Rozul a fost culoarea preferata de vedete pentru cea de-a 91-a editie de decernare a premiilor Oscar, insa la Dolby Theatre din Los Angeles s-au putut remarca si nunate pale si metalice. Iata cateva dintre cele tinutele care au iesit in evidenta in gala din acest an:

Lady Gaga Probabil una dintre cele mai fotografiate aparitii pe covorul rosu, Lady Gaga, nominalizata in categoria "cea mai buna actrita in rol principal", a evocat spiritul Hollywood-ului vintage, cu o superba rochie neagra semnata de Alexander McQueen, la care a asortat o pereche de manusi de seara, elegante, si un celebru colier cu diamante purtat de Audrey Hepburn, scrie Agerpres.

Glenn Close Glenn Close, o alta candidata pentru rol principal, pentru interpretarea din "The Wife", a facut impresie cu o eleganta rochie lunga, cu trena, de culoare aurie, semnata de Carolina Herrera, la a carei realizare au fost folosite 4 milioane de margele.

Olivia Colman Pe de alta parte, castigatoarea Olivia Colman, nu a reusit sa impresioneze prin rochia sa verde, sobra, la care a adaugat un sal amplu, al carui capat servea drept trena.

Regina King si Amy Adams Per total, actritele nominalizate pentru rol secundar le-au eclipsat pe cele care au concurat pentru rol principal, vedete precum Regina King si Amy Adams optand pentru sofisticare in detrimentul atragerii atentiei. Printre exceptii s-a numarat Emma Stone, a carei rochie lunga, cu paiete, si-a atras comentarii nefavorabile, materialul din care era realizata fiind comparat cu o piele de peste arsa sau cu un fagure.


Marie Kondo, Angela Bassett si Julia Roberts Multe vedete au ales pentru aceasta gala rozul, in toate nuantele imaginabile, de la cel pudrat, care a putut fi admirat in tinuta lui Marie Kondo, pana la cel aprins, purtat de Angela Bassett sau de Julia Roberts.
Helen Mirren si Maya Rudolph Pana si veterana Helen Mirren a ales o indrazneata tinuta din tul roz aprins, in timp ce starul din "Forever", Maya Rudolph, a purtat o ampla rochie de aceeasi culoare, cu model floral si volane, la care a asortat o capa.
Jason Momoa si Lisa Bonet Chiar si starul din ''Aquaman", Jason Momoa, s-a alaturat acestui trend, facandu-si aparitia pe covorul rosu intr-un costum Fendi, de culoare roz deschis, creat de Karl Lagerfeld, insotit de sotia sa, Lisa Bonet, intr-o tinuta in aceeasi culoare, creata tot de regretatul designer. Billy Porters si Spike Lee In ceea ce priveste barbatii, marea majoritate a optat pentru tinute clasice - costum sau frac de culoare neagra - exceptiile notabile fiind Billy Porter, care a ales o extravaganta rochie-frac din catifea neagra, si regizorul Spike Lee, care a purtat un costum visiniu, creatia lui Ozwald Boateng, la care a asortat o pereche de Air Jordans aurii si un colier care ii aducea un omagiu legendei pop, Prince.


Jennifer Lopez Jennifer Lopez s-a facut remarcata cu o rochie cu maneci lungi, mulata, ce imita un mozaic realizat din sticla, creatie Tom Fod, potrivit adevarul.ro.

Emilia Clarke Emilia Clarke a pariat in acest an pe o rochie de culoarea lavandei, stralucitoare si fara bretele, creatie Balmain.

Brie Larson Tot pe o nuanta metalica a mizat si Brie Larson, care a imbracat o rochie de la Celine, lunga si crapata.

View this post on Instagram

👻 @theacademy

A post shared by Brie (@brielarson) on Feb 25, 2019 at 1:10am PST