Printre vedetele invitate la aceasta gala figurau Sharon Stone, Monica Belucci si Mickey Rourke, informeaza Guvernul rus pe site-ul sau, adaugand ca Putin a stat la o masa la care se afla actrita italiana Ornella Muti, relateaza MEDIAFAX.

Intrebat daca accepta sa cante, vineri seara, Vladimir Putin a raspuns: "La fel ca majoritatea oamenilor, eu nu stiu nici sa cant, nici sa dansez, dar imi place sa o fac". Apoi s-a indreptat spre scena si s-a asezat la pian.

El a ales sa cante "Unde incepe patria mama", un cantec celebru din perioada sovietica, pe care l-a mai interpretat la pian in iulie, cu un grup de zece agenti rusi acuzati de spionaj si expulzati de Statele Unite.

Putin a luat apoi microfonul si a incantat publicul cantand in engleza putin din melodia "Blueberry Hill", a lui Louis Armstrong, acompaniat de o formatie de jazz.

Un reportaj al televiziunii ruse l-a aratat pe premier in mijlocul unei multimi de vedete, alaturandu-se formatiei ruse de rock Zemlian, pentru a canta melodia favorita a cosmonautilor, interpretata in mod traditional la cosmodromul Baikonur, inaintea oricarei lansari.

La sfarsitul lui noiembrie, in timpul unui summit privind salvarea tigrului, la Sankt Petersburg, premierul rus i-a multumit actorului american Leonardo DiCaprio pentru prezenta sa, in pofida problemelor de avion, spunandu-i ca este "un barbat adevarat". Intr-o conversatie calduroasa cu liderul rus, Leonardo DiCaprio a evocat originile sale ruse, afirmand ca doi dintre bunicii sai erau rusi si se numeau Smirnov.