Concursul Pinocchio, aflat la a 16-a editie, a fost organizat de un portal de profil, worth1000.com, si a reusit sa adune nici mai mult nici mai putin de 69 de caritaturi ale catorva dintre cele mai cunoscute vedete la nivel mondial.

Cea mai votata caricatura, care astfel a primit si titlul de Cea mai frumoasa caricatura de vedeta, este o imagine a actritei Reese Witherspoon, intintulata cu haz "Reese, with a spoon". Caricatura o intruchipeaza pe actrita, mama a doi copii, in momentul in care "primeste" premiul pentru "Hollywood Mom of the Year". Imaginea a fost realizata prin utilizarea a patru imagini distincte.

Pe locurile urmatoare s-au clasat caricaturi cu: Woddy Harrelson, Robert Pattinson (actorul care il interpreteaza pe Edward Cullen in filmul Twilight), Rihanna, Kristen Stewart (actrita care o interpreteaza pe Bella in filmul Twilight), Mike Tyson, Heather Graham, Jessica Alba, Mel Gibson si Hugh Laurie (interpretul lui Doctor House din serialul cu acelasi nume) a carui imagine este intitulata "House gone Wild".

Caricaturile care de pe locurile 11-69 le gasiti aici.