Este vorba despre romanca (unguroaica dupa tata) RAMONA CHORLEAU, una dintre animatoarele emisiunii "Cronache marziane", difuzata pe Italia1 (Mediaset).

SIMPATIE FULGERATOARE

Cei doi s-au cunoscut acum cateva luni, la o petrecere, si s-au simpatizat imediat. De aici, s-a nascut "o frumoasa amicitie", dupa cum spune Ramona, favorizata si de hazard, avand in vedere ca cei doi locuiesc in acelasi oras: Torino.

IUBIT MISTERIOS

Intrebata daca are vreun iubit, romanca spune: "Si da, si nu". Misteriosul raspuns lasa mult spatiu imaginatiei. "Bambola Ramona", romanca nascuta la Piatra Neamt, traieste in Italia de cinci ani. A parasit tara in 2000 cand, intr-o vacanta cu prietenii la Roma, s-a indragostit de un italian si s-a mutat in Italia. Relatia nu a mers, dar Ramona a ramas in Peninsula. A muncit ca ajutor de bucatar si asistent dentar. In televiziune a ajuns la indemnurile unui prieten care acum ii este manager. Ramona a fost remarcata de publicul masculin datorita bustului sau proeminent (100 cm circumferinta).

VIATA TUMULTUOASA

Dupa divortul de Alexandra Dinu, scandalul cocainei si interminabilele aventuri amoroase, Adi Mutu a decis, brusc, cu numai o luna in urma, sa se recasatoreasca si sa se "aseze la casa lui". Cea care parea sa-l cuminteasca este Consuelo Berrido, consul al Republicii Dominicane la Vatican.