Fosta membra 9am.ro
637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 16:16
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|
|
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 17:01
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 17:07
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 11:50
Poate un bilet ...dus spre
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
474 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 11:11
 ce-mi pare rau cas noua pe forum si nu cunosc prea multi si la varsta mea nici nu am ce povesti:(( . poate o sa postez mai tarziu putin.
SpitzeDumy
|
Calatorul
68 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 12:30
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 20:59
De la: minutemaid, la data 2008-12-03 23:22:42O vorba spune asa: " Prima impresie ti-o faci..., a doua conteaza!!!!
Dupa cum posteaza si se exprima cei de pe acest forum putem trage unele concluzii...despre personalitatea si temperamentul fiecaruia.
Cum suntem liberi de a ne exprima parerile... incep eu prima (asum, bineinteles, consecintele).
mytcor: e cool , are simtul umorului, inteligent
Razvan: cool si el, sensibil, inteligent
vasix: romantic, melancolic, pasnic, maturitate emotionala
dagaio: plina de viata, romantica
monasimona: sigura pe ea, curajoasa
mariaoprea:inteligenta, netoleranta,
marinescuirina: naiva, copilaroasa , supusa
azazel: inteligent, sarcastic, maturitate emotionala
atoputernicul: nervos, netolerant, depresiv, inteligent
cla03: inteligenta, toleranta, deschisa (as bea cu placere o berica cu ea :)
)
gabisigiorgio:simpla, indoctrinata, cuminte
homemarcel: inca nu am o parere
obliografic:cool, inteligent... (mai vedem)
Mai sunt si altii pe care "ii am la ochi" :)
Bun, eu am zis de voi... ziceti si voi de...voi!!! In acelasi timp, ramaneti naturali...sau nu!!!
Va astept!!!
Parca aceasta este tema la acest subiect ?????????
Ar trebui sa incercam sa nu mai deviem de la subiect, fiinca nu mai au acelasi farmec.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 16:56
De la: Subredul, la data 2009-02-12 18:10:13De la: mona_simona2002, la data 2009-02-10 14:51:51Ma bucur ca se simte bine Elena
Eu am invatat de la viata asta ca "ceea ce nu te doboara te face mai puternic" si vad ca la fel ati facut si voi. Felicitari!
Cand vin eu in tara facem un chef?
Va doresc sanatate si fericire tuturor.
Hai, miscare miscare! Solutiile pentru criza asta trebuie sa se gaseasca in oameni, iar romanul e inventiv asa ca trag sperante de la voi.
Evident ca punem de-o veselie !
Sa te vezi tu in tara .... si sa-mi dai de stire.
Restul il fac eu ...
 O sa-ti spun din timp, stai linistit ca nu scapi, ta calc si aduc si vinul sau carnea de gratare si mititei, sa vedem...
In ultima vreme vad ca dai dintr-o extrema in alta - ba esti Superman, ba scartai din toate incheieturile. Te rog sa aiei masuri pana ajung eu in Romania pentru ca mie imi plac oamenii echilibrati si stapani pe ei si cunostintele lor, adica ceva asa... nici prea prea, nici foarte foarte.
Vreau sa adaug cateva cuvinte si despre Dora pe care am observat-o mai tarziu pe acest forum. Mi se pare o femeie puternica, adica fata desteapta si bine educata care stie ce vrea de la viata asta. Bun venit in lista mea de prieteni. cand te hotarasti sa vii la sora ta da-mi de veste ca poate ne vedem, ok?
Lista mea de prieteni vad ca tot creste. mereu doreste cineva sa fim prieteni virtuali. Ma intreb de ce? S unt sunt un om incomod, destul de dificil si exigent, nu am talentul de a imbraca adevarul gol-golut in haine "cu gust" si nu sunt "trendy", sunt clasica.
In viata reala am foarte putini prieteni si sunt o persoana foarte organizata si eficienta, nu am prea mult timp sa socializez. Ma surprinde popularitatea sau simpatia (nici nu stiu cum sa-i spun) pe care o atrag gandurile mele expuse pe site.
Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre, din care invat mereu cate ceva, pentru incredere si simpatie si pentru ca existati.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 17:11
Imi displace profund personajul "augustus" de la care n-am prins nici o idee. Nu are pareri personale, n-am inteles exact ce cauta pe acest site in afara de a face reclama gratuita intr-un mod obsesiv si obositor la un alt site.
Mi-ar placea sa spun ca admir ceva la augustus asta, perseverenta cu care se baga in seama pe toate topicurile "insirand cuvinte goale ce din coada au or sa sune" ... dar nu pot! Nu admir nimic la persoana asta, me enerveaza, a devenit insuportabil. Sunt curioasa cand o sa schimbe placa pentru ca eu m-am saturat de mizeria aia a lui de site cu schimbul de neveste.
Am scris si la administrator si l-am avertizat si pe el ca am sa o fac daca nu inceteaza cu acest stil de a posta, dar vad ca n-are nici un efect. Probabil ca administratorul nu citeste mesajele sau poate ca lui ii place acest augustus, mai stii?
Voi ce parere aveti despre acest personaj stupid si infantil? Spune ca are 47 de ani, dar minte... eu nu-i dau mai multa decat unui pusti de 14-15 ani.
Ori a trait degeaba pana acum, ori nu are anii pe care-i declara.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 14:36
Exact aceeasi parere ca si tine am despre Augustus asta...
Nu-l mai baga in seama.
Sunt mai multi care iau in ras posturile astea, fac misto de orice ...
Abia te astept !
Nu e nevoie sa aduci tu tot. Poti sa vii cu nimic, n-are nici o importanta.
Pana atunci vom ramane virtuali ...
Si eu am foarte putini prieteni. Din aceleasi motive. Ma mananca, .... le zic pe principiul mucilor in fasole ...
Nici pe forumuri n-am prea muti admiratori.
Nici nu vreau.
Putini da' buni !
Inca n-a venit biopsia dar nevasta-mea se simte bine. La controlul de ieri a iesit foarte bine, medicul i-a spus ca aproape nici nu se mai vede locul de unde a extirpat si tumoarea asta. Mai dureaza o saptamana pana vine si biopsia.
Noi avem nadejdi ca o sa fie bine !
Mi-am schimbat nick-ul pentru ca oricum mi-as zice sunt tot ala.
Asa cred eu ! Dar ceilalti se pare ca sunt usor influentati de eticheta.
Multi vedeau in Atotputernicul o dovada de aroganta ....
Acum par sa vada o dovada de slabiciune ...
Interesant !
Le-am cerut celor care tot comentau la dresa numelui meu sa imi propuna un nume care le-ar conveni. Nimic !
Mai vorbim !
Acum nu e momentul !
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 16:39
nu ti-a placut "cariatidu" ?....dar vezi cum te dai tu victima ? chiar te-am intrebat la modul cel mai serios ce anume din interiorul tau a ajuns de la inaltimea Atot...la Subredul....deci,ai fost intrebat ! nu cum ai zis ca nimeni nu ti-a raspuns- eu te-am bagat in seama si tu,politicos ca de obicei,m-ai insultat !
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 17:28
Buna, Gabi!
Cu tine nu cred ca m-am intersectat pana acum pe forum. Am vazut ca scrii mai mult pe sectiunea de politica, poate de aceea nu ne-am intalnit. Eu evit sa comentez subiectele politice fierbinti. Mi se trage de la o chestie total pe langa - de la cursurile de vanzari  Acolo ni se spunea ca daca vrem sa vindem ceva sau daca vrem sa finalizam o discutie in timp util trebuie sa evitam doua subiecte: politica si religia
Mie mi-a ramas bine infipta in creier ideea si din cate vad, pe subiectele de politica si pe cele religioase "se scot pistoalele" foarte des.
Am dreptate, sau nu?
 pentru doamne si domnisoare si  pentru domni.
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 17:34
mai am niste intrebari.... posibil retorice:
Unde este Cla, oare nu se intoarce sa mai scrie pe forum?
Mai am o persoana lipsa la apel, Razvan din UK? ...nu-l mai vad pe nici un subiect, pe unde mai scrie baiatul asta?
V-ati mutat cu totii la subiectele alea de religie si politica?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 19:47
@monasimona- te salut ! ai dreptate in legatura cu cele 2 subiecte,dar sunt si cele care incita cel mai mult la discutie ! de ce ? pentra ca politicul ne arde in fiecare zi si cum suntem condusi,asa traim si, religia este cea in care cautam raspunsuri pentru ceva mai mult decit viata de zi cu zi ! am dreptate sau nu ?
P.S dar de scris,am scris cam pe peste tot...nu m-ai vazut tu ! o seara buna cu Dragobetele nostru !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 22:58
Da, asa este chestia cu Cariatidu ...
A fost singura propunere ...
Mi s-a parut tampita. Propunerea.
Pentru ca afisasem o fotografie pe care am facut-o la Atena in septembrie 08 cu cariatidele.
Asta de acum e din iun 07 de la Versailles.
Cum ar trebui sa-mi pun nick-ul ?
Regele Soare ? Ludovic ?
Da' de ce trebuie sa explic cuiva cum am ajuns sa-mi aleg un nume, un pseudonume ?
E o chestie de moment. Nici tu nu sti de ce l-ai ales, sau nu-ti mai aduci aminte ...
Cand am pus Atotputernicul am ales ca poza un mercedes din cel mai mic, un smart pentru doua persoane pe care l-am pozat in Munchen in timp ce asteptam tramvaiul pentru ca am observat ca jentile erau prinse in trei prezoane exact ca cele de Dacia. Multi cretini din tara noastra draga spuneau cu aplomb ca Dacia aia clasica n-ar fi lasata sa circule in Europa pentru ca avea rotile prinse in trei suruburi ....
Pe o autostrada din Germania am avut surpriza sa fiu depasit de un renault d-ala de era la noi dacia 1100, care arata impecabil si parea sa zburde fara nici o problema (aveam o rulota dupa mine si d-aia m-a depasit)
Uite Gabi, nick-ul tau imi aduce aminte de gluma:
-Cum va numiti ?
-Papapapa Mamamarcel !
-Sunteti balbait ?
-Nu, domnule, tata era balbait, iar ala de mi-a completat certificatul de nastere era un idiot ....
Gabita, eu nu sunt usa de biserica dar tu ai ceva tepos in tine, ai ceva care enerveaza instant. Parca ti-am mai spus. Dar, pe-acolo pe sub tepii aia, se pare ca ai un suflet bun.
Ma rog, eu inca o mai descopar pe nevasta-mea in fiecare zi, asa ca nu mai vreau alte investigatii ...
La revedere !
Am dreptate, sau nu ?
Acum nu e momentul !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:35
bunbunbun banbanbancul tau ! ....gabigabi -asa a scris fiul meu atunci cind mi-a deschis contul,zicindu-mi ca ma voi intilni pe forum cu nenumarati gabi,gaby,gabita,gabitza ,etc,etc,dar numai una o sa fie gabigabi ! in ceea ce priveste descoperirea sotiei tale,in fiecare zi,cred ca si reciproca este valabila,altfel ar fi trist ....am dreptate sau nu ?
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:04
Oarecum.
Femeile sunt mai zgipturoaice, te citesc de la usa ....
Barbatii sunt mai mielusei, asa, mai copilasi, nu prea ascund cine stie ce ... n-ai ce descoperi la ei ... la mine nici atat.
