Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:13
Astia cu carnea de miel si de porc, luati-va carnea si mergeti cu ea cu tot pe forumul cu Isus, cu ortodoxia, aveti destule unde sa va dati conoscatori in ale religiei si gastronomiei religioase. Nu ne siliti sa va luam la bete.
Nici nu stiti de gluma, nici nu spuneti cine stie ce, nu inteleg de ce va bagati in ciorba noastra... Mai adaug un punct la platforma mea : Afara cu popii din politica. Si ca bonus desconspirarea tuturor preotilor carora le zanganeau epoletii la tragerile de noapte de pe schiuri ... N-au ca sa caute popii sa tamaieze tot ce misca. Ei trebuie sa-si vada de bisericile lor si de actele de caritate care, cu mici exceptii sunt admirabile, sublime putem zice, dar ... lipsesc cu desavarsire ... Acum cateva zile am vazut niste mameluci din astia in roba pe la televiziuni luand pozitie impotriva pasapoartelor biometrice .... M-a surprins placut pozitia oficiala a BOR de acceptare a pasapoartelor biometrice si elanul parintelui care ne-a dat de inteles ca acum toata preotimea e la coada la noile pasapoarte ... de blocheaza ghiseele ...
Acum nu e momentul !
|
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:23
De la: Subredul, la data 2009-02-27 13:13:36Astia cu carnea de miel si de porc, luati-va carnea si mergeti cu ea cu tot pe forumul cu Isus, cu ortodoxia, aveti destule unde sa va dati conoscatori in ale religiei si gastronomiei religioase. Nu ne siliti sa va luam la bete. Io propun implantarea cipului in buca dreapta si instalarea cititoarelor la un metru jumate de podea. Nu numai ca se intareste securitatea, da' se rezolva si problema obezitatii. Excluse cititoare cu raza de actiune mai mare de 5 centimetri.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:31
De la: Subredul, la data 2009-02-27 12:56:52De la: lorduljohn, la data 2009-02-26 23:11:53EU VA PROPUN SA FACETI ,MAI AINTAI LISTELE PENTRU EUROPARLMENTALE ! Adica ce vrei sa-mi reprosezi Silviule...mai conasule...deviationism? Printre ce randuri m-ai vazut tu o DEVIATIONISTA...de la principii nationaliste! Te rog sa mi te prezinti in fata mea si sa-mi explici raspicat ce inseamna "Odata cu tine, element descompus ce esti " ...ce se intampla? Ne descompunem incet...ca nu prea pricep! Ma ataci cumva! Maine sa vii la palat tunsa? Cum asa! ...pai e frumos asa ...chiar chiala? Te previn finut si galant ..ma ataci...te atac! chiar asta vrei?La care ciolan te referi..cumva .cel afumat, de ieri?
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:45
Pai da !
Dar, mi se pare mie, sau comentezi ? Ai mai lucrat la unghi ? Pai ce facem aici, asa se vorbeste cu presedintele ? Si nu ma mai intrebati ce-am vrut sa spun cu ... ce-am spus mai inainte ca nu mai stiu nici eu ce-am spus .... ma complicati, imi incurcati gandurile si nu mai stiu sa conduc tara ... eeeeeee .... V-am trasat sarcina sa veniti cu propuneri de inbunatatire a activitatii si tu ce faci Mariuca ? Te joci de-a Cristoiu cu mine ? Zi repede ce post te intereseaza ? Mai asteapta si altii la rand .... Pregatiti-va pentru dictatura ! Dictatura binelui ! Asta inseamna ca trebuie sa exersati inca de pe acum sa vorbiti cu gura inchisa si sa scrieti fara pasta, sau mai bine sa nu scrieti. Probleme Gogule ? Alta este cand ai basculanta ta, nu ? La noi la munca, orice referat facut pentru ca-ti trebuie ceva incepe cu "pentru buna desfasurare a activitatii" .... " va rog sa binevoiti a aproba" o chestie pentru care angajatorul ar trebui sa zica merci ca i-o semnalez si s-o cumpere fara sa ma milogesc eu de el, e interesul lui ... Deci, pentru buna desfasurare a activitatii pe forum se decreteaza ca ... e bine asa ! La revedere !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:47
Subreduleeee!!!! Silviule,daca tot ai spus ca esti nividios hai sa-ti spun ceva.Dar pe topicul asta ca si-asa aici ati dat-o-n balarii cum spuneti voi.Tu stii ce greu e sa ai o femei tinara tinara?!!! E a naibii de greu trebuie sa fii in garda mereu,dar pe de o parte e ca un elixir al tineretii.Nu stiu ce-ati avut voi aseara,de fapt ce-a avut toata lumea ca si eu eram la un pahar,si din cind in cind ma mai amuzam citindu-va.Sinteti super tari!
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:58
De la: vasix, la data 2009-02-27 13:47:07Subreduleeee!!!! Silviule,daca tot ai spus ca esti nividios hai sa-ti spun ceva.Dar pe topicul asta ca si-asa aici ati dat-o-n balarii cum spuneti voi.Tu stii ce greu e sa ai o femei tinara tinara?!!! E a naibii de greu trebuie sa fii in garda mereu,dar pe de o parte e ca un elixir al tineretii.Nu stiu ce-ati avut voi aseara,de fapt ce-a avut toata lumea ca si eu eram la un pahar,si din cind in cind ma mai amuzam citindu-va.Sinteti super tari! Pai zi asa nene... Deci, sa recapitulam ... Matale ti-a pus Dumnezeu mana-n cap si ai primit plocon, din cauza calitatilor moral-volitive cu care defilezi prin viata, o domnita tanara si focoasa care, zici matale, s-a amorezat de matale. Si matale, in loc sa zici bogdaproste si sa-ti traiesti a doua tinerete langa aceasta noua mamaita (mamaitele sunt femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 98 de ani) ai "probleme existentiale". Nene, vrei bataie acuma-n criza ? Ce dracu, frate, cand e bine ? Zici ca e greu ? Cum ? Nu te tin balamalele, sau nu-ti vine sa crezi ? Pai noi astia care n-am avut norocul matale ce sa zicem ? Cum sa fim altfel decat invidiosi si invidiosi de nu se poate ... Da-o incolo de treaba nene, parca ai fi personajul din CFR al lui Caragiale. Ar trebui sa mergi numai in pasul strengarului ... Ia, baga-ti mintile in cap si lasa prostiile ! Sa nu te mai prind ca ... vorbim in alta parte ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:59
Aoleu, nu ti-am raspuns la intrebare ...
Nu stiu cum e ca eu n-am avut ... Dar asta nu ma impiedica sa-mi dau cu parerea. Ca romanu', impartial !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:11
Da mai nene,Dumnezeu mi-a luat Dumnezeu mi-a dat...Si mi-a toooot dat...Acuma ce sa fac? M-am impacat cu ideea.
Dar sa trecem la lucruri mai serioase.Domle au innebunit toti cu criza asta.Eu sint de principiul aveti voi un cintec: statul cere dar eu nu dau nimic,nu bre n-am nimic trecut pe numele eu.Asa si eu noi nu avem nimic,nici macar nu-mi cumpar casa ca sa-mi fie impozitata dar nenea in casa caruia stateam cu chirie s-a suparat asa de tare pe criza asta ca ne-a cerut chiria in avans pe 6 luni desi noi stam acolo de 5 ani dar ....Dubaiul care inainte era capitala luxului a facut poc acuma ca un balon de apa .A venit criza si lumea stringe in dorul luxului de altadata.M-am enervat ca pe mine chestiile astea ma scot din sarite si ne-am mutat .Si uite asa ne-am facut si noi victimele crizei.La voi cit de rau este? Ca va vad relaxati si pusi pe sotii nu ca eu n-as fi..Dar ma intreb oare unde am putea fugi sa nu ne prinda criza din urma?! |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:28
Pe noi ne doare-n ... basca, dar nici in aia toata, numai pe la mot.
Parcarile sunt pline pe la supermarketuri, pe sosea se merge in coloana, unde te duci e lume gramada, se vinde, se cumpara, oamenii se duc la munca, e veselie mare. Prin carciumi e mai aeriseala ... iar dobitocii de carciumari in loc sa mai reduca preturile le-au majorat cam cu 5-10% ... si se vaita ca e carciuma goala. In Ro, conform bunului obicei capitalist, orice motiv e bun pentru cresterea preturilor. Prostii de bancheri au marit dobanzile in loc sa le mentina ca doar in Ro nu se vindeau fantasme ca-n America si ceva tari din UE, si traiesc din osanza (creditele deja acordate), martafoii de comercianti au marit preturile ca asa cred ei ca e bine, derbedeii din guvern au marit taxele si mai uneltesc sa mareasca altele ca sa le fie lor bine, adica fac exact invers decat ar trebui sa faca, tembelii din televiziuni nu mai prididesc sa vorbeasca decat despre criza si-n culcare si-n sculare fara sa le pese ca nu mai pupa publicitate daca seamana neincrederea de parca ar fi platiti pentru asta, analistii penisului fornaie din nari zilnic si-si dau cu parerea despre criza fara sa aiba vreo solutie, prostii de cetateni casca gura la toate astea si-si vad de treburile lor, ca si pana acum ... si viata merge mai departe. Incepe campionatul de fotbal, circul cum ii zic astia de prin presa, asa ca o sa mai lasam criza pentru a casca gura la alti tembeli de genul lui Becali, Copos, Borcea, ce-a zis ala despre ala, ce replica i-a dat ala, mama ce l-a omorat, ce dezvaluire, ai vazut ba ce i-a zis-o ? si chestii d-astea specifice. Nene, daca ti-a placut peisajul sa nu te puna dracu' se te intorci in tara si sa dai vina pe mine ! Nu te lua dupa toti ... forumistii ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:35
Keny, da, da, tu asta cu cipul ...
Ia-ti cipul si plimba ursul cu el cu tot pe forumul cu cipul. Nu ne impinge in pacat !
Acum nu e momentul !
|
|
TARGOVISTEANU 55 mesaje Membru din: 6/02/2009 Oras: Targoviste |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:45
,,vasix tata", nu cred ca ai alta solutie decat sa-ti iei provizii si sa te postezi cu iubita pe o insula pustie(daca o mai exista)
Sa duci acolo o viata ca in romanele alea consacrate,sa pierzi notiunea timpului, sa faci sex si sa nu ai sefi. Altfel, ai aceiasi soarta ca noi toti,poti fi jefuit de banii ptr care te-ai chinuit si nu e nimeni responsabil decat tu ....ca i-ai avut,poti fi violat tu sau iubita ta si nimeni nu e de vina ...decat natura ca v-a facut frumosi, sau in cel mai rau caz poti fi ales presedinte si vei fi injurat tocmai de cei care te-au ales.....ca asa-i romanul si tara in care traieste. CU ASTEA SPUSE SUNT CONVINS CA TE-AM AJUTAT F.mult sa iei cea mai buna decizie.
targovisteanul din chindie
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:05
De la: Subredul, la data 2009-02-27 13:45:54Pai da ! Silviule..." tu ce faci Mariuca ? Te joci de-a Cristoiu cu mine "...De cand ai tu impresia ca ma joc de-a Cristoiu cu tine? In veci nu fac asta!...Dar m-ai atacat cam ....neintelept! De vorbit .....vorbesc cu gura larg deschisa....nu cu ea inchisa! M-ai suparat! |
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:33
Mariuko, te-a parasit simtul umorului de tot ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:38
De la: Subredul, la data 2009-02-27 15:33:55Mariuko, te-a parasit simtul umorului de tot ? Pune mana si fa-i dosar la DNA, ca asa ceva nu se tolereaza.
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:39
De la: Subredul, la data 2009-02-27 15:33:55Mariuko, te-a parasit simtul umorului de tot ? Inca nu! Dar azi..am avut o zi PLINA!
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:15
De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-02-27 14:45:34,,vasix tata", nu cred ca ai alta solutie decat sa-ti iei provizii si sa te postezi cu iubita pe o insula pustie(daca o mai exista) |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:27
De la: mari_uka, la data 2009-02-27 15:39:06De la: Subredul, la data 2009-02-27 15:33:55Mariuko, te-a parasit simtul umorului de tot ? Draga Maria, un mic sfat: NIMENI NU ARE DREPTUL SA-TI STRICE TIE ZIUA!!!! OK?
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:30
Draga Vasix, te-ai mutat mai aproape de noi? ..... si unde faci nunta?
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:35
Vad ca spiritul de aseara s-a disipat
Iar va agatati de cuvinte si va impiedicati de ele ... Nu sint spiritul, numai pumnalele ... Demisionez ! Gasiti-va pe altcineva ! Parca ati fi de la Realitatea ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:39
De la: Subredul, la data 2009-02-27 16:35:51Vad ca spiritul de aseara s-a disipat Acuma tu ti-ai pierdut simtul umorului si cheful de discutie prieteneasca.... Da' ce-ai patit? Uite iti dau si tie E mai bine acum? |
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:47
Toate bune si frumoase, sunt deschis, dar ... unde e discutia prieteneasca ?
Aia cu pupicul e ceva, dar ... ma rog, sunt pe cale sa-mi vina idei nesanepidice si chiar de o obraznicie indescriptibila ... Ai cam lipsit aseara ... Daca e asa, gata, ma intorc in functie, nonsalant si te intreb Dagaio ce functie ti-ar placea sub bagheta mea de Presedinte ? In afara de locul meu ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:51
De la: Subredul, la data 2009-02-27 16:47:25Toate bune si frumoase, sunt deschis, dar ... unde e discutia prieteneasca ? Pai tu cand ai devenit presedinte? Te-am votat eu si nu mai stiu? Eu .... nu stiu..... ca nu-mi prea place chestia asta cu subordonarea. Ce propui? |
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:04
Mamaita, ne strici petrecerea ...
De unde vii ? N-ai citit ce se scrie pe aici, nu esti la curent cu lovitura de stat ... Doamne, iar incepe .... Despre subordonare, spune-mi ceva nou ! Si de ce raspunzi la intrebari cu intrebari ? Misti in front, ai ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:09
Mai rebela mica,deci tu ai o problema cu subordonarea da? Vezi ca te dau de minuta cu asta mica a mea si te invata ea ce bine si sanatos e sa asculti uneori.Mie mi-au iesit fire..multe fire albe facind razboi cu indisciplinatii astia mici.
Si nu din pacate inca stau in Dubai.Dar ne gindim,cu serviciu meu si criza asta nu se stie pe ce meleaguri mai pic. |
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:21
Pai sunt "mamaita" sau "rebela mica"? Recunosc ca imi place mai mult -"rebela mica"... Aaaaaaaa, ca sa va mai supar putin..... MIE IMI PLACE EGALITATEA! Na! Scuze ca nu am citit paginile anterioare .Si , deci eu trebuie sa ascult de atotputernicul subred care este ... nenea Silviu?? Si ce trebuie sa fac? |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:25
De la: dagaio, la data 2009-02-27 17:21:25 eu iti propun sa-i devi consilier de imagine....
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:27
De la: catalina_45, la data 2009-02-27 17:25:11De la: dagaio, la data 2009-02-27 17:21:25 BUNA IDEEE! MULTUMESC! DAR OARE VREA SEFUL?? |
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:31
De la: Subredul, la data 2009-02-27 17:04:03Mamaita, ne strici petrecerea ... Shefu' s-a dat deja MAI-u' ca vreau sa-l iau io? Promit sa adun toti gaborii de pe strada si sa-i trimit sa faca si clasa a 5-a.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
pai facem o cerere?...
domnule presedinte subred, doriti sa va intarim? imaginea?
|
|
Eu stiu ca tu vrei sa fi mai egala.
Ce sa faci ? Ce te taie capul ! Stii care e deosebirea dintre o gaina ?
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

.