Anna Nicole Smith a renuntat la lupta cu kilogramele si a scos ''artileria grea'' in sala de tribunal. Blonda s-a luptat ani de-a randul in instanta pentru a pune mana pe averea fabuloasa a sotului ei decedat.

Un confident al actritei dezvaluie pentru "Hollywood necenzurat" amanunte picante din viata vedetei si din timpul acestui proces.

Deciziile gresite i-au adus mari probleme si lui Kim Basinger. Actrita a renuntat pe ultima suta de metri la rolul din "Boxing Helena", motiv pentru care a fost data in judecata si i s-au cerut despagubiri de peste 9 milioane $. Kim a pierdut procesul si a facut imediat recurs, pentru ca aceasta suma fabuloasa ar fi ruinat-o complet.

Povestea de dragoste dintre frumoasa Farrah Fawcett si iubitul ei James Orr si-a gasit finalul in instanta. Acuzatiile au venit insa din ambele parti.

Actuala iubita a lui Orr a acuzat-o pe Farrah ca i-ar fi furat o mare parte din haine, iar actrita s-a aparat folosind ca argument maltratarile si abuzurile la care a fost supusa de fostul partener.