Kenny
230 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:10
De la: dianet, la data 2009-03-05 15:07:24Kenny, intai barul. Nu vezi ca deja l-am inaugurat??
Bai, care era consilier de imagine, ca problema deja e gravida si prezinta umflaturi? Pai ce se consiliaza p'aci? Pff, nici macar nume?? De imagine ce sa mai zici, daca nici sunetu' nu s-a rezolvat.
Pune brei, care esti consilier, mana si consiliaza, ca DNA-u' va mananca pe toti.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:13
 Bar - bar, da` cum stam cu restu`, ca numa` troscaiala... e ca nunta fara lautari; io zic sa nu uitam nici de ramazan, ca deh... la un moment dat devine "dictatoru` suprem"... Iar cand urca "gradele" la bostanel... n-o sa mai stim care-i stanga, ori care-i dreapta si-atunci ce mai votam, ori pe cine?! Consilier?... Imagine?... Pai fa tu, Kenny, de-o imagine de sa-i mearga buhu`... sa nu parem amarasteni!
|
dagaio
1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:16
De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:10:55De la: dianet, la data 2009-03-05 15:07:24Kenny, intai barul. Nu vezi ca deja l-am inaugurat??
Bai, care era consilier de imagine, ca problema deja e gravida si prezinta umflaturi? Pai ce se consiliaza p'aci? Pff, nici macar nume?? De imagine ce sa mai zici, daca nici sunetu' nu s-a rezolvat.
Pune brei, care esti consilier, mana si consiliaza, ca DNA-u' va mananca pe toti.
Eu ma oferisem ca si consilier de imagine, dar sefu' , nu stiu, nu vrea. Trebuie sa fie mai hotarat ca are mare nevoie.
... si daca-i gravida... lasa sa nasca ... sa fim binecuvantati... ce ziceti?
Daca nu, atunci cu simtul umorului inainte si sa incepem!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:20
De la: dagaio, la data 2009-03-05 15:16:58De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:10:55De la: dianet, la data 2009-03-05 15:07:24Kenny, intai barul. Nu vezi ca deja l-am inaugurat??
Eu ma oferisem ca si consilier de imagine, dar sefu' , nu stiu, nu vrea. Trebuie sa fie mai hotarat ca are mare nevoie.
Salut Dagaio, pãi ai fost deja angajatã pe postul ãsta....vrei ºi confirmare oficialã?
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:20
De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:05:26De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 15:00:51De la: dianet, la data 2009-03-05 14:57:41De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-05 14:51:57bravo,sirius si-uite asa imi veni ideea cu nick-ul ,,MANTUITORUL'' ,daca nici asta nu-i pe placul vostru,nu stiu ce sa mai zic,ii impacam si pe cei care vad mantuiri toata ziua si avem si noi idolu' nostru,ce ziceti,ne-nchinam la mantuitor,au ba?
Ai innebunit cu capu', my friend. Vrei sa nu mai scapam de cre[s]tini ( sa folosesc termenul unui prieten ) in vecii vecilor amin nici aici? Da, stiu, unii avem deja eticheta stantata (mai ceva ca ovreii in Germania celui de-al doilea WW), dar sa nu exageram. Lasa-l p'ala in cartea aia si in topicurile alea unde ii e locul
Hai Dia, subscrie ºi tu la Prezidentul, chiar se potriveºte!
Io nu subscriu la nimic, ca e chitros. Cer MAI-u' ala de saptamana trecuta si carmaciu' se da lovit. Pai ce facem aici, facem bar de negri sau carmim?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Kenny
230 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:21
De la: dagaio, la data 2009-03-05 15:16:58De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:10:55De la: dianet, la data 2009-03-05 15:07:24Kenny, intai barul. Nu vezi ca deja l-am inaugurat??
Ia puneti unu' mana fuguta si va faceti consilier de hotarare ! Sa rezolvam dracu' problema asta, ca poporu' asteapta.
"Behind every great man, there's a woman rolling her eyes" Asa ca se cauta o femeie hotarata, clar? Voluntaritze?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:22
kenny,vino la mine pe insula,deschidem magazine,inauguram hoteluri,vanam caprioare cu doua picioare etc. ,te astept,lasa dracu' prostiile
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:24
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 15:20:08De la: dagaio, la data 2009-03-05 15:16:58De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:10:55De la: dianet, la data 2009-03-05 15:07:24Kenny, intai barul. Nu vezi ca deja l-am inaugurat??
Salut Dagaio, pãi ai fost deja angajatã pe postul ãsta....vrei ºi confirmare oficialã?
Toata lumea stie, numai eu nu stiam  .
Multumesc Dora de instiintare!
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:25
De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:21:37De la: dagaio, la data 2009-03-05 15:16:58De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:10:55De la: dianet, la data 2009-03-05 15:07:24Kenny, intai barul. Nu vezi ca deja l-am inaugurat??
Ia puneti unu' mana fuguta si va faceti consilier de hotarare ! Sa rezolvam dracu' problema asta, ca poporu' asteapta.
"Behind every great man, there's a woman rolling her eyes" Asa ca se cauta o femeie hotarata, clar? Voluntaritze?
Kenny, sorry, dar citatul este greºit! Se spune aºa : " Behind every great man, is a women....behind her is his wife!"
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:26
Trebuie sa plec. Hotarati-va o data cu propunerile alea. Zi super sa aveti!
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
Kenny
230 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:29
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 15:25:47De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:21:37De la: dagaio, la data 2009-03-05 15:16:58De la: Kenny, la data 2009-03-05 15:10:55De la: dianet, la data 2009-03-05 15:07:24Kenny, intai barul. Nu vezi ca deja l-am inaugurat??
Kenny, sorry, dar citatul este greºit! Se spune aºa : " Behind every great man, is a women....behind her is his wife!"
 Hmm, si aia care nu e nevasta-sa ce rostogoleste?
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:32
De la: Kenny, la data 2009-03-02 14:20:40De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 13:59:57pai sa zicem radicalu,patratu,omu cu presu,prezidentu,sfatosu,ouatu,cocosila,moromete,raspopitu,magnificu,legendaru,certaretu,glumetu sau mai cautati voi
Care astea bre?
The chosen one!!
Sa vezi zvarcoleli si citate din biblie din partea agenturilor straine dupa aia. Or sa-si ia toti scaune cu rotile sa se poata rasuci mai bine in gropile dogmatice.
Mama, ce-am zis-o p'asta, ca un adevarat "Intaiul gabor al tarii".
 mai Kenny! Imi place cum gandesti, vedea-i-as pe toti sclerozatii astia cu fracturi pe creier si in scaune cu rotile
Tine-o asa ca le zici bine.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:33
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:34
De la: roxanapitis, la data 2009-03-04 11:39:28M-am mai gant la nik-ul respectiv! O propunere : Magnificul.
 buna ideea, Roxana! Si mie mi se pare potrivit nick name-ul asta
Sa vedem ce zice seful, daca mai zice. Eu una n-am miscat in front de cand a pus intrebarea magnifica "mai sufla careva?"
|
Kenny
230 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:36
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:36
Hy Mona, wellcome!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:37
De la: dianet, la data 2009-03-05 13:17:46Cum?!? Fara culte religioase pe aici? Nici o biserica, ceva?
O biserica altceva?
Este, este! ...dar nu-i biserica, e partid. Am dat si o lovitura de stat on line (vezi paginile 8- 24 sa fi la curent cu platforma program di doctrinele partidului, in speta facut bine cu forta!)) si avem si presedinte si prim ministru si cabinet... chestia e ca nu suntem chiar normali cu capul, dar in rest... daca esti suficient de nebuna esti ok, te primim in secta asta si pe tine.
|
Fosta membra 9am.ro
534 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:40
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 15:36:02Hy Mona, wellcome!!!!
No, servus! Stai asa sa citesc si eu ce mai e pe aici pt. ca nu prea sutnt la curent cu toate paginile ...am cam chiulit de la sedinte pe aici, dar am o scuza, eu sunt la externe, deci... prin deplasari, vizite de-alea oficiale (sau oficioase?)
Oricum, I am back!
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:47
In calitate de consilier de imagine propun urmatoarele:
1. Comunicarile intre Presedinte, Primul Ministru, Ministrii si ceilalti consilieri sa se produca in mod oficial prin mesaje private cu continut strict intelectual si obiectiv despre problemele actuale.
2. Comunicarile dintre Camera Deputatilor si Senat vor avea loc in mod decent pe acest topic si vor putea fi dezbatute si discutate civilizat si de catre reprezentantii presei si de catre oricare cetatean cu drept de vot.
3. Imaginea Presedintelui si a Prim Ministrului vor deveni extrem de importante fapt pt. care vor fi obligati sa-si expuna poza reala in avatar pt a primi increderea din partea participantilor la forum. Poza trebuie sa seene cu cea de pe pasaport.
4. Toate discutiile de pe forum si toate mesajele private vor contine DOAR termeni civilizati si se va exclude posibilitatea unui off topic.
5. Cine nu va respecta cele de la punctele 1-4, vor fi sanctionati cu acest semn unic  . Acest semn il voi putea folosi doar eu numai in scopul sanctionarii. La trei sanctionari primite, persoana NU va mai avea dreptul sa scrie pe topic. Inclusiv Presedintele poate fi sanctionat, care la 3 sanctionari va fi propus din nou pentru votare.
Multumesc.
Cu stima, al vostru Consilier de Imagine
P.S. Astept ca aceste propuneri sa fie acceptate de d-l Presedinte, de d-l Prim Ministru si de toti Ministri.
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:57
 Mai, fratilor, m-o fi pierdut magaru`n fuga, nu`sh ce-am patit, da` cand am citit ce-ati postat in lipsa mea... m-ati lasat in c... pe doua randuri!!! Partid gata format, cu toti-n par si raspar... pai bine, maaaa, asa se procedeaza, se fac treburi pe sest si dup-aia, pac! l-am format, am votat, adio si-un praz verde c-ati lipsit de la sedinta?! Si care-i treaba cu deplasarile alea "of(t)icoase" ca nu-s pe faza, pe moment is "trifazata", pe banii cui va calatoriti ca pasarile alea, ai?! Cult si biserici? Stuchi-v-ar matele, asta va lipseste? Da` un elefant roz si-un cal prazuliu pe post de sigla, nu?!
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 16:19
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-05 15:57:59 Mai, fratilor, m-o fi pierdut magaru`n fuga, nu`sh ce-am patit, da` cand am citit ce-ati postat in lipsa mea... m-ati lasat in c... pe doua randuri!!! Partid gata format, cu toti-n par si raspar... pai bine, maaaa, asa se procedeaza, se fac treburi pe sest si dup-aia, pac! l-am format, am votat, adio si-un praz verde c-ati lipsit de la sedinta?! Si care-i treaba cu deplasarile alea "of(t)icoase" ca nu-s pe faza, pe moment is "trifazata", pe banii cui va calatoriti ca pasarile alea, ai?! Cult si biserici? Stuchi-v-ar matele, asta va lipseste? Da` un elefant roz si-un cal prazuliu pe post de sigla, nu?!
Stimate sirius_zegetina,
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 16:36
De la: dagaio, la data 2009-03-05 16:19:36De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-05 15:57:59 Mai, fratilor, m-o fi pierdut magaru`n fuga, nu`sh ce-am patit, da` cand am citit ce-ati postat in lipsa mea... m-ati lasat in c... pe doua randuri!!! Partid gata format, cu toti-n par si raspar... pai bine, maaaa, asa se procedeaza, se fac treburi pe sest si dup-aia, pac! l-am format, am votat, adio si-un praz verde c-ati lipsit de la sedinta?! Si care-i treaba cu deplasarile alea "of(t)icoase" ca nu-s pe faza, pe moment is "trifazata", pe banii cui va calatoriti ca pasarile alea, ai?! Cult si biserici? Stuchi-v-ar matele, asta va lipseste? Da` un elefant roz si-un cal prazuliu pe post de sigla, nu?!
Stimate sirius_zegetina,
Nu te speria!
Aceasta a fost o proba a noilor reguli, .....daca acestea vor fi acceptate.
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 17:10
 Hait!!! M-ai si penalizat, stimabila si onorablia Dagaio? Nu-i bai, trece! Te-nveti cu mine si limbarita mea, precum Grivei cu purecii, c-asa-s eu, mai nepurtata prin biserica, fiindc-am fluierat odata in lacasul amintit, cred ca-i juma` de secol de-atunci si nu l-am mai onorat cu prezenta! Da`, o prima abatere se iarta, nu? Promit sa fiu ploada cuminte, sa vin la sedinte, sa particip activ si constructiv la dezbateri p-orice tema (numa` de-alea despre "drept-credinciosi" sa nu fie), sa nu fac scandal, sa nu sutui "nembri", sa nu ma scobesc in nas, sa nu... se-admite, am unda verde sa fiu admisa?!
|
Kenny
230 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 19:10
Tovarasi, mi-am pus caciula de protocol, daca nu ma confirma carmaciu' in functie ma confirm io singur maine. E doar pentru binele poporului!
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 19:25
 "Dragi tovarasi... si nas Florea"! - inceputul discursului de investitura in "inalta fonctie" de sef de "comparativa" a tiganului Danciu ot Danciulesti! Fii bun, Kenny, nu te molipsi; dreptu`-i c-avem nevoie de-un carmaci intelept, da` vezi ce faci cu acea caciula de "protocol" sa nu fie prea mare sa-ti cada mereu pe ochi precum "taicutului" Ilici-Iliescu, ca de n-avea si-urechi clapauge ii astupa si gura. Nu c-ar fi fost vreo paguba, da` "nu dadea bine la fazon"!!!
|
Kenny
230 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 19:33
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-05 19:25:25 "Dragi tovarasi... si nas Florea"! - inceputul discursului de investitura in "inalta fonctie" de sef de "comparativa" a tiganului Danciu ot Danciulesti! Fii bun, Kenny, nu te molipsi; dreptu`-i c-avem nevoie de-un carmaci intelept, da` vezi ce faci cu acea caciula de "protocol" sa nu fie prea mare sa-ti cada mereu pe ochi precum "taicutului" Ilici-Iliescu, ca de n-avea si-urechi clapauge ii astupa si gura. Nu c-ar fi fost vreo paguba, da` "nu dadea bine la fazon"!!!
Buei, erau -10 grade, asa ca faceam foarte bine cu ea. O cumparasem de 10 minute. Cu 15 minute mai devreme nu faceam chiar asa bine, ca deja nu mai aveam semnal in parabolice.
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 19:55
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:00
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:50
Baaaaaiii ....
Asculta comanda la mine !
Vad ca suflati ....
Cum va las din mana, cum carcotiti, cum va dati in stamba ...
Astia cere sunteti plictisiti de textele celor ff credinciosi, ca catai pe forumurile alea ?
Treceti incoace la pacatosi !
Dagaio, parca ti-am mai spus, tu nu esti cu imaginea ca ne duci la ruina, ai si inceput sa faci reguli, extraordinar, tu esti la mediu. Intelegi ? La mediu !
Daca vrei, bine, daca nu, uscheala. Doar nu crezi ca suntem nebuni sa-l punem pe un Cristoiu la imagine.
Ce ne pui tu sa vorbim frumos ... pai unde o sa ajungem.
Civilizati ?
Doamne fereste !
Ia, fuga-fuga in insula aia lui Florin si cand vii de-acolo, mai vorbim.
Mono Simono imi placi, ai iinteles mesajul : cine misca, nu mai misca ! Imi placi, e o arta sa nu sufli cand ti se spune sa nu sufli !
Acum sufla ...
Chestia cu Camera Deputatilor si Senatul nu s-a inteles.
Nu va mai exista asa ceva sub conducerea mea. Va fi o singura camera cu 151 de parlamentari. Vor fi alesi uninominal in doua tururi ca primarii.
Nu vor avea imunitate decat asa cum avem si noi aici; doar pentru parerile politice. Nu va trebui nici un vot pentru urmarirea lor penala, daca va fi cazul.
La fel ca orice cetatean.
Salariul lor va fi ca amenzile: in functie de salariul mediu net pe economie, dublu. Vor primi doar cazare gratis si vor manca din banii lor ca orice alt cetatean. Nu vor avea masini si telefoane si te miri ce alte tampenii pe care si le dau acum. Se vor deplasa printre cei care i-au ales, la fel ca ei, cu trenul, cu masina lor, pe banii lor, cu microbuzul, cu orice alt mijloc de transport pe care-l vor plati ei singuri.
A, era sa uit; nu vor mai putea candida bucurestenii sa reprezinte toate judetele ! Nu se va mai putea candida dacat daca au domiciliul in circumscriptia respectiva. In ce fel ii reprezinta Nastase pe aia din Mizil cand el sta la Cornu sau in Bucuresti ?
Acum nu e momentul !
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 23:11
All Things Grow With Love
|
|
|