Albumul "Hope for Haiti", care contine melodii cantate de artisti precum Madonna, Bruce Springstein si Taylor Swift la teletonul national de vinerea trecuta, s-a vandut in 171.000 de copii, declara firma de analiza Nielsen SoundScan.

Potrivit Musichat, MTV, care a organizat evenimentul de binefacere de doua ore prezentat de actorul George Clooney, a declarat ca au fost vandute si 60.000 de copii in afara Statelor Unite si ca acesta a atins primul loc in clasamentul iTunes in 18 tari. Consumatorii au downloadat 300.000 de melodii individuale si 15.000 de exemplare ale transmisiunii video integrale. [George Clooney a strans 58 de milioane de dolari pentru Haiti]

Spectacole ale lui Stevie Wonder, Jay-Z, Bono, Beyonce, Sting, Shakira, Alicia Keys, Justin Timberlake si ale multor altora au facut parte din teleton. Urmarit de 83 de milioane de telespectatori in Statele Unite si de catre multi altii in mediul online, evenimentul a strans peste 66 de milioane de dolari pana acum, inclusiv din vanzari muzicale.

Pe compilatie se gasesc piese ca: "Send me an angel" (Alicia Keys), "Lift me up" (Christina Aguilera), "Motherless child"(John Legend ), "Like a Prayer" (Madonna), "Many Rivers to Cross" (Emeline Michel) sau "Hallelujah" ( Justin Timberlake).

Potrivit EuropaFM, pe locul secund in Billboard 200 s-a clasat Susan Boyle, cu "I Dreamed a Dream", urmata pe locul al treilea de Lady GaGa cu "The Fame".