Sharon Osbourne, in varsta de 61 de ani, mai are si in prezent cicatricele lasate de taieturile la incheietura mainii pe care si le-a facut cand avea 27 de ani, intr-o provocare de a-i arata starului rock Ozzy Osbourne, cu care se intalnea atunci, cat de mult il iubeste, potrivit unei stiri online.

Vedeta a povestit pentru prima data incidentul miercuri, in emisiunea TV "The Talk", pe care o si prezinta alaturi de alte celebritati feminine, la postul american CBS, informeaza contactmusic.com.

"Nu am discutat niciodata despre asta din cauza stanjenelii legate de cat de stupid a fost sa fac asa ceva", a spus Osbourne. "Aveam 27 de ani, incepusem sa ma vad cu Ozzy... si cand ne vedeam, beam foarte mult. Am fost la o petrecere si pe la patru dimineata ma intreaba «Cat de mult ma iubesti?» si eu i-am zis «As face orice pentru tine, orice, te ador pur si simplu. Mi-as da viata pentru tine!». Iar eu am continuat... «O sa iti arat cat de mult te iubesc, o sa mor pentru tine», asa ca m-am dus intr-o camera de serviciu unde era un cutit pe o masa. Am luat cutitul, i-am spus (lui Ozzy, n.r.) «te iubesc foarte mult» si m-am taiat de trei ori la inchetura mainii", a povestit Sharon Osbourne, citata de MEDIAFAX.

Vedeta TV a mai relatat ca, dupa ce a venit ambulanta, le-a spus medicilor ca s-a purtat doar ca o "betiva melodramatica", dar autoritatile au crezut ca a vrut sa se sinucida. "M-au tinut inchisa! Am o cicatrice de atunci si am fost izolata in spital pentru ca am fost o betiva melodramatica. Acum le spun tuturor ca am fost atacata de un caine", a explicat Osbourne.