Acum nu e momentul !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:11
mielusei !! ha,ha !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:13
Poate am exagerat putin .... ingerasi e mai corect
E bine asa ?
Acum nu e momentul !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:32
ingerasi sau diavoli,depinde peste cine dati si cit va permite !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 18:04
Tu chiar n-ai simtul umorului, Gabi ?
Ce vrea sa insemne ala care trage cu pusca ?
Dar spermatozoidul ala ?
Sau reprezinta doar o forma de delir ?
Acum nu e momentul !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:21
tocmai ca am ....dar e posibil sa nu fie pe gustul tau !
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:01
Interesant topic !
Pacat ca pica in derizoriu prin interventii care nu-si au locul aici !
As fi curios sa vad cine-mi "ghiceste " profilul psihologic .
Sa auzim de bine !
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:38
De la: Subredul, la data 2009-01-19 20:19:44N-am descoperit acest topic pana acum....
L-am citit pe tot.
Ce romani suntem.
Cat entuziasm la deschidere, ce spirit al sarbatorilor de iarna, ce pace si prietenie, ce laude si amabilitati, ce propuneri ....
Dupa sarbatori, flescaiala mare, lipsa propunerilor de intalnire a colectivului, nu iubirilor sfasietoare.
Sa fi facut povestea asta fas ?
In urma cu vreo trei luni am vizitat-o pe Maria Oprea la ea acasa, la Piatra Neamt. Am descris la momentul potrivit aceasta vizita. Mai este cineva care chiar a facut asta ?
Mai exista cineva ca mine, care chiar a facut ce a zis ca face ?
Va mai amintit despre posturile mele agresive in care spuneam ca oamenii sunt ipocriti si prefacuti ?
.....
br />
Mai Bucur, iar te crezi cel mai destept de pe forumul asta? :))
Bineinteles ca si altii s-au mai intalnit si bineinteles ca si altii au onoare si cuvant. Pana si eu, care nu sunt in tara, am reusit sa ma intalnesc cu cineva de pe 9am!
M-am intalnit in ianuarie cu Carmen Sandu (din lista mea de prieteni 9am). Carmen este o femeie deosebita, foarte inteligenta, cu personalitate... o fata minunata! Ea locuieste in statul vecin, Maryland si este casatorita cu un cetatean american. Este de profesie jurnalist si este un om integru. Va mai amintiti fenomenul "Piata Universitatii" din '90 ? Ea a fost acolo, unul dintre acei oameni...
I-am cunoscut si familia, ea a cunoscut-o pe a mea, am stat impreuna 2 zile si am dezbatut tot felul de subiecte, am fost la shopping impreuna, la masa in oras, la alti romani din zona ....
Vorbesc la telefon cu carmen destul de des si urmeaza sa ne revedem week end-ul viitor.
Va pup pe toti.
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:47
De la: lorduljohn, la data 2009-02-25 20:01:30Interesant topic !
Pacat ca pica in derizoriu prin interventii care nu-si au locul aici !
As fi curios sa vad cine-mi "ghiceste " profilul psihologic .
Sa auzim de bine !
Incerc eu - pari o persoana echilibrata si esti patriot. Argumentele care-ti sustin punctele de vedere provin, cel mai probabil, din experienta ta de viata. Cred ca ai formatie tehinca. Ma orientez dupa logica si cursivitatea discursurilor tale. Iti place polemica si uneori despici firul in patru de dragul ei.
Am dreptate sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 21:28
Da, asa pare precum zici Mona Simona, dar de unde sa stiu daca nu spui decat in legitima aparare ... noi ne-am autodenuntat de mult, eu cu Maria.
Interesant mi se pare ca vorbesc despre patriotism numai cei de afara. Noi astia traitori numai in Ro nu prea ne punem problema patriotismului.
in fine, ai dreptate (desi nu ma cred cel mai destept de pe forumuri, nu mi-am pus problema niciodata cine este mai destept de pe forumuri, clasamentul asta se face de la sine ...involuntar) si astept sa te cunosc in carne si oase cand vei veni in tara ...
Acum nu e momentul !
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 22:26
De la: Subredul, la data 2009-02-25 21:28:20Da, asa pare precum zici Mona Simona, dar de unde sa stiu daca nu spui decat in legitima aparare ... noi ne-am autodenuntat de mult, eu cu Maria.
Interesant mi se pare ca vorbesc despre patriotism numai cei de afara. Noi astia traitori numai in Ro nu prea ne punem problema patriotismului.
in fine, ai dreptate (desi nu ma cred cel mai destept de pe forumuri, nu mi-am pus problema niciodata cine este mai destept de pe forumuri, clasamentul asta se face de la sine ...involuntar) si astept sa te cunosc in carne si oase cand vei veni in tara ...
Va multumesc , atat tie , cat Monei Simona !
Aveti dreptate !
Sunt inginer topograf si actualmente sunt in tara si efectuez lucrari specifice (in calitate de director tehnic al unei firme din Timisoara) pentru o firma austriaca care se ocupa de reabilitarea CF campina Predeal si regularizarea raului Prahova!
Faptul ca sunt oltean din Mehedinti , cu domiciliul i Gorj si cu locuinte de seviciu in Timisoara si Busteni si mai ales ca sunt ateu convins, sper sa nu deranjeze pe nimeni !
Inca ceva am doi copii: o fiica care este masterand cu bursa la Univ din Bucuresti si un baiat care este student la Tg. Jiu !
Inca o data va multumesc pentru aprecieri si pentru ca m-ati "citit " foarte bine . !
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 22:34
De la: lorduljohn, la data 2009-02-25 22:26:22De la: Subredul, la data 2009-02-25 21:28:20Da, asa pare precum zici Mona Simona, dar de unde sa stiu daca nu spui decat in legitima aparare ... noi ne-am autodenuntat de mult, eu cu Maria.
Aveti dreptate !
Sunt inginer topograf si actualmente sunt in tara si efectuez lucrari specifice (in calitate de director tehnic al unei firme din Timisoara) pentru o firma austriaca care se ocupa de reabilitarea CF campina Predeal si regularizarea raului Prahova!
Faptul ca sunt oltean din Mehedinti , cu domiciliul i Gorj si cu locuinte de seviciu in Timisoara si Busteni si mai ales ca sunt ateu convins, sper sa nu deranjeze pe nimeni !
Inca ceva am doi copii: o fiica care este masterand cu bursa la Univ din Bucuresti si un baiat care este student la Tg. Jiu !
Inca o data va multumesc pentru aprecieri si pentru ca m-ati "citit " foarte bine . !
Subscriu și eu la ce a scris Mona mai sus, dar aș mai adăuga câte ceva:
1. Cred că ești un autoperfecționist;
2. Ceva îmi spune că ai multă empatie (probabil de la o mare suferință);
3. Ești pasionat de istorie și literatură;
4. Temperament sangvino-flegmatic.
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 22:38
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-25 22:34:56De la: lorduljohn, la data 2009-02-25 22:26:22De la: Subredul, la data 2009-02-25 21:28:20Da, asa pare precum zici Mona Simona, dar de unde sa stiu daca nu spui decat in legitima aparare ... noi ne-am autodenuntat de mult, eu cu Maria.
Aveti dreptate !
Subscriu și eu la ce a scris Mona mai sus, dar aș mai adăuga câte ceva:
1. Cred că ești un autoperfecționist;
2. Ceva îmi spune că ai multă empatie (probabil de la o mare suferință);
3. Ești pasionat de istorie și literatură;
4. Temperament sangvino-flegmatic.
Multumesc !
Ai dreptate intrutotul!
Dar cum ai dedus punctul 2)?
Cu ce te ocupi ?
Multumesc inca o data !
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 22:56
Asistent social.
|
|
|