back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:44

Draga razvankyokushin,

hai sa votam! Si in functie de voturi sa decernam premiile "9AM" celor mai mai forumisti. Ce zici? Ar fi o idee draguta.

P.S. Si eu sunt o plangacioasa.... mai ales la filme.

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 16:35

da. dar nu e asa simplu. trebuie sa facem si categoriile: cel mai tare avatar, cel mai irascibil, cel mai hazliu, cel mai depresiv, premiu pt stil, ar trebui sa facem si un concurs cu poze (personale), cel mai batut in cap :))) eu stiu? sunt multe. sa formam un sistem de vot... :) e o idee :)) cel mai vechi forumist, cel mai activ... etc. forumistul cu cele mai multe topicuri deschise... stiu si eu? sunt multe ce am putea face! :) ne-am ami destinde si noi acum in preajma sarbatorilor. sau putem face asta la inceputul lui ianuarie... cand avem matul plin cum se zice... fara chef de munca... mai ales ca e dupa sf de an! :)

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 16:43

De acord.

Scrie tu niste categorii, si noi ceilalti poate mai completam si apoi sa nominalizam.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 21:51

Dagaio si Razvan super , super idee !!!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 22:54

De la: dagaio, la data 2008-12-11 00:49:32
De la: cla03, la data 2008-12-10 10:53:08Minutemaid esti o dulcica si trebuie sa-ti spun ca o discutie cu tine la o ar fi o chestie super.
Sunt multi aici pe forum pentru care am multa simpatie si ale caror mesaje le citesc cu interes. Ma gandesc uneori ce bine ar fi daca am putea sa ne intalnim cumva .... la o petrecere ... a noastra .... Va imaginati ce bestial ar fi ???
pasadro , mariaoprea75, dagaio, marinescuirina, selen .... si sa nu uitam baietii : vasix, florin_bad_boy, mytcor, obliografic, razvankyokushin, atotputernicul, tvikea, the_mole .....
ma bucur ca v-am intalnit aici pe forum !

Da. Cred ca ar fi "bestial" sa ne intalnim cu totii!
Ma gandesc, la cat de vorbitori suntem toti, oare ne-am putea intelege? Ne-am putea lasa unii pe altii sa vorbim? Am stii si sa ascultam? Oare am termina vreodata discutiile? Ma gandesc ca ne-ar da afara cei din restaurant (sau ce o fi locul respectiv ) la cat de galagiosi am fi ori s-ar inchide restaurantul cu tot cu noi si pana dimineata tot nu am termina.
Glumesc. Dar.......

Dragii mei colegi, chiar m-as bucura sa va intalnesc pe toti impreuna, asa ca o super gasca ce suntem. Ar fi frumos si interesant.
Multumesc pentru invitatie. Deocamdata e una virtuala, dar nu se stie niciodata.

SCUZE, eu am inteles ca-i vorba de petrecere !

Dana P

P.S.Desigur , citate (de data asta sunt cele care ma reprezinta).

Dansul este cea mai elevata, cea mai emotionanta, cea mai frumoasa dintre arte, pentru ca nu este doar translatare sau abstractizare din viata, este chiar viata.

Dansul este limbajul ascuns al sufletului. Martha Graham

Forma se exprima prin dans; eliberarea prin forma in timp se exprima tot prin dans - dansul timpului etern vibreaza in fiecare atom aluniversului.Rabindranath Tagore

Dansul frumos se naste din setea de dans. Iar setea de dans cere ca toti sa danseze -chiar si cel ce joaca prost -caci altfel nu ar mai fi sete, ci o academie impietrita si spectacol fara semnificatie. Antoine de Saint-Exupery

Dansul este un poem in care fiecare miscare exprima un cuvant. Mata Hari

Dansul este limbajul asuns al sufletului.

(21)
si merge si

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 03:48

Draga pasadro,

e buna si o petrecere in care sa ne petrecem timpul impreuna, sa discutam multe si nevrute si daca-i muzica ------------ATUNCI SA FIE DANS!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 03:53

Aaaa , va spun de pe-acum ca eu nu beau bere, defapt nu beau nici un fel de alcool. Nu ma ajuta la nimic. Eu ma simt excelent si fara si cand trebuie am un chef.............

Unde va fi petrecerea?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 08:22

De la: symy, la data 2008-12-11 11:34:54Fiti dragute....vreau si eu un profil....dar sa nu afle nevasta mea....mii de multumiri....va salut pe toti....si iertati daca v-am jicnit pe careva....!!!

Pai ..... parerea mea este ca esti linistit si pasnic ... adica un fel de

Ma insel ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:15

Iti dau un indiciu...28 aprilie...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 18:50

Uff!
Bine ca nu e 30 februarie ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 20:50

Dagaio....e de rau...e de bine.???????????????????????mai pus pe ganduri

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 23:02

De la: symy, la data 2008-12-12 11:15:48Iti dau un indiciu...28 aprilie...

Cer iertare .... insa .... indiciul asta nu-mi spune nimic

Dar azi am mai citit unele dintre mesajele tale si raman la parerea mea .... esti linistit si destul de pasnic ..... ai reusit sa pastrezi un ton calm si politicos chiar si cu unii forumisti mai "dezlantuiti"

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 23:27

Draga symy,

Ce era daca te nasteai pe 30 februarie?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:09

Dagaio.....spune tot....declara tot....nu o sa spun la nimeni....promit.!!!!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:18

toti cei care ati scris la acest subiect, va rog sa-mi trimiteti adresa de mail pentru a va trimite surpriza asa cum am promis, in rest sunt in concediu medical si mai am 4 zile si plec in tara.
mytcor, au inebunit avatarele mele, eu ma las de fumat si ele sau apucat de fumat???????????

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 15:53

De la: obliografic, la data 2008-12-13 11:18:23toti cei care ati scris la acest subiect, va rog sa-mi trimiteti adresa de mail pentru a va trimite surpriza asa cum am promis, in rest sunt in concediu medical si mai am 4 zile si plec in tara.
mytcor, au inebunit avatarele mele, eu ma las de fumat si ele sau apucat de fumat???????????

eu sunt in stare incipienta ( straduinta )...am redus cu 25 %...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 15:58

De la: dagaio, la data 2008-12-12 23:27:27Draga symy,

Ce era daca te nasteai pe 30 februarie?

era mola ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 17:48

Multumesc.....mytcor....mai invat,sa nu mor prost....!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 17:51

DAGAIO...ATENTIE...AI PROMIS CA DACA AM 50 DE POSTARI.......TU PERSONAL IMI FACI PROFILU......SA TE VAD...

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 18:48

mytcor, de la un pachet am redus pana la o tigara atat fumez acum , jumate dimineata, jumate seara.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 19:40

FELICITARI !!!!!!!! @ obliografic
...eu sunt pe la 7 / zi.....

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 23:06

Draga symy,

da. Dar am uitat sa precizez ca fiecare din cele 50 de mesaje trebuie sa aiba cel putin 10 randuri si bineinteles trebuie scrise in mare parte despre subiectul respectivului topic.

E mult? Scuze!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 23:26

DAGAIO
Vrei sa ma trimiti inpoi la scoala......cat am scris pe forumul asta,n-am scris de cel putin 10 ani.....toata viata mea se rezuma la:familie.....si PESCUITUL....HOBYY.......de primavara pana toamna tarziu sant pe balta....iarna stau acasa....la tv....pe net....sincer nam nici o grije....cred ca am scris prea mult....

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 01:07

Mai scrie, mai scrie ....

Nu uita de subiect. Te astept si pe alte topicuri, draga symy.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 09:58

Bine...am sa ma rog de fetitele mele sami scrie un referat siropos....10 pag......si apoi il postez....!!!ok

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:36

De la: obliografic, la data 2008-12-13 11:18:23toti cei care ati scris la acest subiect, va rog sa-mi trimiteti adresa de mail pentru a va trimite surpriza asa cum am promis, in rest sunt in concediu medical si mai am 4 zile si plec in tara.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:37

EU ZIC DE 8 MARTIE SA AIBE LOC INTALNIREA NOASTRA!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 17:01

VA TRIMIT UN ACONTO......

