In sfirsit, cintaretului i-a venit mintea la cap si s-a hotarit sa ramina cu vedeta postului public de televiziune. Artistul i-a promis Iulianei ca in citeva zile va depune cererea de divort si va avea timp atunci pentru ea si baietelul lor, Mihnea David. Blonda l-a crezut pe cuvint si asteapta sa vada daca se va intimpla minunea.

Povestea de dragoste dintre Adrian Enache si Iuliana Marciuc este desprinsa parca dintr-o telenevela. Ea divorteaza pentru el, iar el - un don juan recunoscut - se rupe greu de familia deja intemeiata. Intrigi peste intrigi, plecari, intoarceri, copii la mijloc, ingrediente care au facut ca relatia celor doi sa arate ca o telenevela si sa fie intens mediatizata. Este o poveste de dragoste cu nabadai, care se pare ca va avea si un deznodamint. La acest final a contribuit din plin si nasterea baietelului Mihnea David, rodul iubirii dintre vedeta tv si cintaret. In ciuda acestor evidente, cei doi au incercat sa nege relatia, mai mult el, e adevarat. Au fost vazuti impreuna la diverse evenimente mondene si cu toate acestea cintaretul spunea ca "sintem doar prieteni.

Avem o relatie cit se poate de fireasca". Negind incontinuu relatia lui cu Iuliana, Adrian Enache a incercat sa-si protejeze familia oficiala. Dar, in sinea lui, stia ca o sa vina si momentul in care va trebui sa se decida: sotia legala si fiica sau Iuliana si baietelul. In toata aceasta perioada de framintari in viata cintaretului, Iuliana Marciuc a fost rabdatoare poate tocmai pentru ca Enache i-a promis, prin intermediul unei piese, "Intr-o zi o sa ne tinem de mina...". Ramine de vazut daca Enache se va tine de cuvint pentru ca Iuliana a mai avut promisiuni si nu s-a intimplat nimic