Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:09
Iar am pus botul si la chestia cu presedintele, nu ?
Mai ce naiv sunt, doamne-doamne ... n-am vazut ...
Acum nu e momentul !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:19
De la: Subredul, la data 2009-02-26 22:08:32Ehe, daca as fi eu presedinte, ce lovitura de stat as da, ce-as mai dizolva parlamentul si ce constitutie moderna as face cu institutii adevarate care sa si functioneze nu sa mimeze ...
Ce-as mai copia de la americani si constitutie si Congres si Presedintie si electorat.
As introduce un sistem sa dai examen daca vrei sa ai drept de vot, sa stii dracului ce e aia presedintie, ce poate face ea pentru tine, ce e ala guvern si ce poate face el pentru tine, ce e ala parlament, ce e aia stanga, ce e aia dreapta ... cam cum e cand vrei sa conduci o masina pe drumurile publice, sa dai de carnet de ... alegator.
As elimina dreptul de a alege si de a fi ales pentru cei care ies in pensie, pentru toti cei care sunt asistati social.
Sunt rau nu ?
Pe voi v-as lua consilieri numai daca mi-ati dovedi ca aveti ceva de adus bun din tarile alea de pe unde pribegiti.
Prima data as pretui pe cei care sunt in stare sa faca curatenie adevarata pe strazi si peste tot.
Pe urma pe cei care sunt in stare sa asfalteze strazile ca in alte tari si la costurile de acolo...
Usor-usor, as scoate-o la capat...
Hai ca am aranjat tarisoara, ma duc sa-mi pun un vinut rosu ca ma dor destele de atata gandire creatoare ....
Un scurt moment publicitar, io ma duc la vin voi mergeti la pipi sau alte alea ....
ma intorc,
nu plecati ca nici nu stiti ce pierdeti ...
 hai ca asta-i buna de tot!
Avem dintr-un foc si presedintele si constitutia plus platforma program, lege si ordine si deja am rezolvat problemle comunei (ca sa-l citez pe Mytcor).
Asta da eficienta, jos palaria!
Vad ca s-a luat si pauza de un pipi si o tigara
Bravo Bucur, la mai mare! M-ai convins! Tu candideaza ca eu te votez.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:23
Auzi Mona...sa stii ca are stofa de Presedinte!
Silviule nu te sicana rau pe mine..stii doar ca-mi esti drag..dar...unul ca tine ne-ar prinde bine  As uita de ce griji am!
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:24
De la: Subredul, la data 2009-02-26 22:09:49Iar am pus botul si la chestia cu presedintele, nu ?
Mai ce naiv sunt, doamne-doamne ... n-am vazut ...
Scriem procesul verbal la sedinta asta?
Banuiesc deja cine e noul Prim Ministru.... Mytcor, asa-i?
....misoginilor ce sunteti, deja ati ocupat posturile cheie ale noului Guvern. Sper ca ati pus-o pe Mariuka Presedinte la Senat. Sau asta nu mai exista? parca ziceai ca s-a desfiintat. Atunci pune-o si pe ea ceva consilier prezidential ca deja ma enervez, numai barbati in functii de conducere!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:26
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:35
Nuuuuuuu !...ce-aati dori ?...sa se amestece Silviu-n afacerile primului ministru s-apoi sa ne iasa cine stie ce vorbe c-asa si pe dincolo ?...
vreti sa ne latre toti voiculestii, ciutacii, "ardeii umpluti" stanii si stancutele si buricaresele lui paturiciu alea caree-au terminat jurnalistica de vr-o 3 zile ?....
v-ar placea o tocanita a cimpalacului din maruntaiele noasteeee ?..
dar daca trebue, supunem la vot toata lumea pe toata lumea !..s-apoi ne-asumam raspunderile-n cunostinta de cauza, ca doar n-om face si noi ce-au facut cestelalti. !...
@Mari uk...muta-ti gandul de la ciolan !....primul mandat, munca, apa, paie,-dar astea nu-s pe saturate ca-i criza- si bataie daca nu-ti faci treaba superbine !..
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:40
Nu, nu...Eu mi-as dori pe Silviu Presedinte CSM si eu procuror general
dar fara DNA, CNA, GF, CC, etc samd !
Eu tai , io spanzur, io raspund !...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
De la: Subredul, la data 2009-02-26 22:08:32Ehe, daca as fi eu presedinte, ce lovitura de stat as da, ce-as mai dizolva parlamentul si ce constitutie moderna as face cu institutii adevarate care sa si functioneze nu sa mimeze ...
Ce-as mai copia de la americani si constitutie si Congres si Presedintie si electorat.
As introduce un sistem sa dai examen daca vrei sa ai drept de vot, sa stii dracului ce e aia presedintie, ce poate face ea pentru tine, ce e ala guvern si ce poate face el pentru tine, ce e ala parlament, ce e aia stanga, ce e aia dreapta ... cam cum e cand vrei sa conduci o masina pe drumurile publice, sa dai de carnet de ... alegator.
As elimina dreptul de a alege si de a fi ales pentru cei care ies in pensie, pentru toti cei care sunt asistati social.
Sunt rau nu ?
Pe voi v-as lua consilieri numai daca mi-ati dovedi ca aveti ceva de adus bun din tarile alea de pe unde pribegiti.
Prima data as pretui pe cei care sunt in stare sa faca curatenie adevarata pe strazi si peste tot.
Pe urma pe cei care sunt in stare sa asfalteze strazile ca in alte tari si la costurile de acolo...
Hai ca am aranjat tarisoara, ma duc sa-mi pun un vinut rosu ca ma dor destele de atata gandire creatoare ....
Un scurt moment publicitar, io ma duc la vin voi mergeti la pipi sau alte alea ....
ma intorc,
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
nea silviu,eu te votez,da' vorba e mie ce-mi iese?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:43
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-26 22:40:47nea silviu,eu te votez,da' vorba e mie ce-mi iese?
Pe tine te punem la MAE daca promiti ca le faci pasapoarte cu interdictie de intoarcere in Romania la aia 322... stii tu care... Ce zici, te bagi?
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:45
De la: mona_simona2002, la data 2009-02-26 22:43:03De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-26 22:40:47nea silviu,eu te votez,da' vorba e mie ce-mi iese?
Pe tine te punem la MAE daca promiti ca le faci pasapoarte cu interdictie de intoarcere in Romania la aia 322... stii tu care... Ce zici, te bagi?
mda....ce discutie de tot....de toata *admiratia*....
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:47
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:47
De la: mytcor, la data 2009-02-26 22:35:35Nuuuuuuu !...ce-aati dori ?...sa se amestece Silviu-n afacerile primului ministru s-apoi sa ne iasa cine stie ce vorbe c-asa si pe dincolo ?...
vreti sa ne latre toti voiculestii, ciutacii, "ardeii umpluti" stanii si stancutele si buricaresele lui paturiciu alea caree-au terminat jurnalistica de vr-o 3 zile ?....
dar daca trebue, supunem la vot toata lumea pe toata lumea !..s-apoi ne-asumam raspunderile-n cunostinta de cauza, ca doar n-om face si noi ce-au facut cestelalti. !...
@Mari uk...muta-ti gandul de la ciolan !....primul mandat, munca, apa, paie,-dar astea nu-s pe saturate ca-i criza- si bataie daca nu-ti faci treaba superbine !..
Aha, deci te retragi... ca Stolojan
lasa ca nu-i bai cu voiculestii si ciutacii, important e sa nu apareti in "Plai cu Boi" la carcotasi si pe panoul ala comunist "Nu faceti ca ei" restul se rezolva!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:51
|
Dorulet
7896 mesaje
|
De la: mytcor, la data 2009-02-26 22:35:35Nuuuuuuu !...ce-aati dori ?...sa se amestece Silviu-n afacerile primului ministru s-apoi sa ne iasa cine stie ce vorbe c-asa si pe dincolo ?...
Eu vã votez pe toþi...în lipsa ciolanului, e bunã ºi tocãniþa...
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:53
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:53
eram cat pe ce sa va postez un mesaj cu tot ce cred eu k ar face asta dak ar fii presedinte si de ce e ultimul om pe kr mi-l doresc in fruntea tarii,dar m-am abtinut in ultimul moment....
vad k va distrati bine si nu vreau sa va stric cheful...
distractie placuta in continuare!....
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:54
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-26 22:40:47nea silviu,eu te votez,da' vorba e mie ce-mi iese?
Niste sarmalutze si o gura de palinca de prin Ardeal
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:55
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-26 22:53:16eram cat pe ce sa va postez un mesaj cu tot ce cred eu k ar face asta dak ar fii presedinte si de ce e ultimul om pe kr mi-l doresc in fruntea tarii,dar m-am abtinut in ultimul moment....
Te-ai prins...ne distram! Ia o gura de palinca!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Sunt rau nu ?
ma intorc,
nu plecam, nu plecam !...dar fii sincer Silviu, ai dibuit unde au pitulat aia armele ciordite de la Ciorogarla ?...
|
Dorulet
7896 mesaje
|
De la: mona_simona2002, la data 2009-02-26 22:51:47De la: dora_visinescu, la data 2009-02-26 22:47:13 vreau ºi eu un post de secretar!!!! Sunt cuminþicã ºi nu prea, secretoasã dar nu foarte,foarte ºi ºtiu sã vorbesc frumos....sau nu. hi,hi,hi,hi
Deci, noi cu cine votãm?!
secretar de stat ai zis? ok sa studiem un pic CVul tau si activitatea de pana acum. Hmmm.... zici ca esti suficient de blonda? Ai silicoane? Dar picioare pana in gat ai fata mea?
Acum ma duc sa ma ascund, nu mai scriu nimic pentru ca ma astept din clipa in clipa sa vina domnul presedinte din pauza si precis nu-i place ca i-am distrus si platforma program si disciplina de partid si-am inceput sa vand si petrolul inainte sa se dea sentinta in procesul de la Haga
Draga mea, din primul salar promit sã devin platinatã ºi sã mã siliconez niþel pe la piept...n-am decât B...
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:59
De la: mari_uka, la data 2009-02-26 22:55:25De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-26 22:53:16eram cat pe ce sa va postez un mesaj cu tot ce cred eu k ar face asta dak ar fii presedinte si de ce e ultimul om pe kr mi-l doresc in fruntea tarii,dar m-am abtinut in ultimul moment....
Te-ai prins...ne distram! Ia o gura de palinca!
asa ma prind si eu k toata discutia era de fapt o gluma....eu chiar va luasem in serios...am mai spus k nu am simtul umorului (  )...
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:59
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:00
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-26 22:55:34De la: mona_simona2002, la data 2009-02-26 22:51:47De la: dora_visinescu, la data 2009-02-26 22:47:13 vreau ºi eu un post de secretar!!!! Sunt cuminþicã ºi nu prea, secretoasã dar nu foarte,foarte ºi ºtiu sã vorbesc frumos....sau nu. hi,hi,hi,hi
Deci, noi cu cine votãm?!
secretar de stat ai zis? ok sa studiem un pic CVul tau si activitatea de pana acum. Hmmm.... zici ca esti suficient de blonda? Ai silicoane? Dar picioare pana in gat ai fata mea?
Acum ma duc sa ma ascund, nu mai scriu nimic pentru ca ma astept din clipa in clipa sa vina domnul presedinte din pauza si precis nu-i place ca i-am distrus si platforma program si disciplina de partid si-am inceput sa vand si petrolul inainte sa se dea sentinta in procesul de la Haga
Draga mea, din primul salar promit sã devin platinatã ºi sã mã siliconez niþel pe la piept...n-am decât B...
 si pe la AFUMATI il transformi in C cu bretele sau cu banda sub ele
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:00
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:01
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:03
De la: mytcor, la data 2009-02-26 22:55:30De la: Subredul, la data 2009-02-26 22:08:32Ehe, daca as fi eu presedinte, ce lovitura de stat as da, ce-as mai dizolva parlamentul si ce constitutie moderna as face cu institutii adevarate care sa si functioneze nu sa mimeze ...
Sunt rau nu ?
ma intorc,
nu plecam, nu plecam !...dar fii sincer Silviu, ai dibuit unde au pitulat aia armele ciordite de la Ciorogarla ?...
Stiu eu..LA ADIPOPA CEL VOINIC!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:07
|
|
|