back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 00:19

De la: symy, la data 2009-01-20 00:15:28DANA
......EU SANT.....PRIMARUL......HAHAHAHAHAHAHAHA

Ai vrea tu.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 08:23

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-19 23:40:34
De la: cla03, la data 2009-01-19 23:18:57Nu comiti un act de cruzime .... te dovedesti a fi extraordinar de realist
Este fantastic faptul ca voi doi chiar v-ati intalnit

Multumesc.
Nu e nimic fantastic, este extrem de simplu, trebuie doar sa vrei si sa faci ce crezi. Sa te gandesti bine ce spui si sa faci ce ai spus.
De ce e fantastic asta ?
E atat de simplu ....

Este simplu ........ dar pe unii dintre noi ne despart distante foarte mari ..... eu cu scoala si serviciul nu am mai vazut Romania de mai bine de 2 ani ...... raman cu dorul de casa doar si cu speranta ca va fi mai bine la anu'

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 18:09

Cla03, cand o sa vii in Romania, sa ma cauti si o sa vedem atunci cat de tare doresti sa te vezi cu cei care nu sunt decat niste imateriali datatori cu parerea...
Trebuie doar sa vrei ...
Sanatate !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 20:14

De la: cla03, la data 2008-12-10 10:53:08Minutemaid esti o dulcica si trebuie sa-ti spun ca o discutie cu tine la o ar fi o chestie super.
Sunt multi aici pe forum pentru care am multa simpatie si ale caror mesaje le citesc cu interes. Ma gandesc uneori ce bine ar fi daca am putea sa ne intalnim cumva .... la o petrecere ... a noastra .... Va imaginati ce bestial ar fi ???
pasadro , mariaoprea75, dagaio, marinescuirina, selen .... si sa nu uitam baietii : vasix, florin_bad_boy, mytcor, obliografic, razvankyokushin, atotputernicul, tvikea, the_mole .....
ma bucur ca v-am intalnit aici pe forum !

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 20:33

AM SCRIS SI NU S-A SALVAT !
Revin.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 04:46

De data asta n-o sa ma contrazica nimeni.
Am o problema medicala in familie.
Nevasta mea, suferinda de cancer ovarian, operata histerectomie totala, a avut o complicatie si ieri s-a operat din nou, operatie care a decurs foarte bine, a fost mult mai usoara decat cea de acum un an si patru luni.
Acum cateva zile credeam ca orbecaiala asta pe net, pe forumuri, galagia si agitatia, injuraturile cu unul sau altul pe motive din cele mai hilare, tensiunea ridicata si luatul in serios al oricarei opinii .... incepusera sa mi se para obositoare si inutile, chiar toxice ....
Si asa am hotarat si am si anuntat ca ma retrag din acest razboi al opiniilor, dar am povestit despre problema de sanatate din familia mea ...
Am fost impresionat, as zice chiar stupefiat, sa constat de cata solidaritate am putut sa ma bucur, cate persoane s-au rugat pentru sotia mea si sunt convins ca asta a ajutat-o mult. Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor.
Nu pot sa ma abtin sa nu recunosc, spre rusinea mea, pentru ca nu ma asteptam, ca am primit incurajari si de la aceia pe care i-am tratat dur sau chiar jignitor in posturile mele pe diferite teme. Lucrul acesta este o lectie pentru mine, pentru ca mi-a aratat ca eu sunt mai prejos decat ei, pentru ca eu as fi tacut daca as fi fost in locul lor. Si din aceasta rusine am iesit mai ... castigat, am invatat o lectie simpla tocmai de la cei cu care aveam dezacorduri puternice pe teme diferite.
Ceea ce imi spune ca, in ciuda incrancenarii in exprimarea opiniilor total opuse, oamenii stiu ce este cu adevarat serios si de aparat ca valoare in viata. Nu vreau sa par nerecunoscator dar nu voi nominaliza pe nimeni aici pentru ca fiecare dintre cei care cititi aceste randuri intelegeti ce vreau sa spun ...
Va multumesc inca odata, tuturor si va spun ca, de data asta, voi ati avut dreptate ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:27

SILVIU
DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU....INVINGE INTODEAUNA..!!!...GOD BLESS YOU..!!!

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:00

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-22 04:46:09De data asta n-o sa ma contrazica nimeni.
Nevasta mea, suferinda de cancer ovarian, operata histerectomie totala, a avut o complicatie si ieri s-a operat din nou, operatie care a decurs foarte bine, a fost mult mai usoara decat cea de acum un an si patru luni.
Acum cateva zile credeam ca orbecaiala asta pe net, pe forumuri, galagia si agitatia, injuraturile cu unul sau altul pe motive din cele mai hilare, tensiunea ridicata si luatul in serios al oricarei opinii .... incepusera sa mi se para obositoare si inutile, chiar toxice ....
Si asa am hotarat si am si anuntat ca ma retrag din acest razboi al opiniilor, dar am povestit despre problema de sanatate din familia mea ...
Am fost impresionat, as zice chiar stupefiat, sa constat de cata solidaritate am putut sa ma bucur, cate persoane s-au rugat pentru sotia mea si sunt convins ca asta a ajutat-o mult. Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor.
Nu pot sa ma abtin sa nu recunosc, spre rusinea mea, pentru ca nu ma asteptam, ca am primit incurajari si de la aceia pe care i-am tratat dur sau chiar jignitor in posturile mele pe diferite teme. Lucrul acesta este o lectie pentru mine, pentru ca mi-a aratat ca eu sunt mai prejos decat ei, pentru ca eu as fi tacut daca as fi fost in locul lor. Si din aceasta rusine am iesit mai ... castigat, am invatat o lectie simpla tocmai de la cei cu care aveam dezacorduri puternice pe teme diferite.
Ceea ce imi spune ca, in ciuda incrancenarii in exprimarea opiniilor total opuse, oamenii stiu ce este cu adevarat serios si de aparat ca valoare in viata. Nu vreau sa par nerecunoscator dar nu voi nominaliza pe nimeni aici pentru ca fiecare dintre cei care cititi aceste randuri intelegeti ce vreau sa spun ...
Va multumesc inca odata, tuturor si va spun ca, de data asta, voi ati avut dreptate ...

Intotdeauna avem de invatat ... uneori de la cine nu ne asteptam ...

Multa sanatate sotiei ...
A.

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:33

De la: pasadro, la data 2009-01-20 20:14:02
De la: cla03, la data 2008-12-10 10:53:08Minutemaid esti o dulcica si trebuie sa-ti spun ca o discutie cu tine la o ar fi o chestie super.

Sunt multi aici pe forum pentru care am multa simpatie si ale caror mesaje le citesc cu interes. Ma gandesc uneori ce bine ar fi daca am putea sa ne intalnim cumva .... la o petrecere ... a noastra .... Va imaginati ce bestial ar fi ???
pasadro , mariaoprea75, dagaio, marinescuirina, selen .... si sa nu uitam baietii : vasix, florin_bad_boy, mytcor, obliografic, razvankyokushin, atotputernicul, tvikea, the_mole .....

Draga Cla03,

Din cate imi aduc eu aminte, tu ai fost cea care ne-ai zgandarit. Tu ai fost cea care ne-ai facut sa ne imaginam cat ar fi de bestial sa ne intalnim.
Ce faci acum ? Te dai la fund ?

Dana P

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:38

De la: alice_corina, la data 2009-01-19 14:07:13
De la: pasadro, la data 2008-12-04 13:08:51www.frontnews.ro/arts-si-lifestyle/arta/dan-puric-oamenii-normal...

Dana P

Dragalasa,

nu am citit articolul ... momentan comentez doar avand ca indiciu ...

as intreba si eu: cine poate defini limitele normalitatii? sau anormalitatii?

ma gandeam acum la copiii care sufera de autism ... precum stiti, ei traiesc in lumea lor si atat ... pentru ei, acea lume este normala ...
daca ne gandim la orbi ... ei au o alta perspectiva a lumii lor... lume care lor li se pare normala ...

deci ... cine stabileste cine este normal si cine nu?????

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:05

De la: pasadro, la data 2009-01-22 18:38:49
De la: pasadro, la data 2008-12-04 13:08:51www.frontnews.ro/arts-si-lifestyle/arta/dan-puric-oamenii-normal...

Dana P

Dragalasa,

ma gandeam acum la copiii care sufera de autism ... precum stiti, ei traiesc in lumea lor si atat ... pentru ei, acea lume este normala ...
daca ne gandim la orbi ... ei au o alta perspectiva a lumii lor... lume care lor li se pare normala ...

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:10

De la: pasadro, la data 2009-01-22 19:05:18
De la: pasadro, la data 2009-01-22 18:38:49

Dana P

Dragalasa,

Draguta,

Persoanele la care te gandeai nu reprezinta normalitatea, cel putin in acest moment, ele fac parte din categoria celor cu dizabiliatati si , noi cei normali, ar trebui sa facem mai mult pentru ca si ei la randul lor sa duca o viata mai buna.

In rest,
Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie !

Dana P

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:11

De la: cla03, la data 2009-01-19 14:29:04Daca vom decerna premiul pentru "Cel mai tare avatar" , parerea mea este ca va fi castigator Oblio ...... are avataruri memorabile ...... super haioase !!!

Se pare ca se mai contureaza un premiu si in acelasi timp un castigator.

Premiul "Deschizatorul de topicuri", premiu ce se acorda persoanei care a deschis cele mai multe topicuri . In acest moment conduce detasat Florin, florin_bad_boy .

Succes Florine !

Dana P

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:46

De la: pasadro, la data 2009-01-22 18:33:13
De la: pasadro, la data 2009-01-20 20:14:02

Draga Cla03,

Din cate imi aduc eu aminte, tu ai fost cea care ne-ai zgandarit. Tu ai fost cea care ne-ai facut sa ne imaginam cat ar fi de bestial sa ne intalnim.
Ce faci acum ? Te dai la fund ?

Dana P

Of, daca nu ne-ar desparte atatia km ........

Cine vine la mine la MIlano ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:47

De la: pasadro, la data 2009-01-22 19:11:17
De la: cla03, la data 2009-01-19 14:29:04Daca vom decerna premiul pentru "Cel mai tare avatar" , parerea mea este ca va fi castigator Oblio ...... are avataruri memorabile ...... super haioase !!!

Se pare ca se mai contureaza un premiu si in acelasi timp un castigator.

Premiul "Deschizatorul de topicuri", premiu ce se acorda persoanei care a deschis cele mai multe topicuri . In acest moment conduce detasat Florin, florin_bad_boy .

Succes Florine !

Dana P

Da, asa este !

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:39

"De data asta n-o sa ma contrazica nimeni.
Nevasta mea, suferinda de cancer ovarian, operata histerectomie totala, a avut o complicatie si ieri s-a operat din nou, operatie care a decurs foarte bine, a fost mult mai usoara decat cea de acum un an si patru luni."

Sanate sotiei, iar tie putere sa poti duce mai departe. Vrem sa auzim de bine....

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 22:02

De la: bb_ess, la data 2009-01-22 21:39:47"De data asta n-o sa ma contrazica nimeni.
Nevasta mea, suferinda de cancer ovarian, operata histerectomie totala, a avut o complicatie si ieri s-a operat din nou, operatie care a decurs foarte bine, a fost mult mai usoara decat cea de acum un an si patru luni."

Sanate sotiei, iar tie putere sa poti duce mai departe. Vrem sa auzim de bine....

Intaradevar aici este un subiect foarte linistit si nimeni nu se cearta sau contrazice ( asta da nota ca ai citit cu atentie cam toate postarile si ai inteles mesajul acestui subiect ), eu ce pot sa zic decat multa sanatate sotiei si data viitoare cand mai postezi aici sa ne spui lucruri mai vesele ( dar asta este viata cu urcusuri si coborasuri ), ne pare rau si insanatosire cat mai grabnica sotiei tale
Multa sanatate tie si familiei tale.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 06:28

Aseara am venit acasa de la clinica.
Se simte excelent, e optimista.
Asteptam rezultatul biopsiei.
Va multumesc tuturor celor care ati trimis un gand bun pentru ea sau pentru mine !

Din mai, daca n-o sa intervina ceva de natura sa ne impiedice, o sa venim la tine, Pasadro, la Buzau. Mai vorbim.
Poate o sa trecem si pe la Milano, prin septembrie, in drum spre Roma, pe care am vrea sa o vizitam ....
Mai ramane sa strangem bani si sa nu avem probleme acute de sanatate. Si sper ca asa va fi ...

Va multumesc inca odata, tuturor celor care m-ati ajutat cu gandul vostru cel bun ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 06:42

Nene Silviu,vreau si eu la Buzau,Pasadro ne primesti?Multa sanatate sotiei lui matale,nene si s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 08:06

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-23 06:28:16Aseara am venit acasa de la clinica.
Se simte excelent, e optimista.
Asteptam rezultatul biopsiei.
Va multumesc tuturor celor care ati trimis un gand bun pentru ea sau pentru mine !

Din mai, daca n-o sa intervina ceva de natura sa ne impiedice, o sa venim la tine, Pasadro, la Buzau. Mai vorbim.
Poate o sa trecem si pe la Milano, prin septembrie, in drum spre Roma, pe care am vrea sa o vizitam ....
Mai ramane sa strangem bani si sa nu avem probleme acute de sanatate. Si sper ca asa va fi ...

Va multumesc inca odata, tuturor celor care m-ati ajutat cu gandul vostru cel bun ...

Daca ve-ti veni eu chiar va astept cu tot dragul si din toata inima !
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere si multe zile cu pace si bucurie si sa ne vedem sanatosi !!!

eastside

179 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 20:53

De la: obliografic, la data 2009-01-22 22:02:51
De la: bb_ess, la data 2009-01-22 21:39:47"De data asta n-o sa ma contrazica nimeni.

Intaradevar aici este un subiect foarte linistit si nimeni nu se cearta sau contrazice ( asta da nota ca ai citit cu atentie cam toate postarile si ai inteles mesajul acestui subiect ), eu ce pot sa zic decat multa sanatate sotiei si data viitoare cand mai postezi aici sa ne spui lucruri mai vesele ( dar asta este viata cu urcusuri si coborasuri ), ne pare rau si insanatosire cat mai grabnica sotiei tale
Multa sanatate tie si familiei tale.

Din cite mi-am dat seama, ai inteles ca sotia mea are probleme. Multumesc lui Dumnezeu, e bine sanatoasa, ceea ce dorim tuturor. Lucru pe care nu-l poate spune din pacate saracul Atotputernicul. Multumesc oricum pentru gindurile bune si cu permisiunea ta le transmit mai departe, alaturi de ale noastre.
Sanatate!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:45

Florine, Pasadro n-o fi citit ca nu da nici un semn de viata.
Sau o fi citit si ... tocmai d-aia ...
Si-o fi zicand, biata femeie, io-te ca ma pricopsesc cu doi nebuni deodata, nu numai cu unul .....

Azi am fost la o inmormantare.
Cand ne intorceam de la clinica unde s-a operat sotia mea, ne-a sunat o buna prietena de familie (prieteni de aproape 30 de ani ) si ne-a spus ca a murit ... Bubu (mama ei).
Bubu era pensionara si ar fi implinit peste doua luni 63 de ani.
Ii placeau florile si avea curtea plina.
Joi au fost 15 grade afara. Bubu a noastra a iesit sa pregateasca terenul florilor. Era soare. A venit de la scoala nepoata ei (a XI-a) a trecut pe langa ea, i-a zis sarut mana si Bubu i-a spus ca sa se duca sa se schimbe ca vine ea in zece minute sa-i puna de mancare. ... Dupa cinci minute, un vecin a vazut-o pe Bubu cazuta pe spate, cu lopetica in mana, cu ochii deschisi, fara suflare. Atac de cord. Murise. A dus-o la spital dar n-a mai fost nimic de facut...
A murit Bubu !
Ce jale a putut sa fie ...
Bubu n-a stiut ca sufera cu inima...
A fost contabila la primarie. Era respectata si iubita de fetele de la contabilitate. N-a lipsit una ... Era o contabila de moda veche care le stia pe toate si le-a invatat pe fete .... O iubeau si o vizitau mereu.
Bubu fuma. A fumat mereu. Zicea ca nu poate sa se lase. Si bea cafea. Ness.
Era o placere sa stai cu Bubu de vorba.
In vara trecuta, Bubu ne-a dat o gramada de flori din gradina ei si a venit de le-a plantat ea. A stat la noi aproape o zi. Zicea ca noi nu stim ce si cum sa facem cu florile, unde sa le punem, care langa care se potrivesc.
Nu ne vine sa credem ca Bubu nu mai este ...
Dumnezeu s-o odihneasca pe Bubu !

A venit si nevasta mea. Desi ni se parea ca nu e tocmai bine pentru ea. Dar a vrut sa vina... sa-si ia ramas bun de la Bubu.

Asta e povestea...
De maine ne mai linistim ... asteptam rezultatul biopsiei si vom vedea ce avem noi de facut ...
Noapte buna, tuturor !

Acum nu e momentul !
eastside

179 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 00:12

Adica poti fi si un tip coerent, care rezoneaza la suferinta celuilalt.
Ma derutezi amice.........

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 02:29

Vad ca m-am pricopsit cu un nou prieten ...
Sa fie intr-un ceas bun !

Despre tema cand ne povestesti ?
Sau ai de cenzurat ?
E mai simplu asa ?

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 04:57

De la: bb_ess, la data 2009-01-25 00:12:58Adica poti fi si un tip coerent, care rezoneaza la suferinta celuilalt.
Ma derutezi amice.........

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 05:00

Omule,incearca sa nu judeci pana nu cunosti,nu omul ,ci sufletul sau,invata sa-ti cunosti dusmanii,s-ar putea sa ai surprize, in ei sa se ascunda cei mai buni prieteni si vorba lui nenea IANCU,viceversa,s-auzim numai de bine!

eastside

179 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:35

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-25 05:00:51Omule,incearca sa nu judeci pana nu cunosti,nu omul ,ci sufletul sau,invata sa-ti cunosti dusmanii,s-ar putea sa ai surprize, in ei sa se ascunda cei mai buni prieteni si vorba lui nenea IANCU,viceversa,s-auzim numai de bine!

De acord cu tine....

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:45

bb_ess, pun pariu ca n-ai inteles nimic dar ai spus-o asa, de complezenta.
Cu Florin ma contrazic de multa vreme dar mi-a dovedit ca, desi ma contrazice in draci, are o inima in piept, un suflet de om si capacitatea de a discerne lucrurile cu adevarat serioase.
Asta m-a facut, ca de acum inainte, sa-l tratez cu totul altfel.
Chiar am sa incerc o intalnire la o seara bogata in contraziceri "live", cu un peste si vin rosu din belsug, cat va putea duce fiecare ...
Sa traiesti Florine !

Acum nu e momentul !
eastside

179 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:05

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-25 14:45:29bb_ess, pun pariu ca n-ai inteles nimic dar ai spus-o asa, de complezenta.
Cu Florin ma contrazic de multa vreme dar mi-a dovedit ca, desi ma contrazice in draci, are o inima in piept, un suflet de om si capacitatea de a discerne lucrurile cu adevarat serioase.
Asta m-a facut, ca de acum inainte, sa-l tratez cu totul altfel.
Chiar am sa incerc o intalnire la o seara bogata in contraziceri "live", cu un peste si vin rosu din belsug, cat va putea duce fiecare ...
Sa traiesti Florine !

Pariaza doar ce-ti poti permite sa pierzi......

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:23

Cata grija ....
Cainele moare de drum lung .....

Acum nu e momentul !
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: