Desi a trebuit sa joace o scena de dragoste in care apare complet goala, frumoasa de origine mexicana s-a declarat incantata de parteneriatul ei pe ecrane cu actorul de origine irlandeza, care ocupa primul loc intr-un top al celor mai "vanati" burlaci, publicat de o revista americana.

"In ciuda reputatiei domnului Farrell trebuie sa recunosc ca omul asta s-a uitat in ochii mei pe intreaga durata a scenei si nici macar pentru o secunda nu si-a coborat privirea pentru a ma vedea goala", a declarat actrita.

Salma a refuzat initial sa se dezbrace, desi scenariul prevedea ca ea sa inoate goala alaturi de Colin. "Imi aduc aminte ca nu am vrut sa-mi parasesc rulota pentru ca era incredibil de frig afara si nu am vrut sa ma dezbrac din cauza ca ma temeam teribil de mult pentru sanatatea mea. A fost un adevarat cosmar sa filmez acea scena, in ciuda insistentelor mele de a renunta la ea", a mai spus Salma, adaugand ca a reusit sa iasa repede din aceasta stare datorita lui Colin.

"Cand cei din echipa au batut la usa rulotei in care statea Colin imi aduc aminte cu exactitate cum el a inceput sa fuga gol pusca prin intreg platoul de filmare, tipand si sarind ca un nebun. Toata lumea a inceput sa rada, lucru care chiar a reusit sa ma relaxeze. A fost atat de dragut sa faca asta pentru mine...", povesteste Salma emotionata.