back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:06

De la: symy, la data 2008-12-17 22:29:51DAGAIO.....unde esti....ma doare mana....inima ...splina si ficatu....

ai rabdare ca vine si ea! e tot timpul aici cu noi!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:34

Maria,daca te intalnesti cu ia,dami un bip....sau spunei sa vina pe-acasa....ea a deschis acest forum...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:44

De la: obliografic, la data 2008-12-15 01:35:33Dragii mei as dori sa va multumesc pentru ce ati scris pana acum despre mine ( numai cuvinte frumoase ). Ce sa spun, despre voi am o parere foarte bune chiar despre toti care sunt citati aici, la acest subiect,( daca incep sa va citez pe toti si fereasca domnul sa omit pe cineva sar putea sa se supere asa ca am sa vorbesc la modul general fiindca va iubesc pe toti la fel , nu sunt rasist, si mai suntem si in post pe deasupra ).
Despre mine e putin mai complicat de vorbit sunt o persoana obsedata de tehnica, si studiile tot in domeniu tehnic le am,cred ca cel mai bine ma caracterizeaza zodia in care m-am nascut Fecioara in prima decada, am sa dau un copy paste la cum este caracterizata aceasta zodie poate asa ma intelegeti de ce sunt mai diferit ( nu ca as fi un geniu doamne fereste sunt un om normal )
Fecioara este o fire deosebit de analitica luand in consideratie toate solutiile unei probleme oprindu-se de regula la cele mai practice si mai realiste. Gandirea sa este clara, precisa, rece si nu se simte bine atunci cand isi pierde aceste calitati. Totul este prevazut dinainte, aranjat la locul sau, iar ceea ce este spontan, imprevizibil si neasteptat il sperie si il dezechilibreaza. II plac regulile clare si precise si nu debordeaza de fantezie. Nu agreeaza incertitudinea si extravaganta si in general tot ceea ce iese din standardele obisnuite.
Nativul acestui semn are un caracter profund moral, e onest si impune celorlalti prin tinuta sa. Bland sau sever, el le cere celorlalti respectarea acelorasi reguli pe care le urmeaza si el. Nu este un tip care isi ia riscuri si isi cunoaste limitele, granite ce crede ca le corespund tuturor celorlalti si de aceea se asteapta de la ei sa actioneze in consecinta.
Cu o Fecioara nu trebuie niciodata sa bati campii. E important sa te exprimi clar, riguros, dar nu sec. Apreciaza curajul si spontaneitatea si detesta exagerarile, teribilismele. Nu prea are simtul umorului si trebuie sa ai grija cu glumele, sa nu fie interpretate gresit. Nu pune mare pret pe cadouri, prefera iesirile si calatoriile care sa-i furnizeze amintiri placute.
Barbatul Fecioara prefera femeile echilibrate si constante, langa care poate trai in tihna. Nu este barbatul marilor pasiuni, dar stie sa iubeasca sincer si profund. Pentru ca il preocupa mult cariera si castigurile materiale, barbatul Fecioara are tendinta sa isi cam neglijeze partenera, chiar daca o iubeste cu adevarat.
CE LE PLACE :
- Ii place natura si studiul.
- Apreciaza viata simpla.
- Ii place ordinea.
- Apreciaza mancarea sanatoasa.
- Le place sa critice.
CE NU LEA PLACE :
- Nu le plac exagerarile.
- Nu le place viata agitata.
- Nu le plac aventurile.
Eu va multumesc si nu stiu daca o sa mai am ocazia in urmatoarele zile sa mai fiu asa de activ ( aici ploua foarte mult chiar mult si au inceput ceva probleme la servici, din cate sa vazut ca si Venetia este inundata acest fenomen nu sa mai intamplat din 1975, si ma pregatesc sa plec in tara anul acesta ma intorc si acasa cu familia sa fac sarbatorile de iarna )
Inca odata va multumesc ca datorita voua am reusit dupa 22 de ani de munca fara concediu fara odihna sa ies la pensie ( adica sa ma las de fumat), Va rog sa ma anuntati din timp unde are loc petrecerea, vin cu cea mai mare placere.
Am solicitat adresa de mail sa va trimit un film superb pentru copii despre craciun este un filmulet foarte frumos ( o pot confirma cei care lau vazut)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:54

TIN SI EU,CA SI TINE SA LE MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE SE INVART PE AICI,DEOARECE VIATA E COMPLEXA SI NOI TOTI TREBUIE SA INVATAM CONTINUU,EU RECUNOSC AM INVATAT DE LA FIECARE CATE CEVA,M-AM BATUT SI CONTINUI SA O FAC [CU UNII ,NU CU TOTI],IN CONCLUZIE SA NU UITAM SA DEVENIM MAI BUNI IN TOT TIMPUL ANULUI VIITOR ,SA NU UITAM SA-I AJUTAM ATAT CAT PUTEM PE CEI MAI DEFAVORIZATI CA NOI,SA INCERCAM SA VEDEM LUCRURILE CU OCHII MINTII SI AI SUFLETULUI,SA-I VENERAM PE STRAMOSI SI PE TOTI ACEIA CARE AU MURIT CA NOUA SA NE FIE MAI BINE,SA DEPUNEM O FLOARE LA MORMANT EROILOR NEAMULUI[CEI AUTENTICI,NU INCHIPUITI]SI IN REST VA UREZ TUTUROR SARBATORI FERICITE,VIATA CAT MAI IMBELSUGATA[CHIAR SI PE TIMP DE CRIZA],UN AN NOU MAI BUN DECAT TOTI DE PANA ACUM SI TOT CE-MI DORESC PT.MINE SI FAMILIA MEA SA SE RASFRANGA SI ASUPRA VOASTRA,S-AUZIM NUMAI DE BINE! florin_bad_boy2006@yahoo.com

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:12

FLORIN
daca ai ajuns aici,trebuie sa treci niste teste....sant trei '''vrajitoare'''....care iti spun trecutul...prezentul....viitorul....iti doresc succes!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:32

De la: symy, la data 2008-12-18 17:12:03FLORIN
daca ai ajuns aici,trebuie sa treci niste teste....sant trei '''vrajitoare'''....care iti spun trecutul...prezentul....viitorul....iti doresc succes!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:40

mersi frumos,dar de vrajitoare nu mi-a fost frica deoarece am inteles repede ca sunt de trei feluri:cele care nu stiu nimic dar se prefac ca stiu totul[tigancile analfabete care au ajuns de la coltul strazii in palate datorita ignorantei multora si in special a femeilor],cele care ar vrea sa stie totul dar nu le este permis de divinitate[astea sunt bionergeticienele sau psihologii]si nu in ultimul rand cele care chiar stiu totul despre tine si te vor cu orice pret in patul si in casa si viata lor[astea sunt cele mai periculoase si daca nu sunt blonde sau proaste chiar reusesc]in rest s-auzim numai de bine!

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:50

obliografic... am auzit ca venetia este tare inundata... pacat. cat despre fecioara bine ca nu esti femeie. foarte dificile... in preajma unui berbec "feroce" ca mine. :)) cu toate astea am avut o relatie de 4 ani cu o Fecioara ... ( nu era chiar fecioara dar na... ) . Era exact asa cum ai caracterizat. Asta ne-a si despartit in final cred... prea multe diferente intre noi. =)) si culmea ironiei acum sunt tot cu o fecioara... insa e diferita (pt moment). ce sa fac.. imi plac fecioarele :)).

Cat despre horoscop mi se potriveste in proportie de 95%.
Caracteristica generala a zodiei Berbec: semn pozitiv, masculin
Element definitoriu pentru zodia Berbec: Foc
Calitate definitorie pentru zodia Berbec: semn Cardinal (activitate)

Principalele calitati ale zodiei Berbec: energie fizica, independenta, curaj, cinste
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Berbec: actiunea
Defecte ale nativului din zodia Berbec: impetuozitate, graba, pripeala, agresivitate

Personalitatea zodiei Berbec
Încapatânat si intreprinzator, nativul Berbec îsi urmeaza propriul drum; poate fi chiar îndaratnic. Un Berbec autentic este vioi, întreprinzator si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Cutezator, deseori naiv, e plin de idei, are initiativa si trece imediat la actiune, pentru ca vrea totul cât mai repede. Nativul Berbec se simte în largul sau în situatii clare, nu-i plac ocolisurile si ambiguitatile. Decide fara drept de apel, este foarte rational, vrea si poate conduce. Are aptitudini tehnice si practice.

Aspectul negativ al zodiei Berbec este excesul de zel, care poate deveni daunator. Nativul Berbec poate fi brutal, furios, certaret. Este un subaltern nerabdator, recalcitrant si incomod, care începe multe lucrari dar nu le termina. Daca nu-si poate stapâni impulsurile, nativul Berbec se poate lasa târât în aventuri riscante.

Motto-ul zodiei Berbec:
Ma afirm, actionez constient si iau decizii singur. Îmi asum independenta.
mai multe aici: horoscop.bynet.ro/zodiac/berbec/afectiv.php sunt socat sa vad cat de multe se potrivesc. eu nu va urez inca sarbatori fericite ... va urez de craciun ca sunt liber. pacat ca nu in Romania. va pup

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:53

Cred ca este ultima postare pe acest an, de aceia am sa va las cateva randuri voua celor care ma-ti suportat atata timp pe forum, sunt intr-o mare criza de timp si nu am timp sa scriu mai multe

Pentru Craciun,
Nasterea Ta Hristoase, Dumnezeul nostru, rasarit-a lumii lumina cunostintei; ca intru dansa cei ce slujeau stelelor de la stea s-au invatat sa se inchine Tie, Soarelui dreptatii, si sa Te cunoasca pe Tine, Rasaritul cel de sus, Doamne, slava Tie !
Craciun Fericit

&

Chiar daca viata nu e asa cum ti-o doresti, zambeste, si bucura-te de cei care te iubesc.Iti doresc "LA MULTI ANI" cu multa-multa sanatate si bucurii
La multi ani 2009

Al vostru forumist
Valentino

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:50

LA MULTI ANI !..Valentino

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 21:40

De la: symy, la data 2008-12-17 22:29:51DAGAIO.....unde esti....ma doare mana....inima ...splina si ficatu....

Draga symy,

daca te dor toate cele, du-te la medic, acuma pana nu vin sarbatorile!

Inca mai vrei o caracterizare? Trebuie sa fii prolific, nu poti trisa si nici eschiva.

Succes!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 21:44

De la: obliografic, la data 2008-12-18 18:53:07Cred ca este ultima postare pe acest an, de aceia am sa va las cateva randuri voua celor care ma-ti suportat atata timp pe forum, sunt intr-o mare criza de timp si nu am timp sa scriu mai multe

Pentru Craciun,
Nasterea Ta Hristoase, Dumnezeul nostru, rasarit-a lumii lumina cunostintei; ca intru dansa cei ce slujeau stelelor de la stea s-au invatat sa se inchine Tie, Soarelui dreptatii, si sa Te cunoasca pe Tine, Rasaritul cel de sus, Doamne, slava Tie !
Craciun Fericit

&

Chiar daca viata nu e asa cum ti-o doresti, zambeste, si bucura-te de cei care te iubesc.Iti doresc "LA MULTI ANI" cu multa-multa sanatate si bucurii
La multi ani 2009

Al vostru forumist
Valentino

Draga Valentino, ( nume frumos! )

iti doresc : SARBATORI FERICITE ALATURI DE FAMILIE SI DE TOTI CEI PE CARE II IUBESTI! SANATATE SI NUMAI BUCURII SI LUMINA IN SUFLET!
AN NOU FERICIT SI MAI BUN DECAT CEILALTI ANI!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 21:53

OBLIO
Dumnezeu sa te binecuvanteze....iti doresc sanatate,sarbatori fericite,tie familiei tale....LA MULTI ANI....Cu bine in 2009...

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 22:44

Printre timp pana decolez mai scriu si eu putin, asa cum este normal ca sarbatorile sa le petrecem alaturi de cei dragi am hotarat sa schimb avatarul, asa ca a fost inlocuit cu minunatul meu baiat ( pacat ca nu am una sa vedeti ce gropite are, si sper ca imi dati voie sa-i multumesc inca odata domnului pentru acest dar frumos) Multumesc celor care au lasat mesaje pentru mine si deasemeni va urez si voua un an mai bun..............,nu pot sa va urez voua, decat ce imi doresc si mie…. SA FIM LINISTITI SI FERICITI DE CRACIUN! Si sa ne redobandim linistea sufleteasca.

Sa inlocuiasca lacrima cu zambetul!

Tristetea cu speranta!

Ura cu iubirea!

Atentie nu fac reclama la cola

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 03:02

a... de aceea te grabesti cu urarile? pleci acasa? ooooof... te invidiez... imi fac pacate. sunt gelos din fire. dar ma bucur pt tine si pt familia ta. sa aveti liniste in suflet si caldura in priviri. sa fiti sanatosi si cu putere de munca si invatat. in rest... toate sunt amanunte. daca aveti astea... toate vin de la sine. iubiti-va mult si ganditi-va si la noi pt o secunda cand va bucurati de tot ce e Craciun... cei care nu suntem acasa de sfintele sarbatori... ! IUBITI-VA MULT SI DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI INTELEPCIUNE... SA LE CALCULATI PE TOATE!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:46

Se apropie Craciunul !
Va urez sa fiti fericiti si sa traiti in pace !

Si ...... primiti colindatori ???

La Vifleem colo-n jos
Cerul arde luminos.
Preacurata
Naște astăzi pe Hristos.

Naște-n ieslea boilor
Pe-mpăratul tuturor.
Preacurata
Stă și plânge-ncetișor.

N-are scutec de-nfășat,
Nici hăinuțe de-mbrăcat.
Preacurata,
Pentru Pruncul de-mpărat.

Nu mai plânge Maica mea,
Scutecele noi ți-om da,
Preacurată,
Pruncul Sfânt vei înfășa.

Ceru-i scutec luminos,
Dragostea-i veșmânt frumos,
Preacurată,
Pentru Mirele Hristos.

La Vifleem colo-n jos...

Sculati, gazde nu dormiti!
Ci afara voi iesiti,
Ci afara voi iesiti,
Va uitati la rasarit
Va uitati la rasarit
Steaua mandra ce-a iesit,
Steaua mandra ce-a iesit!
Langa ea lumina mare,
Langa ea lumina mare,
Amandoua tinatoare,
Amandoua tinatoare.
Amandoua se-ntrebara,
Amandoua se -ntrebara,
Oare ce veste e-n tara
Oare ce veste e-n tara?
Veste buna, veste iara,
Veste buna, veste iara
C-o nascut Sfanta Fecioara
C-o nascut Sfanta Fecioara.
Si-o nascut in fan uscat,
Si-o nascut in fan uscat
Un Iisus adevarat,
Un Iisus adevarat
Care ne-a rascumparat,
Care ne-a rascumparat
Si ne este Imparat
Si ne este Imparat.

Imparatul Cerului
Imparatul Cerului
Si cuvantul Tatalui,
Si cuvantul Tatalui! amin!

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 17:45

eu primesc cu drag... dar e trist ca ajungem sa ne colindam pe internet (nu ca am avea de ales unii.. ca sim mine de altfel). of.. :( Craciun Fericit!

minutemaid

88 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 19:18

Covrigi, nuci ,mere... sarailie, carnati, caltabosi, beteala, globuri, sarmale... frig afara, cald in casa, stelute de ghiata, cojoc, familie... , alb,... colinde....

Asta e Craciunul pentru mine.... asa e "el"...am sigur dreptate...

Aaaa... sa nu uit!!!... vin fiert cu scortisoara, dolongaci, sorici (de porc bineinteles...)... pfff, nu mai stiu!!!! Mai ziceti si voi!!!!

Ma primiti cu colindul???

Va urez tuturor numai bine, sanatate si fericire!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:18

Haideti sa ne imaginam ca suntem impreuna la o cana de vin fiert si la un pahar de vorba !
Eu va colind cu drag de aici de departe, insa nu trebuie sa fim tristi, ne asteapta fericirea dupa colt .... putintica rabdare sa avem !
Minutemaid mesajul tau mi-a facut pofta de parfumul Craciunului Romanesc ! Sigur ca te primesc cu colindul si te imbratisez cu drag

Razvan lasa tristetea si zambeste ! Sa-ti fie Craciunul dulce !

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 22:01

Cine vine la mine de Craciun? Am o casa mare... si goala! Vreau sa fie plina! veniti? Am sarmale de la mama... si sorici... si caltabosi... si prajiurele... si carnati... si cognac romanesc si vin... ! muhahaha! ce ziceti? va bagati? pt pudice... am pat si camera separat...sa nu va vina idei... de propuneri indecente! VA IUBESC! (e invitata toata lumea...)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 14:23

Super invitatie !!!

Eu aduc sarmalute moldovenesti si gasca impanata.

Sa vezi ce super-petrecere iese !

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 14:30

De la: cla03, la data 2008-12-22 14:23:18Super invitatie !!!

Eu aduc sarmalute moldovenesti si gasca impanata.

Sa vezi ce super-petrecere iese !

Cla03 esti de a mea!

eu vin cu SORICI!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 14:44

tanjesc dupa sorici Maria ...... este al 2 - lea Craciun fara sorici ca aici nu am gasit pana acum.

Insa am aflat de existenta unui magazin romanesc , destul de aproape de mine ......... sunt sigura ca voi gasi acolo ceva bunatati romanesti.

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 16:28

Exact asta am vrut sa spun... trebuie sa gasesti al un magazin romanesc. Cand eram in Italia prietenii mei de acolo mergeau la macelarie romaneasca si luau...! :) si urechi! deci? va dau adresa? GB - Swindon - South Marston - SN3 4SH, Nightingale Hotel and Leisure Club. Cum intrati pe coltul din stanga e casuta mea(unde locuiesc... ca nu e proprietate personala).Daca veniti in ajun... nu muncesc. Si mancam de toate... punem la mijloc tot...ca in camin... in studentie... bem... si colindam... toata noaptea. casa e impodobita deja...! In prima zi de Craciun trebuie sa dau o fuga in hotel... 4 ore...sa pun lucrurile la punct...! ma intorc pana va treziti din mahmureala. Zapada nu avem DELOC... E foarte ciudat .... parca nu e Craciun...! Nici nu e foarte frig... e ca toamna..! Dar dupa 2 zile... de mancat non-stop si baut... putem merge in Leisure Club. Dam un tenis... un squash... un ping pong ceva...! mai pedalam la bicicleta... sau in piscina... sau jacuzzi... sau sauna ... sau baie cu vapori si alte alea... un masaj...! ce ziceti?
totul din partea casei...!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 21:02

razvane eu nici nu ma gandesc, ma simnt bine aici in concediu si cu sorici si cu de toate.
Sarbatori fericite la toti.
Valentino

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 01:37

fericitule. as da toate astea sa fiu unde esti acum! :)
plus ca mai sunt si bolnav acum.. in ajun!

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 01:37

fericitule. as da toate astea sa fiu unde esti acum! :)

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 03:01

De la: razvankyokushin, la data 2008-12-23 01:37:49fericitule. as da toate astea sa fiu unde esti acum! :)

Pai nu esti fericit cu "gasca"???

Ce ai patit de esti bolnav? O raceala trece cu supa de gaina adevarata ( stiu ca nu esti vegetarian, asa ca mine, dar stiu asta de pe cand nu eram ) cu usturoi si caldura. Sanatate multa!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 22:18

Eu sunt ok. si va multumesc pentru urarile frumoase, m-am facut baiat cuminte ca vine mosul si pe la mine, daca sunteti cuminti il trimit si pe la voi.
Nu am timp sa scriu, ca am multi prieteni si nu am reusit sa-i vizitez pe toti ( dar nici nu reusesc sa ma trezesc ma credeti va rog ).
Craciun fericit

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 08:38

Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte, lumina din inima fiecaruia.
Aripile ingerilor sa ne atinga sufletul, sa ne ia toate supararile si sa lase in loc lumina si speranta!

www.youtube.com/watch?v=CrzPu4-Nhpc&feature=related
www.youtube.com/watch?v=FJuPDI_zNGk&feature=related
www.youtube.com/watch?v=qRuKDENKApk&feature=related
www.youtube.com/watch?v=ZeVmBBF0x0s&feature=related
www.youtube.com/watch?v=49Jx9hRpZl8&feature=related

Craciun Fericit !
Cu respect si deosebita simpatie,
Daniela PASA

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: