Volumul de benzi desenate va fi comercializat cu un disc de vinil care va include doua piese ale formatiei britanice: "Hurts Like Heaven" si "Us Against The World".

O serie de pasaje din acest volum de benzi desenate - publicat de Bongo Comics Group, editura lui Matt Groening, creatorul serialului "Familia Simpson" - sunt deja disponibile pe site-ul trupei Coldplay.

"Mylo Xyloto", al cincilea album de studio al formatiei britanice, a ajuns pe prima pozitie atat in topul britanic, cat si in cel american, in 2011, si s-a vandut in peste 8 milioane de copii pe plan international, scrie MEDIAFAX.

Ziua Magazinelor de Discuri (Record Store Day) este o sarbatoare internationala, celebrata in fiecare an in cea de-a treia sambata din luna aprilie, pentru incurajarea distribuitorilor de muzica independenti.

Trupa Coldplay, care ii are in componenta pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion si Chris Martin, a vandut mai mult de 50 de milioane de discuri in toata lumea si a castigat numeroase trofee, inclusiv sapte premii Grammy si sapte Brit Awards.