Pana acum, cantareata a avut ocazia de foarte multe ori sa imbrace rochia de mireasa. Dar asta numai in pictoriale sau in prezentari de moda, si nicioadata pana acum in fata altarului. Desi are o relatie destul de lunga si de frumoasa cu Zsolt, acesta nu pare foarte nerabdator s-o ia pe Nicoleta de nevasta. Desi s-a tot zvonit ca cei doi s-au logodit... In realitate, Zsolt nu i-a daruit iubitei lui "decat" un inel de 10.000 de dolari, dar care nu semnifica logodna.

Nicoleta abia asteapta sa fie ceruta in casatorie si isi doreste o nunta fastuoasa, dar nu foarte pretentioasa, la care sa fie foarte multi invitati. Petrecerea ar trebui sa fie in aer liber, iar locatia ideala este o gradina foarte mare. In mod surprinzator, cantareata a spus ca si-ar dori ca invitatii sa se simta bine si, pentru acest lucru, dupa ora 12 noaptea acestia s-ar putea schimba in blugi.

Zsolt este foarte generos cu iubia sa. In afara de cadourile destul de scumpe, cei doi petrec de fiecare data cand au ocazia cate o vacanta de vis, in statinui care mai care mai celebre si exotice. Intr-una dintre aceste vacante, pe care au petrecut-o in America, cei doi s-au si casatorit. Numai ca certificatul nu a fost valabil decat cateva zile, timp in care Nicoeta s-a putut intitula "doamna Csergo". Poate se va intampla din nou, in viitorul apropiat. Speranta moare ultima.