Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 11:03
Buna,
Astazi 28 decembrie 2008 simt dorinta de a da de-o parte o bucatica din lenea ce ma caracterizeaza pe acest forum (folosesc frecvent tastele Copy si Paste ) si va spun ca motivul ce ma determina sa scriu este de fapt o multumire sufleteasca, o multumire in legatura cu forumul 9am . Aceasta multumire este determinata de prietenii mei de pe acest forum. Astazi am 100 de prieteni pe forumul 9am ! Vreau sa le multumesc tuturor celor care au apreciat ca le pot fi prietena si, in legatura cu ziua de astazi, le multumesc in mod special lui florin_bad_boy2006 , primul meu prieten de pe aici, si lui blagaiulia care este cel de-al 100-lea meu prieten , tot pe aici. Iti multumesc Florin, florin_bad_boy2006 ! Va multumesc dragi prieteni si sa stiti ca pentru mine fiecare dintre voi are ceva special ; vorbesc despre acel ceva care m-a determinat sa va cer sa devenim prieteni. Va multumesc dragi forumisti ! Iti multumesc Iulia, blagaiulia ! Parerea mea este ca nimeni nu poate fi perfect, dar asta nu ma intristeaza CI MA BUCURA. De ce ? Daca am fi perfecti ar fi plictisitor, ar fi groaznic pe Pamant . Ar fi ca si cum ar exista doar o floare pe pamant , cea perfecta; ar fi ca si cum am dansa pe o singura melodie (totusi, daca ar fi o singura melodie, aleg valsul ). Daca vrei ca totul sa fie drept nu ai decat sa te muti intr-o lume facuta cu echerul. Haruki Murakami Eu, Daniela Pas(sh)a raman pe aici ! La multi ani ! Dana P100 de P.S. Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic. Muhammad Ali www.youtube.com/watch?v=zOBBNJ0L1ws Povestea prieteniei A fost odata un baiat cu un caracter foarte urat. Tatal lui i-a dat intr-o zi un saculet cu cuie si i-a spus sa bata cate un cui in usa gradinii de fiecare data cand isi pierde cumpatul si/sau se cearta cu cineva. In prima zi a batut 37 de cuie in usa. Saptamanile cu au urmat a invatat sa se controleze si numarul cuielor batute in usa s-a micsorat de la o zi la alta. Descoperise ca este mult mai usor sa te controlezi decat sa bati cuie intr-o usa. In sfarsit a sosit ziua in care baiatul nu a mai batut nici un cui in usa. S-a dus prin urmare la tatal sau sa ii spuna ca nu a mai batut nici un cui in aceasta zi. Tatal lui i-a spus atunci sa scoata un cui din usa pentru fiecare zi care trece in care nu isi pierde rabdarea. Zilele au trecut si in sfarsit baiatul a putut sa-i spuna tatalui ca a scos toate cuiele din usa. Tatal l-a condus pe baiat pana in fata usii si s-a spus: " Fiule, te-ai purtat foarte bine dar priveste cate gauri sunt in usa !" Nu va mai fi niciodata ca inainte. Cand te certi cu cineva si cand ii spui lucruri urate ii lasi o rana ca aceasta. Poti infige un cutit intr-un om si sa il scoti imediat dar rana va ramane pentru totdeauna. Nu are importanta de cate ori te vei scuza, rana va ramane. O rana verbala face la fel de rau ca si una fizica. PRIETENII sunt bijuterii rare, te fac sa zambesti si te incurajeaza. Sunt gata sa te asculte atunci cand ai nevoie, te sustin si isi deschid in fata ta inima.
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 11:48
Ai dreptate.......si iti doresc sa ramai tot asa
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 08:31
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:12
Tuturor forumistilor 9am si administratorului acestui forum
Va doresc "La multi ani plini de sanatate si decizii intelepte !". La multi ani dragi Romani ! www.youtube.com/watch?v=oL1EOInBS-I&feature=related www.youtube.com/watch?v=XN8Zq41lzo4&feature=related www.youtube.com/watch?v=i4tuwmCC01s&feature=related www.youtube.com/watch?v=apqh3ECCido www.youtube.com/watch?v=NQ6IUGCXqAE&feature=related felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR ! Dar nu uita, cand esti voios, Romane, sa fii bun! Romane, sa fii bun! LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA ! Cu deosebita simpatie, Daniela PASA
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 11:52
LA MULTI ANI....Tuturor care-l iubesc pe DUMNEZEU....Sa va dea ;credinta,intelepciune,pace....DRAGOSTE....!!!
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 08:54
LA MULTI ANI MARIAOPREA !!!
Astazi este ziua ta si iti urez din tot sufletul sa ai parte doar de zile fericite si pline de iubire ! Multi, multi ani fericiti, prosperitate, sanatate, bucurie si multa, multa iubire ! LA MULTI ANI !!! Cu drag, Claudia |
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:56
Buna ziua si La Multi Ani pe 2009
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 20:42
www.youtube.com/watch?v=_XOHpJ-UPD4&feature=related Gheorghe Gheorghiu - Unde dragoste nu E Au fost o vreme impreuna Si-aveau atatea zeci de ganduri Sa-ti spun povestea lor iubit-o? Dar tu citeste-o printre randuri. Ar fi trecut neluati in seama Cu traiul lor cel fara vina Chiar daca eu stiam ce-ascunde: Si fantezie si lumina REFREN: Dar unde dragoste nu e, nimic nu e Nici soare nu-i, nici viata nu-i Iar eu ma simt al nimanui. Acolo unde nu esti tu(bis) Au fost o vreme impreuna Doua straine emisfere Calatoreau acei doi tineri Prin anotimpuri efemere. De la prieteni de la rude, Luau duminici cu imprumut Stiau mai bine ca oricine Sa le transforme ïn trecut REFREN: Dar unde dragoste nu e, nimic nu e Nici soare nu-i, nici viata nu-i Iar eu ma simt al nimanui. Acolo unde nu esti tu(bis) Dana P
|
|
|
|
|
irinus27 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:01
Buna! Te rog sa ma ajuti si pe mine, daca poti si vrei, cu un test pentru testarea aptitudinilor profesionale. Multumesc frumos!
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 11:54
De la: razvankyokushin, la data 2008-12-11 16:35:13da. dar nu e asa simplu. trebuie sa facem si categoriile: cel mai tare avatar, cel mai irascibil, cel mai hazliu, cel mai depresiv, premiu pt stil, ar trebui sa facem si un concurs cu poze (personale), cel mai batut in cap :))) eu stiu? sunt multe. sa formam un sistem de vot... :) e o idee :)) cel mai vechi forumist, cel mai activ... etc. forumistul cu cele mai multe topicuri deschise... stiu si eu? sunt multe ce am putea face! :) ne-am ami destinde si noi acum in preajma sarbatorilor. sau putem face asta la inceputul lui ianuarie... cand avem matul plin cum se zice... fara chef de munca... mai ales ca e dupa sf de an! :) Inca mai astept ! Dana P
|
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 19:08
gata ! sunt ON :) am revenit sa zic asa..! deci? cand cum si cine? care cum luam legatura :) asta e pt premii sau pt petrecre? :))sau amandoua? :))LA MULTI ANI si toate cele... stiti voi fiecare ce va trebuie ... aia sa primiti. si sanatate.. sa nu uitati d e ea! :)
|
|
alice_corina 186 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:07
De la: pasadro, la data 2008-12-04 13:08:51www.frontnews.ro/arts-si-lifestyle/arta/dan-puric-oamenii-normal... ************* Dragalasa, nu am citit articolul ... momentan comentez doar avand ca indiciu ... as intreba si eu: cine poate defini limitele normalitatii? sau anormalitatii? ma gandeam acum la copiii care sufera de autism ... precum stiti, ei traiesc in lumea lor si atat ... pentru ei, acea lume este normala ... daca ne gandim la orbi ... ei au o alta perspectiva a lumii lor... lume care lor li se pare normala ... deci ... cine stabileste cine este normal si cine nu?????
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
|
alice_corina 186 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:15
Ce topic relaxant ... in sfarsit ...
eu sunt noua pe aici ... pe forum ... dar de cateva zile, mi s-a "deschis" pofta de a petrece o particica din timp pe aici... dar sunt multe topicuri unde oamenii sunt agresivi , dar mai ales, care nu accepta pareri diferite de ale lor ... si asta spune multe ... insa acest topic ... este super ... va felicit pe toti ... O saptamana frumoasa!
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:29
Daca vom decerna premiul pentru "Cel mai tare avatar" , parerea mea este ca va fi castigator Oblio ...... are avataruri memorabile ...... super haioase !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 20:19
N-am descoperit acest topic pana acum....
L-am citit pe tot. Ce romani suntem. Cat entuziasm la deschidere, ce spirit al sarbatorilor de iarna, ce pace si prietenie, ce laude si amabilitati, ce propuneri .... Dupa sarbatori, flescaiala mare, lipsa propunerilor de intalnire a colectivului, nu iubirilor sfasietoare. Sa fi facut povestea asta fas ? In urma cu vreo trei luni am vizitat-o pe Maria Oprea la ea acasa, la Piatra Neamt. Am descris la momentul potrivit aceasta vizita. Mai este cineva care chiar a facut asta ? Mai exista cineva ca mine, care chiar a facut ce a zis ca face ? Va mai amintit despre posturile mele agresive in care spuneam ca oamenii sunt ipocriti si prefacuti ? Am citit tot felul de etichetari la adresa mea. E interesant sa vezi cum esti perceput de altii in urma unei actiuni a ta. Am constatat ca tendinta mea de a mai trage frana de mana cand ma ambalez mai mult decat ar fi fost cazul e intrepretata ca depresie. Poate ca nu m-am facut bine inteles ... Poate oi fi depresiv dar nu-mi dau seama ... oricum nu ma simt depresiv. Nu vreau sa critic pe nimeni, nu vreau sa atac pe nimeni dar constat ca ati lasat-o mult mai moale, foarte moale cu intalnirile. Niciodata n-o sa ne putem intalni cu toti ! Cel putin din motive geografice. Pe Mytcor se pare ca o sa-l intalnesc mai degraba la Viena (sau in Austria, unde o fi) decat in localitatea de unde este el si care e la 20 de km de unde stau eu ... Pe Dagaio as invita-o sa treaca pe la mine sa ne cunoastem, pentru un weekend cand are drum spre Brasov, dar ma indoiesc ca va accepta invitatia. La Buzau mi-ar fi foarte usor sa merg. Oriunde in tara mi-ar fi usor sa merg. Am fost la Piatra Neamt si nu mi-a parut rau. Fac ce spun daca sta in puterea mea. Cine vrea sa ma viziteze acasa (locuiesc intr-o zona foarte frumoasa, la casa, in natura) sa-mi scrie si vom stabili o intalnire. Sa va vad ! Chiar daca sunt rautacios numa pot abtine sa remarc faptul ca nimeni n-a propus ceva concret ci s-a oprit la lingusiri (bune si alea) si vorbe in van ... Puteti face ceea ce sustineti ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 20:33
Atot
Felicitari....dar testul tu lai trecut.....consoleazate macar,ca ti-ai facut ceva prieteni..!!!....pe dusmani nui punem....
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 22:02
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-19 20:19:44N-am descoperit acest topic pana acum....
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:16
Pasadro, de ce ma citezi fara sa spui nimic ?
Iti plac atat de mult vorbele mele incat le consideri ca fiind ale tale ? Symy, tu se pare ca ai o lupta cu cratimele.... nu prea le folosesti. Nu stii sau care e treaba cu tine ? Pari un om de treaba dar pe mine ma cam enervezi cu scrisul asta agramat. Nu vreau sa te jignesc, e adevarat ca oricine are dreptul la opinie, dar am aceasta prejudecata cu scrisul cat mai corect in limba romana, Toti gresim, mai mancam litere, le mai inversam, mai uitam o cratima (liniuta de despartire) dar la tine absenta cratimei pare sa fie regula. O faci intentionat, sau chiar atat stii sa scrii ? E, nu mai vrea nimeni sa se intalneasca cu nimeni ? Sunt tare curios sa vad daca se va materializa vreo intalnire propusa ... Comit acest act de cruzime pentru ca am observat cu cata usurinta vorbesc oamenii despre orice si cat de greu fac ceea ce spun. Intrebati-o pe Maria Oprea cum am vizitat-o, cum a decurs chestia asta ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:17
Scuze, eu am scris, dar nu s-a salvat.
O sa revin. Dana P
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:18
Nu comiti un act de cruzime .... te dovedesti a fi extraordinar de realist
Este fantastic faptul ca voi doi chiar v-ati intalnit |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:35
De la: pasadro, la data 2009-01-19 22:02:46De la: Atotputernicul, la data 2009-01-19 20:19:44N-am descoperit acest topic pana acum.... "La Buzau mi-ar fi foarte usor sa merg." Interesant ! Iti dau cateva repere in legatatura cu judetul Buzau (ordinea in care le-am scris este intamplatoare) : - Closca cu puii de aur sau Tezaurul de la Pietroasele - Vulcanii Noroiosi - Alexandru MARGHILOMAN - George Emil PALADE - singurul roman castigator al Premiului Nobel - Dan PURIC - Benone SINULESCU - carnatii de Plescoi - covrigii de Buzau - Muzeul de chihlimbar - Cornelia Catanga - Sarata Monteoru - vinul de Pietroasele . Dana P
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:38
Atot....
Nu ma pune....pe liniute....pe mine ma intereseaza....INTERIORUL.....NU EXTERIORUL.....Din partea mea poti sa---------ti pui si papion...!!!! Si eu as prefera sa te vad....!!!! DAR....tu esti prea SELECTIV....asa ca,pentru mine e suficient atat..!!!.Mai priveste si in JOS....!!!! |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:40
De la: cla03, la data 2009-01-19 23:18:57Nu comiti un act de cruzime .... te dovedesti a fi extraordinar de realist Multumesc. Nu e nimic fantastic, este extrem de simplu, trebuie doar sa vrei si sa faci ce crezi. Sa te gandesti bine ce spui si sa faci ce ai spus. De ce e fantastic asta ? E atat de simplu ....
Acum nu e momentul !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:45
De la: pasadro, la data 2008-12-28 11:03:42Buna, Foarte frumos din partea ta Dana
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:47
De la: symy, la data 2009-01-19 23:38:11Atot.... Asa o fi, dar ce te incurca sa scrii cum trebuie, cum se scrie in mod normal in limba ta ? Vad ca ai idee cam unde se pune cratima, ai pus obraznic in exces ... Atunci de ce ? Nu sunt deloc selectiv, as vrea sa te vad si eu pentru ca sa te ascult, sunt sigur ca as avea ceva de invatat de la tine, oricat de putin ... dar as avea de invatat si as fi multumit. Daca te hotaresti spune-mi unde esti in raport cu Bucurestiul. Si nu te mai supara, poate sfatul meu a fost bun. Daca tu nu crezi ca e bun scrie mai departe cum crezi de cuviinta. ma gandesc ca daca tot am pierdut ani sa invatam sa scriem cum se cuvine, de ce sa nu practicam chestia asta ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 00:06
Atot
Eu ca barbat nu sant atent la DETALII....poate daca eram femeie...!!! Tu atingi o coarda sensibila,a celor de pe forum.....dar cand vine vorba sa stai fata in fata...E MULT MAI GREU....Cu gura toti stim sa vorbim....dar pana la INIMA ,E CALE LUNGA..!! Ps;Jud;salaj Loc;zalau
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 00:07
De la: symy, la data 2009-01-20 00:06:58Atot
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 00:10
De la: pasadro, la data 2009-01-20 00:07:46De la: symy, la data 2009-01-20 00:06:58Atot In fata Primariei ! Dana P
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 00:15
DANA
......EU SANT.....PRIMARUL......HAHAHAHAHAHAHAHA
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 00:17
De la: symy, la data 2009-01-20 00:15:28DANA www.zalausj.ro/ro/conducere.htm PRIMAR Zalau Numele si prenumele: RADU SANDU VICTOR CAPILNASIU Starea civila: casatorit; doi copii Profesia: inginer Apartenenta politica: PNL E-mail: raducap@zalausj.ro Audiente: Joi, de la ora 10 Radu, Sandu sau Victor ? Joia, de la ora 10? Dana P
|
|
|
|

Dana P