Cu un buget de aproximativ 35 de milioane de dolari, „It” ii are in distributie pe Bill Skarsgard (clovnul Pennywise), Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton, Jaeden Lieberher si Jackson Robert Scott.

Warner Bros a anuntat joi ca pelicula, adaptare dupa romanul omonim al lui Stephen King, a generat incasari de 500 de milioane de dolari la nivel global, cu 59 de milioane de dolari mai mult decat a reusit sa stranga „Exorcistul/ The Exorcist”, care detinea titlul de filmul horror cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

In plus, „It” este deja filmul horror cu cele mai mari incasari in 17 teritorii, inclusiv in Statele Unite, Marea Britanie si Australia, scrie The Guardian.

La nivelul anului 2014, „Exorcistul” ar avea incasari de 1,79 miliarde de dolari. Ajustand cifrele la prezent, „Pe aripile vantului” (care a strans 400 de milioane de dolari din 1939) ar fi filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile - 3,4 miliarde de dolari (la preturile din 2014).

Recent a fost anuntata continuarea filmului „It”. New Line si Warner Bros. au stabilit data de 6 septembrie 2019 pentru lansarea „It 2”.