back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 16:22

Fratilor, luati-o olecuta mai "langsam" ca ma pierd! Mai intai si-ntai - multam fain-frumos Monei ca mi-a gasit magaru` de ma pierdu pe mine-n fuga (nu ce-ai inteles tu, Florine, mai regleaza un surubel la "pricipelnita" ca s-a slabit); fatuca, m-ai scos din mare halimai... ca numa` ce m-a tocat la "vorbitor" "apropitaru`" animalului ca unde-i si nu stiam de el... neam! Amu` l-am trimis pachet in patria-i muma, la Carasova, si-mi luai grija de pe cap! Afurisit sa fie ala de mai imprumuta ceva, ca de cand cu penuria de "gaz", magarii-s la mare cautare! Aseee!!! Nene Subredule, ori eu-s mai tolomaca, ori mataluta ma pricepi din 25 in 25 m, precum stalpii de curent! Au nu ti-am "gavarit" io clar ca stabilimentele alea le-am gandit pt. onor-clientela? Ca, multamu-ti, io nu duc lipsa si nici n-am "aspect comercial"; is buna numa` de paza, daca s-o gasi unu` mai milos sa ma-nzestreze cu niscai scule mai acatarii decat posed ale noastre "piei maronii", adicatalea ce le-o fi prisosind trupelor de paciuire generala: niste kalasnicoave mai de ultima generatie, vreun vagon ori barem un TIR de-ncarcatoare, o bazooka pe-acolo, vreun lansator portabil cu patru tevi... dupa cum vezi - nu-s prea pretentioasa, trebe doar ca Subrezenia matale sa fie de-acord, adica - sa-ti dai "ok"-ul cum se zice amu` si sa-ti pui parafa of(t)iciala pre "docomentu`" care-mi da liber la "vanatoare". In rest, ma ai cu totu` de partea lu` matale, in doi craci, cu doua ghioambe si cu "snuru`" trupesc; cadem la-ntelegere?!

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 18:08

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 02:24

De la: mona_simona2002, la data 2009-03-06 16:14:12
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-06 15:16:23MONA,te rog frumos sa nu-mi jignesti magarii[pardon,turistii] aici la noi e soare si bine,totul merge ca pe roate,banii se fac[de catre guvern]in tara si pe urma vin spre vanzare la noi la pret prohibitiv,deoarece desi sunt asa scumpi si mandrele noastre-s scumpe foc,asadar si prin urmare tara guvernator ma are.

OUPS! Mea culpa, domnule Guvernator Florin!

Reformulez:
Draga Sirius, ti-am gasit turistul pe care-l pierdusesi in fuga. Era pe insula lui Florin ...avea sedinta cu o blonda Mirosea a parfum de nu m-am putut apropia prea tare, dar am dedus ca dupa ce termina "sedinta" cu blonda aia vine la tine...

Deci, unde sa-l trimit?

asa e bine, domnu' guvernator?
Imi puneti si mie o pila la sefu' ala mare sa-mi dea o prima? Sau poate aveti pe acolo si niste cerbi blonzi in dotare sa vin si eu la o vanatoare ceva

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 02:28

Mona,cerbi inca n-avem d'aia cu patru picioare ca n-avem fonduri pt.zoo,insa cu doua picioare s-or gasi ceva si pt.mandretea ta,cere de la sefu' pe sest o delegatie pe insula,aranjeaza o intalneala cu ceva atasati din alte neamuri si p'orma iti dau de ales,numai unu si unu,plini de bani,c'altfel nici nu discut.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 02:31

despre prima nu-ti fa probleme,iti dau de aici din dividende[te fac actionara la vreo companie de-a mea],ca p'orma daca te lichesti de vreun turist de p'aciulea mi-i dai tu inapoi,numa' fa bine si vino.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 03:15

PROPUN IMNUL NATIONAL SA FIE,,CANTEC PENTRU MAMA LOR'',CANTAT DE VICTOR SOCACIU[IL GASITI LA PROFILUL MEU.]

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 09:10

Florine, am o intrebae: Banii romanesti mai sint lei?

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 09:13

Sti de ce te intreb? Ca mi-a zis cineva ca au ajuns pisici!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 09:21

Mai am o intrebare: Am auzit ca vor sa schimbe numele Romaniei, in RROMANIA, este adevarat? Vine oare de la RRomi? Sau este idea vre-unui RRom-man?

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:03

eu ma bucur ca am cu cine comenta , anumite articole si majoritatea din ei cei de fata fac sarea si piperul din aceste topicuri propuse de unii si altii felicitari tuturora care prin vocea noastra am cred ca putem face ceva bafta

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:13

Emrreno, lei - paralei vor fi numa` pe Insula lu` don Florin, in restu` tarii is deja martani in calduri ce miauna serenade infocate dupa mate "europenesti" doar-doar se lasa cu vreo susta avantajoasa... lor, ca si martanii nostri-s pagubosi! Numale tarii - Rromania???!!! Puschea pe limba-ti!!! Este si va ramane ROMANIA; "pieile maronii", din cate-am aflat, au hotarat sa-si ceara un petec de pamant, pe-undeva prin preajma Bugului, in amintirea strabunilor satrari - tocma` amu` s-au pus pe conceperea actului catre Putin - ca Medvedev prea are nume de urs - in care-si exprima doleanta, mentionand printre altele si dorinta de-a avea statut tip Kosovo, ori barem de tip "tinut secuiesc", adicatalea autonomie teritoriala - care-n cazul "tinutului" se va realiza la anu` si la multi ani! Cateva dintre punctele mentionate in petitia catre Putin: jura sa nu-si renege obarsia, sa nu renunte la "traditii" (furgaseala, cersitu`, ghicitu`-n bobi, ghioc, zat, frunze de ceai, de macris, de urzici, cucuta si de-alte buruieni, datu`-n cap cu paru`, taiatu` cu cutite, sabii si-alte obiecte de-astea "inofensive", violu` de fetite si babe, etc.), sa aiba dreptu` constitutional sa-si aleaga un bulibasa prin vot liber exprimat cu degetu` muiat in gura si tinut in bataia vantului, iar republica-regatu`-imparatia lor sa se numeasca TIGANIADA! Noi aprobam demersu` ! Aproba-le cererea, nene spy in rezerva Putin!!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 00:56

Adevar va spun voua:
M-am plictisit !
Pe cat de captivant mi se parea forumul asta acum cateva luni, pe atat de predictibil mi se pare acum. Si de plicticos.
Incepand cu mine se poate spune dinainte ce-o sa spuna fiecare dintre noi.
Despre orice.
Sper sa am puterea sa nu mai postez...
Pe toti cei pe care i-am invitat la mine, i-i astept.
Scrieti-mi la sbucur@gmail.com.

Sanatate pentru toti !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 01:17

Nea Silviu,esti suparat pe ceva sau cineva,spunemi-l mie si a doua oara nu mai are ocazia sa te supere,mi-l zici pe debusolat?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 01:19

Sper sa am puterea sa nu mai postez...

doamne ajuta!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 01:22

Ia uite ,deja au inceput simpatiile si urarile de bine,nea Silviu,nu stiam ca ai asa multi iubitori pizmasi.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 01:44

Florine, pune mana pe-o pamutca, moaie-o bine in zeama de cucuta si miluieste-i pe iubitorii pizmasi, stropindu-i zdravan de curge "apa sfintita" pe ei ca pe canale; poate le trece chefu` de "urari de bine" si la adresa lu` nea Silviu, si la adresa oricaruia dintre noi! Ca magaru`, daca era cinci minute istet, nu dadea cu copita!!!

dianet

202 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 08:07

De la: mona_simona2002, la data 2009-03-05 15:37:54
De la: dianet, la data 2009-03-05 13:17:46Cum?!? Fara culte religioase pe aici? Nici o biserica, ceva?
O biserica altceva?

Este, este! ...dar nu-i biserica, e partid. Am dat si o lovitura de stat on line (vezi paginile 8- 24 sa fi la curent cu platforma program di doctrinele partidului, in speta facut bine cu forta!)) si avem si presedinte si prim ministru si cabinet... chestia e ca nu suntem chiar normali cu capul, dar in rest... daca esti suficient de nebuna esti ok, te primim in secta asta si pe tine.

Nu sunt suficient de nebuna, sunt doar totalmente nesanatoasa la cutia cu idei, deoarece nu cred in carticele facute pentru adormirea oamenilor . Multumesc de primire .

"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton) Work Shall Set You Free!
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 09:20

Chiar mi-as dori o insula pustie si mi-as dori sa si pot merge si sa stau singur vreo citeva luni.Luni in care sa nu mai aud ca se intimpla atitea tragedii care sa-mi cutremure toata iubirea ce o am ptr oameni.`Uneori,cu toata credinta care o am in aceasta putere divina ma intreb care-i sint motivatiile si rationamentul? Eu sa am o putere divina as stopa crimele si rautatea din sufletul oamenilor.
Sau e vorba de selectia naturala? ne apropiem de sfirsit si ptr asta e necesar sa moara copii ucisi de mina p[ropriilor parinti,sau...e necesar sa apara cit mai multe boli incurabile si sa ucida oameni care nu au apucat sa-si vada copii crescind...Pur si simplu trebuie sa cred ca toate mortile si ororile de pe acest pamint trebuie sa se intimple din motive mai presus de noi?
Sau sa stau sa privesc neputiincios cum cei care ucid sau violeaza primesc citiva ani de detentie si astia suspendati?
mi-e frica chiar si ptr copii mei si chiar de par egoist ma rog din suflet ca dintre toti si dintre toate doar ei sa supravetuiasca.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:41

"Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga-n traista", e-un proverb; de ce crezi c-ar trebui sa existe un "plan" sau o "lucrare" in ceea ce ne priveste? Sa fie o reminescenta a educatiei sau o influenta oarecare a ceea ce auzi, vezi si citesti zilnic - mai ales ceea ce "produc" bigotii? Sigur ca este o selectie; pe ce criterii? Cine stie? Copii ucisi de parinti - reprobabil, barbar, dar... poti tu sau altcineva spune cu certitudine ce-ar fi ajuns, cine ori ce-ar fi fost la maturitate daca ramaneau in viata? Priveste lucrurile si din alta perspectiva, a rationa inseamna a exista si, mai presus de-orice, a fi OM! Si-n trecut au fost situatii identice - dintotdeauna - unica diferenta fata de vremurile noastre consta doar in faptul ca acum sunt mediatizate, prin tv., prin reteaua informationala de tip internet si le constientizam; atat!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:50

Sirius,stimata doamna ceea ce se mediatizeaza este un 0 fata de ceea ce se intimpla.Crede-ma,stiu ceea ce spun,traiesc intr-un mediu criminalistic si ceea ce vad zi de zi si ceea ce trebuie sa accept zi de zi imi cutremura nervii.
Si eu nu vorbesc de situatiile cind o mama avorteaza,vorbesc...in sfirsit am postat acest mesaj ptr ca in ceea ce fac nu au loc parerile de rau sau lacrimile sau procesele de constiinta,am simtit doar nevoia sa spun ceea ce gindesc si ma apasa ptr ca aici exista doar un grup de oameni care nu stiu mai nimic despre mine si -mi pot descarca gindurile oricare ar fi ele. Dar daca te-ai afla printre cadavrele unor copii si sa stii ca atacatorii au fost eliberati dupa numai citiva ani infimi desi...ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa-i vezi pe viata inchisi si tu ai simti acceasi durere pe care o simt eu in suflet.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:58

Victor, ceea ce spui tu....ºi multe altele m-au îndepãrtat pe mine de la credinþa într-un D-zeu cum este cel descris în Biblie.
Nimic nu este drept.....ºi se întâmplã atâtea care n-au nici o raþiune, nici o logicã....încât, eu am ajuns la concluzia cã a existat un creator, al Universului....ºi atât!
Fiecare este pe cont propriu, legea celui mai puternic primeazã ºi nici vorbã de viaþã dupã moarte. Tot ce trãieºti este aici, pe Terra, în timpul în care trãieºti, fiecare dupã norocul ce-l are.

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:00

Stiu ca atunci cind vezi moartea zilnic ai un respect imens ptr viata indiferent cum este ea.As vrea sa vad si eu foarte usor aceasta diefrenta intre viata si moarte: asta e...cineva trebuie sa moara,mai bine ca a murit ca cine stie ce ar fi fost in viata mai tirziu,poate un al...n criminal in serie,sau poate viitorul asasin al presedintelui Statelor Unite,dar...eu vad moartea,vad crima,vad vieti curmate in cel mai monstruos mod posibil si mai grav ,vad cum aceste fapte ramin aproape nepedepsite sau mai rau cei care ridica cuvintul acuzator devin cadavre pierdute in desert,de asta poate ca viata si dreptul la viata ptr mine are un alt sens aproape imperceptibil ptr voi cei care vedeti aceste crime la tv

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:30

Gresesti, Vasix (sau Victor?); nici pt. mine mortii nu sunt un "spectacol televizat", am vazut prea multi! Si asta nu-i tot... in fine, am banuit ceva, de-aceea ti-am sugerat o oarecare detasare, sa nu iei fiecare caz in parte ca fiind ceva personal, fiindca s-ar putea sa nu rezisti si cred c-ar fi pacat! Cat priveste pedepsele mult prea blande sau aproape inexistente, cat si intalnirile si-amenintarile din partea faptasilor lasati din nou pe drumuri fiindca n-ar constitui "un pericol pt. societate"... se mai poate spune ceva?! Iti dau dreptate in totalitate!!!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:25

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-09 15:41:08 "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga-n traista", e-un proverb; de ce crezi c-ar trebui sa existe un "plan" sau o "lucrare" in ceea ce ne priveste? Sa fie o reminescenta a educatiei sau o influenta oarecare a ceea ce auzi, vezi si citesti zilnic - mai ales ceea ce "produc" bigotii? Sigur ca este o selectie; pe ce criterii? Cine stie? Copii ucisi de parinti - reprobabil, barbar, dar... poti tu sau altcineva spune cu certitudine ce-ar fi ajuns, cine ori ce-ar fi fost la maturitate daca ramaneau in viata? Priveste lucrurile si din alta perspectiva, a rationa inseamna a exista si, mai presus de-orice, a fi OM! Si-n trecut au fost situatii identice - dintotdeauna - unica diferenta fata de vremurile noastre consta doar in faptul ca acum sunt mediatizate, prin tv., prin reteaua informationala de tip internet si le constientizam; atat!

Pe scurt, te referi la reministente bestiale ca ura, agresivitatea, etc. incompatibile cu spiritul, ratiunea si tot ceea ce inseamna a fi OM. In rest, despre "ce ar fi ajuns ..." nici nu pot citi asa ceva, refuz ideea.

All Things Grow With Love
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 22:26

Da, si la asta ma refeream, dar mai este un aspect pe care nu stiu cati l-au sesizat, si-anume, exacerbarea voluntara si artificiala a instinctelor animalice si diminuarea omenescului; cine, cum si pe ce cale a reusit sa influenteze Omul in sens negativ, sa-l deturneze de pe calea-i fireasca, ascendenta, reducandu-l la un simplu biped cuvantator, la un stadiu mai apropiat de animal decat de Inteligenta creatoare, cum ar fi fost normal?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 22:56

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-09 22:26:33 Da, si la asta ma refeream, dar mai este un aspect pe care nu stiu cati l-au sesizat, si-anume, exacerbarea voluntara si artificiala a instinctelor animalice si diminuarea omenescului; cine, cum si pe ce cale a reusit sa influenteze Omul in sens negativ, sa-l deturneze de pe calea-i fireasca, ascendenta, reducandu-l la un simplu biped cuvantator, la un stadiu mai apropiat de animal decat de Inteligenta creatoare, cum ar fi fost normal?

..s-aceasta "se-ntampla" datorita cotidianului bombardamentului mediatic manipulativ la nivel de masa, prin cre se indreapta atentia populatiilor spre tintele false si tot timpul miscandu-se inte violenta, atrocitati si nesemnificativul condimentat grobian

atunci cand scopurile fi-vor atinse, discrepanta intre cei condusi si conducatori va fi de-a dreptul de neimaginat.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 23:53

Am sa rezum ceea ce-ai postat mai sus, Mytcor, in cateva cuvinte ce se vor si-un indemn la studiu: continutul cap. 1 din "Protocoale"; se regasesc exact, pe puncte, toate raspunsurile la intrebarile formulate in postarea mea anterioara. Nu-i numai bombardamentul mediatic cotidian prin care se manipuleaza, ce-i drept, marea masa a populatiei, e ceva mai mult... si mai grav.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:07

da,da,vin si eu,ce se da?

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:14

Tu vrei premiu, sa-nteleg?! Ei da, se ofera un bostan imens... gaunos precum capetele multora dintre "amicii" nostri; bunu-i?!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 15:16

Ei daca tot vorbesti de bostan fa si denunturile respective sa te-auzim stimabila cui vrei sa-i dai bostanu respectiv gaunos

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: