool, inteligent... (mai vedem)

Mai sunt si altii pe care "ii am la ochi" :)

Bun, eu am zis de voi... ziceti si voi de...voi!!! In acelasi timp, ramaneti naturali...sau nu!!!
Va astept!!!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 09:06

Esti o dulceata de fata...nu mi-a trecut prin cap asa ceva, desi cand intru pe forum, imi place aceasta lume a ideiilor creata de noi toti, de toti cei care i-ai amintit. F frumos din partea ta, eu va citesc pe toti si am prieteni in aceasta virtuala dar fascinanta lume...care nu e prea departe de cea reala!

La capitolul inteligenta, nu-mi pot da eu insami un verdict, dar daca ma uit in fisa mea psihologica vad in dreptul IQ meu un scor de 125. La capitolul netoleranta, aici e putin de comentat, netoleranta la ce , fata de ce, fata de cine....desi in viata mea reala....tolerez cam multe...dar si cand cineva ma provoaca, tare greu iert iar dupa lungi discutii cu mine insami, mai cu umor, mai cu oarece morala, iert... insa partea cea ma grea este ca de uitat nu uit! Adica iert dar nu uit!..asta e o trasatura generala a colericilor. Sunt colerica si exploziva.

In rest, alaturi de sotul meu, sunt si eu destul de copilaroasa, romantica si de pasnica...si foarte rasfata de sotul meu...din punct de vedere afectiv sunt foarte atasata de el, mai ales ca ne stim de cand eram copii, si am crescut si ne-am maturizat impreuna.

Cam atat despre mine.

Astept parerile celorlati, mai ales al lui Silviu care eu una nu-l vad deloc depresiv, coleric da, dar e atat de sensibil in umorul lui.
Pentru mine Dagaio ramane cu imaginea unei tipe care intreadevar empatizeaza mult la viata semenilor ei, desi uneori reactioneaza la primul impuls si chiar daca da impresia ca e un critic feroce si musca tare in criticile sale, e de fapt o fata de nota 10.
Azazel..o mare figura!
Vasix: mi se pare un tip din lumea interbelica sau din lumea povestilor cu printi si printese...mult prea ideala pentru lumea de azi. Uneori stau sa ma intreb daca el chiar e serios in ceea ce spune....pentru ca pana la acest om nu am cunoscut pe nimeni care sa ramana sa traiasaca incrancenat in imaginea sotiei sale. ...mi se pare ca traieste viata personajului principal, profesorul Gavrilescu, din nuvela fantastica "La tiganci" scrisa de Mircea Eliade. La modul cat se paote de serios cand il citesc pe Vasix parca il vad pe profesorul Gavrilescu. Cu o singura exceptie, Vasix are 2 copii care il mai aduce cu picioarele pe pamant.
Razvan...e mai recent...si s-a luat de Patapievici...in fine...sa nu-l critic prea dur...e ca orice tanar care-si duce existenta pe alte meleaguri cu farmecul sau de a face fata unei lumi irezistibile
Mona simona...imi place de ea
Mytcor ...e o mare belea ...e nevoie de el...ca stie sa ne dedice la toti cate o poezie f bine aleasa la fiecare situatie!
Obliografic...e tare deschis si simpatic
Marinescu Irina...o idealista...
iar tu Minutemaid....esti frumoasa in tot ce descrii.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 12:12

Mai...printeselor...eu ii spun lui fiica-mea -printesita-,voi imi faceti mie profilul psihologic? Ironia soartei:eu fac profiluri psihologice trimestriale angajatilor.
Da e adevarat,ma joc foarte mult de-a printul si printesa cu copii mei caci prefer jocul asta decit ben ten sau...mai stiu eu ce roboti.
Am iubit-o mult pe Laura dar nu sint atit de incrincenat.Ba chiar am o luna de cind sint cu capul in nori caci m-am indragostit.
Ok,da! imi place mult lumea povestilor,da,sint foarte romantic dar asta da parfum si culoarea roz,povestilor de dragoste.
Oricum imi place sa fiu un personaj din perioada interbelica,se pare ca mi-am gasit printesa.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 12:27

De la: vasix, la data 2008-12-04 12:12:10Mai...printeselor...eu ii spun lui fiica-mea -printesita-,voi imi faceti mie profilul psihologic? Ironia soartei:eu fac profiluri psihologice trimestriale angajatilor.
Da e adevarat,ma joc foarte mult de-a printul si printesa cu copii mei caci prefer jocul asta decit ben ten sau...mai stiu eu ce roboti.
Am iubit-o mult pe Laura dar nu sint atit de incrincenat.Ba chiar am o luna de cind sint cu capul in nori caci m-am indragostit.
Ok,da! imi place mult lumea povestilor,da,sint foarte romantic dar asta da parfum si culoarea roz,povestilor de dragoste.
Oricum imi place sa fiu un personaj din perioada interbelica,se pare ca mi-am gasit printesa.

Esti psiholooooooooog........... ce-mi place ca te-am citit!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 13:08

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:21

Nu sint chiar psiholog.Sint analist psihoterapeut.E o ramura a psihologiei din 2007..cred.
Noi analizam,contabilizam,facem criterii,initiem.Pe scurt analizez si dau un diagnostic.
Dau si medicatie daca e cazul

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 16:23

Sunt surpinsa sa ma gasesc in lista lui Minutemaid, nu credeam ca sunt vizibila pe 9am.
Nu stiu daca sunt cum m-ai descris tu (si nu cred ca sunt supusa). Nu dau raspunsuri agresive sau in batjocura deoarece nu vreau sa jignesc oameni pe care nu-i cunosc doar pentru ca au idei diferite (dar am mai avut si scapari).
Ai nimerit: sunt copilaroasa (alegerea mea).
Nu ma supar usor, dar cand ma supar...

Maria a ghicit bine: sunt idealista.
(Dar nu asa de idealista ca Vasix: omul asta nu exista!!! Pana nu-l vad eu declar ca nu exista! Exista in schimb barbati care muncesc din greu si nu-si vad nevasta din fata lor de oboseala (?), iar cand isi aduc aminte de ea ii cumpara iar ceva scump, eventual acelasi lucru ca data trecuta etc...)

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 17:50

Dragi prieteni, colegi de forum,

sper sa fiu cat mai aproape de adevar.
M-am gandit si eu sa va fac evaluari. Evaluarea mea e in functie de perceptia mea ( pana la urma - fiecare cu realitatea lui )a ceea ce mi-ati dat sa vad la voi, din comentariile voastre, din reactiile voastre, din imaginea pe care v-ati creat-o in ochii mei. ( sau mi-am creat-o despre voi ).

Am facut o lista in care v-am scris intr-o ordine aleatorie ca sa nu se supere nimeni.

minutemade - calma, analitica, intuitiva, cu suflet tanar ( temperament flegmatic + sangvinic + putin melancolic )
atotputernicul - nervos cu impulsiv, responsabil, sincer ( t. coleric + flegmatic + sangvinic )
pasadro - simpatica, sociabila, responsabila, intuitiva, practica ( t. flegmatic + sangvinic )
mariaoprea - sociabila, sincera, impulsiva, practica ( t. sangvinic + flegmatic + putin coleric )
vasix - sentimental, responsabil, sensibil, analitic ( t. sangvinic + melancolic + putin flegmatic )
azazel - simpatic, analitic, ironic ( t. flegmatic + sangvinic + putin coleric )
razvankyokushin - sociabil, sensibil, calm, practic ( t. flegmatic + putin sangvinic )
catcos - practica, responsabila, sincera, calma ( t. sangvinic + flegmatic + putin melancolic )
mona_simona - responsabila, analitica, luptatoare, practica, sentimentala (t. sangvinic + flegmatic + putin melancolic )
marian_bd_rotaru - critic, fixist, practic, impulsiv, sincer ( t. sangvinic +putin coleric + putin flegmatic )
mytcor - simpatic, sentimental, analitic, calm ( t. flegmatic + putin sangvinic + putin melancolic )
marygeo - nervoasa cu impulsiva, simpla, curajoasa ( t. coleric + sangvinic + flegmatic )
cla03 - realista, practica, sociabila ( t. sangvinic + flegmatic )
homemarcel - critic, nervos isteric sau impulsiv, sociabil, fixist ( t. coleric + sangvinic + putin flegmatic )
marinescuirina - sentimentala, indoctrinata, responsabila, calma ( t. flegmatic + sangvinic + melancolic )
eu ( dagaio ) - analitica, intuitiva, sentimentala, responsabila, impulsiva uneori, practica, sincera, complexa, luptatoare ( t. flegmatic + sangvinic + putin melancolic + putin coleric )

Sper ca nu am uitat pe cineva important dintre cei pe care am avut onoarea sa-i cunosc - asa destul de partial pe forum.

Acest topic nu ar trebui sa fie prilej de critica, jigniri sau injuraturi la adresa colegilor. Toti avem cate un punct de vedere diferit si unic de a vedea lucrurile.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 18:27

De la: marinescuirina, la data 2008-12-04 16:23:27Sunt surpinsa sa ma gasesc in lista lui Minutemaid, nu credeam ca sunt vizibila pe 9am.
Nu stiu daca sunt cum m-ai descris tu (si nu cred ca sunt supusa). Nu dau raspunsuri agresive sau in batjocura deoarece nu vreau sa jignesc oameni pe care nu-i cunosc doar pentru ca au idei diferite (dar am mai avut si scapari).
Ai nimerit: sunt copilaroasa (alegerea mea).
Nu ma supar usor, dar cand ma supar...

Maria a ghicit bine: sunt idealista.
(Dar nu asa de idealista ca Vasix: omul asta nu exista!!! Pana nu-l vad eu declar ca nu exista! Exista in schimb barbati care muncesc din greu si nu-si vad nevasta din fata lor de oboseala (?), iar cand isi aduc aminte de ea ii cumpara iar ceva scump, eventual acelasi lucru ca data trecuta etc...)

Auzi, Irina, am zis eu...mie mi se pare un personaj luat dintr-un basm/nuvela/poveste de amor/ pe bune...o sa rada de mine...dar asa il simt...
si eu pana nu-l vad in carne si oase inca mai am dubii!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 18:32

Draga Dagaio...m-ai dat gata! Ce profesie ai, totusi?

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 19:05

Cum te-am dat gata, draga Maria?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:08

Ok,dragele mele..nu stiu cum ar trebui sa ma simt? Flatat? Aveti o impresie buna despre mine?
Intradevar cum a spus o colega despre mine nu prea reprezint sexul masculin.Nu ca Doamne fereste,sa nu intelegeti altceva,imi plac foarte mult femeile.Dar viata m-a invatat sa respect creatia.
Eu sint,m-am nascut in Ucraina.Parintii mei au divortat cind eu aveam 12 ani.Mai am o sora mai mica decit mine cu 7 ani. Dupa divort am ramas in grija mamei apoi ea a plecat in Italia ne-a lasat in grija bunicii.S-a recasatorit si de-atunci de CRACIUN doar ne trimitea o felicitare. Am lucrat la un atelier de pielarie de la 15 ani si pina la 17 ani cind un impresar i-a placut de mine si m-a luat ca manechin in Chisinau.Am facut facultatea intre timp-psihologia-am adus-o si pe sora mea la Chisinau,ne-am descurcat singuri ea a facut o scoala s-a casatorit a ramas acolo fericita cu familie cu tot.Eu am plecat mai departe in Romania.M-am casatorit tirziu ptr ca sint pretentios si munceam foarte mult dar Laura m-a facut sa imi dau seama ca nimic nu e mai frumos decit sa stai cu poersoana iubita.Sa stai pur si simplu ,sa nu faci nimic,sa stai pe canapea,,inghesuiti unul in altul sa mincam popcorn,sa ne uitam la o porcarie de film,sa fim fericiti.Ea a fost pentru mine...zeita feminitatii.Ea m-a facut sa inteleg femeia.Nu exista ceva mai frumos pe lumea asta decit femeia.Voi faceti atitea sacrificii,voi nasteti,treceti prin chinurile nasterii,aveti grija de copii,de casa,de barbat,faceti atitea mult mai multe ,decit noi .De asta va inteleg cind va cereti drepturile.E dreptul vostru sa fiti adorate de barbat.Imi pare rau,sincer cind nu sinteti apreciate asa cum meritati.E atit de frivol gestul de a cumpara cu ..bani...sacrificiul unei femei.
eu am si suferit foarte mult si in copilarie si ca adult poate de asta acum apreciez un suflet bun ptr ca e atit de rar.
Dupa moartea Laurei,la un an ne-am mutat in Dubai.Am inceput o noua viata,a fost greu,am muncit si hotelier pina cind am ajuns ce sint acum:am propria firma de analiza psihologica si ...in sfirsit se pare ca mi-am gasit printesa
Si da exist,sint doar o dovada ca din foc si suferinta poti zbura din nou.
Imi pare rau as fi vrut sa va cunosc in carne si oase ptr ca sinteti minti sclipitoare dar cred ca sint putin cam departe de voi.
Maria ,ma indoiesc ca esti colerica,poate ca nici tu nu te cunosti si nuti-ai exploatat toate laturile.
IRINA,esti o flacara mocnita,sotul tau ar trebui sa fie foarte atent,mai tirziu vei arde foarte tare si va fi prea tirziu si prea hot pentru el
Dagaio...la timpul potrivit...Sau mai bine iti spun doar :I hope you never forget to dance.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 01:32

Draga vasix,

daca tot ce ai scris ultima data despre viata ta e adevarat, atunci afla ca stiu foarte bine ce fel de persoana esti, de ce esti atat de responsabil, de ce apreciezi femeile ( mai mult decat multi barbati mai ales cei cu conceptie de Romania ) si de ce visul tau principal este sa ai o familie fericita plina de caldura, dragoste si echilibru mai mult decat orice pe lumea asta.
Sotul meu a trait pana cand ne-am casatorit o viata "ca -n filme", extrem de grea in care a avut "prilejul" sa sufere foarte mult, dar care l-a invatat sa aprecieze cu adevarat cele mai importante valori ale vietii, l-a ajutat sa inteleaga lumea asta ca pe un dar si sa iubeasca cu tot sufletul. Este un om puternic, dar si sensibil.
Langa el am cunoscut adevarata caldura sufleteasca.

Crede-ma, chiar daca sunt mai tanara ca tine, nici viata mea nu a fost roz. Am suferit mult si am invatat sa ma ridic din cenusa si sa apreciez viata asa cum e. Doar sa traim e o binecuvantare. Apoi e o alta binecuvantare sa recunosti cine esti si apoi sa lupti ca sa dobandesti ceea ce meriti.
Stilul meu de abordare a unui subiect la modul general ( totusi clar insa fara multe detalii, daca intelegi ), nu se datoreaza neintelegerii, lipsei totale de experienta sau naivitatii mele, ci a unei analize si sinteze ce ma caracterizeaza pentru ca privesc problemele din mai multe puncte de vedere decat o fac alti oameni.
Inca de mic copil am inceput sa ma dezvolt ( d.p.d.v. psihic si intelectual ) altfel decat majoritatea. Am fost si inca mai sunt perceputa ca o persoana ciudata, boema, inadaptata "turmei", greu de inteles si de "inghitit". Am un suflet de artist, o capacitate nativa de empatie continua, un mod de a gandi personal ( niciodata nu am fost influentabila ) si o mare capacitate de a iubi tot ce ma inconjoara. Pentru multi par naiva ( probabil din cauza faptului ca inca mai simt copilul din mine si reusesc sa ma empatizez si cu copii ), insa de multe ori ajung sa fie surprinsi ( dupa ce incearca sa ma cunoasca ) de luciditatea si coerenta gandirii mele analitice.

P.S. Ma bucur atat de mult pentru tine ca esti indragostit. Sper sa fie chiar persoana cea mai potrivita tie, cea care sa te completeze si sa va ( pe tine si pe copiii tai ) faca fericiti si uniti intr-o familie asa cum ti-ai dorit-o intotdeauna. Consider ca e posibil. Chiar daca unii refuza sa vada padurea de copaci.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 08:25

Draga Dagaio, m-ai dat gata in sensul bun al cuvantului. Intotdeuna am simti ca atunci cand comunic cu voi, pe acest forum si numai prin intermediul cuvintelor, mereu imi spuneam ca acesti oameni sunt mai reali decat ei in propria lor realitate. Daca in realitate suntem de multe ori obligati prin constarngerile sociale, sa fim si uneori falsi, ei aici, suntem parca autenci numai prin gandurile noastre curate exprimate doar prin cuvinte. Si asa, este, nu avem nevoie sa citim si limbajul nonverabal, este suficient sa vedem ce transmitem noi prin aceste simple si multe cuvinte, mesajele noastre., ca in final sa ne facem o mica idee despre cum suntem si cine suntem.

In fine, Vasix, crede-ma, mi-am explorat, zic eu, cam toate laturile mele, si asa cred, in proportie de 80 la suta , ca ma cunosc destul de bine, vezi nu spun 100% ca ma cunosc ci intr-o propotie mai mica, insa sunt colerica! Nu stii cum reactionez cand intreadevar sunt calcata pe batatura. Dar, banuiesc ca citind tot felul de materiale din domeniul psihologic, asta pentru ca imi place f mult psihologia, as fi vrut sa fiu de profesie psiholog, banuiesc ca am invatat sa mai ma temperez nitel, dar intotdeauna am adorat situatiile critice, unde sunt ele hopa si eu! Dar probaibil ca sunt acolo ca sa linistesc spiritele asa cum o face un sangvinic si sa asculte cum o face un flegmatic.
Dar, cert e ca Dagaio m-a citit BINE!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 19:32

Eu am uitat cativa colegi de forum sa-i trec pe lista de evaluari.
Sper sa nu se supere.

tvikea - calm, practic, simpatic ( t. flegmatic + sangvinic )
obliografic - sincer, sensibil, responsabil, analitic, intuitiv ( t. flegmatic + putin sangvinic + putin melancolic )
florin_bad_boy - sociabil, practic, orgolios, impulsiv, curajos ( t. sangvinic + putin coleric + putin flegmatic )
the_mole - practic, analitic, responsabil ( t. sangvinic + putin flegmatic )
nastasemihail - ironic, intuitiv, curajos, practic ( t. flegmatic + putin sangvinic + putin coleric )
gigi_braicovici - practic, responsabil, simplu ( t. sangvinic + putin coleric )
sgeo2geo - sociabil, analitic, responsabil, calm ( t. flegmatic + sangvinic )
joanna_dark - sociabila, analitica, sentimentala, naiva uneori, indoctrinata ( t. sangvinic + flegmatic + putin melancolic )
alincaba - sociabil, orgolios, naiv, practic, impulsiv ( t. sangvinic + putin flegmatic + putin coleric )

.... si ERATA: minutemade e defapt minutemaid .
Scuza-ma minutemaid!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 19:49

Draga Maria,

asa e. Uneori ne pierdem personalitatea cand stam fata-n fata cu celalalt. Uneori suntem constransi sa nu mai fim noi, probabil suntem intimidati de aparentele din planul fizic, sau dorim sa ne ascundem din motive ca frica ori orgoliul.

Pe forum nu exista bariere de comunicare, aparentele dispar repede, iar noi tindem sa ne "dezbracam", sa ne aratam fara frica adevaratele fete.

Pana la urma, e bun un forum la casa omului.

Maria, sa intelegi si faptul ca noi femeile nu putem fi toate catalogate ca si colerice pentru ca trecem prin modificari hormonale ( in fiecare luna, ori in timpul sarcinii si dupa ) de scurte durata in care suntem mai irascibile. Colericul e mai mult decat atat si se manifesta mai des si din orice motiv.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 21:48

Va multumesc tuturor celor care va abateti privirea si alocati timp "prostioarelor" care le scriu pe aici .
La aceasta tema le voi multumi in mod special lui Minutemaid si lui Dagaio.

Am dreptate... sau nu?- tema

Da, ai dreptate Dagaio, dar as completa, referitor la persoana mea, ca si eu sunt colerica.
Eu cred despre mine ca nu sunt o persoana nu tocmai "placuta".
De ce ?
Pentru ca le cer celor din jurul meu foarte mult, foarte multe, dar intotdeauna fac asta pentru ca stiu ca si ei pot da mai mult si pot face mai bine.
Sunt o persoana care-si asuma responsabilitatea in ceea ce face, dar ii oblig si pe cei din jurul meu sa faca la fel.
De fapt, eu consider ca sunt un "taur veritabil" cu toate ca sunt nascuta chiar in prima zi a zodiei, 21 aprilie.

Si acum citat, din zodiac de data asta:

"La prima vedere, taurii sunt magnetici, au o personalitate fascinanta, care, daca este cultivata, le va permite sa ajunga departe in viata. Taurul iradiaza frumusete fizica si mentala, o sensibilitate atragatoare insa privata de afectiune, o inteligenta interesanta. Ceea ce observi intai la taur este frumusete, gratie, sinceritate, profunzimea sentimentelor, simplitate. Taurul este metodic in tot ceea ce face si nu se multumeste decat cu perfectiunea. Are curaj, rabdare, multa forta. Cateodata este bine insa sa se lase influentat si de sentimente si sa nu mai ia decizii doar cerebrale.
Calm, placid, va aborda problemele sistematic si cu tact, rezolvandu-le pe rand prin concentrarea tuturor fortelor sale asupra uneia si nerisipindu-se de regula in mai multe activitati deodata.
Nimic nu pare sa fie prea greu pentru el si odata trasata sarcina si directia de urmat, se va inhama imediat la treaba.
Nu se hazardeaza nici un moment in intreprinderile sale si, daca e totusi nevoit vreodata sa actioneze altfel, o va face calculand toate riscurile si luandu-si toate masurile de siguranta.
Neincrezator, prefera sa se bazeze cat mai putin pe altii si sa verifice totul cat mai minutios. In timp, va ajunge la stabilitate financiara, sau chiar la o mare bunastare si atunci isi va concretiza compasiunea sa pentru cei mai putin favorizati de soarta prin actiuni de binefacere.
Tine foarte mult la securitatea sa personala, precum si a familiei sale si aceasta trasatura il va determina sa instituie un control strict asupra resurselor materiale ale caminului, fara a cadea insa in zgarcenie.
Tot aceasta permanenta nevoie de securitate il va determina sa fie fidel partenerului sau.
Doreste sa aiba o familie unita, bine inchegata in jurul sau.
Are reactii prompte de intelegere a membrilor familiei sale si e generos in felul sau, caci iubeste mult mediul acesta spre care tinde in mod constant.

Poseda o imaginatie reflexiva: cand viseaza cu ochii deschisi ei nu se lasa purtati departe de imaginatie, ci gandesc practic cum ar putea sa faca ca acel vis sa devina de fapt realitate. Isi organizeaza foarte bine timpul, concentrandu-se la ceea ce fac, astfel rezolvand anumite probleme in mult mai scurt timp decat alte persoane.
Ceea ce-l defineste deci cel mai bine este vointa si tenacitatea cu care-si urmareste scopurile, dublate de o exceptionala rezistenta care-i permite sa faca fata unor eforturi foarte mari si sa depaseasca obstacole insuportabile pentru altii. Este capabil sa traverseze adesea lungi perioade de munca indarjita si ceea ce-l mira foarte tare in asemenea imprejurari este ca ceilalti nu pot tine uneori pasul cu el.
Poate sari in acest caz sa le dea o mana de ajutor, dar numai cand vede ca si acestia se zbat ca sa iasa din dificultate.

El nu face de fapt decat sa aplice altora acelasi principiu pe care si-l impune siesi ca regula de conduita, anume de a reusi in cele mai grele imprejurari prin eforturi proprii, cu cat mai putine ajutoare.

O mare calitate a sa este aceea de a fi o gazda perfecta, agreabila, care va face tot ceea ce este necesar pentru ca oaspetii sai sa se simta minunat. Aceasta trasatura de comportament reprezinta de fapt sinteza unor alte calitati definitorii pentru taur: bunul simt de care dispune din plin, precum si bunul gust, care ii va inlesni intotdeauna sa aleaga ce e mai frumos in orice domeniu. In acest caz, vestimentatia de care se simte atras este cea functionala , cadrand cu tinuta lui remarcabila, fara a depune insa nici un efort pentru aceasta.

O trasatura de baza a temperamentului o reprezinta marea incapatanare de care da adeseori dovada, fiind cel mai indaratnic semn din tot zodiacul. La tipurile negative aceasta trasatura se accentueaza foarte mult; in plus acestia sunt morocanosi, ingamfati, plicticosi si marginiti. Tipurile pozitive de tauri sunt cultivati, frumosi, iradiind caldura sufleteasca, magnetici si plini de farmec, cu un rafinament ce parca vine din interiorul lor.

Taurii simt profund, intens, iubesc cu pasiune si se devoteaza celorlalti, asteptand sa li se raspunda la fel. Taurul poate avea multe relatii in timpul vietii, insa se indragosteste cu adevarat foarte rar.
Se indragosteste greu, dar va ramane indragostit pe viata de persoana respectiva. Raceala, lipsa de atentie sau indiferenta dintr-o relatie il afecteaza extrem de tare, si il poate deconcentra de la activitatile lor zilnice. Sufera extrem de tare cand sunt inselati sau parasiti, insa nu vor arata niciodata acest lucru partenerului, fiind foarte orgoliosi.

Pentru un taur este aproape imposibil sa traiasca singur. "

Deci,
Va multumesc dragi forumisti.

Dana P

P.S.
Si ce cred ca ma mai caracterizeaza : am o memorie "strong".

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 10:53

Minutemaid esti o dulcica si trebuie sa-ti spun ca o discutie cu tine la o ar fi o chestie super.
Sunt multi aici pe forum pentru care am multa simpatie si ale caror mesaje le citesc cu interes. Ma gandesc uneori ce bine ar fi daca am putea sa ne intalnim cumva .... la o petrecere ... a noastra .... Va imaginati ce bestial ar fi ???
pasadro , mariaoprea75, dagaio, marinescuirina, selen .... si sa nu uitam baietii : vasix, florin_bad_boy, mytcor, obliografic, razvankyokushin, atotputernicul, tvikea, the_mole .....
ma bucur ca v-am intalnit aici pe forum !

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 12:12

De la: cla03, la data 2008-12-10 10:53:08Minutemaid esti o dulcica si trebuie sa-ti spun ca o discutie cu tine la o ar fi o chestie super.

Sunt multi aici pe forum pentru care am multa simpatie si ale caror mesaje le citesc cu interes. Ma gandesc uneori ce bine ar fi daca am putea sa ne intalnim cumva .... la o petrecere ... a noastra .... Va imaginati ce bestial ar fi ???

pasadro , mariaoprea75, dagaio, marinescuirina, selen .... si sa nu uitam baietii : vasix, florin_bad_boy, mytcor, obliografic, razvankyokushin, atotputernicul, tvikea, the_mole .....

Pe mine nu contati daca nu vine si AZAZEL (vreau sa-i fac o fotografie razand) !

Dana P

P.S.Iti multumesc pentru nominalizare.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 13:03

Pai Dana, eu te simpatizez atat de mult incat doar daca ma lovea o criza de Alzheimer nu te nominalizam .... nu glumesc !

Si ai mare dreptate cand spui ca trebuie sa-l invitam si pe Azazel .... el ar aduce sarea si piperul adunarii ...... poate si ceva flacari si pucioasa insa daca ne dotam cu niste stingatoare si alte accesorii p.s.i. se rezolva si asta ..... oricum ar fi picant.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 13:51

De la: cla03, la data 2008-12-10 13:03:18Pai Dana, eu te simpatizez atat de mult incat doar daca ma lovea o criza de Alzheimer nu te nominalizam .... nu glumesc !

Si ai mare dreptate cand spui ca trebuie sa-l invitam si pe Azazel .... el ar aduce sarea si piperul adunarii ...... poate si ceva flacari si pucioasa insa daca ne dotam cu niste stingatoare si alte accesorii p.s.i. se rezolva si asta ..... oricum ar fi picant.

Merci, merci !
DanaP

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:49

De la: cla03, la data 2008-12-10 10:53:08Minutemaid esti o dulcica si trebuie sa-ti spun ca o discutie cu tine la o ar fi o chestie super.

Da. Cred ca ar fi "bestial" sa ne intalnim cu totii!

Ma gandesc, la cat de vorbitori suntem toti, oare ne-am putea intelege? Ne-am putea lasa unii pe altii sa vorbim? Am stii si sa ascultam? Oare am termina vreodata discutiile? Ma gandesc ca ne-ar da afara cei din restaurant (sau ce o fi locul respectiv ) la cat de galagiosi am fi ori s-ar inchide restaurantul cu tot cu noi si pana dimineata tot nu am termina.
Glumesc. Dar.......

Dragii mei colegi, chiar m-as bucura sa va intalnesc pe toti impreuna, asa ca o super gasca ce suntem. Ar fi frumos si interesant.
Multumesc pentru invitatie. Deocamdata e una virtuala, dar nu se stie niciodata.

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 02:30

MInutemaid subiectul e grozav si printre singurele care nu facut furori (la modul negativ).
Fiindca mereu sunt mai cu cornite sa zic asa… ma abtin de la a prezenta anlizele mele la adresa voastra. Nu din teama sau din lene. Deloc. Insa incerc macar pe forum sa nu fiu atat de direct cum sunt in viata de zi cu zi. Cum a zis si Mariaoprea sunt destul de nou (desi activ) nu vreau sa imi expun parerile (cel putin pentru moment) desi ele sunt formate… am liste intregi (glumesc).
Cat despre mine… e putin mai complicat. Datorita acestui subiect am luat si eu caietelul cu amintiri al fostilor mei colegi din liceu. M-am amuzat copios sa vad ca 80% din ei si-au format cam aceeasi parere despre mine: “ baiat vesel, mereu cu zambetul pe buze, de gasca, cu cel mai colorat ras posibil”. Si au dreptate intr-o oarecare masura.Insa ceea ce multi dintre ei nu stiu este ca unele din acele “calitati” le folosesc ca un instrument de protectie. Formez asa un zid… de care se lovesc toate greutatile si rautatile. Aproape mereu imi iese… si dau impresia de om indiferent… mereu pus pe sotii. Insa in intimitatea mea … cand sunt singur… ma descarc de cele mai multe ori. Ascult muzica mea ( cred ca plang mai mult ca aia EMO) , citesc ce-mi place si vreau sa fiu singur. Imi place singuratatea de multe ori… desi mai mereu sunt inconjurat de oameni.Am foarte multe cunostinte… insa foarte putini prieteni in adevaratul sens al cuvantului.
Daca m-as descrie sunt direct (prea direct uneori), nu ma ascund din ai spune omului ca nu-mi place, sensibil(dar inchis in aceasta privinta), activ (exagerat uneori), labil-emotional, depresiv.
Mereu pun raul in fata. Asta iarasi poate ca s-au intamplat atat de multe in viata mea incat nu vreau sa fiu dezamagit la nesfarsit. Plang la filme, plang la melodii picante, plang mai mereu. Sunt un plangacios. Dar mereu in intimitatea mea (ma rog… de cele mai multe ori). E distractiv ca atunci cand eram foarte mic… mai mic decat sunt acum plangeam mereu.Tot timpul… din orice.  Si ce e iarasi ciudat e ca in viata “oficiala”… de afara… cand ies din barlogul meu… imaginea pe care o afisez e diferita, e puternica. Poate imi zice si mie cineva de ce fac asta… de ce mereu aceste mecanisme de protectie. Desi cred ca raspunsul il cunosc.Putini ma cunosc cu adevarat.Sau poate nimeni. Uneori ne place sa credem ca suntem multi-dezvlotati cu un system foarte complex… insa paradoxal vorbind uneori am impresia ca suntem ATAT de simplii… Si zic asta fara sa consider ca sunt FALS intr-una din cele 2 situatii. Poate am doar 2 fete? :P

Si legat de berea aia intre fete… ma ofer sa va mixez niste cocktailuri… nu de alta dar sunt satul de fetele care beau bere la halba si cad sub mese! :)promit ca nu va imbat… tare!

nu va descriu dar vreau sa va multumesc pentru posturi: minutemaid, dagaio, mariaoprea, Atotputernicul, obliografic, Azazel, vasix, pasadro, cla03, si daca am uitat pe cineva si sunt convins ca mereu fac asta.. iertaciune. e oboseala din mine.

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 02:33

erata : mona_simona si mytcor. sper ca pot pune punct :)) revin daca nu...! :)

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 04:09

buna idee si multumesc pentru aprecieri. Vad ca subiectul are deja o saptamana de la lansare. MI-ar placea si mie sa va cunosc personal. Din pacate, locuiesc foarte departe, dar.. cine stie, poate intr-o zi...

Eu tocmai am scris despre mine pe alt topic, asa ca am sa reiau aici cu copy/paste.

Despre voi imi place sa va citesc, sa discutam, cred ca se vede - intru aproape zilnic pe aici. Sunteti speciali, fiecare in felul lui. DE la fiecare dintre voi am invatat ceva.

NU ma pricep la caracterizari, asa ca ma abtin sa spun nominal cum sunteti. Va spun doar ca imi sunteti dragi, va apreciez si va respect pe toti, chiar daca uneori avem pareri diametral opuse.

tuturor.

Eu sunt Simona, prietenii imi spun Mona. Am 38 de ani, sunt ardeleanca, zodia Pesti, o femeie Pest atipica. Am un sot carierist, ca si mine si o dulceata de fetita. Provin dintr-o familie fara posibilitati materiale deosebite. Tata s-a insurat cu mama datorita unui accident rutier in care ea a ramas invalida, la 21 de ani. A avut grija de ea toata viata, dar in timp au aparut discutii, unele urate si dureroase, cateodata de fata cu noi, copiii. Am un frate mai mic decat mine cu 7 ani. Regretele si frustrarile parintilor mei m-au invatat ce NU vreau de la viata si de la o relatie.

Mi-am dorit sa fiu pe picioarele mele, sa nu depind niciodata de nimeni, sa am o cariera, o casa, o masina, o familie fericita, sa nu fiu o povara pentru nimeni la batranete, sa pot oferi copilului meu o viata frumoasa, sa am mai mult si spiritual si material decat mi-au putut oferi parintii mei. Mi-am dorit pe cineva care sa ma inteleaga, sa ma respecte, sa ma iubeasca asa cum sunt si sa imi fie cel mai bun prieten.

La 18 ani am intalnit pe cineva care parea "sufletul meu pereche". Dupa 3 ani minunati m-a anuntat ca se insoara cu alta pentru ca a lasat-o gravida. M-am ridicat, mi-am lins ranile si am mers mai departe. Am intalnit pe altcineva care avea calitatile necesare si parea ceea ce cautam eu. Dupa un an mi-a spus ca sunt minunata, dar el a promis ca se insoara cu altcineva si trebuie sa-si respecte cuvantul dat, asa ca... a plecat. Au mai urmat 3 ani, eram studenta, faceam proiecte pentru altii ca sa pot sa ma intretin, vindeam prin camine ce aduceau altii de prin Turcia si Polonia si incercam sa-l protejez si sa-l ajut si pe fratele meu mai mic. Barbatii din jur... majoritatea voiau sex fara obligatii, distractii, snobisme, teribilisme si in urmarirea scopurilor lor foloseau orice mijloace - manipulare, seductie, minciuni...

Am auzit ca exista sufletul pereche, dar ca sa-l gasesti trebuie sa ai si un gram de noroc. Dupa 3 ani de cautari si incercari de a-l gasi mi-am spus ca daca este sa fie, va fi... va veni fara sa-l caut. Barbatul pe care onoarea l-a impins la o casatorie nepotrivita s-a intors la mine spasit. Nu este barbatul perfect si nici sufletul meu pereche dar tineam la el, gandeam la fel si eram prieteni buni, asa ca... i-am mai dat o sansa. Este un om foarte inteligent, cu un potential enorm, are o gandire sanatoasa si matura si avem teluri comune. Este cel mai bun prieten al meu si acum. Nu ne-am iubit enorm si cu scantei, dar ne-am casatorit in 1995 si ne-am sustinut reciproc. Avem impreuna o fetita de 7 ani si o situatie materiala buna. Am stat foarte mult timp despartiti, 7 ani, el in SUA, eu in Romania si ne-am urmat fiecare visele.

Au fost momente in care as fi avut nevoie de el si n-a fost acolo - cand am fost gravida, cand am nascut, cand am crescut fetita, cand am deschis firme, cand am avut succese pe care as fi vrut sa am cu cine sa le impart si cand am avut esecuri si as fi avut nevoie de un umar pe care sa plang. Chiar daca nu era langa mine, m-a sustinut moral intotdeauna, cateodata si material.

Anul trecut, inainte de Paste, in 7 aprilie a avut un accident care putea sa-l ucida sau sa-l imobilizeze intr-un scaun cu rotile - fractura de coloana vertebrala. A avut noroc si eu la fel, pentru ca s-a intamplat in SUA si nu in Romania si pentru ca Dumnezeu a vrut ca el sa se faca bine si sa nu ramana cu sechele. A trebuit sa aleg intre cariera si familie. Am hotarat sa plec in SUA. O parte din mine a ramas acolo... acasa, in firma care-mi ocupa aproape tot timpul, in casa aceea pe care am obtinut-o atat de greu, in lucrurile si oamenii din jurul meu care m-au apreciat si m-au acceptat asa cum sunt.

Am foarte putin prieteni, sunt o fire destul de introvertita. Internetul este un loc in care arat mai mult din sufletul meu decat se vede de obicei in lumea reala. Viata mi-a dat multe lovituri si am nevoie sa ma protejez. Au fost oamnei care au profitat de momentele mele de slabiciune, asa ca am invatat sa-mi ascund sentimentele si sa vorbesc tot mai putin cu cei din jurul meu despre ceea ce simt, ce vreau si ce visez.

Cel mai mare succes al meu a fost cand mi-am invins timiditatea si am inceput sa vorbesc in public - in sali de conferinte, la radio, la TV. Cea mai frumoasa victorie a mea a fost cand mi-am demonstrat mie insami cat de mult pot sa fac si am obtinut certitudinea ca sunt in stare de orice daca imi propun.

Cele mai grele batalii le-am purtat cu mine insami. Daca sunt mandra de ceva, sunt mandra ca am avut puterea sa fac lucrurile sa mi se intample... de fiecare data.

Sunt un om exigent, cu mine insami in primul rand dar si cu cei din jur. Am intalnit cativa barbatii minunati, dar cred ca s-au speriat ...de aceea au plecat. Chiar daca nu este perfect, sotul meu are o calitate in plus fata de toti ceilalti - a invatat sa ma suporte asa cum sunt, a invatat sa traiasca langa mine.

pentru doamne si pentru domni.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:21

Completare : OBLIO are cele mai dragute avataruri !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:34

Fiti dragute....vreau si eu un profil....dar sa nu afle nevasta mea....mii de multumiri....va salut pe toti....si iertati daca v-am jicnit pe careva....!!!

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 13:12

parca vine sfarsitul lumii... incepem sa ne cerem iertare unul altuia... si vorbim tot mai frumos. ei bine... se poate.ma bucura asta. mona_simona2002 desi la prima vedere nua vem nimic in comun... nici sex, nici varsta... si e devreme pt mine sa spun ceva referitor la cariera... m`am regasit in multe lucruri pe care tu le-ai povestit. poate in prea multe.

si da... Oblio ar trebui sa primeasca premiul pentru cele mai nastrusnice avataruri. De departe cele mai frumoase. :) si am alte premii si pt altii. poate facem o decernare vreodata :))

dcmauto

46 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 14:38

Excelent topic, sunteti toate(toti) Frumosi. Ramaneti asa.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:40

Draga symy,

baietel mic ce esti! Te asteptam sa mai cresti. Sa scrii mai multe comentarii ( peste 50 ) si iti promit chiar eu am sa-ti completez un profil.
Te asteptam sa fii in gasca noastra.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: