back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 16:00

La Persoanele cu Dizabilitati, Spiridusule schiop !
Eu raman la parerea ca povestea cu Koka este o excrocherie.
Am impresia ca abia dupa ce ti-am spus eu ca e nefiresc sa ai cont in dolari si sa n-ai in lei. Contul in lei sa creaza automat cand il faci pe ala in valuta pentru ca platile in Ro se fac in lei.
Am vazut ca Koka si-a facut ulterior si un cont in lei. Ceva ma zgarie la ureche in povestea asta. Dar, poate ma insel eu, sper sa ma insel.

In fine, in timpul presedintiei mele, cei carora le ia apa casa si o reconstruiec tot pe malul apei ca sa le-o ia si anul urmator, nu vor primi nici un sfant de la stat si, mai mult, vor fi batuti cu biciul in piata publica, poza lor va fi publicata pe prima pagina in ziarele centrale timp de sase luni la rubrica "prostii satului".
Organizatiile neguvernamentale care le vor lua apararea vor fi desfiintate prin decret prezidential si membrii lor vor fi batuti cu ciomege in piata publica pentru incurajarea prostiei ....
Asta pentru ca vine acum primavara si o sa vina iar sezonul viiturilor si al jelitorilor de mila idiotilor.
Ce zici dom'le Prim ?[/quote]

Nu vreau sa te mai zgarie nimic pe la ureche. La vremea respectiva, am luat in consideratie obiectiile tale si dupa ce m-am fosnait pe ici pe colo incercand sa verific, am decis s-o intreb direct pe Koka de ce nu are un cont in lei si sa-i spun ca ar fi mai bine sa-si deschida unul. Nu am nici acum certitudinea ca nu este o inselatorie dar am plecat de la premiza ca nimeni nu e atat de nebun incat sa se expuna public, sa se puna singur in pericol, daca situatia relatata nu ar fi reala. In rest, fiecare e liber sa verifice si sa actioneze dupa cum considera. Sper ca am reusit sa-ti alung banuielile in ce priveste persoana mea, altfel ramanem la discutiile despre vreme. Ia vezi!

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 16:41

De la: vasix, la data 2009-03-01 14:39:28Pasadro,trimite un Cv la domnu Presedinte.E imposibil sa nu aiba ceva si ptr tine.In ministerul educatiei e ok? Pun o vorba ptr tine?!

Da, cred ca mi s-ar potrivi.
Acum cativa ani , vreo zece, am avut un papagal pe care l-am educat si l-am invatat sa vorbeasca .

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 16:56

spiridusule schiop, acesta-i departament din cadrul ministerului sanatatii .

Dom-le Presedinte, tin sa va fac cunoscut ca guvernul pe care-l conduc dispune doar de 7 ministere fiecare fiind compuse din 3 departamente principale s-alte cate trei secundare in cadrul fiecarui departament.

De fapt preconizez o reforma administrativ teritoriala la sange !...

Asa ca....aveti griga ce si cui promite-ti portofolii ministeriale !...

Cu taiatul mana , nu sunt de acord !...mai bine la ocna cu el ( la Slanic Ph. cu norma-ntreaga obligat sa extraga 5 T sare/zi la 3 schimburi in 24 h. )....ca coar trebuie sa-si scoata cheltuiala pe cazare , masa si ceva profit pe deasupra !...n-asa ...Dom'le Presedinte ?....

Ce ne-am face c-o tara de ciungi ?....nici macar spiridsul n-are sa poata a-i proteza pe toti.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:48

Nu vreau functie de conducere. N-am abilitati de leader. Poate "bufon la curte" ? Chiar care era rolul bufonilor? Ca aveau un rol pentru popor. A trecut mult timp de atunci dar vad ca si azi societatea noastra consuma cu aviditate bufoneriile. Se pare ca reprezinta o necesitate nu stiu din ce cauze. Instinctul de conservare? Incercam sa ne spalam singuri, in mod voit creierele, ca sa putem supravietui?

Azi n-am avut copilul acasa si m-am tinut de prostii:
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU

Sa auzim de bine - sloganul ROMTELECOM

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:56

Regele ºi bufonul

E o tradiþie rãmasã
De pe vremea lui Meron
Ca un împãrat sã aibã
Lângã curte un bufon.
Sã-l distreze cu o znoavã
Sau cu vitziuni pipãrat
Mai ales când suveranul
Ese trist ºi supãrat.

Napoleon l-avea pe Harius
Ailirlm îl avea pe Groock
Umbertp pe Tontolini
Don Alfonso pe Zamberloch
ªtefan Vodã pe Pãcalã
Þarul pe Ivan Dobcin
Iar Abdul Nahim sultanul
Pe unul Hogea nastratin.

Mai erau ºi alþii pe vremuri
ªi în Indii ºi??
Cu bufonii, dar din pãcate
Nu-mi mai amitesc de ei.
Doar pe unul mai þin minte
Nimbus, regele gorgon
Care îl avea pe Nimbo
Cel mai ghiduºar bufon.

Agreat de toþi curtenii
De prinþese ºi dudui
Îl iubeau ºi pajiipentru
Ciurumbuºlucurile lui.
Nu fu aniversare
Ce se petrecu-n castel
Ori consiliu de miniºtri
Sã nu ia parte ºi el.

Sestrâmba, scote aºi limba
Pãcãlind pe fiecare
Se dãdea apoi de-a tumba
ªi stãtea drepþi în picioare. Înghiþea o portocalã
ªi o coadã de scrumbie
ªi scotea din gurã
O privighetoare vie.

Era vesel cu toþi prinþii
Mai ales dupã siestã
Chiar ºi regelui, lui Nimbus
Îi mai juca o festã
Într-o zi i-a tras o palmã
S-a scuzat însã agale:
- Pãi sã las sã-ºi facã musca
Treaba-n capul dumitale?

Furios peste mãsurã
Regele a început sã-l certe
Cã se tot tãvãlea bufonul
În genunchi ca sã îl ierte:
- Zvârle-mã la cai stãpâne!
Am greºit, cer iertãciune!
- Bine, am sã te iert, ia sama
Numai cu o condiþiune:

Mâine când vom fi în consiliu
Ai sã intrifoarte grav
ªã ai sã faci o glumã care
Sã mã supere grozav.
ªi în scuza ce urma-va
Când ai sã-mi cerºeºti iertare
Chiar ???

Mulþumesc prea luminate
Sã-þi dea Domnul prea mãrire
Pentru mãreaþa-þi bunãtate
ªi a þãrii înflorire! Bietul Bimbo...toatã noaptea
Ce sã spuie ca sã scape
ªi acum nepedsit...

Dis-de-dimineaþã
Au trezit norodu-n goanã
Cã sunt convocaþi miniºtrii
În consiliul de coroanã.
Stau în frunte generalii
ªi a cultelor sobor
Pe când regele citeºte
Un mesaj cãtre popor.

Când deodatã intrã Bimbo
Face o tumbã lângã tron
ªi pe rege îl ciupeºte
Tocmai de pardon...pardon
Lumea încremeneºte, nimeni
Nu mai ºtie ce sã facã
Cu ochii-i în flãcãri Nimbus
Scoate sabia din teacã.

Cum de-ai îndrãznit pãgâne
O atare fãrãdelege
Ca în faþa întreagã a obºtii
Sã-þi baþi joc de Nimbus, rege?
Du-te la spânzurãtoare
Ispãºeºte-þi acoplo vina!
Maiestate cer iertare,
Am crezut cã e regina.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:21

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:09

De la: Subredul, la data 2009-02-28 20:30:52
De la: vasix, la data 2009-02-28 16:47:02Ceea ce faceti voi ma depaseste.Nu sint destul de bun sa-mi dea cineva o functie in partidul vostru.Eu nu stiu sa glumesc.Dar rid foarte zgomotos la dialogurile voastre.Daca m-ati vedea cum ride m-ati pune pe you tube.

Bine Vasix, daca nu stii de gluma, te-am trecut la finante din oficiu !
Cu furatul le ai ?
E mai bine sa ne spui de la inceput ... sa n-avem vorbe.

Va supun dezbaterii un alt proiect de decret:
Daca o primarie nu e in stare sa asigure toate utilitatile, sa asfalteze toate strazile, sa mentina curatenia, in timp de trei ani de la prezentul decret, atunci aceasta se va desfiinta ! Se va scoate la licitatie si se va privatiza. Primarul va fi tras pe roata in piata publica sau dat hrana la cainii vagabonzi, la alegere. Localitatea va devenii no-mann's land si va fi tratata ca fasia de granita. Locuitorii vor devenii paria societatii si vor avea nevoie de pasaport pentru a calatorii in localitatile alaturate. Dar cum nu va avea cine sa le elibereze, vor fi nevoiti sa fie atenti sa nu ajunga in aceasta situatie....

Deja aici ma incurc .... mai contribuiti si voi...

O singura completare daca permiteti, fasia Gaza nu fasia de granita, cred ca asa i se spune corect, ma scuzati.

Si nu i se spune proiect de decret ci ordonanta prezidentiala, adica am zis, am zis, asa ramane!

Cine mai are ceva de schimbat sau de adaugat poate sa o faca in urmatorii 10 ani cand vor aparea normele de aplicare si legea va fi pe bune.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:11

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-02-28 16:28:37
De la: lorduljohn, la data 2009-02-28 02:07:39Nu poate omul lipsi putin , si gata, Subredul da lovitura de stat !
Pai nu se poate !
Cred ca voi face cum a facut Carol I : ma autointitulez rege, si apoi dupa modelul stranepotului sau Carol Caraiman , instaurez Dictatura regala -o Elena Lupescu gasesc eu (sper sa nuciteasca sotia mea ce scriu eu pe aici ) si atunci vedeti voi pe dracu'-Doftana va asteapta !
Mai vorbim noi ! Acum pregatesc decretele necesare !
O sa vedeti voi atunci !
Imi permit sa va conturez mai adanc tabloul lui carol al 2-lea...Inainte de Lupeasca trebuie sa fiti "directionat " bine de liberali...Liberali care aveau interese comune cu bancherii evrei care...Sa traiti intens sub influenta mARELUI istoric n.iorga .Atat de intens incat sa aceptati sfanta lupesca in patul conjugal.Sa va lasati atat de influentat de interesele liberalilor si ale ...incat sa nu realizati importanta Miscarii Legionare pentru primenirea sangelui romanesc.....La sfarsit ...sa va luati talpasita si...Imi permit sa-mi exprim parerea ca nu aveti aceste"caliati"

de acord! Ce monarhie vreti? Ati innebunit cu totul? Sa vina John si sa ne vanture pe toti cu funxctii si cu ministere cu tot pe motiv ca suntem din popor

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:17

De la: vasix, la data 2009-03-01 09:46:52Eu va doresc tuturor o primavara nemaipomenita,frumoasa,calda,insorita,linistita,si asa sa va fie si sufletul vostru ca de va e asa,asa va va fi si viata.Va salut pe toti cu respect .
Iar la fetele noastre le doresc sa fie iubite si sa ne onoreze zilnic cu prezenta lor minunata pe acest forum. Adica...asta e oricum valabila ptr toti forumistii.
Buna dimineata tuturor ,rasfatati-i pe cei dragi in mod special acum la inceput de primavara.

MULTUMIM!

Primiti si de la mine un Martisor ...cu drag

La Multi Ani! Un Martisor ...cu drag www.youtube.com/watch?v=crYm91p8jM8

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:39

Avand in vedere ca serviciile secrete, pe care inca nu le-am infiintat, imi raporteaza ca Vasix a afirmat, in prezenta lui Mytcor, ca urmeaza sa treaca la islamism, prin ordonanta pesedintiala, il dau afara pe Vasix din toate functiile publice pe care le-ar fi putut ocupa in viitorul guvern.
Il vom plati cu ora daca ne va impartasii despre viata si obiceiurile musulamnilor, desi ma indoiesc de faptul ca acest lucru se va intampla.
Omul este pierdut.
Adio, Vasix.
Ramai la Bin Laden ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:42

Mono Simono !
Tu zici ca esti la externe sau externa ?
Baga scheme si obiceiuri americane mici si mijlocii pe care le-am putea implementa in Romania asa fel incat sa vina americanii sa lucreze la noi ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 21:47

Eu sint Bin LADEN.am scris corect?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 22:59

Stai linistit Vasix, dac' nu ti-o merge bine p-acolo si-o sa ai probleme, e d-ajuns a ne trimite o solicitare autentificata sau un SOS .
Imediat venim si te scoatem din ghiarele beduinilor chiar daca te-or ascunde-n gaura de sarpe.
In urmatoare 24 de ore negresit te-aducem acasa si-o sa planga tot orientul mijlociu de ce le-om face noi daca-ndraznesc ati clintii un singur fir de par de pe cap.

Asa ca....asteptam sa ne povestesti ziua de dupa !...numai bine Vasix si noapte buna Tuturor !...

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 00:10

De la: vasix, la data 2009-03-01 21:47:04Eu sint Bin LADEN.am scris corect?

Bine ca nu ti-a iesit Trin LADEN

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 02:44

Mult iubite si stimate tov.presedinte,dragul nostru tov.prim -ministru,iubiti colegi si concetateni,dragi tovarasi,ma adresez dumneavoastra de la aceasta inalta tribuna ce cu desavarsita intelegere mi-a fost pusa la dispozitie de intregul dv.prezidiu,pt.a-mi face cunoscute doua noi propuneri in cadrul guvernului pe care cu onoare si cinste il conduceti spre cele mai inalte culmi de civilizatie si progres,pt.afirmarea omului nou in contextul destul de complex al noii oranduiri sociale pe care doriti a ne-o implementa,asadar iata propunerile:o nepotica,sarmana si amarata[de la tara,deh] pt.postul de guvernator al Deltei Dunarii,deoarece are o vasta experienta in munca cu pestii,experienta capatata pe centurile si in boschetii patriei si cea de-a doua dar nu cea din urma,un vecin,mai senil,dar foarte vigilent in a apara drepturile[mai mult obligatiile],concetatenilor sai,il propun pt.functia de ministru al mediului,deoarece toata viata lui a fost mediu la securitate si militie,adica toate informatiile speciale pe care le aduna ziua in interesul statului si al cetateanului,le varsa seara,dupa ce intra intr-o transa extatica,indeplinind cu succes rolul de mediu,bravelor noastre organe,puse sa apere desavasita si plenipotentiara noastra democratie,acestea fiind zise nu-mi ramane decat sa va urez viata lunga plina de satisfactii si impliniri,atat pe plan profesional intru propasirea neamului nostru,cat si pe plan personal,de care depinde direct fericirea si bunastarea noastra a intregului nostru popor,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:58

Daaaa,mi-a venit inima la loc.Am si eu pe cineva care sa ma salveze.
Mytcor,dragul meu,daca o fi sa fie vreau sa veniti toti calare pe cai albi ca aici nu poti intra cu masina,se merge doar in sir indian,barbatul in fata si cadinele in urma.Eu am 2 mari parewri de rau: nu mai maninc porcul de craciun,si 2 :logodnica mea ma pune sa fac un act prin care ma oblig sa am doar 1 sotie bucata ptr tot restul vietii.Si eu care credeam ca l-am apucat pe Alah de un picior

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:23

APEL::

Dragii mei, va rog sa-i comunicati mai marelui vostru (ca nu sunt singura care e si nu vreau sa cad in greaseala), ca daca subredul nu-si schimba nik-ul in termen de 30 de zile, eu voi proceda la schimbarea nik-urilor mele : pe unul il fac balarie (cu albastru) si pe celalalt proasta_satului (cu maroniu). Deasemenea, va rog sa apelati la creativitatea voastra facandu-i aici niste propuneri, intrucat nu cred ca dispune de un consilier de imagine deocamdata. Va multumesc!

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:29

Va rog, va rog sa faceti asta! chiar daca ar fi sa apelati la placinte cu ravas! Nu vreau sa ma cheme proasta_satului!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:34

De la: roxanapitis, la data 2009-03-02 13:23:56APEL::
Dragii mei, va rog sa-i comunicati mai marelui vostru (ca nu sunt singura care e si nu vreau sa cad in greaseala), ca daca subredul nu-si schimba nik-ul in termen de 30 de zile, eu voi proceda la schimbarea nik-urilor mele : pe unul il fac balarie (cu albastru) si pe celalalt proasta_satului (cu maroniu). Deasemenea, va rog sa apelati la creativitatea voastra facandu-i aici niste propuneri, intrucat nu cred ca dispune de un consilier de imagine deocamdata. Va multumesc!

Aoleu! Roxana dragã, te-ai virusat de la domn" President? Fãcut-ai niºte analize? Eºti sigurã cã te-ai infectat?
De ce scumpa mea culori subre? Auzi! Nu-i nici un bai cã ai ales ceva pe albastru dar ai grije mare cu maro...cã ºti tu....mai pute câteodatã.
Haide, spune drept ce ºi cum vrei sã facem sã te scãpãm de virusu" ãla urât pe care l-ai dobândit???

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:39

De la: roxanapitis, la data 2009-03-02 13:23:56APEL::

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:59

pai sa zicem radicalu,patratu,omu cu presu,prezidentu,sfatosu,ouatu,cocosila,moromete,raspopitu,magnificu,legendaru,certaretu,glumetu sau mai cautati voi

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:09

De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 13:59:57pai sa zicem radicalu,patratu,omu cu presu,prezidentu,sfatosu,ouatu,cocosila,moromete,raspopitu,magnificu,legendaru,certaretu,glumetu sau mai cautati voi

Legendaru merge cela mai bine. Le are pe toate, in toate directiile.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:12

Bãi Keny, vezi cã pe mine m-a responsabiliz domn" Prime Ministru sã rãspund de bãieþii cu ochi albaºtii de la SRI. Sigur te descurci cu una ca mine în subordine?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:15

De la: nicoletibi, la data 2009-03-02 14:09:58
De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 13:59:57pai sa zicem radicalu,patratu,omu cu presu,prezidentu,sfatosu,ouatu,cocosila,moromete,raspopitu,magnificu,legendaru,certaretu,glumetu sau mai cautati voi

Subscriu, dar sã nu fim al dracu", îl lãsãm sã aleagã între Legendarul ºi Prezidentul....
Cine este de acord? Cine este împotrivã? Cine se abþine?

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:17

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-02 14:12:30Bãi Keny, vezi cã pe mine m-a responsabiliz domn" Prime Ministru sã rãspund de bãieþii cu ochi albaºtii de la SRI. Sigur te descurci cu una ca mine în subordine?

Pff, intotdeauna.

Vanity, definitely my favorite sin.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:19

He,he, he, !....ce-mi placeeeee !...

Auziti, Dom'le Presedinte !.... nici n-ati apucat a va inscauna , c-a si inceput boboru' sa va faca plecaciuni smerite, ba mai mult au declansat si cultul personalitatii !.....vor sa va schimbe nik-ul cica nu le place cum va intitulati ,...boboruuuuuu' ....ca boboru',..ca deh, daca el vreeeee' !...

Apai treb'e musai.!...n-asa ?.....

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:20

Care astea bre?

The chosen one!!

Sa vezi zvarcoleli si citate din biblie din partea agenturilor straine dupa aia. Or sa-si ia toti scaune cu rotile sa se poata rasuci mai bine in gropile dogmatice.

Mama, ce-am zis-o p'asta, ca un adevarat "Intaiul gabor al tarii".

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:27

De la: nicoletibi, la data 2009-03-02 14:09:58

Nu merge, ca de cele mai multe ori legendarii se dau cu Eau-de-formol.
Domnisoara, se doreste revigorarea sistemului, nu flascizarea si incretirea, da?
Si sa prezentati, va rog, buletinul organelor abilitate, ca prea aveti idei inspirate de agenturi straine!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:37

Vãleu muicã! Ce mã fac, cã io n-am bolentin cipuit?! Sã nu mã tunzi nenea ºi sã nu mã bãnui tãdare întru agenþie, cã io-s datã naibi ºi fac front comun cu bãieþii mei nevãzuþi, neauziþi numa" omniprezenþi. ª-apoi sã vezi reacþiune neicã!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:39

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-02 14:37:09Vãleu muicã! Ce mã fac, cã io n-am bolentin cipuit?! Sã nu mã tunzi nenea ºi sã nu mã bãnui tãdare întru agenþie, cã io-s datã naibi ºi fac front comun cu bãieþii mei nevãzuþi, neauziþi numa" omniprezenþi. ª-apoi sã vezi reacþiune neicã!

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: