Ura dintre familiile Basescu si Hrebenciuc “paleste” cand vine vorba de afaceri. Juniorul Andrei Hrebenciuc, iubitul fiicei presedintelui, si-a petrecut o buna parte din ziua de marti in compania lui Costel Casuneanu junior, fiul “magnatului asfaltului”, un apropiat al presedintelui Basescu. Cei doi s-au intalnit marti, in jurul orei 13, la hotelul bucurestean “Hilton”.

Dupa circa o ora, fiecare s-a urcat la volanul masinii sale de 100.000 de euro (Hrebe junior are un BMW serie 6, iar Casuneanu, un Mercedes G340). Despartirea nu a fost de lunga durata, cei doi reintalnindu-se dupa circa 25 de minute la sediul firmei lui Costel Casuneanu, “Pa&Co International”, din spatele parcului Cismigiu.

Costel Casuneanu este unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, aflat in stranse relatii cu presedintele Romaniei. Basescu chiar a cumparat de la el, in anul 2000, o limuzina Mercedes. Mai mult, si tranzactiile cu terenuri facute de actualul presedinte se invart tot in jurul lui Casuneanu. Iar acum, juniorul Costel si-a gasit parteneri de afaceri tot printre apropiatii presedintelui: “ginerele” lui Basescu.

Elena si Hrebe junior sunt nedespartiti

Fiica cea mica a presedintelui Romaniei are de mai multe luni o relatie cu fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei. Cei doi tineri sunt, in ultima vreme, aproape nedespartiti. Cei doi indragostiti si-au petrecut weekendul trecut in Europa, mai exact in Germania (la Premiile MTV) si mai apoi in Italia unde au facut mai multe cumparaturi.