Actorul american, in varsta de 49 de ani, spune ca a ajuns la concluzia ca este "candidatul ideal" pentru a candida la functia prezidentiala in 2016, dupa ce a realizat un mic sondaj in randul prietenilor sai. De asemenea, Charlie Sheen a mai spus ca ar fi tentat sa faca echipa la alegeri cu tatal sau, Martin Sheen. "Am facut un sondaj - erau vreo 10 persoane. In fiecare situatie - indiferent de scenariul etic sau de cel social -, atunci cand spuneam ca vreau sa candidez la functia de presedinte, procentul de sustinere era de 100%", a dezvaluit starul american in emisiunea de comedie "The Flipside With Michael Loftus". "Ghiciti cine ar putea sa candideze alaturi de mine la functia de vicepresedinte? Tatal meu! Va fi o echipa Sheen - Sheen la alegerile din 2016. Vom candida cu o platforma politica bazata pe adevar si transparenta. Serios!", a adaugat Charlie Sheen.

Actorul, renumit pentru stilul sau de viata petrecaret, spune ca abordarea sa transparenta asupra vietii ii va asigura o "izolatie" perfecta impotriva tuturor criticilor. "Imaginati-va ca ma aflu intr-o dezbatere. Contracandiatul meu va spune: «Ei bine, ai facut asta!». Iar eu ii voi raspunde: «Si?». Ce vor putea sa spuna despre mine in timpul acelor dezbateri si sa nu fie deja cunoscut de public? «Dar atunci cand ai facut...?». Le voi raspunde: «Asa, si ce-i cu asta?»", a spus actorul american, scrie MEDIAFAX.

Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, in 2011, din distributia serialului "Doi barbati si jumatate". In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.