Potrivit documentelor depuse in justitie, Ryan Gosling spune ca Grace Marie Del Villar l-a hartuit in ultimele trei luni, expediindu-i diverse e-mail-uri si pachete. Unul dintre acele pachete continea o pagina rupta dintr-o revista pe care se afla o fotografie cu Eva Mendes - partenera de viata a actorului -, iar pe acea pagina, Grace Marie atasase un bilet cu adresa si datele ei personale, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, ea a expediat un numar urias de mesaje in e-mail-ul surorii actorului. Intr-unul dintre acele mesaje ea a scris: "Ii voi sparge capul fratelui tau". Totul a culminat pe 28 octombrie, cand Grace Marie Del Villar a calatorit de la New York la Los Angeles si s-a prezentat in fata vilei lui Ryan Gosling, a sunat la interfon si a spus ca este "sora geamana" a actorului. Aceasta a lasat in fata portii un catalog cu papusi.

Justitia americana a emis un ordin de interdictie pe numele ei. Grace Marie Del Villar nu are voie sa se apropie la o distanta mai mica de 90 de metri de Ryan Gosling, Eva Mendes si fiica lor, Esmeralda. Sora actorului, Mandi, a obtinut la randul ei un ordin de restrictie impotriva ei.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai. Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbiz. A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake.