Dupa ce a experimentat diverse simptome care fusesera diagnosticate gresit, Selma Blair a primit in 2018 un verdict dur: scleroza multipla.

Cunoscuta pentru rolurile din "Legally Blonde, "Cruel Intention" sau "Hellboy", actrita americana si-a uimit fanii cu ultimele postari de pe contul sau personal de Instagram. Altfel, acestia s-au grabit sa ii laude curajul si au incurajat-o sa depaseasca momentele grele.

"Putere pura", "Poate sa isi arate acest chip frumos. Ii sta bine asa", "Asta este incredibil de frumos la orice nivel", "Frumusete, esti o femeie uimitoare, inspirationala si luptatoare", "Arati minunat", se arata in cateva comentarii, potrivit adevarul.ro.

Dupa doua luni departe de casa, unde a facut sedinte de chimioterapie pentru scleroza multipla, aceasta s-a intors in casa sa. In fotografii aceasta apare cu capul ras si mentioneaza ca este concentrata sa isi revina si sa elibereze toxinele din corp, scrie Women's Health.

Selma mentiona intr-o postare: "Duminica. Multumesc. Outfit de vara. Mama fericita. Va imbratisez pe toti“.



In alte fotografii, vedeta apare alaturi de fiul sau, Arthur, mentionand ca acesta a fost alaturi de ea, asteptand-o rabdator dupa ce a ajuns intr-un centru spa pentru a-si recapata fortele si pentru a se recupera.

In luna februarie a acestui an, vedeta acorda un prim interviu de dupa diagnoticare si povestea cum este sa traiasca cu aceasta boala.