Actrita Keira Knightley, in varsta de 29 de ani, este casatorita din 2013 cu James Righton, fost membru al trupei Klaxons, care s-a destramat recent.

Knightley este insarcinata, potrivit presei britanice, acesta fiind primul copil al cuplului.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei ", unde a impartit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. In toamna anului 2002, actrita a obtinut un rol in "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casa. In 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mandrie si prejudecata", scrie MEDIAFAX.

Tot in 2006, actrita a fost votata cea mai sexy femeie din lume si a semnat un contract cu Chanel.

In 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul "Remuscare", pelicula primind sase nominalizari la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numara "Sa nu ma parasesti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011), "Metoda periculoasa/ A Dangerous Method" (2011) si "Anna Karenina" (2012).