Nici una dintre revistele de stiri mondene nu a fost dispusa sa plateasca o suma exorbitanta pentru a deveni detinatoarea in exclusivitate a fotografiilor lui Suri. Agentia WireImage s-a oferit sa realizeze fotografiile copilului lui Tom Cruise si Katie Holmes imediat dupa ce s-a nascut fetita.

Pentru difuzarea acestora, agentia a discutat cu celebrele reviste People, Us Weekly, Star si cu alte publicatii de gen. People a oferit 3 milioane de dolari pentru fotografiile lui Suri, iar parintii acesteia au refuzat, considerind ca este o suma prea mica. In prezent, in ciuda curiozitatii manifestate de public, pretul unor fotografii cu Suri a scazut pentru ca fetita are deja trei luni. In schimb, fotografiile cu Shiloh Nouvel au stabilit un record de pret pentru drepturile de reproducere a lor in diverse publicatii, ajungind la suma de opt milioane de euro.

Revista Hello! a platit pentru drepturile de reproducere a fotografiilor doar in Marea Britanie 2,7 milioane de euro, in timp ce revista People a platit pentru difuzarea lor in Statele Unite 3,1 milioane de euro, dupa ce a incercat fara succes sa obtina drepturile exclusive. Hello! a achizitionat si drepturile de autor pentru Spania. Fotografiile au fost vindute si altor publicatii. "Shiloh a constituit afacerea anului", a declarat o sursa din partea uneia dintre publicatii. "Va mai trece ceva timp pina cind vom mai vedea un bebelus ca acesta".