Exemplul perfect al femeii care isi asuma faptele, Catinca Roman vorbeste cu detasare despre interventia chirurgicala pe care a suferit-o la nivelul sanilor in urma cu opt ani.

Nu minte, nu neaga si nu-si ascunde ajustarile, asa cum bine stim ca o fac cele mai multe personaje feminine din lumea mondena.

Marturisirea a facut-o in premiera la emisiunea “Ca-n Cana”, pe care o prezinta la Romantica TV, insa a vorbit despre acest subiect si la “Agentul VIP” de la Antena 2.

“Mi-am pus implanturi la putin timp dupa ce am nascut-o pe fiica mea, Calina. Am facut-o din motive estetice si nu am de ce sa ascund acest lucru. Operatia a avut loc intr-o clinica din Romania”, a declarat Catinca Roman pentru “Click!”.

Si cum orice femeie la 40 de ani duce o lupta continua si cu ridurile, vedeta de la Romantica TV se confrunta si ea cu aceeasi problema, careia i-a gasit insa un antidot la moda: toxina botulinica.

Catinca isi injecteaza periodic botox, iar rezultatul nu a intarziat sa apara. si daca nu v-a surprins nimic pana acum, ei bine, aflati ca vedeta matinalului “Ca-n Cana” a luat lectii de dans din buric, spune ea, pentru o mai buna coordonare, pentru un trup armonios si pentru a capata mai multa incredere in sine. La un singur capitol mai exista insa goluri in viata Catincai, si anume in amor. “Niciodata nu e prea tarziu pentru a-ti gasi sufletul pereche”, ne asigura ea cu optimism.

"La Petre, criza varstei a doua a venit cam tarziu"

Desi divortul mamei ei a fost deja mult expus in presa, Catinca Roman nu evita subiectul atunci cand este intrebata. “Nu inteleg de ce Petre nu a facut acest lucru acum 20 de ani! Astfel, ar fi putut si mama sa-si refaca viata. Nu l-am inteles si m-a deranjat modul in care a procedat. La barbati exista criza varstei a doua, insa la el a venit un pic cam tarziu”, a declarat Catinca la “Agentul VIP”.