Potrivit femalefirst.co.uk, Eminem a spus ca nu-si aduce aminte nimic din acea perioada.

"Nu-mi amintesc nimic din acel decembrie pana la asta (supradoza de metadona, n.r.). Tot ce-mi amintesc este ca nu reuseam sa ma ridic din pat. M-am ridicat sa merg la baie. Stateam acolo, incercam sa ma usurez si am cazut. M-am lovit tare de podea", a spus el.

Potrivit MEDIAFAX, Eminem a spus ca primul lucru pe care a vrut sa il faca a fost sa isi sune copiii, dar a cazut din nou si nu s-a mai putut ridica. Cantaretul si-a pierdut cunostinta si s-a trezit abia in spital.

"Primul lucru pe care mi-l amintesc este ca incercam sa ma misc si nu puteam. Parca eram paralizat, nici nu puteam sa vorbesc. Doctorii mi-au spus ca am luat echivalentul a patru doze de heroina. Au mai spus ca, daca nu eram ajutat, in doua ore muream", a mai spus Eminem, care a adaugat ca in acea perioada nici macar nu stia ca era Craciunul.

El a adaugat ca, atunci cand s-a trezit pentru prima data, a vrut sa-si sune copiii si sa plece acasa la ei. Rapperul s-a externat la o saptamana dupa incident.


Rapperul american Eminem, care se bucura de o revenire spectaculoasa in industria muzicala, dupa ce s-a luptat multi ani pentru a-si invinge dependenta de droguri, a primit cele mai multe nominalizari la cea de-a 53-a gala a premiilor Grammy, concurand la 10 categorii.



Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, sase albume, care s-au vandut in 60 de milioane de exemplare in toata lumea. "Recovery", cel mai recent album de studio al rapperului Eminem, a fost lansat in iunie si a fost premiat cu Discul de Platina, la doar 14 zile de la lansare. Ultimul album al lui Eminem a atins aproape imposibilul. In doar doua saptamani a ajuns sa vanda 1.1 milioane de copi, devenind cel mai vandut album de hip-hop din 2010, potrivit 9AM.