Gheorghe Zamfir s-a prezentat, luni, la Judecatoria Sectorului 1, unde a introdus, in urma cu cateva luni, cererea de divort, dar nu a dorit sa participe la discutiile din sala de judecata, scrie MEDIAFAX.

La primul termen al procesului, avocatii lui Marie Noelle Zamfir au spus ca in 27 septembrie o instanta din regiunea franceza Fountainebleu a luat deja in discutie cererea de divort introdusa de sotia lui Gheorghe Zamfir si a stabilit deja, in cadrul acelei actiuni, ca este de competenta instantei franceze sa solutioneze aceasta cauza.

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a cerut avocatilor sa aduca documentele din actiunea de divort depusa in Franta de Marie Noelle, pentru a constata daca intr-adevar o instanta franceza s-a pronuntat cu privire la competenta de solutionare, stabilind ca urmatorul termen in procesul de divort sa aiba loc in 6 decembrie.

In timpul dezbaterilor de la instanta, Gheorghe Zamfir a asteptat in fata Judecatoriei Sectorului 1.

  • Marie Noelle (62 de ani) si Gheorghe Zamfir (69 de ani) s-au cunoscut in 1989, in Franta, la un concert, cand Zamfir s-a indragostit de ea. Pe atunci, Marie Noelle era casatorita cu primul ei sot si nu i-a raspuns in niciun fel lui Zamfir. S-au reintalnit insa dupa cativa ani, cand Marie Noelle era divortata si singura. S-au casatorit de Sfanta Maria Mica, in 1994, la Primaria din Flagy, Franta.

Fiica vitrega a lui Gheorghe Zamfir, Sarah Stajic, a povestit, in iulie, echipei "Happy Hour", ca isi aminteste cum problemele au inceput la scurt timp dupa nunta.

Fiica vitrega a lui Zamfir a mai povestit atunci ca acesta nu doar a inselat-o pe mama ei in repetate randuri, ci a si batut-o si s-a folosit de banii ei.

Aceasta a mai spus ca mama ei a depus actele de divort anul trecut. "Mama a intentat divortul acum un an, iar eu am fost impreuna cu ea la avocat, vara trecuta. Am plecat fara sa-i spunem lui, iar cand el a primit citatia a mers la presa si a anuntat ca de fapt el a intentat divortul, ceea ce nu este adevarat! E o minciuna, e un mincinos!", spunea atunci Sarah Stajic.

De ani buni, averea lui Gheorghe Zamfir a ajuns pe mana fiscului francez pentru ca nu si-ar fi platit impozite de milioane de euro. In ultimii ani, acesta ar fi avut relatii cu naista Gina Tanase si cu cantareata de muzica populara Nicoleta Beca, potrivit sursei citate.