Cea mai recenta statuie il prezinta pe artist asa cum aparea pe afisul care anunta seria de concerte intitulata "This is it", purtand o palarie neagra, un tricou, o vesta cu paiete, manusa alba specifica lui Jackson si o pereche de pantaloni pana la glezne, relateaza NewsIn.

Este a 13-a statuie a regelui muzicii pop realizata pentru o filiala a muzeului Tussauds din lume si a treia la Londra. Numai regina Elizabeta a II-a are mai multe statui de ceara, mai precis 20.

"Mereu ne-am dorit ca aceasta statuie sa marcheze mult asteptata intoarcere a sa pe scena, dar si toate reusitele sale incredibile.(...) Speram ca aceasta va ramane o celebrare" a artistului, a exlicat o purtatoare de cuvant a muzeului, Liz Edwards.

Mark Crew, un britanic in varsta de 29 de ani care a vizitat muzeul, s-a declarat "incantat de noua versiune". "Exista ceva atemporal in aceasta statuie", a adaugat Crew. "Chiar ma intrebam ce imagine a lui Jackson vor alege drept model. (...) Nu cred ca fanilor le-ar fi placut sa fie reprezentat asa cum arata in ultimii ani", a adaugat britanicul.