back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:36

RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:36

De la: pasadro, la data 2009-01-26 19:02:38
De la: minutemaid, la data 2008-12-03 23:22:42O vorba spune asa: " Prima impresie ti-o faci..., a doua conteaza!!!!

Dupa cum posteaza si se exprima cei de pe acest forum putem trage unele concluzii...despre personalitatea si temperamentul fiecaruia.
Cum suntem liberi de a ne exprima parerile... incep eu prima (asum, bineinteles, consecintele).

mytcor: e cool , are simtul umorului, inteligent
Razvan: cool si el, sensibil, inteligent
vasix: romantic, melancolic, pasnic, maturitate emotionala
dagaio: plina de viata, romantica
monasimona: sigura pe ea, curajoasa
mariaoprea:inteligenta, netoleranta,
marinescuirina: naiva, copilaroasa , supusa
azazel: inteligent, sarcastic, maturitate emotionala
atotputernicul: nervos, netolerant, depresiv, inteligent
cla03: inteligenta, toleranta, deschisa (as bea cu placere o berica cu ea :)
)
gabisigiorgio:simpla, indoctrinata, cuminte
homemarcel: inca nu am o parere
obliografic:cool, inteligent... (mai vedem)

Mai sunt si altii pe care "ii am la ochi" :)

Bun, eu am zis de voi... ziceti si voi de...voi!!! In acelasi timp, ramaneti naturali...sau nu!!!
Va astept!!!

Deci, tema este :

Am dreptate... sau nu?

Dana P

Tema topicului este in continuare "Am dreptate... sau nu?", dar unii dintre cei care au scris pe aici au deviat de la tema , chiar au luat-o pe aratura.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:40

Asa este Dana !

Si ma mai gandesc si la premiile ce nu s-au decernat inca

Oblio a avut mereu, mereu cele mai haioase avatare

Asadar premiul pentru cel mai haios si interesant avatar, i se cuvine lui !

parerea mea

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:41

Tema topicului este in continuare "Am dreptate... sau nu?", dar unii dintre cei care au scris pe aici au deviat de la tema , chiar au luat-o pe aratura.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:42

De la: The, la data 2009-03-15 21:40:11

Asa este Dana !

Si ma mai gandesc si la premiile ce nu s-au decernat inca

Oblio a avut mereu, mereu cele mai haioase avatare

Asadar premiul pentru cel mai haios si interesant avatar, i se cuvine lui !

parerea mea

Un vot si de la mine.

Dana P

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:45

Atentie popor !
comanda la mine !
vad ca ati luat-o iar prin balarii, mergeti neabatuti pe drumul vostru plin de gropi si daca nu le aveti, vi le construiti singuri cu sarg ....
Va astept cu propuneri constructive pentru propasirea neabatuta a patriei noastre capitaliste !
Ba, tu, Frey asta, Cel Mai Bun, ori intri in joc, ori plimba ursul religios la alte teme. Hai, misca-ti curul !
Voi, astialalti, Florinache, ce faci nene cu insula aia ?
Mono Simono, ai amutit ?
Etc, voi ce mai ziceti ?
Cum am lipsit o saptamana, cum ati lasat tara de izbeliste ...
Ce baza pot sa am in voi ....?
Se imprumuta astia sa aiba cu ce plati privatii datoriile, iar noi, cand o fi sa accedem la putere, ca sa zic asa mai pretentios, o sa platim hangaralele Besesciene ...
E frumos ?
N-ar trebui un referendum ?
N-avem destul viitor ipotecat ?
Astia n-au ce fura in regim de criza si se apuca sa se imprumute ? Se ne imprumute ... ca intotdeauna cei imprumutati suntem noi, ei sunt numai cu comisioanele si noi cu soldurile, nu ?
Ce ziceti de chestia asta ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:45

Ei, DA !...pe aratura....

normal !...incep araturile de primavara, ...n-asa, Passadro ?...

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:46

De la: Subredul, la data 2009-03-15 21:45:21Atentie popor !
comanda la mine !
vad ca ati luat-o iar prin balarii, mergeti neabatuti pe drumul vostru plin de gropi si daca nu le aveti, vi le construiti singuri cu sarg ....

Va astept cu propuneri constructive pentru propasirea neabatuta a patriei noastre capitaliste !
Ba, tu, Frey asta, Cel Mai Bun, ori intri in joc, ori plimba ursul religios la alte teme. Hai, misca-ti curul !
Voi, astialalti, Florinache, ce faci nene cu insula aia ?
Mono Simono, ai amutit ?
Etc, voi ce mai ziceti ?
Cum am lipsit o saptamana, cum ati lasat tara de izbeliste ...
Ce baza pot sa am in voi ....?
Se imprumuta astia sa aiba cu ce plati privatii datoriile, iar noi, cand o fi sa accedem la putere, ca sa zic asa mai pretentios, o sa platim hangaralele Besesciene ...
E frumos ?
N-ar trebui un referendum ?
N-avem destul viitor ipotecat ?
Astia n-au ce fura in regim de criza si se apuca sa se imprumute ? Se ne imprumute ... ca intotdeauna cei imprumutati suntem noi, ei sunt numai cu comisioanele si noi cu soldurile, nu ?
Ce ziceti de chestia asta ?

Eu, Etc Dana P, sunt bine, foarte bine si ma bucur ca ai revenit Bucur.
Sper ca si voi sunteti OK, atat tu cat si sotia ta.

Dana P

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:48

Va multumesc pentru propunere si imi cer scuze dar o perioada sunt plecat si nu am cum sa intru pe net ( serviciul e de vina ), dar stati linistiti ca nu scapati de mine.
Va urez toate cele bune si sa auzim de bine.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:49

SUBREDULE VIN CU TINE DACA PROMITI CA-I TRAGI IN TEAPA PE TOTI POPII SI ODRASLELE LOR+COMUNISTII REVOPSITI SI ODRASLELE LOR,MOARTE TRADATORILOR!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:49

Sa te vedem ... si sa te citim cu bucurie Oblio !!!

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:51

premiul pt avatar merge si de la mine ... pt oblio... ! plus... cu referire la socializat.. e voie mereu... toata lumea cu toata lumea... dar eu faceam "referire cu referire la" doamna sirius... care se "referea " la 2un nu stiu cum oblio" sau ceva d e genu. oricum.. eu glumesc mai emreu si chiar dc nu sunt cu voi cum obisnuiam ... tot va citesc. nu mai scriu pt ca nu am timp.. dar tot imi fac 5 min pe zi sa va citesc . sunt cu ochii pe voi... omniprezent! :) SI PASANDRO ASA E... CU ARATURA! am deviat mult dar ce s`a schimbat pe aici... avem presedinti... insula... aici m`am pierdut...!
cat despre retardu asta... ce se tot "introduce" in seama... inca ma abtin ...!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:53

Propunere .

ca sa nu plateasca ... "cei de maine" .... "hangaralele Besesciene"
sa se vanda politicienii de azi ... poate ca-i cumpara vreun circ ceva acolo !

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:53

De la: mytcor, la data 2009-03-15 21:45:36Ei, DA !...pe aratura....

normal !...incep araturile de primavara, ...n-asa, Passadro ?...

Noua , romanilor, ne place mai mult "sa batem campii" decat sa aram.
Cu privire la araturile de primavara, mai usor ca pe urma avem de lucru tot anu'.

Dana P

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:54

De la: razvankyokushin, la data 2009-03-15 21:51:29premiul pt avatar merge si de la mine ... pt oblio... ! plus... cu referire la socializat.. e voie mereu... toata lumea cu toata lumea... dar eu faceam "referire cu referire la" doamna sirius... care se "referea " la 2un nu stiu cum oblio" sau ceva d e genu. oricum.. eu glumesc mai emreu si chiar dc nu sunt cu voi cum obisnuiam ... tot va citesc. nu mai scriu pt ca nu am timp.. dar tot imi fac 5 min pe zi sa va citesc . sunt cu ochii pe voi... omniprezent! :) SI PASANDRO ASA E... CU ARATURA! am deviat mult dar ce s`a schimbat pe aici... avem presedinti... insula... aici m`am pierdut...!
cat despre retardu asta... ce se tot "introduce" in seama... inca ma abtin ...!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:55

Sefuuuu !...

Mona a spus ca-s un baracios !...

Eu am fost sub agoberire la Liban pentru sa vand kalasnicoave de la Ciorogarla si sa gumbar betrol si gaz de la zurza , si ea zbuz urata forpa desbre afacere.
Io la FMI nu vreau sa merg !...mai bine faceam revorma fiscla sanatoasa !...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:59

"Eu, Etc Dana P, sunt bine, foarte bine si ma bucur ca ai revenit Bucur.
Sper ca si voi sunteti OK, atat tu cat si sotia ta."

Bine zis !
Pasadro, asa patesti cand nu-i amintesti pe toti.
Daca ma mai enervezi mult dau o fuga pana la Buzau sa te vad in carne si oase si sa te vad atunci ce mai zici ...

Suntem bine, a trecut prima saptamana de radioterapie si e suportata infinit mai bine decat sedintele de chimioterapie de acum un an ...

ITI MULTUMESC !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:00

Un lucru este sigur : esti perseverent lerolv4 !

Ai postat mesajul asta de 1000...0000 de ori astazi , fara nici o legatura cu subiectele discutate

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:02

De la: mytcor, la data 2009-03-15 21:55:44Sefuuuu !...

Eu am fost sub agoberire la Liban pentru sa vand kalasnicoave de la Ciorogarla si sa gumbar betrol si gaz de la zurza , si ea zbuz urata forpa desbre afacere.
[/quote
N-o baga in seama, pui mic, i s-a urcat imperialismul american la cap ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:06

nene Lerov4 sau cat oi fii,
Te rog sa fii amabil si sa ne lasi cu Iugoslavia aia a matale ...
Ne stresezi.
Ce ti-am facut noi ?
Nu vezi c-avem alta treaba ?
Cu totul alta treaba.
Mata esti din alt film.
Din alta distributie ...
Hai, sapa in alta parte c-aici este beton ...

Acum nu e momentul !
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:07

De la: Subredul, la data 2009-03-15 21:59:44"Eu, Etc Dana P, sunt bine, foarte bine si ma bucur ca ai revenit Bucur.

Bine zis !
Daca ma mai enervezi mult dau o fuga pana la Buzau sa te vad in carne si oase si sa te vad atunci ce mai zici ...

Suntem bine, a trecut prima saptamana de radioterapie si e suportata infinit mai bine decat sedintele de chimioterapie de acum un an ...

ITI MULTUMESC !

Nu am inteles de ce ai schimbat ID.
din Atot.................. ai devenit Subretul ( sa inteleg ca ai imbatranit ), si noi ne rugam sa ajungem la varsta ta.
Multa sanatate tie si la familie

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:15

Mr. President Atotputernicitul subrezit,
Permiteþi sã raportez, am fost în misiune secretã la habotnici sã deprind cât mai bine tehnicile de mani-pulare pe care le propovãduiesc aceºtia.
Misiune îndeplinitã!
Alte întrebãri?! Nu? Vã mulþumesc ºi vã doresc în continuare sã duceþi insuliþa noastrã pe cele mai înalte culmi ale civilizaþiei ºtiinþei ºi tehnicii...bla,bla,bla!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:18

De la: Subredul, la data 2009-03-15 22:02:02
De la: mytcor, la data 2009-03-15 21:55:44Sefuuuu !...

[/quote
N-o baga in seama, pui mic, i s-a urcat imperialismul american la cap ...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:18

De la: obliografic, la data 2009-03-15 22:07:31
De la: Subredul, la data 2009-03-15 21:59:44"Eu, Etc Dana P, sunt bine, foarte bine si ma bucur ca ai revenit Bucur.

Bine zis !

ITI MULTUMESC !

Nu am inteles de ce ai schimbat ID.
din Atot.................. ai devenit Subretul ( sa inteleg ca ai imbatranit ), si noi ne rugam sa ajungem la varsta ta.
Multa sanatate tie si la familie

Ce varsta frate, 50 e varsta ?
Da' voi cat sunteti de tineri ??
Mi-am schimbat nick-ul ca se opareau multi crezand ca sunt infatuat, ca ma cred cine stie, ce scula, ca blasfemiez ... Asa am trecut in partea cealalta. Dar si de data asta se gasesc unii care chiar cred ca sunt subred dupa cum credeau ca sunt si atotputernic. Traim intr-o lume in care, cuvintelor li se acorda mare importanta ... In mod eronat as zice eu, daca m-ar asculta cineva.
Multumesc pentru urari !
Sa fie pentru toti nu numai pentru nevasta mea si pentru mine !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:21

Doro,
te esprimi cam liber, fetito ...
Ce facem aici, ne credem egali, ne tragem de ... , ai ?
Mai lucreaza la unghi.
Mi s-a parut mie sau nu te aplecai cu suficienta umilinta cand scriai ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:23

Tarisoara se indatoreaza si voi nu maraiti nimic ...
Bineeeee ...

Ne vedem maine, daca o sa-mi fie bine.
Daca nu, altadata.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:25

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-11 20:09:37
De la: pasadro, la data 2009-03-10 22:32:34
De la: Subredul, la data 2009-01-24 22:45:41Florine, Pasadro n-o fi citit ca nu da nici un semn de viata.
Sau o fi citit si ... tocmai d-aia ...
Si-o fi zicand, biata femeie, io-te ca ma pricopsesc cu doi nebuni deodata, nu numai cu unul .....

Azi am fost la o inmormantare.
Cand ne intorceam de la clinica unde s-a operat sotia mea, ne-a sunat o buna prietena de familie (prieteni de aproape 30 de ani ) si ne-a spus ca a murit ... Bubu (mama ei).
Bubu era pensionara si ar fi implinit peste doua luni 63 de ani.
Ii placeau florile si avea curtea plina.
Joi au fost 15 grade afara. Bubu a noastra a iesit sa pregateasca terenul florilor. Era soare. A venit de la scoala nepoata ei (a XI-a) a trecut pe langa ea, i-a zis sarut mana si Bubu i-a spus ca sa se duca sa se schimbe ca vine ea in zece minute sa-i puna de mancare. ... Dupa cinci minute, un vecin a vazut-o pe Bubu cazuta pe spate, cu lopetica in mana, cu ochii deschisi, fara suflare. Atac de cord. Murise. A dus-o la spital dar n-a mai fost nimic de facut...
A murit Bubu !
Ce jale a putut sa fie ...
Bubu n-a stiut ca sufera cu inima...
A fost contabila la primarie. Era respectata si iubita de fetele de la contabilitate. N-a lipsit una ... Era o contabila de moda veche care le stia pe toate si le-a invatat pe fete .... O iubeau si o vizitau mereu.
Bubu fuma. A fumat mereu. Zicea ca nu poate sa se lase. Si bea cafea. Ness.
Era o placere sa stai cu Bubu de vorba.
In vara trecuta, Bubu ne-a dat o gramada de flori din gradina ei si a venit de le-a plantat ea. A stat la noi aproape o zi. Zicea ca noi nu stim ce si cum sa facem cu florile, unde sa le punem, care langa care se potrivesc.
Nu ne vine sa credem ca Bubu nu mai este ...
Dumnezeu s-o odihneasca pe Bubu !

A venit si nevasta mea. Desi ni se parea ca nu e tocmai bine pentru ea. Dar a vrut sa vina... sa-si ia ramas bun de la Bubu.

Asta e povestea...
De maine ne mai linistim ... asteptam rezultatul biopsiei si vom vedea ce avem noi de facut ...
Noapte buna, tuturor !

Propunerea de a ne intalni a venit din partea lui Cla

"De la: cla03, la data 2008-12-10 10:53:08

Minutemaid esti o dulcica si trebuie sa-ti spun ca o discutie cu tine la o ar fi o chestie super.
Sunt multi aici pe forum pentru care am multa simpatie si ale caror mesaje le citesc cu interes. Ma gandesc uneori ce bine ar fi daca am putea sa ne intalnim cumva .... la o petrecere ... a noastra .... Va imaginati ce bestial ar fi ???
pasadro , mariaoprea75, dagaio, marinescuirina, selen .... si sa nu uitam baietii : vasix, , mytcor, obliografic, razvankyokushin, atotputernicul, tvikea, the_mole .....
ma bucur ca v-am intalnit aici pe forum ! "

Oricum s-a deviat mult de la tema, dar eu nu am uitat ca la un moment dat ziceati sa ne intalnim.
Si eu as dori sa ma intalnesc cu unii dintre forumisti si cred ca mai potrivit ar fi sa ne intanim la o anumita data in Bucuresti.
Eu il propun pe Florin, florin_bad_boy, organizator al intalnirii .
Ce ziceti?

Dana P
sarut mana,pasadro,iti multumesc frumos pt.increderea acordata,sper sa pot fi in stare de sarcina trasata,tinem legatura,ok?

"Pasadro, asa patesti cand nu-i amintesti pe toti.
Daca ma mai enervezi mult dau o fuga pana la Buzau sa te vad in carne si oase si sa te vad atunci ce mai zici ..."

Eu am venit cu propunerea ca Florin,florin_bad_boy, sa se ocupe de organizarea unei intalniri la Bucuresti, el a fost de acord, dar mai departe nu stiu ce a facut .

Dana P

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:25

De la: Subredul, la data 2009-03-15 22:21:01Doro,
Mai lucreaza la unghi.

Din "unghiu" habotnicinmii, cicã "ne tragem cu umilinþã din Adam ºi Eva"...cu deosebitã stimã ºi onoare vã aduc la cunoºtinþã astea

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:28

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-15 22:25:46
De la: Subredul, la data 2009-03-15 22:21:01Doro,
Mai lucreaza la unghi.

Din "unghiu" habotnicinmii, cicã "ne tragem cu umilinþã din Adam ºi Eva"...cu deosebitã stimã ºi onoare vã aduc la cunoºtinþã astea
[/quote

Asa da !
Vezi ca se poate ... ?
Deci ... se poate ...

Incet-incet, scot oameni din voi ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 22:31

Fara datorii si fara mariri !.....

sa caute-n noapte si-n gris de zi , acolo-s €-ii !...

sa impoziteze proportional adaosul comercial !
-pana la 5 % - cota unica impozitare
- 5%-10% -dubla cota impozitare
-10 %.-X %- 99 % impozitare

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: