Cele mai rautacioase sau mai penibile replici date de celebritatile din lumea divertismentului au fost ierarhizate de ziarul „USA Today“.

10. „Nu poti comanda inimii ce sa doreasca. Nu e nici o logica aici. Intilnesti pe cineva, te indragostesti si cu asta, basta!“, a declarat regizorul Woody Allen in 1992 in „Time“, justificind relatia sa cu Soon-Yi Previn, fiica adoptata de Mia Farrow.

9. „Acest moment ma copleseste. Este o clipa pe care o dedic fiecarei femei de culoare fara chip si nume care n-a avut sansa mea“, a spus Halle Barry la decernarea Oscarului pentru Cea mai buna actrita, ea fiind prima actrita de culoare distinsa cu acest titlu.

8. „N-am vrut niciodata sa fiu purtatorul de cuvint al comunitatii homosexuale. Mi-am recunoscut orientarea pentru a nu ma minti pe mine insami“, a motivat actrita americana Ellen DeGeneres in 1997, cind si-a asumat public preferinta pentru lesbianism.

7. „Este un oras plin de birfitori, lingai si oameni ingusti la minte, dar va multumesc pentru bani“, a spus actrita de comedie Roseanne Barr despre cetatea filmului american, dupa ce a jucat intr-o reclama pentru revista „The Hollywood Reporter“.