Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 19:54
Stimabile, greu..., f. greu sa ma hotarasc; cred ca-i nevoie barem de-un TIR de bostani, bineinteles, de marimi diferite, functie de "merite"- normal - da` asa zic eu c-ar fi corect ca sa nu se supere cei ce-au "contribuit" cu mult spor la involutia multilaterala a cetatenilor, pe toate planurile de activitate, etc.; nu stiu daca fac fata de-una singura la dificila sarcina de-a nominaliza potentialii castigatori, simt ca-mi trebuie ajutoare! Propun sa dezbatem public cine-ar merita nominalizarea si, apoi, in mod democratic, sa supunem la vot; se-aproba?
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 22:32
De la: Subredul, la data 2009-01-24 22:45:41Florine, Pasadro n-o fi citit ca nu da nici un semn de viata. Propunerea de a ne intalni a venit din partea lui Cla "De la: cla03, la data 2008-12-10 10:53:08 Minutemaid esti o dulcica si trebuie sa-ti spun ca o discutie cu tine la o ar fi o chestie super. Sunt multi aici pe forum pentru care am multa simpatie si ale caror mesaje le citesc cu interes. Ma gandesc uneori ce bine ar fi daca am putea sa ne intalnim cumva .... la o petrecere ... a noastra .... Va imaginati ce bestial ar fi ??? pasadro , mariaoprea75, dagaio, marinescuirina, selen .... si sa nu uitam baietii : vasix, , mytcor, obliografic, razvankyokushin, atotputernicul, tvikea, the_mole ..... ma bucur ca v-am intalnit aici pe forum ! " Oricum s-a deviat mult de la tema, dar eu nu am uitat ca la un moment dat ziceati sa ne intalnim. Si eu as dori sa ma intalnesc cu unii dintre forumisti si cred ca mai potrivit ar fi sa ne intanim la o anumita data in Bucuresti. Eu il propun pe Florin, florin_bad_boy, organizator al intalnirii . Ce ziceti? Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 20:09
De la: pasadro, la data 2009-03-10 22:32:34sarut mana,pasadro,iti multumesc frumos pt.increderea acordata,sper sa pot fi in stare de sarcina trasata,tinem legatura,ok?De la: Subredul, la data 2009-01-24 22:45:41Florine, Pasadro n-o fi citit ca nu da nici un semn de viata.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 22:57
Eu sunt convinsa, altfel nu as fi venit cu propunerea. Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 23:02
keep in touch
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 09:28
De la: roxanapitis, la data 2009-03-06 15:16:18Din cauza voastra, nu mai sunt blonda !roxi,tara te vrea blonda!
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 17:43
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-12 09:28:33De la: roxanapitis, la data 2009-03-06 15:16:18Din cauza voastra, nu mai sunt blonda !roxi,tara te vrea blonda! Ma mai gandesc. Pana atunci o sa ma prezint cu niste coarne de cerb.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 20:44
Vaaaaleeeuuuuuu... Roxana, nuuuuu! Lasa-i pe "cerbi" sa fie incornorati, nu tu, ca esti de-a noastra, din..."cealalta tabara"! Si-are dreptate Florin, fii blonduta iar mintea sa-ti functioneze si-n continuare precum "ciopteru`"!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 19:28
Vad ca v-am lasat din mana si s-a dus de rapa totul ...
Ati luat-o prin balarii. Vedeti ce inseamna absenta unui lider ? Care mai misti ? Mai e cineva dispus sa duca tara pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie ? Mai vrea cineva capitalism multilateral dezvoltat ? Mai este cineva care vrea sa traiasca bine ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 19:31
acum nu e momentul
|
|
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 19:31
mai treci mata maine pe seara si-om mai vedea
|
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 19:56
Cum iti dai seama ca esti roman ??
- tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi - incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu - stai linga cele mai mari doua valize din aeroport - ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se par foarte normal - dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti - parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi - ai perdele de dantela - ai cel putin o fata de masa din macrame - ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta - ai sau ai avut covoare pe pereti - mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg - ai draperii macar la o usa din casa - mama ta recicleaza paharele de plastic, farfuriile din carton si pungile de la sandwichuri spalindu-le - ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie - folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi - raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla - parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi - nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport - suni interurban numai dupa ora 11,00 PM - parintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii - parintii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon - ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria - nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta - ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers. - copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in septembrie desi sint 25 de grade afara - porti palton din septembrie pina in mai - daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sint 20 grade afara - crezi ca 'urda', 'mamaliga', 'parizer', telemea', 'zacusca' sint feluri internationale de mincare - cind vin straini la tine in vizita te distrezi dindu-le cea mai tare tuica din casa ...si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni... - cind ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca NU' la tine inseamna ca 'DA'...
|
|
veveritza29 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 12:03
Atotputernicul nu mai e pe aici?
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 12:20
Numa` sefu` al mai al... dintre ai mai ai... Excelenta -Sa, Subrezitu` Intaiul, da` momentan n-are audienta; rugam frumos, nu intrerupeti siesta Excelentei-Sale, nu deranjati! Reveniti mai tarziu, in cazu`-n care aveti sa-i supuneti atentiei ceva important; veti fi introdusa in of(t)iciul Domniei-Sale, de insusi "secretosu`" personal, daca - dupa cum am precizat - "cestiunea" nu sufera amanare!
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 13:17
...Jefuuu !...
urgent mezaj JEFUUUU. fenim dupa dine Jefu si lucrare dentara vacem la tine Jefu, fara zuparare dda ?.. |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 13:36
Mytcor, druje moie, ti ne poniaiesi nicevo; merge la tine cu parat la Sef? Ai, ai Boje, Boje si eu crezut ca noi doi druje ca bratia! Ia spion acoperit spus ti? Pa, brate moie, noi doi la fel, trebe coperit unu` p-altu` nu parat la sef, noi trebe lucrat preuna spre bine sef si tot narodu`, poniaiesi? Noi trebe facut pace la narodu` nost` pe insula, numa` pace, jiti bun si luat banu` verde de la americanski si al colorat de la evropenski! Tak trebuiesi facut si `naltat sefu` la rang si pus baza la randuiri! Pa, ti ne mai parat pe nime si pus ruka la rabota, este? Urmat plan si gata! Tak, hvala, si spor bun la rabota! Jiveli, brate moie!!!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 13:41
P.S. Gasit zubar... asta ... dentistu` bun la noi, la Bella Crkva, nu scupo ca la voi, dobro i ieftino, adus sef cand vrei, tako dobro lucra ca nu mai trebe dinti, pus iedan-dva proteza!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 481 mesaje Membru din: 14/03/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 13:42
RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 13:43
MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 13:53
Subscriu total la ultima "urare"; restul inca n-am apucat sa citesc. Ma-ntreb, insa, cine esti si cine te-a maniet atat de tare taman amu`, ma revolutionare? Nu zic, loazele alea care isi fac mendrele pe pielea noastra trebe "ciufulite" sanatos, ca ni-i cam lehamite la toti, da` nu pot sa nu ma-ntreb de unde-ai aparut asa, din senin, ca vreun nouras care s-ascunda un "lighenas" de-ala zburatacit nu vaz! Si nu crezi ca faci oaresce talmes-balmes, de nu mai pricepe "boborul" ce vrei sa-i comunici? Si cu Marx, si cu Zelea-Codreanu?! Hhhhmmmm... si "calare" pe mandra, si cu sufletu`-n rai, nu se poate!!! Hotaraste-te, ori una - ori alta!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 13:55
SA FACEM O ROMANIE MARE CA SOARELE SFANT DE PE CER!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:33
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 13:55:27SA FACEM O ROMANIE MARE CA SOARELE SFANT DE PE CER! E clar !...matale esti cu "Fuotza Nuova"...Legiunea , Arhangheli, C.Z. Codreanu, H. SIMA, Casa Verde- Camasile ?...sunt negre sau verzi ?... lamureste-ne !... ori esti si tu vr-un CHE !?... Au ma-nsel , zbanghiule !... |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:34
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:35
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:38
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 14:35:27RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR! Aloooooooooo , BALACEANCA, SOPOCA, Nr.9 !..... suna-ti fratilor la 112 !....a-nebunit LUPU !... |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:41
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:43
De la: freddythebestman, la data 2009-03-14 14:41:31MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA! Florinacheeeeeeeee !....ia-l pe insula si da-l la fetite !... |
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:44
AZAZELE,DE CE TE BAGI IN SEAMA TRADATORULE,ASA L-ATI OMORAT SI PE CAPITANUL NOSTRU,MISEILOR!
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:46
MYTCOR,CE NUME DE AZAZEL AI,MASONULE,ESTI CUMVA DIN INDUSTRIA DE POPI,DE LE IEI APARAREA?
|
|
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:47
|
|
|
|

Stimabile, greu..., f. greu sa ma hotarasc; cred ca-i nevoie barem de-un TIR de bostani, bineinteles, de marimi diferite, functie de "merite"- normal - da` asa zic eu c-ar fi corect ca sa nu se supere cei ce-au "contribuit" cu mult spor la involutia multilaterala a cetatenilor, pe toate planurile de activitate, etc.; nu stiu daca fac fata de-una singura la dificila sarcina de-a nominaliza potentialii castigatori, simt ca-mi trebuie ajutoare! Propun sa dezbatem public cine-ar merita nominalizarea si, apoi, in mod democratic, sa supunem la vot; se-aproba?
Dana P