Mesajul de inceput ne emotioneaza pe toti si ne face sa ne amintim cu drag de extrema sursa de iubire si inspiratie pe care a intruchipat-o Michael Jackson: "Dedicat celei mai mari surse de inspiratie din toate timpurile. Te iubesc" R.I.P. Michael Jackson. 08/29/58 - 06/25/09."

Videoclipul este regizat de Colin Tilley (care semneaza si clipurile "Look At Me Now", "Yeah 3x", "Deuces", "No Bullshit"), iar piesa “She Ain't You”, care are sample din "Human Nature” a lui MJ, se regaseste pe noul album al lui Chris Brown intitulat "F.A.M.E.".

Imaginile in regia lui Colin Tilley il infatiseaza pe Brown excutand o coregrafie inspirata din miscarile lui Michael, alaturi de trupa de dansatori, imbracati in alb si negru, culorile preferate de megastar pentru costumele sale.

Starul R&B a povestit cu ceva timp in urma – intr-un interviu pentru publicatia US Magazine – ca el si Jamie Foxx plecasera in ziua in care MJ a murit spre Staples Center, in Los Angeles, urmand sa se intalneasca cu acesta ca sa repete dansurile pentru show-urile din turneul This is It. “Eram pe drum, cand cineva a sunat si ne-a zis sa mai stam, pentru ca el nu a aparut inca“, isi aminteste Brown. “Si mai tarziu am primit telefonul… a fost devastator!“, spune artistul, unul dintre cei mai mari fani ai acestuia, citat de Utv.

Momentan Breezy se afla in turneul de promovare a noului album in Australia.