Un exemplu graitor in acest sens este gestul regizorului filmului "Bloodrayne", Uwe Boll, care a apelat la serviciile unor prostituate din Romania pentru a filma o scena fierbinte.

Motivatia lui Boll a fost una strict financiara: el a ales sa lucreze cu "profesioniste", pentru ca serviciile oferite de acestea erau mult mai ieftine decat ale unei actrite. Fetele nu au avut nici o problema in a se dezbraca, mai ales ca urmau sa apara intr-unul dintre cele mai mediatizate filme americane de groaza ale inceputului de an 2006.

Interesant este ca actorul care le-a "dat replica" fetitelor a fost chiar Meat Loaf , o adevarata legenda vie a muzicii rock. Uwe Boll a dezvaluit secretul chiar la Festivalul International de Film de la Stockholm, care a avut loc in luna noiembrie a anului trecut. "A fost una din cele mai amuzante secvente din platou", a adaugat acesta, refuzand sa dea mai multe amanunte despre delicatul moment prin care a trecut rockerul.

Filmul "Bloodrayne" e o poveste despre o vanatoare de vampiri, care are loc in Transilvania secolului al XVIII-lea, avandu-i in distributie pe Kristanna Loken, Michelle Rodriguez, Michael Madsen, Billy Zane, Geraldine Chaplin si Ben Kingsley. Productia a avut un buget estimat la 25 milioane de dolari si a avut premiera in SUA pe 4 ianuarie.

Producatorii se asteapta ca incasarile sa depaseasca aceasta suma inca din prima luna, pelicula fiind spectaculoasa si beneficiind de o publicitate extraordinara. Filmarile au avut loc in mai multe locatii din Romania, printre care si Castelul Bran.