In urma cu aproape doua saptamani, Cancan dezvaluia un incredibil scandal sexual petrecut in curtea turcilor de la Dogan. Aflati in Turcia, intr-o fosta baza militara la 100 km de Istanbul, pentru a filma emisiunea Comando Romania, Adina Halas si concurentii show-ului au trecut prin clipe de cosmar. Una dintre cele sase participante la concurs a fost agresata sexual de catre un tanar din echipa tehnica turca. Cancan a descoperit acum identitatea celei agresate si povestea traumatizantei intamplari.
Victima se numeste Cristina Sancraian (foto sus), are 33 de ani, locuieste in Ploiesti si este coregraf-dansator. Ea a fost selectata alaturi de alti 13 concurenti printr-o preselectie la care s-au prezentat mii de doritori. Dupa intocmirea echipei, cei 14 au plecat insotiti de o scenarista si doi baieti de la tehnic in Turcia, locul in care a fost filmat reality-show-ul. Cazarea s-a facut intr-un campus izolat. Intr-o noapte, peste ea a dat buzna un turc in varsta de 18 ani, care a incercat, conform surselor noastre, sa o violeze. Cristina si-a revenit din soc si a facut un scandal uluitor, trezind toata tabara.
Halas nu a semnat declaratia intocmita de politia turca
Prezentatoarea Comando Romania, Adina Halas, a fost atat de revoltata de incident, incat a luat-o la fuga prin padure incercand sa iasa din campus. Cel care a convins-o sa se calmeze a fost iubitul ei care a insotit-o in Turcia. In acel moment, romanii au facut front comun si si-au strans bagajele intentionand sa plece la prima ora, a doua zi. Intre timp, cineva a anuntat politia. Agentii veniti la fata locului au intocmit declaratii pe care Adina a refuzat sa le semneze din lipsa unui translator autorizat.