Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:54
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:54
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-05 13:52:43in loc sa-mi multumesti ca n-am zis ,,FIUL PLOII'' ete ce-mi faci,pai o fii bine?
Multumesc !
Bine ca n-ai zis: Fiul ... penisului.
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:55
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 13:53:26Cine este de-acord cu Prezidentul???? ªefu" ce zici? E bun?
merge, dar trebuie unanimitate ca sa pot declansa dictatura binelui ...
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:56
De la: dianet, la data 2009-03-05 13:53:48Nenea Subredul, multa sanatate sotiei. Si multa forta amandurora sa treceti si peste asta.
Cat despre nick, imi dau si eu o parere: Stejarul. Nu stiu, ce zici?
Naaaa, ca vin astia direct cu drujba ....
N-ai vazut ce-au patit padurile ?
Acum nu e momentul !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:56
sau ,,PLOIESTEANU'', e bine?sau ,,REPUBLICANU''
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:58
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 13:59
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-05 13:56:32sau ,,PLOIESTEANU'', e bine?sau ,,REPUBLICANU''
Sa ma confunde lumea cu Nelu sau cu Mita ?
Naaaaaa .....
Acum nu e momentul !
|
|
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:00
Greu, greu. Mai cautam
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:00
Mai vorbim maine.
Ma duc acasa ca ma asteapta mamaita ...
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:02
stai bre ca n-am zis ca esti de la HAIMANALE,ce sari asa la gat,mai usor,uite ,,tataie duru'',ce zici?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:22
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:26
 De ce va dati voi la nick-uri de-alea de-ti vine sa crezi ca nenea Subredu` e de-o varsta cu mumia lu` Tuthankamon, ma gorobetilor? Uite, Florin a scapat la un moment dat orzu` din gusulita si-a zis "fiul marinarului"; da` de ce nu "ratusca deocheata"? Il mai intinerim nitel, ii dam un nou avant in viata, il inzestram cu forte sporite... ce mai, tanar si fortos (c-are nevoie de optimism pt. doi din cate inteleg). Eu supun la vot nick-ul. In nemarginita voastra intelepciune veti stii barem sa apreciati cat de cat propunerea, ca daca nici la atat nu va pricepeti, va las, trec cu catel - cu purcel, la zen-budhism!... aaaaaa... nu, nu pot, c-aia n-au injuraturi! La care sa v-amenint ca trec, ma?! ca ma pierdeti de musterie! Silviu, numai bine amandurora, nu-i un capat de lume, trece, te-asigur ca se va face bine; stii ce-i f. important pe langa tratament? Forta psihica, vointa, credinta ca se vindeca, autosugestia repetata la nesfarsit, la fel si-ncurajarea din partea ta repetandu-i cu obstinatie acelasi lucru. Sa nu ma crezi vreun alt soi de panarama religioasa, ca nu-s, ailalti ma stiu bine, dar prin autosugestie - fara niciun tratament medicamentos - m-am vindecat singura de hipertiroidie. Sigur, nu peste noapte, nu in scurt timp, a durat trei ani pana m-am vindecat complet, dar i-am demonstrat si medicului ca se poate fara operatie si chiar fara ajutorul lui. Sanatate si numai bine!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:30
Eu votez Prezidentul, Vasix mã aprobã...cine mai voteazã la fel? hadeþi....ãla eu....ãla io...!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:32
de ce nu ,,dictatoru' de carton'' sau de mucava
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:32
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:35
Haide maaaa,ce dictator? THE PREZIDENT!!!!!!!!!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:36
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-05 14:32:29de ce nu ,,dictatoru' de carton'' sau de mucava
Hai, mãi Florin...de ce eºti Gicu Contra?....Voteazã ºi tu cu noi!
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:38
Dora si mie mi-e teama sa ma pun cu tine,cind te vad ce le zici pe alte topicuri..Brrr,esti rea de tot!!!!!!!! Go go go girl!!!!!!!!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:42
Zau ca, a propos de nickuri, mi-e mie dor de Atotputernicul. Si cand ma enerva nu puteam sa nu-i admir stilul in care o facea. Prezidentul duce a persoana mai imblanzita, cam ca Subredul. Nu stiu ce sa zic. As propune Vitriol, daca as sti ca ar reveni putin spre vechiul stil
Work Shall Set You Free!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:46
adevarul este ca si-a cam pierdut din acid,dar nu-i nimic o sa revina in forta,ca doar a inceput campionatu'
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:47
 Ia fiti pe faza! Sa nu ziceti ca-s neam de traista, renunt la propunertea mea c-am "ginit" ca va faceti ca ploua si nu ma pun "de-a contra", votez cu voi, da` c-o conditie: ia cititi voi fain-frumos articolu` cu Parcul National Retezat - "Parcul National Retezat ar putea fi inclus printre cele 7 minuni naturale ale lumii" - sper sa fi citat exact titlul si sa va puneti pe votat ca merita! Cine nu cunoaste Retezatul, il indemn sa mearga sa-l vada si sa ne spuna dup-aia cum s-a simtit acolo, mai ales in preajma iezerelor - "Ochii Maicii Pamant" indreptati spre Cer!!!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:51
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-05 14:47:55 Ia fiti pe faza! Sa nu ziceti ca-s neam de traista, renunt la propunertea mea c-am "ginit" ca va faceti ca ploua si nu ma pun "de-a contra", votez cu voi, da` c-o conditie: ia cititi voi fain-frumos articolu` cu Parcul National Retezat - "Parcul National Retezat ar putea fi inclus printre cele 7 minuni naturale ale lumii" - sper sa fi citat exact titlul si sa va puneti pe votat ca merita! Cine nu cunoaste Retezatul, il indemn sa mearga sa-l vada si sa ne spuna dup-aia cum s-a simtit acolo, mai ales in preajma iezerelor - "Ochii Maicii Pamant" indreptati spre Cer!!!
Nu ma fac ca ploua, da' nu-s convinsa ca e potrivit. In plus, el are ultimul cuvant, ca doar e nick-ul omului. Pana cand se va pronunta, noi batem apa-n piua si mergem sa votam parcul (eu l-am votat mai demult de fapt, da' nu conteaza  ).
Work Shall Set You Free!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:51
bravo,sirius si-uite asa imi veni ideea cu nick-ul ,,MANTUITORUL'' ,daca nici asta nu-i pe placul vostru,nu stiu ce sa mai zic,ii impacam si pe cei care vad mantuiri toata ziua si avem si noi idolu' nostru,ce ziceti,ne-nchinam la mantuitor,au ba?
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 14:57
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-05 14:51:57bravo,sirius si-uite asa imi veni ideea cu nick-ul ,,MANTUITORUL'' ,daca nici asta nu-i pe placul vostru,nu stiu ce sa mai zic,ii impacam si pe cei care vad mantuiri toata ziua si avem si noi idolu' nostru,ce ziceti,ne-nchinam la mantuitor,au ba?
Ai innebunit cu capu', my friend. Vrei sa nu mai scapam de cre[s]tini ( sa folosesc termenul unui prieten  ) in vecii vecilor amin nici aici? Da, stiu, unii avem deja eticheta stantata (mai ceva ca ovreii in Germania celui de-al doilea WW), dar sa nu exageram. Lasa-l p'ala in cartea aia si in topicurile alea unde ii e locul
Work Shall Set You Free!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:00
De la: dianet, la data 2009-03-05 14:57:41De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-05 14:51:57bravo,sirius si-uite asa imi veni ideea cu nick-ul ,,MANTUITORUL'' ,daca nici asta nu-i pe placul vostru,nu stiu ce sa mai zic,ii impacam si pe cei care vad mantuiri toata ziua si avem si noi idolu' nostru,ce ziceti,ne-nchinam la mantuitor,au ba?
Ai innebunit cu capu', my friend. Vrei sa nu mai scapam de cre[s]tini ( sa folosesc termenul unui prieten ) in vecii vecilor amin nici aici? Da, stiu, unii avem deja eticheta stantata (mai ceva ca ovreii in Germania celui de-al doilea WW), dar sa nu exageram. Lasa-l p'ala in cartea aia si in topicurile alea unde ii e locul
Hai Dia, subscrie ºi tu la Prezidentul, chiar se potriveºte!
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:04
 Si ne "mantuim" cu totii de-a valma in vreo bomba de cartier cat mai marginas, departe de "ocheanele vigilente" ale alora de-au "mantuitor strainez", cu niste mici si gratare, cu niste stacane faine de "sangele mantuitorului" fara fornaituri tarcovnicesti trase pe nas, noi le-avem pe-ale noastre cantari de "inima vanata" si... aleluia!!! Kaput apocalipsa (apuca-l lipsa!), kaput sfarsit cu matanii, pus cenusa-n cap, dat cu tartacuta de chietre si-alte marafeturi specifice... ne-am "mantuit" impreuna cu "mantuitoru`" nost` si-am trecut deja in mileniul urmator!!! Bravo, Florine, se-aproba!!! Na, ca unii-s cu "el prezidente", altii - cu "mantuieste-ne pre noi...", cum sa-i impaci?!. Fie "pre voia majoritatii" oricare-o fi aia, numa` nu renuntati la "mantuirea" propusa de mine... pleeeeease!!!
|
Kenny
230 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:05
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 15:00:51De la: dianet, la data 2009-03-05 14:57:41De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-05 14:51:57bravo,sirius si-uite asa imi veni ideea cu nick-ul ,,MANTUITORUL'' ,daca nici asta nu-i pe placul vostru,nu stiu ce sa mai zic,ii impacam si pe cei care vad mantuiri toata ziua si avem si noi idolu' nostru,ce ziceti,ne-nchinam la mantuitor,au ba?
Ai innebunit cu capu', my friend. Vrei sa nu mai scapam de cre[s]tini ( sa folosesc termenul unui prieten ) in vecii vecilor amin nici aici? Da, stiu, unii avem deja eticheta stantata (mai ceva ca ovreii in Germania celui de-al doilea WW), dar sa nu exageram. Lasa-l p'ala in cartea aia si in topicurile alea unde ii e locul
Hai Dia, subscrie ºi tu la Prezidentul, chiar se potriveºte!
Io nu subscriu la nimic, ca e chitros. Cer MAI-u' ala de saptamana trecuta si carmaciu' se da lovit. Pai ce facem aici, facem bar de negri sau carmim?
Vanity, definitely my favorite sin.
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:06
D'apai... Hac... Iooo... Hac... Cu cine votez?
Work Shall Set You Free!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:07
Kenny, intai barul. Nu vezi ca deja l-am inaugurat??
Work Shall Set You Free!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:09
Apoi Kenny dragã, dacã promiþi cã te porþi bine cu SRI-ul...pun eu o vorbã bunã de tot...ºtiu eu la cine ºi se aprobã, dar fã ºi mãtãluþã o concesie....aratã cã eºti de bunã-credinþã ºi subscrie la Prezidentu!
|
|
|