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 01:35

Dragii mei as dori sa va multumesc pentru ce ati scris pana acum despre mine ( numai cuvinte frumoase ). Ce sa spun, despre voi am o parere foarte bune chiar despre toti care sunt citati aici, la acest subiect,( daca incep sa va citez pe toti si fereasca domnul sa omit pe cineva sar putea sa se supere asa ca am sa vorbesc la modul general fiindca va iubesc pe toti la fel , nu sunt rasist, si mai suntem si in post pe deasupra ).

Despre mine e putin mai complicat de vorbit sunt o persoana obsedata de tehnica, si studiile tot in domeniu tehnic le am,cred ca cel mai bine ma caracterizeaza zodia in care m-am nascut Fecioara in prima decada, am sa dau un copy paste la cum este caracterizata aceasta zodie poate asa ma intelegeti de ce sunt mai diferit ( nu ca as fi un geniu doamne fereste sunt un om normal )

Fecioara este o fire deosebit de analitica luand in consideratie toate solutiile unei probleme oprindu-se de regula la cele mai practice si mai realiste. Gandirea sa este clara, precisa, rece si nu se simte bine atunci cand isi pierde aceste calitati. Totul este prevazut dinainte, aranjat la locul sau, iar ceea ce este spontan, imprevizibil si neasteptat il sperie si il dezechilibreaza. II plac regulile clare si precise si nu debordeaza de fantezie. Nu agreeaza incertitudinea si extravaganta si in general tot ceea ce iese din standardele obisnuite.

Nativul acestui semn are un caracter profund moral, e onest si impune celorlalti prin tinuta sa. Bland sau sever, el le cere celorlalti respectarea acelorasi reguli pe care le urmeaza si el. Nu este un tip care isi ia riscuri si isi cunoaste limitele, granite ce crede ca le corespund tuturor celorlalti si de aceea se asteapta de la ei sa actioneze in consecinta.

Cu o Fecioara nu trebuie niciodata sa bati campii. E important sa te exprimi clar, riguros, dar nu sec. Apreciaza curajul si spontaneitatea si detesta exagerarile, teribilismele. Nu prea are simtul umorului si trebuie sa ai grija cu glumele, sa nu fie interpretate gresit. Nu pune mare pret pe cadouri, prefera iesirile si calatoriile care sa-i furnizeze amintiri placute.

Barbatul Fecioara prefera femeile echilibrate si constante, langa care poate trai in tihna. Nu este barbatul marilor pasiuni, dar stie sa iubeasca sincer si profund. Pentru ca il preocupa mult cariera si castigurile materiale, barbatul Fecioara are tendinta sa isi cam neglijeze partenera, chiar daca o iubeste cu adevarat.

CE LE PLACE :

- Ii place natura si studiul.

- Apreciaza viata simpla.

- Ii place ordinea.

- Apreciaza mancarea sanatoasa.

- Le place sa critice.

CE NU LEA PLACE :

- Nu le plac exagerarile.

- Nu le place viata agitata.

- Nu le plac aventurile.

Eu va multumesc si nu stiu daca o sa mai am ocazia in urmatoarele zile sa mai fiu asa de activ ( aici ploua foarte mult chiar mult si au inceput ceva probleme la servici, din cate sa vazut ca si Venetia este inundata acest fenomen nu sa mai intamplat din 1975, si ma pregatesc sa plec in tara anul acesta ma intorc si acasa cu familia sa fac sarbatorile de iarna )

Inca odata va multumesc ca datorita voua am reusit dupa 22 de ani de munca fara concediu fara odihna sa ies la pensie ( adica sa ma las de fumat), Va rog sa ma anuntati din timp unde are loc petrecerea, vin cu cea mai mare placere.

Am solicitat adresa de mail sa va trimit un film superb pentru copii despre craciun este un filmulet foarte frumos ( o pot confirma cei care lau vazut)
Va multumesc inca odata si va urez la toti o seara minunata, sa fiti cuminti ca vine mosul anul asta.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 22:29

DAGAIO.....unde esti....ma doare mana....inima ...splina si ficatu....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: