back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:34

De la: Subredul, la data 2009-02-27 17:31:11Eu stiu ca tu vrei sa fi mai egala.
Ce sa faci ?
Ce te taie capul !

Stii care e deosebirea dintre o gaina ?

Nu ti-e rusine sa raspunzi la intrebari cu alta intrebare?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:45

Nu !
Ca si ... altii sunt un nerusinat !
Sti care e diferenta dintre o gaina sau nu ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:46

@dagaio, te invit sa faci o recapitulare a topicului pentru a afla ce si cum, apoi am sa-ti recomand o reteta feminista,nonviolent-ecologista :

Cine nu stie si nu stie ca nu stie, e bolnav.

Tamaduieste-l !...

Cine nu stie, dar stie ca nu stie, e neinvatat.

Invata-l !...

Cine stie, dar nu stie ca ste, e adormit.

Trezeste-l !...

Cine stie ca stie, e invatat.

Urmeaza-l !...

eeee ?!...@dagaio,

Dom'le Presedinte ai dreptate, pe ei conasule !...lupta pentru putere este-n toi si deviationismul conduce spre ciolanul afumat al Mari ukai ...in ceea ce-o priveste pe doamna Criza, n-aveti frica !...

Cum va indrazni sa treaca frontiera-n Ro, cum va dispare s-apoi va fi data-n urmarita prin interpol , ca deh !... nu poate scapa conita Criza fara a-i Vantura IML-istii lui Felix. certitudinile.

mai am olecutica o trebusora de terminat s-am sa revin negresit trecute fix !...

,...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:50

Vai ce va place voua puterea!
Dar voi chiar nu aveti alta treaba?
Martieni peste tot .............................

Gaina las-o in pace, ca eu sunt vegetariana.
Si oricum o intrebare stupida nu poate veni decat de la anumite persoane...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:52

Dagaio, ai simtit ironia fina din postul lui Mytcor, pardon, al domnului Pim-ministru ?
Ironiile fine ?
Te las vreo doua ore sa te dezmeticesti sa te informezi, sa-ti tai unghiile si te asteptam spasita.
Tot tu aduci si cojile de nuca ...
Pentru inceput ...

Acum nu e momentul !
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:55

De la: Subredul, la data 2009-02-27 17:52:54Dagaio, ai simtit ironia fina din postul lui Mytcor, pardon, al domnului Pim-ministru ?
Ironiile fine ?
Te las vreo doua ore sa te dezmeticesti sa te informezi, sa-ti tai unghiile si te asteptam spasita.
Tot tu aduci si cojile de nuca ...
Pentru inceput ...

Ok. Dar ma faci consilier de imagine ca oricum ai niste probleme grave de rezolvat. Si vezi sa-l intrebi si pe prim-ministru daca a fost la vot.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 18:05

Ip,ip, Uraaaaaaa !....Silviu, pardon , dom'le Presedinteeeeeee !...reteta-i fiabila !...

@dagaio s-a autodepasit !...bravo Dagaio, meriti un fotoliu ministerial cu mult mai important decat o functie de PR ...

Cred ca la Mediu si Securitate alimentara ti-ar sta bine !...numai sa te incadrezi cu taxa de poluare in normele UE !....

Ce spui, ti-ar convenii ?....sa ne-aduci initiative legislative cu efect pe termen scurt, mediu si lung.....ca doar te cunoatem ca pe-o adevarata vizionara-n domeniu ,....n asa ?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 18:13

E prea incruntata, zici ca e Ana Pauker ...
prea serioasa ...

Poate ca ministru al Egalitatii de Sanse.

Dagaio, chestia cu gaina este asa:
Diferenta dintre o gaina este ca are ambele picioare paralele, in special stangul !

Sa-ti explic cu vectori sau razi nebatuta ?
Ai ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 19:50

Alo,Sefu,tu asta subred,vreau si eu o functie.Ce zici? Ma implementezi si pe mine pe undeva?Promit ca nu fur.Cer voie

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 20:03

De la: mytcor, la data 2009-02-27 17:46:05@dagaio, te invit sa faci o recapitulare a topicului pentru a afla ce si cum, apoi am sa-ti recomand o reteta feminista,nonviolent-ecologista :

Cine nu stie si nu stie ca nu stie, e bolnav.
Tamaduieste-l !...
Cine nu stie, dar stie ca nu stie, e neinvatat.
Invata-l !...
Cine stie, dar nu stie ca ste, e adormit.
Trezeste-l !...
Cine stie ca stie, e invatat.
Urmeaza-l !...

eeee ?!...@dagaio,

Dom'le Presedinte ai dreptate, pe ei conasule !...lupta pentru putere este-n toi si deviationismul conduce spre ciolanul afumat al Mari ukai ...in ceea ce-o priveste pe doamna Criza, n-aveti frica !...
Cum va indrazni sa treaca frontiera-n Ro, cum va dispare s-apoi va fi data-n urmarita prin interpol , ca deh !... nu poate scapa conita Criza fara a-i Vantura IML-istii lui Felix. certitudinile.

mai am olecutica o trebusora de terminat s-am sa revin negresit trecute fix !...

,...

Bunã seara la toatã lumea!
Sã ne trãiascã ºefii....auzi domnu" Prim Ministru...SRI-ul îºi face treaba. Uite ce m-am gândit eu, cum sã-i rezolvãm pe toþi ãºtia care sunt în plinã "Crizã". Apelãm la Ministerul Sãnãtãþii domnilor, producem ºi distribuim mai multã Amitriptilinã ºi Rudotel....ºi i-am scãpat pe toþi....

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Kenny

230 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 20:23

Shefu', zi brei, dai MAI-u' ala de ti-l cerui in pagina anterioara au ba?
Ca sa stiu sa ma orientez la altceva daca e luat.
A, si cum se zice corect, Iran sau Irak?

Vanity, definitely my favorite sin.
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:07

Domnule Presedinte, domnule Prim Ministru, stimati colegi,

Permiteti sa raportez. Am negociat si cu americanii si-au promis pe cuvantul lor de pionieri ca se involveaza in sistemul nostru financiar-bancar al comunei noastre cu suma de 700 miliarde de dolari, cu conditia sa astupam gaurile neagre de la Palatul Victoria, palatul Cotroceni si Palatul Parlamentului.

ca urmare am emis pasapoarte cu interdictie de intrae in Romania pentru toti aia de i-am arestat sau i-am desfiintat aseara, i-am incolonat si i-am deportat in taigaua canadiana legal si cu contract de munca la cules ciuperci.

Din partea noii administratii mi-am permis sa le dau cateva salarii pentru activitatea prestata cate un kg de salam cu soia si o punga de nechezol. Sper sa nu va suparati, sefu' ca am facut toate astea fara sa va mai intreb, dar e scump cu telefonul si m-am gandit sa facem economie un pic ca doar asa poate sa creasca PIB-ul.

Propun sa organizam cat mai curand un dineu la care sa invitam ambasadorii prezenti in comuna noastra si sa vedem care e cu noi si care e impotriva noastra. Si pe urma, daca dati cuiva internele alea o sa se ocupe baietii cu ochi albastrii de la SRI si cu baietii destepti de la interne de domnii ambasadori ...care mai scapa viu de-acolo pentru ca bucatar prezidential inca n-avem.

Sa traiti sefu' si la mai mare!

Acuma pot sa iau si eu o pauza? mai doriti si alte actiuni urgente din partea MAE?

As vrea sa stiu si eu daca ati mai angajat pe cineva pe aici ca n-am avut timp sa citesc raportul de activitate de astazi.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:10

De la: Subredul, la data 2009-02-27 18:13:34E prea incruntata, zici ca e Ana Pauker ...
prea serioasa ...

Poate ca ministru al Egalitatii de Sanse.

Dagaio, chestia cu gaina este asa:
Diferenta dintre o gaina este ca are ambele picioare paralele, in special stangul !

Sa-ti explic cu vectori sau razi nebatuta ?
Ai ?

tare poanta cu gaina!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:37

De la: vasix, la data 2009-02-27 19:50:39Alo,Sefu,tu asta subred,vreau si eu o functie.Ce zici? Ma implementezi si pe mine pe undeva?Promit ca nu fur.Cer voie

Cam ce te-ar interesa, prietene ?
Unde crezi matale ca te-ai descurca cel mai bine ?
Chestia cu "nu fur" ramane sa vedem. Toti spun asa. Nu vreau sa ne confunde lumea ca astialalti ... sa nu mai vorbim despre asta ...
Nu sunt permise slogane de dupa 90 !
Veniti cu ceva foarte nou sau foarte vechi care merge...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:38

De la: Kenny, la data 2009-02-27 20:23:55Shefu', zi brei, dai MAI-u' ala de ti-l cerui in pagina anterioara au ba?

La ce ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:40

De la: Kenny, la data 2009-02-27 20:23:55Shefu', zi brei, dai MAI-u' ala de ti-l cerui in pagina anterioara au ba?

Cu MAI mai asteapta bre ...
Nu te stiu, da-te in stamba sa vad ce poti ....
Mai as avea un catindat, pe Florin Bad Boy ....
Ma mai gandesc ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:42

De la: Subredul, la data 2009-02-27 21:38:35

La ce ?

la Interen sefu' ca acolo si asa stau ministrii numai cate o saptamana, cu cat mai multi candidati cu atat mai bine ca nu rezista, cred ca e stres-ul mare si renunta unul dupa altul.

Ma scuzati pentru interventie.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:45

De la: mona_simona2002, la data 2009-02-27 21:07:33Domnule Presedinte, domnule Prim Ministru, stimati colegi,

Permiteti sa raportez. Am negociat si cu americanii si-au promis pe cuvantul lor de pionieri ca se involveaza in sistemul nostru financiar-bancar al comunei noastre cu suma de 700 miliarde de dolari, cu conditia sa astupam gaurile neagre de la Palatul Victoria, palatul Cotroceni si Palatul Parlamentului.

ca urmare am emis pasapoarte cu interdictie de intrae in Romania pentru toti aia de i-am arestat sau i-am desfiintat aseara, i-am incolonat si i-am deportat in taigaua canadiana legal si cu contract de munca la cules ciuperci.

Din partea noii administratii mi-am permis sa le dau cateva salarii pentru activitatea prestata cate un kg de salam cu soia si o punga de nechezol. Sper sa nu va suparati, sefu' ca am facut toate astea fara sa va mai intreb, dar e scump cu telefonul si m-am gandit sa facem economie un pic ca doar asa poate sa creasca PIB-ul.

Propun sa organizam cat mai curand un dineu la care sa invitam ambasadorii prezenti in comuna noastra si sa vedem care e cu noi si care e impotriva noastra. Si pe urma, daca dati cuiva internele alea o sa se ocupe baietii cu ochi albastrii de la SRI si cu baietii destepti de la interne de domnii ambasadori ...care mai scapa viu de-acolo pentru ca bucatar prezidential inca n-avem.

Sa traiti sefu' si la mai mare!

Acuma pot sa iau si eu o pauza? mai doriti si alte actiuni urgente din partea MAE?

As vrea sa stiu si eu daca ati mai angajat pe cineva pe aici ca n-am avut timp sa citesc raportul de activitate de astazi.

Stimatã colegã de peste ocean, bunã, bunã treabã....da ai avut ceva de lucru nu glumã!?
În ce-i priveºte pe domnii ambasadori..."apoi când moi scula...pre mulþi am sã-i popesc!"
Hai te

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:10

Aloooo !....externele @Simonaaaaaa !....

Se vorbeste-n Targusorul nostru Drag , precum ca B.Obama al vostru, pe motiv ca-i criza , o sa renunte la a se lafaii pe la Casa Alba , il cam framanta dorul de-o solidaritate sociala si-a propus Congresului ca pe durata crizei financiare sa se mute olecutica-n Coliba unchiului Tom !

Asteptam detalii !...STOP
Rugam confidentialitate maxima !...STOP
Curier special !...STOP.
Confirmare primire !....STOP

In caz ca se va darama Baracka p-acolo, luati-va-ti amicii si tuliti-o-ncoa !

Nu uitati ai 700 mld $....Americanii ni-i datoreaza pentru ca folosesc un procedeu de extractie inventat de-un Roman.iar cei 700mld$ ar cam fi drepturi de autor pana la urma urmei

@Simona, mai lase naibii salariile compensatorii c-o sa ne bata Vantu'-n visterie de-o sa ne zboare PIB-ul cu totu',...ori ai dat si tu in doaga lui Ciorbea ?...acum trebuie sa suflii si-n Radu Vasile !.....

Daca ne-nervezi cu d-astea compensatorii, te penazizam si-ti taiem diurna, sporurile si 50% din indemnizatie,...'teles ?...

Cate ciupercute aduna, tot atatea sa manance dar,...sa pastreze si p-a doua zi ca nu se stie cum va fi "timpuri noi" ca pe la voi !...

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:11

Stiu ca m-am trezit cam tarziu, dar pentru mine a mai ramas ceva ?

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:17

....avem Pasadro !....

ceva obtiuni, pretentii, vise,...CV-uri, alea,alea...s-om videa !

ai grija la compatibilitati , dar mai ales la conflictele de interese.
daca esti in vr-o belea penala, ....ori cu ceva pe la DNA,...esti mancata ! Se-alege prafu' !

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:25

De la: mytcor, la data 2009-02-27 22:17:45....avem Pasadro !....

daca esti in vr-o belea penala, ....ori cu ceva pe la DNA,...esti mancata ! Se-alege prafu' !

Pana acum a fost pe-alese, iar acum incepeti cu CV-urile ?
Nu-i corect !

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:53

Ar mai fi un post la Ministerul pentru Manarii Mici si Mijlocii ...
Se ofera cineva ?

Pasadro, n-ai observat, trebuie sa te oferi tu pentru ceva ce crezi ca ti se potriveste mai bine, nu sa vii cu miloaga, la cersit de posturi.

Posturile astea ale noastre sunt invers decat cele de-acum : trebuie sa vii cu bani de-acasa ca sa fi ministru in guvernul nostru. Nu e ca la astia, bre !

Mono Simono !
Aprob pozitiv initiativa si te numesc Ministru de Externe al Romaniei cumulat cu Minstru de Interne al Americii.
Prin acest cumul de functii vom realiza un eficient "alba-neagra" romano-american prin care vom reusi, in decurs de doua-trei mii de ani, sa subjugam poporul american vecin si prieten.
Am deplina incredere in capacitatea ta de analiza si actiune asa incat iti las mana libera sa faci cu imperialistii tot ce vrei.

Mytcor, vad ca deja faci angajari ...
Vezi ca dusmanul nu doarme ...
Fii vigilent.
Cineva intreba pe aici daca ai fost la vot ...
Deci esti urmarit ...
Nu te lasa imbatat de putere.
Te astept cu lista completa a cabinetului.
Sa fie clar ! Sub domnia mea, primul ministru isi face cabinetul si el raspunde cu capul de faptele ministrilor lui.
Principiul este simplu: Esti desemnat pentru o functie, ai totala libertate sa-ti faci echipa dupa cum doresti, dar raspunzi nene inclusiv de ce fac aia de i-ai pus tu. Fa si tu la fel pentru cei de sub tine !

Mai sunt milogi care solicita functii publice ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:56

De la: pasadro, la data 2009-02-27 22:25:31
De la: mytcor, la data 2009-02-27 22:17:45....avem Pasadro !....

Pana acum a fost pe-alese, iar acum incepeti cu CV-urile ?
Nu-i corect !

Dana P

Dano, noi stabilim ce e corect si ce nu !
Nici nu te-am uns si gata, sari cu critica ?
Pai asa punem noi de-o dictatura democratica ?
Unde ne trezim ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:57

De la: mytcor, la data 2009-02-27 22:10:27Aloooo !....externele @Simonaaaaaa !....

Se vorbeste-n Targusorul nostru Drag , precum ca B.Obama al vostru, pe motiv ca-i criza , o sa renunte la a se lafaii pe la Casa Alba , il cam framanta dorul de-o solidaritate sociala si-a propus Congresului ca pe durata crizei financiare sa se mute olecutica-n Coliba unchiului Tom !

Asteptam detalii !...STOP
Rugam confidentialitate maxima !...STOP
Curier special !...STOP.
Confirmare primire !....STOP

In caz ca se va darama Baracka p-acolo, luati-va-ti amicii si tuliti-o-ncoa !

Nu uitati ai 700 mld $....Americanii ni-i datoreaza pentru ca folosesc un procedeu de extractie inventat de-un Roman.iar cei 700mld$ ar cam fi drepturi de autor pana la urma urmei

@Simona, mai lase naibii salariile compensatorii c-o sa ne bata Vantu'-n visterie de-o sa ne zboare PIB-ul cu totu',...ori ai dat si tu in doaga lui Ciorbea ?...acum trebuie sa suflii si-n Radu Vasile !.....

Daca ne-nervezi cu d-astea compensatorii, te penazizam si-ti taiem diurna, sporurile si 50% din indemnizatie,...'teles ?...

Cate ciupercute aduna, tot atatea sa manance dar,...sa pastreze si p-a doua zi ca nu se stie cum va fi "timpuri noi" ca pe la voi !...

Ma scuzati, domnule prim ministru, dar cred ca n-ati inteles exact, le-am dat compensatoriile alea la valoarea salariului minim pe economie si au completat ei din surse proprii ca sa le ajunga de biletele de avion, deci... mai usor cu critica ca eu inteleg ca sunteti ocupat, dar am impresia ca n-ati citit tot rechizitoriul.

La Baraka Neagra din DC, permiteti sa raportez ca e liniste si pace si toata lumea se joaca de-a "ora 12 a sosit, omul negru n-a venit" E ocupat sa prinda cainele prezidential care alearga ca bezmeticul pe acolo, nu intelege nicicum ca iarna nu-i ca vara si DC-ul nu-i Chicago.

Si eu nu va amenint, dar numai va zic asa prieteneste ca atata va trebuie sa va atingeti de indemnizatiile si sporurile mele ca imi iau jucariile si va las balta si-apoi vedeti voi cand navalesc agenturile straine in Romania ce-a mai fi! Si nu ma duc singura ca-mi iau si blondele platinate pe care vi le-am comandat pentru desert tocmai de la Cluj

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 23:08

Supun la vot urmatorul decret pentru cand voi fi presedinte:

Articol unic:
CINE ARE, NU MAI ARE !

CHIAR CA N-ARE !

Cine n-are, nu-i luam nimic !

E bine ?

Sau mai trebuie lucrat ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 23:14

De la: Subredul, la data 2009-02-27 23:08:36Supun la vot urmatorul decret pentru cand voi fi presedinte:
Articol unic:
CINE ARE, NU MAI ARE !
CHIAR CA N-ARE !
Cine n-are, nu-i luam nimic !

E bine ?
Sau mai trebuie lucrat ?

mai lucrati sigur sigur, ca numai ieri v-ati apucat de munca,deja vreti vacanta? (asta era pentru dl. Presedinte)

Pt. dl. Primministru:
Confidential/stop,
Unchiul Tom nu era acasa/stop,
L-am gasit numai pe unchiul Sam/stop
A zis ca ne imprumuta cativa oameni pentru vreo luna sau doua/stop
Pe James Bond, pe Rambo si pe Bruce Willis/stop
Astia au CV bogat si pot salva orice/stop
Inclusiv Romania/stop

pana ajung cu ei acasa aveti voi grija de corabie/stop

ca vorba aia stramoseasca... "mandra corabia, mester carmaciul!"

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 23:19

"mandra corabia, mester carmaciul!"

Corabia ... cam lesinata saraca, dar chestia cu carmaciul ... da, merge.
Imi placi, incet-incet te strecori in inima mea. Le ai, ce mai ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 23:32

Ma duc sa ma culc ... nu mai e dezmatul de aseara ...
Ce e placut nu dureaza mult ...
Noapte buna, copii !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 00:52

Mama,ce de ,,balaureli'' pe aici,am crezut ca sunt as in ,,balaureli'',dar pe cuvant,trebuie sa ma declar invins,sunteti mai buni decat mine,ati facutara un brainstorming de mai mare dragu'. Una peste alta,ce facusi,bre ma propusesi la M.A.I.? Inseamna ca ti s-a urat cu binele,bre,pai eu sunt baiat cuminte si inteligent numai cand stau in casa,mata vrei sa te nenorocesti si sa ne nenorocesti?Pai cu mine la M.A.I.,ramai in curu' gol,fara sponsori,fara comisioane,fara platitori de taxe si impozite,fiindca mi ti-i ascund pe toti ,la joasa adancime,in Shambala[unde-i sef Azazel],sa scoata carbune,aur,metale grele etc.Nu s-ar putea,rogu-te sa aloci mata o suma de mangoti de la buget pt.cumpararea unei insule pustii in Mediterana,unde-i cald si bine si sa o declari colonie romaneasca si pe mine sa ma pui GUVERNATOR?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: