Potrivit DailyMail, Katie Price, cunoscuta si sub numele de Jordan, a fost instiintata de consilierii sai financiari ca anul acesta trebuie sa le plateasca barbatilor din viata ei in jur de 2 milioane de dolari, dintre care un milion se duce in contul fostului sau sot Alex Reid, cu care a fost casatorita timp de 11 luni.

De asemenea, Jordan trebuie sa-i plateasca si lui Peter Andre o pensie alimentara de 15.000 de lire pe luna pentru cei doi copii ai lor.

Costurile legale pentru divortul de Reid si procesul de custodie cu Andre au usurat-o pe vedeta de 500.000 de lire.

"Jordan a luat foc dupa intalnirea cu consilierii sai. A fost foarte umilitor pentru ea cand a vazut cat de fraiera a fost” a declarat o sursa apropiata vedetei.

La randul ei, Katie Price a declarat ca ii pare rau ca s-a lasat pacalita de iubitii ei. "I-am iubit pe fiecare, insa ei doar m-au folosit”, a spus vedeta.

Se pare ca Jordan nu are incredere in sine si de aceea se foloseste de bani pentru a le cumpara dragostea. De exemplu, pe vremea cand era casatorita cu Alex Reid, Jordan a cheltuit mii de lire pentru a-i construi acestuia o sala de sport in casa ei si a repetat greseala si cu urmatorul ei iubit, fotomodelul Leonardo Penna.

Prietenii vedetei au marturisit ca fosta sotie a lui Peter Andre i-a cumparat lui Penna un Porsche in valoare de 100.000 de lire si si-a dotat casa cu tot felul de televizioare 3D si sisteme audio de ultima moda, doar pentru ca acesta este un fan al gadgeturilor.