back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 22:57

De la: Subredul, la data 2009-02-25 21:28:20Da, asa pare precum zici Mona Simona, dar de unde sa stiu daca nu spui decat in legitima aparare ... noi ne-am autodenuntat de mult, eu cu Maria.
Interesant mi se pare ca vorbesc despre patriotism numai cei de afara. Noi astia traitori numai in Ro nu prea ne punem problema patriotismului.
in fine, ai dreptate (desi nu ma cred cel mai destept de pe forumuri, nu mi-am pus problema niciodata cine este mai destept de pe forumuri, clasamentul asta se face de la sine ...involuntar) si astept sa te cunosc in carne si oase cand vei veni in tara ...

Era o gluma aceea cu desteptii de pe forumuri pentru ca tu chiar ti-ai sustinut parerile cu argumente si ti-ai luat-o in freza pe chestia asta. Te zgandaream si eu, prieteneste ca si asa de mine nu scapi, tot vin eu sa te vad la fata intr-o buna zi.

Ai si tu dreptate, cu legitima aparare... Mie nu mi s-a parut interesant sa ma autodenunt, sa spun tuturor ca m-am intalnit cu Carmen. Poate pentru ca ea este mai retrasa, nu scrie pe forum, doar citeste ce scriem noi si comenteaza verbal, in privat, la telefon, pe mail, face to face

fiecare cu stilul lui.

Si ar mai fi un motiv pentru care n-am povestit intalnirea mea cu Carmen. In urma cu vreo doua luni, cineva de pe site mi-a spus ca am scris prea multe chestii personale pe site. Deci ma rezum la a comenta subiecte de interes general. daca vrei detalii despre intalnirea mea cu Carmen ti le scriu in privat, ok?

ai grija pe acolo ...de oameni si de tarisoara aia a noastra.

cand vin si eu acasa, ok?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 23:11

De la: lorduljohn, la data 2009-02-25 22:26:22
De la: Subredul, la data 2009-02-25 21:28:20Da, asa pare precum zici Mona Simona, dar de unde sa stiu daca nu spui decat in legitima aparare ... noi ne-am autodenuntat de mult, eu cu Maria.
Interesant mi se pare ca vorbesc despre patriotism numai cei de afara. Noi astia traitori numai in Ro nu prea ne punem problema patriotismului.
in fine, ai dreptate (desi nu ma cred cel mai destept de pe forumuri, nu mi-am pus problema niciodata cine este mai destept de pe forumuri, clasamentul asta se face de la sine ...involuntar) si astept sa te cunosc in carne si oase cand vei veni in tara ...

Va multumesc , atat tie , cat Monei Simona !
Aveti dreptate !
Sunt inginer topograf si actualmente sunt in tara si efectuez lucrari specifice (in calitate de director tehnic al unei firme din Timisoara) pentru o firma austriaca care se ocupa de reabilitarea CF campina Predeal si regularizarea raului Prahova!
Faptul ca sunt oltean din Mehedinti , cu domiciliul i Gorj si cu locuinte de seviciu in Timisoara si Busteni si mai ales ca sunt ateu convins, sper sa nu deranjeze pe nimeni !
Inca ceva am doi copii: o fiica care este masterand cu bursa la Univ din Bucuresti si un baiat care este student la Tg. Jiu !
Inca o data va multumesc pentru aprecieri si pentru ca m-ati "citit " foarte bine . !

m bucur ca am nimerit, desi nu ma prea pricep la caracterizari de oameni. ora si alti psihologi de pe aici le zic mai bine decat mine

tuturor.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 23:12

Scuze, am mancat cam multe litere si nu se mai intelege nimic. Reiau textul:

Ma bucur ca am nimerit, desi nu ma prea pricep la caracterizari de oameni. Dora si alti psihologi de pe aici le zic mai bine decat mine

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 23:31

De la: gabigabi, la data 2009-02-24 19:47:49 @monasimona- te salut ! ai dreptate in legatura cu cele 2 subiecte,dar sunt si cele care incita cel mai mult la discutie ! de ce ? pentra ca politicul ne arde in fiecare zi si cum suntem condusi,asa traim si, religia este cea in care cautam raspunsuri pentru ceva mai mult decit viata de zi cu zi ! am dreptate sau nu ?
P.S dar de scris,am scris cam pe peste tot...nu m-ai vazut tu ! o seara buna cu Dragobetele nostru !

Da... si tu ai dreptate in felul tau. Eu vad lucrurile din alta perspectiva:
1. din cauza politicii din Romania unii romani au plecat definitiv din tara (inclusiv eu si familia mea), iar artii duc o viata mizerabila acolo;

2. religia da unele raspunsuri, dar in acelasi timp naste infinit mai multe controverse, razboaie si ura.

Eu prefer sa caut raspunsurile in mine insami si sa-mi rezolv problemele cu propriile mele puteri. Foarte rar in viata m-am bazat exclusiv pe ajutorul lui Dumnezeu, am avut mereu si "Planul B" nu m-am bazat doar pe rugaciuni. Nu stiu... poate sunt mai pragmatica.

Sunt ortodoxa, de cand sunt printre straini ma duc mai des pe la biserica, dar nu cred ca in asta consta adevarata credinta si nici in a te spovedi regulat sau a stii Biblia pe de rost.

Merci, chiar am sarbatorit Dragobetele, acasa, cu vin romanesc si cu gogosi.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 06:43

buna dis-de -dimineata @monasimona ! ....deci , ai confirmat ce-am spus : cum suntem condusi asa traim si unii,de prea mult bine si-au luat lumea-n cap si au fugit de'acasa !
si da, credinta nu inseamna numai matanii si rugaciuni sau mers-tiris pe coate si genunchi....asta-i o forma exterioara de manifestare care nu arata intotdeauna profunzimea convingerii....ba ,uneori,este invers : cind sufletul se rastigneste de iubire,incintare si recunostinta ptr.toate cite i-au fost daruite, incepe sa se sfiiasca si detesta fatada.....am dreptate....sau poate nu ? o zi buna tuturor forumistilor,oriunde veti fi fiind !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 11:07

Eu traiesc foarte bine in Romania...
Nu-mi lipseste mai nimic.
Statul roman este cam prostanac, dintotdeuna a fost condus de niste dobitoci care au fost atat de preocupati sa fure din toate pozitiile ca n-au fost in stare nici sa copieze moduri de rezolvare gata facute de la alte natii.
Dupa catastrofa numita Ceausescu, a urmat una mai groasa numita Iliescu. El a coagulat toate scursurile ceausiste si le-a cocotat in fruntea tarii.
Constantinescu n-a intreprins minic pentru salvarea statului. A fost un personaj jalnic, sinistru dar care, ca si Ciorbea, in ultima vreme a devenit foarte sonor crezand ca am uitat ca n-a facut nimic.
Doar Basescu a incercat sa se ia in coarne cu cea mai mare putere din Romania actual: Guvernul !
Si s-a ales suspendat.
Au vrut sa-l matraseasca !
Pe Emil de ce nu l-au atacat ?
In fine, sa nu reiau treaba cu Basescu.

Cine sunt patrioti cei care traiesc in Ro ?
Cei care il sustin pe Basescu sau cei care-i sunt contra ?

Daca Basescu am muri de atac de cord, pe cine ar fi bine sa punem in fruntea statului ?

Genearalii care au permis ca Alexandru cel Mare sa moara, si-au impartit imperiul si acesta n-a rezistat, s-a dezintegrat definitiv.
Nu e nici o smecherie sa dispara cineva de la conducere.
Pentru noi cetatenii de rand conteaza enorm cine vine in locul lui.
Desi in cazul lui Basescu nu prea are importanta avand in vedere prerogativele presedintelui roman.
Franta este o republica semiprezidentiala, iar presedintele are o voce importanta, un cuvant greu de spus si in tara si in NATO si in UE.
Romanina este o republica nonprezidentiala, in care parlamentul nu da socoteala nimanui, guvernul face cam ce vrea iar presedintele, chiar daca vrea, n-are voie sa faca mai nimic, doar sa rada frumos la toata lumea ca sa fie echidistant ....

Si pentru ca toate astea au fost randuite de oamenii lui Iliescu, a fost posibil ca oameni ca voi, nu putini, sa nu-si mai doreasca sa traiasca in tara asta. Au ales alta tara.
Mi-e teama ca voi va informati numai din televiziuni si presa, ori astia sunt niste mari cretini si mint si exagereaza ca si fratii lor de oriunde din lume....
Asa ca .....
lasa ca va pun eu la curent.
Cand aveti nevoie de curent, apelati la mine !

Te astept Mona !

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:54

prietene,ai incurcat topicurile : nu suntem la cel cu subiectul Basescu ! dar daca tot ai deschis subiectul,atunci am sa-ti spun ca in 2004 cind a fost ales, prietenii plecati pe dincolo -unii din Canada chiar,ne-au spus dezamagiti : nu stiti ce-ati facut ! ati ales un golan !....atunci m-am revoltat si mi-am zis ca n-au cum sa stie ei mai bine de cit noi,care suntem aici,ce si cum...e ! uite ca stiu ! sunt mai bine informati decit noi si n-au deontologi care sa ridice osanale de serviciu!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:22

De la: gabigabi, la data 2009-02-26 15:54:11 prietene,ai incurcat topicurile : nu suntem la cel cu subiectul Basescu ! dar daca tot ai deschis subiectul,atunci am sa-ti spun ca in 2004 cind a fost ales, prietenii plecati pe dincolo -unii din Canada chiar,ne-au spus dezamagiti : nu stiti ce-ati facut ! ati ales un golan !....atunci m-am revoltat si mi-am zis ca n-au cum sa stie ei mai bine de cit noi,care suntem aici,ce si cum...e ! uite ca stiu ! sunt mai bine informati decit noi si n-au deontologi care sa ridice osanale de serviciu!

Nu cred ca are nimeni nici din Canada nici din alta parte a lumii un aparat de imagistica cu care sa puna diagnostice politice nici la dresa lui Basescu nici a altcuiva. Prietenii tai din Canada sunt de teapa ta. Nu ma surprinde ce spun ei.
Lungim povestea inutil, poporul roman il vrea pe Basescu si gata. Principalul motiv pentru care Basescu ramane in top este cel conforma caruia nu este nimeni mai bun ca el, cel putin deocamdata.
Asta este democratia. Nu poti sa spui ca esti democrat si sa negi vointa poporului ... Sa urlii patru ani ca tie nu-ti place un conducator pe care majoritatea l-a decis ....
Galagia care se face despre Basescu este dirijata de cei care au furat pe ruptelea si vor permanent un subiect care sa tina opinia publica ocupata cu un subiect care sa nu lase loc propriilor persoane...

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:40

ok ! e dreptul tau sa spui ce gindesti ,tot asa cum si eu am dreptul sa ma indoiesc de justetea alegerilor facute in numele "asa vrea poporul"....care popor ?ala dus la vot ca turma ?incarcat in masini sa voteze ici si colea ?ala cumparat c'un kil de ulei si unu de zaar ? sau c'un milion de lei ? sau care nici nu stie ce voteaza ? ha !...pace tie !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:14

Ce desteapta esti tu ... cum le stii tu pe toate, mai rar cineva ....
Ete ca nu toata lumea a fost mituita elecoral.
Nu mai judeca cu televizorul, foloseste-ti capul ...
Chiar daca ar fi asa cum spui, asta este vointa electoratului, asa este electoratul. Tu gandesti ca un dictator: nu stie poporul ce vrea, e prost, eu in schimb stiu ce trebuie facut pentru el, chiar daca el nu vrea ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:23

De la: Subredul, la data 2009-02-26 19:14:51Ce desteapta esti tu ... cum le stii tu pe toate, mai rar cineva ....
Ete ca nu toata lumea a fost mituita elecoral.
Nu mai judeca cu televizorul, foloseste-ti capul ...
Chiar daca ar fi asa cum spui, asta este vointa electoratului, asa este electoratul. Tu gandesti ca un dictator: nu stie poporul ce vrea, e prost, eu in schimb stiu ce trebuie facut pentru el, chiar daca el nu vrea ...

Razboinucul mamii..te dezmierd putin...las-o mai moale!
Silviule...ne mai auzim...simt ca vreau sa iau o pauza de la discutiile de pe forum...noi mai vorbim pe mess.Tine-o tot asa!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:36

Cam cum vine asta cu "mai moale" ?

Daca inoportunez pot sa-mi vad de treaba ... fara nici o greutate ...

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:37

da,bobocule ...eu am gindire de dictator ptr.ca ma indoiesc de poporul ca turma ,care functioneaza ca un berbece; tu,in schimb,esti democrat ptr.ca Stii ce-i trebuie si vrei sa i-o impui cu forta ! bravos,halal logica !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:42

Bine, bine
N-o sa ma enervez acum daca tot stiu c-o sa-mi treaca...

Gabita, ma plictisesti ingrozitor !

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:47

atunci suntem chit ! dar,adevarul-adevarat este ca nici nu ma plictisesti,nici nu ma enervezi....am trecut de faza aia ! acum ma distrezi si-mi vine sa te-ntreb daca nu cumva esti de serviciu cind marsaluiesti pe toate forumurile,dindu-ne lectii ! pusici !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:32

De la: gabigabi, la data 2009-02-26 19:47:43atunci suntem chit ! dar,adevarul-adevarat este ca nici nu ma plictisesti,nici nu ma enervezi....am trecut de faza aia ! acum ma distrezi si-mi vine sa te-ntreb daca nu cumva esti de serviciu cind marsaluiesti pe toate forumurile,dindu-ne lectii ! pusici !

Găbiță...după câte văd, ție ți s-a " pus rău pata" pe domnul Silviu.....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:40

Ce dracu' sunt alea "pusici" ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:44

De la: Subredul, la data 2009-02-26 20:40:10Ce dracu' sunt alea "pusici" ?

Pusicii sunt "aia/aceia" nu "alea" - parerea mea.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:46

Am dreptate sau nu?

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:50

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-26 20:32:11
De la: gabigabi, la data 2009-02-26 19:47:43atunci suntem chit ! dar,adevarul-adevarat este ca nici nu ma plictisesti,nici nu ma enervezi....am trecut de faza aia ! acum ma distrezi si-mi vine sa te-ntreb daca nu cumva esti de serviciu cind marsaluiesti pe toate forumurile,dindu-ne lectii ! pusici !

Găbiță...după câte văd, ție ți s-a " pus rău pata" pe domnul Silviu.....

Si reciproca este adevarata - parerea mea.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:01

Vai de mine!!!! Si pe subiectul asta s-au incins spiritele? De ce va tot paruiti oameni buni? Ma refer la Silviu si Gabi.

Eu cred ca trebuie sa reluam putin ideea topicului.

Aici trebuie sa spunem fiecare cine si cum credem ca sunt ceilalti forumisti. Ceea ce scriem trebuie sa fie analizat, aprobat sau infirmat de persoana in cauza care mai da niste detalii suplimentare despre sine si raspunde cu DA sau Nu la intrebarea "am dreptate... sau nu?"

Mai era pe aici si o comisie care acorda premii de popularitate, avatare, stabileau intalniri s.a.m.d.

Eu l-am nominalizat pe Silviu la categoria "cel mai destept forumist" iar Razvan zicea sa-i dam premiul categoriei "lupul cu dintii tociti"

Dupa ultimele schimburi de focuri cu Gabi, propun sa ramana nominalizarea la categoria cel mai destept forumist pt. ca ne-am lamurit cum e cu dintii tociti, nu?

Incadrati-o rapid si pe Gabi undeva ca poate se semneaza tratatul de pace.

Eu va pe toti, dragii mei.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:30

Mono Simono !
Ma spargi in figuri !
Io, cel mai destept de pe forum ?
Ma faci sa rad ...
Cat de mult a decazut lumea daca eu am ajuns fruntas ?
Ori faci misto ?
Faci misto, nu ?

Mai mult ca sigur.

Io as zice ca cel mai tare din parcare este Mytcor. Echilibrat, elegant, maiestos, stie sa caute, e suficient de retinut, foloseste un limbaj ingrijit, chiar enervant de ingrijit, le are cu poezia, ce sa mai ...

Si tu esti mai elegantoasa decat mine ... si mai sunt.
Pana si Dagaio (care, in urma razboiului de pe tema femeilor platite mai prost decat barbatii, s-a cam retras, e orgolioasa bat-o vina) e o femeie de calitate.
De Mariuka nu mai zic, ma conversez cu ea aproape zilnic ...

Ce critici v-as aduce mai tuturor: limbajul prea rigid ... Parca sunteti la sedinta si va ingrijiti de fiecare vorba, parca dati impresia ca de fapt voi nu vorbiti asa si in relitate ...
Dar ma gandesc la faptul ca asta e doar o impresie a mea pentru ca eu am un limbaj mult mai lipsit de prejudecati decat voi. Atat de lipsit de prejudecati incat poate fi cu usurinta etichetat drept al unuia lipsit de educatie ...

Daca zici ca sunt cel mai inteligent inseamna ca e ceva si de capul tau. Te-am banuit eu mai de mult.

Cam cand o sa vii in tara ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:32

Am pus botul, nu ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:39

De la: Subredul, la data 2009-02-26 21:30:50Mono Simono !
Ma spargi in figuri !
Io, cel mai destept de pe forum ?
Ma faci sa rad ...
Cat de mult a decazut lumea daca eu am ajuns fruntas ?
Ori faci misto ?
Faci misto, nu ?

Mai mult ca sigur.

Io as zice ca cel mai tare din parcare este Mytcor. Echilibrat, elegant, maiestos, stie sa caute, e suficient de retinut, foloseste un limbaj ingrijit, chiar enervant de ingrijit, le are cu poezia, ce sa mai ...

Si tu esti mai elegantoasa decat mine ... si mai sunt.
Pana si Dagaio (care, in urma razboiului de pe tema femeilor platite mai prost decat barbatii, s-a cam retras, e orgolioasa bat-o vina) e o femeie de calitate.
De Mariuka nu mai zic, ma conversez cu ea aproape zilnic ...

Ce critici v-as aduce mai tuturor: limbajul prea rigid ... Parca sunteti la sedinta si va ingrijiti de fiecare vorba, parca dati impresia ca de fapt voi nu vorbiti asa si in relitate ...
Dar ma gandesc la faptul ca asta e doar o impresie a mea pentru ca eu am un limbaj mult mai lipsit de prejudecati decat voi. Atat de lipsit de prejudecati incat poate fi cu usurinta etichetat drept al unuia lipsit de educatie ...

Daca zici ca sunt cel mai inteligent inseamna ca e ceva si de capul tau. Te-am banuit eu mai de mult.

Cam cand o sa vii in tara ?

Silviule...uite de aia imi placi...avem aceleasi gusturi si gandim la fel..ne diferim doar prin modul de a ne exprima...cat despre mytcor...acelas respect am si eu si la fel il vad si eu! Parca ti-am spus asta ...pe mess! Nu e asa!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:41

De la: Subredul, la data 2009-02-26 21:32:20Am pus botul, nu ?

hai mai, Silviule, ca esti tare simpatic! Voiam sa linistesc un pic spiritele pe aici, dar mie chiar imi place stilul asta al tau cu "buruieni" si direct... exact ca in viata.

Chiar asa scorpie ma crezi? Nu am zis de-astea doar ca sa pui tu botul ci ca sa revenim la subiect ca te-ai turat acolo cu Gabi si-ai inceput sa o iei pe aratura.

Sunt de acord cu nominalizarea lui Mytcor, dar lui i-as da premiul special al juriului pentru ca a dovedit ca poate gandi cu ambele emisfere, are si inclinatii artistice si mi-a placut mult si pe subiectul "stiati ca?..."

Nu stiu mai cand vin in tara, poate ajung in anul asta, dar oricum nu te ratez.

vezi cu dintii aia, ok?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:46

Eu o propun pe Dagaio pentru premiul cea mai simpatica si mai bataioasa militanta feminista.

Silviule, eu dau sampania si tu dai florile sau cum procedam cu festivitatea aia de premieri? vad ca mamica acestui forum a disparut din peisaj si Razvan care mai era in comisia asta e ocupat cu munca in Anglia.

Alte propuneri?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:51

hai c-am nimerit-o !....

vai ce pupaceala !...toata lumea pe toata lumea si noi toti la un loc .

Numai ca tot Silviu-i mai bun de prezident, ca-i asa cam a la Adenauer !...s-apoi e si autohton. noi deh,...pasari calatoare no ?...

Da' ce-ar fi sa formam noi toti un guvern din umbra combinandu-i pe cei din tar cu cei d-afara ?...si sa punem osu' la treaba pentru a-i face bine Mult Iubitei Noastre Comune ROMANIA ?...

astept sa vad cine paralizeaza primul d-asa propunere

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:55

De la: mytcor, la data 2009-02-26 21:51:07hai c-am nimerit-o !....

vai ce pupaceala !...toata lumea pe toata lumea si noi toti la un loc .

Numai ca tot Silviu-i mai bun de prezident, ca-i asa cam a la Adenauer !...s-apoi e si autohton. noi deh,...pasari calatoare no ?...

Da' ce-ar fi sa formam noi toti un guvern din umbra combinandu-i pe cei din tar cu cei d-afara ?...si sa punem osu' la treaba pentru a-i face bine Mult Iubitei Noastre Comune ROMANIA ?...

astept sa vad cine paralizeaza primul d-asa propunere

toata lumea pe toata lumea si noi toti la un loc ...cu cei din tara si cei din afara...noi de aici vrem sa punem OSUL sau Ciolanul la bataie!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:56

De la: mona_simona2002, la data 2009-02-26 21:46:39Eu o propun pe Dagaio pentru premiul cea mai simpatica si mai bataioasa militanta feminista.

Silviule, eu dau sampania si tu dai florile sau cum procedam cu festivitatea aia de premieri? vad ca mamica acestui forum a disparut din peisaj si Razvan care mai era in comisia asta e ocupat cu munca in Anglia.

Alte propuneri?

L-or fi cocosat aia cu munca pe acolo pe bietul Razvan, cine stie ...
Asa e, oamenii buni se duc repede ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:08

Ehe, daca as fi eu presedinte, ce lovitura de stat as da, ce-as mai dizolva parlamentul si ce constitutie moderna as face cu institutii adevarate care sa si functioneze nu sa mimeze ...
Ce-as mai copia de la americani si constitutie si Congres si Presedintie si electorat.
As introduce un sistem sa dai examen daca vrei sa ai drept de vot, sa stii dracului ce e aia presedintie, ce poate face ea pentru tine, ce e ala guvern si ce poate face el pentru tine, ce e ala parlament, ce e aia stanga, ce e aia dreapta ... cam cum e cand vrei sa conduci o masina pe drumurile publice, sa dai de carnet de ... alegator.
As elimina dreptul de a alege si de a fi ales pentru cei care ies in pensie, pentru toti cei care sunt asistati social.
Sunt rau nu ?
Pe voi v-as lua consilieri numai daca mi-ati dovedi ca aveti ceva de adus bun din tarile alea de pe unde pribegiti.
Prima data as pretui pe cei care sunt in stare sa faca curatenie adevarata pe strazi si peste tot.
Pe urma pe cei care sunt in stare sa asfalteze strazile ca in alte tari si la costurile de acolo...
Usor-usor, as scoate-o la capat...

Hai ca am aranjat tarisoara, ma duc sa-mi pun un vinut rosu ca ma dor destele de atata gandire creatoare ....
Un scurt moment publicitar, io ma duc la vin voi mergeti la pipi sau alte alea ....
ma intorc,
nu plecati ca nici nu stiti ce pierdeti ...

Acum nu e momentul !
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: